Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: vitalmax gainer 1 opinie

Strona 1 z 666

  • Vitalmax Gainer czy Trec Mass XXL - CO WYBRAC ?

    doprowadzic do swojego organizmu wystarczającą ilość skladnikow odzywczych z pozywienia. nie wiem co wybrac. vitalmax gainer czy trec mass xxl vitalmax jest tanszy. 10 kg kosztuje 214 zl http://allegro.pl/show_item.php item=76107368

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 6877| Data: 2005-12-13 16:13:20| Liczba SOGów: 2
  • Gain Bolic 6000 vs Vitalmax Gainer 2?

    chłopaki poraźdzcie co do lepszego uzupełnienia diety gain bolic 6000 czy może vitalmax gainer 10 mam zamiar zakupić 10kg gainer 2, lecz gain bolic jest praktycznie w tej samej cenie i własnie zastanawiam się co lepiej kupic.

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 1653| Data: 2009-08-28 23:44:40| Liczba SOGów: 0
  • Co lepsze - Monster Mass czy Vitalmax Gainer 2

    siema mam pytanko takie jak w temacie, zastanawiam sie ktory z tych gainerow: monster mass czy vitalmax gainer 2 jest lepszy moze ktos testowal i chcialby mi odpowiedziec. z gory dzieki, pozdrawiam!

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 2324| Data: 2006-05-22 18:58:23| Liczba SOGów: 1
  • Vitalmax - gainer 2 - 10 kg WHEY -NOWA FORMUŁA czy tak mozna?

    zeby zrezygnowac z jednego smaku i wybrac inny w opakowanie mieszane: 5 różnych smaków w workach po 2kg chodzi vitalmax gainer 2 10 kg whey nowa formuła nie lubie smaku kokosowego i chcialbym zmiast tego truskawkowy pozdrawiam zmieniony

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 1388| Data: 2005-02-09 23:34:22| Liczba SOGów: 0
  • vitalmax gainer 1 czy mass xxl?

    czesc! ktorego gainera bardziej polecacie.vitalmax gainer 1 4,5kg czy mass xxl 4,8kg.ceny sa podobne roznica jakis 20zeta .chcialbym przybrac na masie nie biorac kreatyny.pozdro

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 1251| Data: 2005-06-18 23:09:43| Liczba SOGów: 0
  • Test - VITALMAX by StaRa_EkiPa pods.str 21

    carbo, białko, vitaminy, zma. ==================================================================== vitalmax gainer 1: to odżywka węglowodanowo białkowa powodująca przyrost masy mięśniowej. dietetyczny środek spożywczy dla sportowców i

    Odpowiedzi: 378| Ilość wyświetleń: 21371| Data: 2006-03-17 23:03:40| Liczba SOGów: 11
  • ZESTAWY PROMOCYJNE I NOWE KOSZULKI VITALMAX W SKLEPIE ATLETA

    witamy od dziś w sprzedaży na www.atleta.pl koszulki vitalmax są to wysokiej jakości koszulki fruit of the loom z logo vitalmax dostępne w rozmiarach s, m, l, xl, xxl w

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 3261| Data: 2006-12-22 18:32:50| Liczba SOGów: 0
  • ZESTAWY PROMOCYJNE I NOWE KOSZULKI VITALMAX W ATLETA.PL

    witamy od dziś w sprzedaży na www.atleta.pl koszulki vitalmax są to wysokiej jakości koszulki fruit of the loom z logo vitalmax dostępne w rozmiarach s, m, l, xl, xxl w

    Odpowiedzi: 17| Ilość wyświetleń: 2210| Data: 2006-12-22 18:36:44| Liczba SOGów: 1
  • Jaki Gainer najlepszy wedłóg was?

    jaki gainer kupic z tych co wymienie 1 mutant mass 68oog 2 mass xxl trec 9600g 3.olimp gain bolic 10000g 4.vitalmax gainer 2 10000g 5.ultimate nutrition muscle juice 6kg kg 6.giant mega mass 4000 7 kg 7.weight gainer hardcore muscletech

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 7408| Data: 2008-04-02 00:17:21| Liczba SOGów: 0
  • Jaki Gainer??

    kupić do uzupełnienia diety mam 70kg i 185 cm wzrostu np: olimp gain bolic 6000 olimp gainer mct vitalmax gainer 2 vitalmax gainer 1 mutant mass megabol gainer 737 który z tych był by dobry żeby sie aż tak tłuszczem nie

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 2218| Data: 2009-08-04 14:35:06| Liczba SOGów: 1
  • Najleprzy Gainer

    massmaker 4.megabol gainer 737 5.olimp top mass 6.olimp profi whey gainer 4000 7.olimp profi whey mass 8.vitalmax gainer 2 i vitalmax gainer 30 bardzo prosze o porade i ocene tych które używaliście proponuje oceniać smak w skali 1 5

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 2701| Data: 2009-08-09 11:10:07| Liczba SOGów: 1
  • Gainer'y

    stoje przed wyborem odżywki gainer proszę was o rade czy zakupić vitalmax gainer 1 czy vitalmax gainer 2. i czy ktoś z was brał w/w odżywki i czy dały wam efekt jaki się spodziewaliście

    Odpowiedzi: 42| Ilość wyświetleń: 2401| Data: 2008-04-28 16:29:27| Liczba SOGów: 3
  • Pomoc w pierwszym cyklu - jaki gainer?

    internetowym i znalazlem kilka pozycji: olimps super whey gainer 4000 30g białka, 61g wegli na 100g vitalmax gainer 1 lub 2 hi tec whey mass gain 20g białka, 80g wegli na 100g zastanawialem sie tez, czy zamiast gainera

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 1394| Data: 2006-05-28 19:36:09| Liczba SOGów: 1
  • Biotech USA Sterol Gainer, opinie

    2006/20060613181357 witam, jak w temacie. poza tym co myslicie o gainerkach z dodatkami steroli, warte swieczki ponizej daje fakty o tym gainerku: biotech usa sterol gainer to

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 5294| Data: 2006-06-13 18:14:03| Liczba SOGów: 0
  • ile masy dodaje gainer

    mase jako suplementu używam jedynie białka olimp whey protein compex i planuje po ukończekiu białka kupić gainera vitalmax gainer 2 albo vitalmax cfm gainer 30 prosze o ewentualną porade który wybrać chciałem wiedzieć też jakiego przyrostu masy

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 1887| Data: 2009-08-04 14:41:47| Liczba SOGów: 0
  • VITALMAX GAINER 2 2,5kg OKAZJA tylko 60zl

    do sprzedania gainer 2 firmy vitalmax smak bananowy oraz waniliowy bardzo dobry i smaczny gainer w rewelacyjnej cenie! bananowy

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 1544| Data: 2008-05-12 18:58:01| Liczba SOGów: 2
  • Sprzedam "GAINER 2" firmy Vitalmax.

    witam. mam do sprzedania gainera „whey pro gainer 2 firmy vitalmax gainer jest zaczęty było to wiadro 4,5 kg obecna waga to trochę ponad 3,4 kg masa netto, bez opakowania

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 1291| Data: 2007-11-24 21:14:50| Liczba SOGów: 0
  • Vitalmax Gainer 2

    co sądzicie o tym gainerku pomyślałem ,że dodałbym sobie go jako uzupelnienie diety ,głównie mam tu na myśli 2 śniadanie w szkole , oraz

    Odpowiedzi: 26| Ilość wyświetleń: 1694| Data: 2008-04-13 15:48:42| Liczba SOGów: 1
  • Kreatyna Mono + Gainer

    to co zamierzam brac teraz: creatine micronized 200mesh od razu jest polaczona z tauryna firma trec oraz vitalmax gainer 2 posada w sobie juz creatyne bccaa taurynne w 100g prawie 30 g bialka i okolo 60 wegli! zamierzam to wszytsko brac 6

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 1075| Data: 2007-12-09 14:38:21| Liczba SOGów: 0
  • Vitalmax gainer 2 czy Scitec Mass ?

    prosze o rade ktory z gainerow jest lepszy! czekam na opinie zalezy mi na tym, bo potrzebuje szybkiej decyzji.

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 2408| Data: 2008-07-01 22:07:36| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}