Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: white flood opinie

Strona 1 z 400

  • Controlled labs-White Flood

    [img]http://www.sfd.pl/sklep/produkt_img/white_flood_i25916_d400x400[/img] [size=big] controlled labs white flood 610 gram [/size] opis produktu

    Odpowiedzi: 291| Ilość wyświetleń: 81656| Data: 2007-10-25 12:35:54| Liczba SOGów: 4
  • Test Controled Labs - White Flood + Green Magnitude pods. str 34-35

    pomoze w tescie... ***suplementy*** kreatyna: green magnitude dt: rano i po treningu; dnt: rano no booster: white flood dt 30 min przed tr. spalacze: thyrotherm przed aerobami lub shidokanem bialko bx pro longatum

    Odpowiedzi: 365| Ilość wyświetleń: 23806| Data: 2008-09-02 13:29:18| Liczba SOGów: 11
  • White Flood, a nadciśnienie.

    witam. od 4 treningów biorę white flood a. pierwsza i druga porcja nie przyniosła mi jakiś super specjalnych efektów. trzecia jakby trochę lepiej...

    Odpowiedzi: 21| Ilość wyświetleń: 2253| Data: 2011-10-03 21:08:37| Liczba SOGów: 0
  • white flood

    szukam,szukam i jakos nie moge znalezc potwierdzenia:wycofano white flood na allegro jest kilka sztuk,ale tylko male opakowania,napisze mi ktos dlaczego chcialem kupic nowe

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 1780| Data: 2010-03-27 13:16:52| Liczba SOGów: 0
  • White Flood 628g opinie i Tested Burner opinie

    jak jest z tym nowym white flood klepie dobrze napisane ze jest 100 porcji ale czy nie trzeba brac dwoch miarek na raz wtedy wychodzi ok 50

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 3026| Data: 2011-08-10 20:45:58| Liczba SOGów: 1
  • White flood pytanie o sklad.

    witam ile jest obecnie na rynku roznych skladow white flood sluszalem o 2 wydaniach flood oraz opinie ze to drugie juz tak nie kopie jak pierwsze.

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 1711| Data: 2008-08-10 13:13:21| Liczba SOGów: 0
  • white flood i purple wraath

    witam, mam sprawe zwiazana z suplementacja odzywkami a mianowicie white flood i purple wraath. oba supelki stosuje sie przed treningiem pw rowniez rano mniej wiecej w tym samym czasie ok

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 3510| Data: 2008-06-14 10:56:05| Liczba SOGów: 0
  • Co wybrać? Storm+Shock czy Green Magnitude+White Flood???

    witam. który zestaw wybrać storm i shock therapy czy green magnitude i white flood zestaw universala już stosowałem i byłem zadowolony. o drugim zestawie tylko czytałem i opinie są zachęcające.

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 1603| Data: 2011-05-18 18:36:50| Liczba SOGów: 0
  • WHITE FLOOD

    bral juz ktos white flood w tabsach jesli tak to prosze o opinie

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 1100| Data: 2009-04-10 22:02:00| Liczba SOGów: 0
  • Nitrobolon II plus White Flood i purple wraath?

    witam. kilka dni temu kupiłem nitrobolon ii. mam do tego white flood i purple wraath z poprzedniego cyklu. w dni treningowe white flood 30 min przed treningiem z nitrobolonem. do

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 1590| Data: 2009-04-13 13:37:49| Liczba SOGów: 2
  • white flood + optimum 100 whey gold standard + universal creatine

    siemanko podobnie jak w temacie mam white flood optimum 100 whey gold standard, universal creatine i nie wiem jak to dawkować white flood to napewno przed

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 1628| Data: 2010-04-07 22:23:07| Liczba SOGów: 0
  • white flood

    mam pytanie na temat white flood citrine.czy puszka o wartosci 535gr to jest nowy white flood czy starsza wersja

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 1614| Data: 2009-07-10 13:46:45| Liczba SOGów: 0
  • White Flood + White Blood?

    co wybrać przed treningiem.. na początku był to aps mesomorph , ale chyba wole nie 37 co sądzicie o połączeniu white flood i white blood 19 zmieniony przez nestaa w dniu 2010 10 18 14:34:49

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 1238| Data: 2010-10-18 14:18:02| Liczba SOGów: 0
  • white flood

    szukalem info na temat czegos po cyklu na krecie i wiele osob radzi white flood http://www.sfd.pl/sklep/controlled_labs_white_blood opis1576.html chodzi o to, controlled labs zmienil nazwe

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 1027| Data: 2008-12-19 12:46:31| Liczba SOGów: 0
  • WHITE FLOOD z czym połączyć??

    witam! wlasnie jestem po 8 tygodniowym cyklu xp+clout+mono. zastanawiam sie czy w przerwie po cyklu wrzucic white flood czy tez lepiej poczekac te 8tygodni i polaczyc go ze stackiem kreatynowym jezeli tak to jakim prosze o

    Odpowiedzi: 24| Ilość wyświetleń: 3886| Data: 2010-01-28 16:13:01| Liczba SOGów: 2
  • letnie dopałki: white flood, purple wraath, jungle warfare

    spowodowac ze bedzie mi sie fajnie trenowalo w lato 14 http://img522.imageshack.us/img522/252/zestawwna8 white flood controlled labs 2miarki porcja 30 25min przed treningiem purple wraath controlled labs 1miarka pół

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 3150| Data: 2007-06-05 00:04:09| Liczba SOGów: 0
  • [S] Controlled - Green Magnitude / White Flood / Purple Wraath

    green magnitude data waż: 12/11 otwarte / zostało około 75 z 80 porcji czyli prawie całe opakowanie white flood data waż: 08/10 otwarte / zostało około 30 35 z 50 porcji purple wraath data waż: 01/12 otwarte / zostało

    Odpowiedzi: 43| Ilość wyświetleń: 2916| Data: 2009-10-23 14:53:56| Liczba SOGów: 0
  • sprzedam White Flood

    hej mam do sprzedania white flood 535 g,data waznosci 07/11, niedawno kupione na allegro. nie otwierane, w oryginalnym opakowaniu 135 pln juz z wysylka!

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 1126| Data: 2009-04-16 14:19:41| Liczba SOGów: 1
  • Shock Therapy czy White Flood?? A moze cos jeszcze??

    zapytac ktore zestawienie bedzie najlepsze kto stosowal i jak to wspomina i ocenia 1.shock therapy + storm 2.white flood + np xp , hp lub clout + witaminki, aminokwasiki, glutaminki i inne *******y: + oczywiscie bialko i gainer dla

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 1825| Data: 2009-12-13 13:46:19| Liczba SOGów: 1
  • Mocny cykl - Storm+White Flood lub schock therapy

    jest,staż długi juz na siłowni,nie pierwszy cykl,ilość funduszy nieograniczona 3 myslałem nad takim zestawem storm white flood lub schock therapy {tu własnie mam kłopot który lepszy stack przed treningowy}+do tego jak zawsze gainerek mass xxl +

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 1923| Data: 2007-10-12 15:42:06| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}