SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

whey mass gain opinie

  • Gainer - whey mass gain hitec, opinie...

    Temat
    Odżywki i suplementy

    co myslicie o tym gainerze 6kg (2 x 3 kg w foli) za 140 zl warty ceny? jak efekty po nim?

    Odpowiedzi: 18 Ilość wyświetleń: 9044 Data: 2005-03-26 21:48:18 Liczba szacunów: 0
  • Hi Tec Whey Mass Gain 4500 g - sprawdzone opinie

    Temat
    Odżywki i suplementy

    Cytuje:" Wartość energetyczna w: 100g / 50 g (1 porcji) 1607 kJ / 378 kcal 804 kJ / 189 kcal Wartość odżywcza w: 100 g / 50 g (1 porcji) białko 20,1 g / 10,0 g węglowodany 72,3 g / 36,2 g tłuszcz 0,9 g / 0,5 g Zawartość witamin w: 100 g / 50 g (1 porcji) Witamina C 30,0 mg / 15,0 mg (25 %*) Niacyna 9,0 mg / 4,5 mg (25 %*) Witamina E 5,0 mg / 2,5mg

    Odpowiedzi: 11 Ilość wyświetleń: 1340 Data: 2010-02-21 13:40:16 Liczba szacunów: 0
  • Przygotowania do sezonu z Activlab - Mateusz Polaszek

    Post
    ActivLab

    Dzisiaj dodam nową opinie o Gain body 30, whey best mass i Night Protein Mix. Dostałem na weekendzie próbki tych suplementów wszystkie o smaku czekoladowym :) Więc: Smak: 3/3 Rozpuszczalność : 3/3 Zapach : 3/3 Składowo mi się podoba najbardziej Night Protein bo używam tylko białek ,Gainery odpadają ale smakowo są niezłe. Daję taka samą opinię do w

    Odpowiedzi: 730 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-03-22 14:55:15 Liczba szacunów: 0
  • kreatyna CHROM i carbo

    Post
    Odżywki i suplementy

    m 2004-06-17 23:34:59 Doping kreatyna+bcaa+glutamina 2004-06-17 20:57:19 Odżywki, Suplementy Glutamina z białkiem czy osobno? 2004-06-17 18:09:54 Odżywki, Suplementy carbo+whey best mass+glutamina+kreatyna doradzcie 2004-06-17 14:49:14 Odżywki, Suplementy PYTANIE 2004-06-17 14:26:43 Odżywki, Suplementy PANOWIE POMOCY 2004-06-16 10:57:00 Odżyw

    Odpowiedzi: 5 Ilość wyświetleń: 1629 Data: 2004-07-19 15:38:05 Liczba szacunów: 0
  • TEST - Będzie Piekło by Volferine

    Post
    Odżywki i suplementy

    13 dzień DNT Witam bo krótkiej przerwie spowodowaną braku neta. Dziś off odpoczywam przed jutrzejszymi 15statki , michę staram się Trzymać. Ogólnie szkoda że za 3 dni do szkoły ale w sumie to duży plus Bo w szkolę strasznie dużo jem. W tym roku postanowiłem się przełamać I nosić na szkoły kurczaka z ryżem lub makaronem . W dupie mam opinię innych.

    Odpowiedzi: 336 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2009-08-29 13:50:30 Liczba szacunów: 0
  • Efekty brania kreatyny

    Post
    Odżywki i suplementy

    Kreatyna.... biorę i nic. 2003-08-17 08:59:15 Suplementacja Ciekawostka o kreatynie.... 2003-08-17 00:50:54 Szatnia Przerwy między seriami 2003-08-16 21:48:58 Trening Kreatyna+HMB(białko)+GLUKOZA 2003-08-16 01:39:57 Suplementacja Zakwasy – czyli czy musi boleć? 2003-08-15 23:49:48 Trening moj trening... 2003-08-15 23:34:08 Trening

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 5010 Data: 2003-08-17 09:39:53 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    1) cel - Masa 2b) nazwa produktu/produktów, oczekiwania*: HyperFusion(Hitec)+ XPand Xtreme Pump 3) staż 1.5 roku 4) dokładny opis problemu/konkretne do nas pytanie: Czy takie połączenie suplementów będzie dobre ? coś przed treningiem + matrix kreatyn. Do uzupełnienia diety (Whey Mass Gain) 5) stosowane wcześniej preparaty kreatynowe i opinie na ich

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-11-21 14:49:25 Liczba szacunów: 0
  • Pvl - Mutant Mass

    Post
    Pvl

    alny choć bardziej przypomina mi to lody waniliowo orzechowe cena nie zbyt duża jak za 7 kg gainera, IMO obecnie jeden z najlepszych jesli nie najlepszy jakosciowo Gainer. rozpuszczalnosc ok, w kazdym razie lepsza jak np w whey mass gain, co do dzialania, wrzuce komentarz za parenascie dni ;) moja ocena z wszystkich gainerów to 8.5/10 pozdro ;)

    Odpowiedzi: 599 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2009-09-18 21:12:26 Liczba szacunów: 0
  • Bezcenny gainer !!!

    Post
    Odżywki i suplementy

    Dobra to jak narazie doradziliscie mi 1) Monster Mass(BX) 2) Hard Body gainer (MLO) 3) Mus-L-blast (MLO) 4) Top Mass (OLIMP) 5) Gain fast (Universal) 6) Hard Fast (Universala) 7) Serious mass (optimum nutrition) 8) N-large 2 (Prolab) 9) Masive muscle gainer (mrm) 10) Masive Whey Gainer (ultimate) Jeżeli ktos chciałby cos dodac to zapraszam. Lista j

    Odpowiedzi: 20 Ilość wyświetleń: 2686 Data: 2005-07-25 19:58:58 Liczba szacunów: 0
  • Zastój...

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    Dobra trochę dzisiaj pobawiłem się z Dziennikiem i mam coś do sprawdzenia: 1. Płatki owsiane 100g + białka jaj 120g + orzechy włoskie 30g + ostrowia wpc 80 30g 2. Mięso z indyka 250g + ryż 100g + 20g oliwy z oliwek - trening 50g carbo olimp - po treningu 100g Gainer Whey Mass Gain (hi-tec) 50g 3. Taki sam jak nr 2 4. Tuńczyk w wodzie 125g + serek t

    Odpowiedzi: 22 Ilość wyświetleń: 1348 Data: 2010-07-28 13:33:35 Liczba szacunów: 0
  • Odzywki bez diety

    Post
    Odżywki i suplementy

    siemka chcialem sie zapytac czy ten gainer jest dobry ?? MEGABOL WHEY MASS GAIN slyszalem ze tak a jakie sa wasze opinie xd mozna go brac pomiedzy posilkami i ile ??

    Odpowiedzi: 15 Ilość wyświetleń: 1330 Data: 2010-02-02 17:17:23 Liczba szacunów: 0
  • UNIWERSALNE BIAŁKO. Jakie?

    Post
    Odżywki i suplementy

    zgadzam sie bardzo fajna ta promocja hiteca ale z tego co widze to chyba tylko gainery whey mass gain. Poczytam troche o tym vitafit i moze sie skusze. Jak nie to wezme nitroprogen bo same bardzo pozytywne opinie na ten temat czytalem a pozatym sklep Treca mam w mieście ;)

    Odpowiedzi: 16 Ilość wyświetleń: 2253 Data: 2009-12-08 18:19:42 Liczba szacunów: 0
  • OXYGEN POWER GAIN 6 kg - GAINER - opinie

    Post
    Odżywki i suplementy

    @HeBRa21: whey mass gain Hi-Tec'a - co chcesz od tego ? Dobre przeciez ma opinie na sfd :) @faftaq: kochajmy sie jak bracia-liczmy sie jak żydzi :D @DELUKS : i jak wrazenia ?

    Odpowiedzi: 13 Ilość wyświetleń: 3441 Data: 2010-02-24 11:52:41 Liczba szacunów: 0
  • Gainer/bialko??

    Post
    Odżywki i suplementy

    Mam teraz dylemat nad zakupem gainera / białka potrzebuje gainera aby uzypełnic 30g białka dziennie + podwyzszyc bilans kaloryczny whey mass gain jest w super cenie 9 kg za 160zł dobra cena ale białko tego gainera mieszane jest z białkiem pszennym :/wiec troche lipa:/ ale tez gainer 1 z vitala za 196zł 10kg:D ale zato ma mało g białka...:/ moze j

    Odpowiedzi: 7 Ilość wyświetleń: 1251 Data: 2008-11-06 20:56:34 Liczba szacunów: 0
  • X-pand +Cp

    Post
    Odżywki i suplementy

    tes endo to wadomo ze nie zainwestujesz w takiego gain bolic, a jak ekto, to w sumie wszystko jedno. Z tych tanszych, a jakosciowo calkiem niezlych np. Monster mass czy super whey olimpa. Mutant nie tylko zyskal przychylnosc bo ma lepsze WW (ich ilosc pewnie tez nie szokuje) i kilka bialek, ale tez ma cene dobra. Placisz fakt troche, ale za 6800g,

    Odpowiedzi: 20 Ilość wyświetleń: 1276 Data: 2008-12-30 10:40:02 Liczba szacunów: 0