Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: white flood opinie

Strona 1 z 3

  • White Flood 628g opinie i Tested Burner opinie

    jak jest z tym nowym white flood klepie dobrze napisane ze jest 100 porcji ale czy nie trzeba brac dwoch miarek na raz wtedy wychodzi ok 50

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 3060| Data: 2011-08-10 20:45:58| Liczba SOGów: 1
  • White Flood - Wasze opinie :-)

    siemka jakie są wasze opinie na temat white flood 1

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 7888| Data: 2009-11-11 23:02:57| Liczba SOGów: 0
  • White flood pytanie o sklad.

    witam ile jest obecnie na rynku roznych skladow white flood sluszalem o 2 wydaniach flood oraz opinie ze to drugie juz tak nie kopie jak pierwsze.

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 1748| Data: 2008-08-10 13:13:21| Liczba SOGów: 0
  • White Flood, a nadciśnienie.

    witam. od 4 treningów biorę white flood a. pierwsza i druga porcja nie przyniosła mi jakiś super specjalnych efektów. trzecia jakby trochę lepiej...

    Odpowiedzi: 21| Ilość wyświetleń: 2299| Data: 2011-10-03 21:08:37| Liczba SOGów: 0
  • white flood

    szukam,szukam i jakos nie moge znalezc potwierdzenia:wycofano white flood na allegro jest kilka sztuk,ale tylko male opakowania,napisze mi ktos dlaczego chcialem kupic nowe

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 1816| Data: 2010-03-27 13:16:52| Liczba SOGów: 0
  • white flood i purple wraath

    witam, mam sprawe zwiazana z suplementacja odzywkami a mianowicie white flood i purple wraath. oba supelki stosuje sie przed treningiem pw rowniez rano mniej wiecej w tym samym czasie ok

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 3548| Data: 2008-06-14 10:56:05| Liczba SOGów: 0
  • Co wybrać? Storm+Shock czy Green Magnitude+White Flood???

    witam. który zestaw wybrać storm i shock therapy czy green magnitude i white flood zestaw universala już stosowałem i byłem zadowolony. o drugim zestawie tylko czytałem i opinie są zachęcające.

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 1674| Data: 2011-05-18 18:36:50| Liczba SOGów: 0
  • white flood czy cos innego?

    potrzebuje czegos w okresie miedzy cyklami... mam juz bialeczko matrix 5.0 i bcaa activlab do tego chcialem dorzucic white flood ale jest tyle opini w internecie na temat tej jak i podobnych odzywek ze nie wiem na co sie zdecydowac.. jesli ktosw

    Odpowiedzi: 17| Ilość wyświetleń: 950| Data: 2009-11-05 23:24:09| Liczba SOGów: 0
  • [S] sprzedam przedtreningowke white flood

    sprzedam przedtreningówke controlled labs white flood smak winogronowy wersja amerykanska.. wziete 5 miarek.. z puszki 699 gram.. cena jaka mnie interesuje to ok 100 zl tu masz opinie http://www.sfd.pl/controlled_labs_white flood t358836.html

    Odpowiedzi: 0| Ilość wyświetleń: 261| Data: 2014-01-02 10:31:07| Liczba SOGów: 0
  • Co wybrać Storm+ shock czy Green magnitude+ white flood

    jak w temacie. chodzi i o opinie w szczególności o green m.+ white flood dzięki za odp.

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 1673| Data: 2007-06-05 22:03:58| Liczba SOGów: 0
  • WHITE FLOOD

    bral juz ktos white flood w tabsach jesli tak to prosze o opinie

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 1145| Data: 2009-04-10 22:02:00| Liczba SOGów: 0
  • Zbrylony white flood

    2010/20100905132900 siema dzisiaj tak z nudow patrze do szafy na odzywki ktore zostały mi po cyklach, patrze na white floda jest go dosc sporo a no taki jakby troche zbrylony : / zawsze był taki taki grudkowaty ale teraz nabral delikatnie

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 853| Data: 2010-09-05 13:29:00| Liczba SOGów: 1
  • Nowy Cykl opinie...

    czy cos odjac albo dodac cel masa. wiek 25 waga 73 dieta 2800kcal mianowicie zdecydowalem sie na . white flood controled labs no bost green magnitude controled labs creatyna purple wrath controled labs amino cm3

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 570| Data: 2010-02-14 15:12:37| Liczba SOGów: 0
  • Universal Creatine 1000g + BCAA Xtra ActivLab 800g + Controlled Labs White Flood 444g

    jest ok : 11 ok 300zł/cykl 8 10 tygodni pytanie brzmi czy przed treningówka, która wybrałem daje radę opinie które znalazłem są skrajne, aczkolwiek ze wskazaniem na pozytyw: kretka i animo używane w poprzednim cyklu w moim odczuciu

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 535| Data: 2014-06-05 20:22:44| Liczba SOGów: 1
  • White flood - nie dziala ?

    waze ok 88 kg, wiec niewiele, moze wynika to z bardzo duzej odpornosci na kofeine produkt ma naprawde rewelacyjne opinie a tu lipa... szczerze mowiac to bardziej czulem sfd pure power , ale to pewnie przez beta alanine w skladzie.

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 800| Data: 2012-10-23 15:19:08| Liczba SOGów: 1
  • Shock Therapy czy White Flood?

    ze shock będzie lepszy tylko dla tego ze jest z tej samej firmy i powinno się te dwa produkty łaczyć proszę o opinie ludzi którzy mieli doczynienia z jednym albo drugim produktem a nejlepiej tym i tym 3 3 zmieniony przez szymonszym w

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 890| Data: 2008-10-22 17:13:17| Liczba SOGów: 0
  • White flood reborn

    http://www.sfd.pl/sklep/controlled_labs_white_flood_reborn opis28244.html testował ktoś jak opinie pozdrawiam

    Odpowiedzi: 25| Ilość wyświetleń: 3471| Data: 2013-10-18 12:43:09| Liczba SOGów: 0
  • green magnitude czy clout i White flood czy Body octane

    4 2xgm + bc 5 gm + clout + wf 6 gm + clout + bc jaki polecacie ja jestem za opcją 2 ale chce wasze rady i opinie uslyszec pozdrawiam

    Odpowiedzi: 21| Ilość wyświetleń: 1818| Data: 2010-06-04 21:07:49| Liczba SOGów: 0
  • White Flood...

    ...czy mogę dołączyć do aakg w przerwie między cyklami na kreatynie i czy rzeczywiście warto, bo opinie ma bardzo dobre

    Odpowiedzi: 22| Ilość wyświetleń: 1582| Data: 2008-03-26 10:34:18| Liczba SOGów: 0
  • SEEEZON - opracowanie najczęściej zadawanych pytań dot. supli i treningu by _knife_

    nie dla ciebie, na początku przygody z siłownią, później można się zastanowić, 12. no xplode, shock, nitrox, white flood i podobne dopalacze przedtreningowe, pompery zwykle trochę kreatyny, trochę węgli, trochę pomperów cytrulina, aakg

    Odpowiedzi: 234| Ilość wyświetleń: 163315| Data: 2008-07-13 12:53:20| Liczba SOGów: 335

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}