Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: whey mass builder opinie

Strona 1 z 1

  • Whey Mass Builder-wznowienie treningu

    wznowiłem trening 3 miesiące nie ćwiczyłem dieta była nie do końca ale była i dzisiaj wznawiam treningi kupiłem whey mass builder i jestem ciekawy czy mi to pomoże mam 187 i 72 kg i po ilu tyg. będzie widać przyrost masy mięśniowej i jaka będzie

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 3320| Data: 2010-07-09 22:30:55| Liczba SOGów: 1
  • Pytanie na temat WHEY MASS BUILDER 1500G

    moim postanowieniem noworocznym jest chodzić na siłownie i poprawić masę, szukałem po internecie i znalazłem własnie whey mass builder 1500g gdzie napisano, że jest idealny dla chudych czytałem także opinie na ten temat i są pozytywane.

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 291| Data: 2014-02-19 20:13:21| Liczba SOGów: 0
  • Hi_tec whey mass builder - masowka

    staz 5 miesiecy waga poszla z 52 na 69 kg, lecz teraz juz ciezko wchodzi. co myslicie o uzupelnieniu tej dietki whey mass builder sklad ma dosc ciekawy , opinie tez niezle i dobra cena. jak bedzie trzeba to diete wstawie.

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 1826| Data: 2011-03-02 21:52:20| Liczba SOGów: 0
  • WHEY MASS BUILDER - Opłaca sie ??

    witam chciałbym się zapytać czy opłaca się zakupić [url=http://allegro.pl/gainer whey mass builder 4 5kg kreatyna 250g free i2184933014.html]tu wprowadź tekst linku...[/url] możne ktoś to brał i ma

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 1164| Data: 2012-03-11 20:27:59| Liczba SOGów: 0
  • Whey Mass Builder

    witam, tak jak w temacie, co sądzicie o gainerze whey mass builder chodzi mi o ogólne opinie

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 2154| Data: 2012-06-10 14:22:14| Liczba SOGów: 0
  • Plan suplementacyjny- opinie

    witam. obecnie biorę następujące suplementy, takie mi polecono i rozpisano suplementację: hi tec whey mass builder 1 porcja= 50g w 250ml wody ntr: 1 porcja 2x dz. między posiłkami w godzinach popołudniowych tr: 1

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 625| Data: 2011-05-01 19:52:37| Liczba SOGów: 0
  • gainer Firmy HI TEC Opinie

    witam serdecznie. mam pytanko odnośnie gainer z firmy hi tec whey mass builder . co wy o nim sądzicie pytam poniewaz szukalem w tematach forum itd i nic konkretnego nie ma. duzo ludzi

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 1542| Data: 2010-09-07 19:25:08| Liczba SOGów: 0
  • Whey Mass Builder 3000g

    czy ktos kiedys to stosowal pytam bo wlasnie dzis to zakupilem polecil mi to koles co sprzedawal jakie sa wasze opinie i czy ktos mi moze powiedziec bo waze 70kg na wzrost 167 cm i czy po tym miesiecznym cyklu z tym na mase czy bede

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 500| Data: 2010-08-02 14:34:54| Liczba SOGów: 0
  • DIETA - do oceny (masa)

    margaryna klasyczna masmix 10g 14:00 chleb pełnoziarnisty słonecznikowy 60g szynka z piersi kurczaka 80g whey mass builder hi tec 50g 17:00 przed treningowy ryż biały 150g pierś z kurczaka smażona w panierce 100g

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 422| Data: 2014-06-01 17:00:55| Liczba SOGów: 0
  • Dobry gainer

    nie znam się na rodzajach węglowodanów. a może gainerator olimpa jakby ulepszony gain bolic... może hi tec whey mass builder [http://www.sfd.pl/sklep/hi tec_nutrition_whey_mass builder opis56.html] w miarę dobre opinie ale to chyba

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 1635| Data: 2011-01-29 03:47:23| Liczba SOGów: 0
  • Wybór GAINERA - konkrety!

    [color=red] sfd mass activator megabol gainer 737 activlab mass up uns mass shocker hi tec nutrition whey mass builder [/color] mam zajebisty dylemat i tylko 70zł budżetu gdyż resztę muszę przeznaczyć na kreatynę a jest nią

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 870| Data: 2014-11-01 22:03:15| Liczba SOGów: 1
  • Kreatyna + Białko czy Gainer? Tylko konkrety :)

    monohydrat sfd 500g + 2x białko ostrovit 900g x2 2 porcję dziennie lub monohydrat sfd 500g + vitalmax whey pro gainer 1 4800 g lub monohydrat sfd 500g + hi tec nutrition whey mass builder 1500 g 2x 3000g i

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 963| Data: 2014-04-23 16:33:11| Liczba SOGów: 0
  • Trening na masę / POMOCY !

    14 kg. posiadam również odżywki i nie wiem zbytnio które wybrać, liczyłbym na pomoc w odpowiednim wyborze: hi tec whey mass builder 9000g man scorch reveal the steel 168 kap hi tec protein 2250 gram hi tec protein 1000 gram bsn

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 386| Data: 2012-07-23 17:53:48| Liczba SOGów: 1
  • Ktory Gainer wybrac ?

    activlab whey gainbody dibencozide positive interactive nutrion mammoth gainer hi tec whey mass builder nitro future weight

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 2634| Data: 2012-01-12 11:53:36| Liczba SOGów: 1
  • Kreatyna+gainer+białko

    zasiegnac waszej opinii na temat wymienionych suplementow. dieta juz jest, teraz chce zamowic dodatki. bialko 100% whey protein concentrate kreatyna trec cm3 1250 gainer hi tec nutrition whey mass builder z gory dzieki za opinie

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 638| Data: 2011-03-06 00:42:50| Liczba SOGów: 2
  • Shock+storm+gainer

    w posiadaniu: universal nutrition storm 756g universal nutrition shock therapy 1008g hi tec nutrition whey mass builder 4500g rozpisałem to sobie następująco: dni treningowe 16:30 shock 20g 17:00 początek treningu 18:50

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 1271| Data: 2011-01-09 23:39:07| Liczba SOGów: 1
  • Nowy zakup.

    activlab bcaa xtra l glutamina gainer whey mass builder activlab muscle up protein creatine powder hi tec resztka amok olimp, pewnie dokupie nawet spoko

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 442| Data: 2013-09-03 13:39:12| Liczba SOGów: 1
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    opis problemu/konkretne pytanie: jak łączyć z odżywkami moge brać z extreme anticatabolix fitness authority , whey mass builder em hi tec , provit em 80 olimp jeśli tak, to jak 7 uwagi: brak

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 382| Data: 2011-04-28 21:23:53| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}