Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: vitalmax gainer 1 opinie

Strona 1 z 3

  • Allegro >> Megabol Gainer 737

    produkowane sa 2 smaki: tofi i truskawka z czego ostatnio przyjechaly same truskawki bardziej polecalbym gainera vitalmax whey pro gainer bo smakuje dobrze a nie jak ten co w ogole nie smakuje o badziewnym samu gainera 737 , juz sie

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 4973| Data: 2005-12-16 16:17:21| Liczba SOGów: 0
  • 4 Cykl - Zestaw suplementow prosze o opinie :-)

    carbo dobrze wszedl 2 cykl: hp + kre alkalyn w pixach, bcaa, gainer sredni cykl 3 cykl: xpand energized, mono vitalmax aakg treca, bcaa xtra, gainer bialko, przez pierwsze 2 tygodnie, zestaw witamin i z force dymatize + kwasy tluszczowe

    Odpowiedzi: 20| Ilość wyświetleń: 1267| Data: 2010-12-14 00:20:22| Liczba SOGów: 0
  • potrzebuje pommocy w doborze odzywki

    typu kreatyna itp. ale teraz chciałbym połączyć 2 odżywki. trec nitrobolon ii powder 350 g vip 550g + vitalmax cfm gainer 20 saszetki 100 sasz. po 40 gram a moze lepiej vitalmax cfm gainer 20 saszetki 100 sasz. po 40 gram + olimp

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 786| Data: 2009-07-20 14:37:21| Liczba SOGów: 0
  • Jaki Gainer najlepszy wedłóg was?

    jaki gainer kupic z tych co wymienie 1 mutant mass 68oog 2 mass xxl trec 9600g 3.olimp gain bolic 10000g 4.vitalmax gainer 2 10000g 5.ultimate nutrition muscle juice 6kg kg 6.giant mega mass 4000 7 kg 7.weight gainer hardcore muscletech

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 7650| Data: 2008-04-02 00:17:21| Liczba SOGów: 0
  • pomoc przy planie treningowym

    wiele za dużo metanu ; przeciwskazania medyczne: brak zażywane suplementy: olimp vita min multiple sport, vitalmax pro gainer 2 piję porcję 40g po treningu, a w dni nietreningowe między posiłkami również jedną porcję. czasem

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 339| Data: 2016-01-29 21:28:40| Liczba SOGów: 0
  • ja i moja dieta, ocena, opinie, sugestie

    aż nadto. kompletnie nie wiem na co się zdecydowac. jeden pan zalecał mi coś z tego do wyboru: gainer 1 firmy vitalmax whey mass gain firmy hi tec nutrition, mass xxl firmy trec, whey gainer firmy activita z kreatyną kreatyna

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 755| Data: 2009-01-01 16:42:16| Liczba SOGów: 0
  • Kreatyna + Białko czy Gainer? Tylko konkrety :)

    monohydrat sfd 500g + 2x białko ostrovit 900g x2 2 porcję dziennie lub monohydrat sfd 500g + vitalmax whey pro gainer 1 4800 g lub monohydrat sfd 500g + hi tec nutrition whey mass builder 1500 g 2x 3000g i

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 826| Data: 2014-04-23 16:33:11| Liczba SOGów: 0
  • Jaki gainer?

    przedtreningowy gdyz z powodu zajec nie mam czasu dobrze zjesć. zastanawiam sie nad olimp gain bolic 6000 i vitalmax whey pro gainer 1 ale nie wiem czy nie zaleją mnie jeszcze bardziej. prosze o opinie który lepszy lub zapodanie jakiejs innej

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 639| Data: 2012-02-06 19:27:56| Liczba SOGów: 0
  • Gainer 1 Vitalmax 2,25 + Kreatyna Vitalmax 300g .

    ćwicze ok 7 miesięcy ma 17 lat , ostatnio zakupiłem 2 odżywki gainera 1 vitalmaxa 2,25 i kreatyne vitalmaxa ta w proszku 300g. czy można robic shake jednoczesnie mieszając gainera i kreatyne z

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 809| Data: 2010-03-03 14:42:34| Liczba SOGów: 0
  • CYKL MONOHYDRAT KREATYNY, "domowy" gainer

    3000g carbo pur 46zł + 900g wpc80.eu 46zł + 300g monohydrat kreatyny vitalmax 20zł porcja 70g : b: 12g ww: 49g : t: 1g, kreatyna: 5g dni treningowe: 70g przed i po treningu. dni nie

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 422| Data: 2015-01-15 13:14:08| Liczba SOGów: 0
  • opinie o ....

    witam wszystkich siłaczy : mój kumpel chce nabyć gainer 1 z vitalmax 4.8kg pisze w jego imieniu bo on nie ma neta jakie są wasze opinie na temat tego gainera i co polecacie do niego dokupić , chodzi mu o siłei mase. dzięki.

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 1048| Data: 2006-09-06 22:56:22| Liczba SOGów: 1
  • PYTANIE O VITALMAX GAINER 1

    metabolizm itp...itd...ale dziś poszedłem do sklepu i zapytałem się czy maja coś na szybką masę to polecili mi vitalmaxa gainer 1 ale tera nie wiem czy bedzie on dobry dla ektomorfika... waże 64kg jeżeli znacie sie na tym to prosze o

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 767| Data: 2006-07-05 18:09:27| Liczba SOGów: 0
  • gainer + cell pump + bcaa dawkowanie

    witam zakupiłem cell pumpa 665g, bcaa olimpu 300kaps i vitalmax whey pro gainer 2 4,5kg i teraz mam pytanie jak to wszystko dawkować i czy ktoś z was próbował podobny zestaw, prosze o pomoc i opinie :

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 564| Data: 2012-06-20 18:08:34| Liczba SOGów: 1
  • Vitalmax-Whey PRO Gainer 2 vs. AvtivLab GainBody 30

    tak jak w temacie. który jest lepszy gainer dla ekto proszę o opinie pozdro

    Odpowiedzi: 17| Ilość wyświetleń: 759| Data: 2010-09-25 08:57:46| Liczba SOGów: 1
  • Gainer WHEY PRO GAINER 4800g Firmy Vitalmax..

    witam właśnie zamierzam kupić tego gainera.. ale jak zawsze wole najpierw usłyszeć wasze opinie na temat tej odżywki.. z góry dziękuje.. pozdrawiam:d

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 748| Data: 2006-11-29 09:46:13| Liczba SOGów: 0
  • 1 Cykl !! PROSZE O PORADY I OPINIE :)

    treca ale to pojedynczo... a teraz chce łykać kilka na raz : przygotowałem już co chce brać : 1 cfm gainer 30 vitalmax 4kg 2 hi tec bcaa amino anabol 200kap 3 creatine fc micronized 200mesh 400kap trec moja waga to 61kg wzrost 175cm wiek 16lat

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 643| Data: 2009-07-24 17:29:43| Liczba SOGów: 0
  • kreatyna + dextro + gainer ?

    witam po długiej nieobecnosci ..... staż 1rok , wiek 18 , zakupiłem kreatyne vitalmax mono zielona... + dextro juice, w innym wątku czytałem opinie które były bardzo pozytywne dla tego połączenia

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 576| Data: 2008-02-02 01:37:56| Liczba SOGów: 0
  • Vitalmax Gainer 2

    co sądzicie o tym gainerku pomyślałem ,że dodałbym sobie go jako uzupelnienie diety ,głównie mam tu na myśli 2 śniadanie w szkole , oraz

    Odpowiedzi: 26| Ilość wyświetleń: 1723| Data: 2008-04-13 15:48:42| Liczba SOGów: 1
  • Vitalmax gainer1

    witam, mojaprosba jest taka zamowilem sobie gainer1 vitalmaxa ,chce wiedziec czy jest on dobry dla takich jak ja .jestem ekto i mysle ze ten gainer bedzie dlamnie dobry ,a co

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 900| Data: 2007-03-16 14:40:06| Liczba SOGów: 1
  • Vitalmax gainer 2 czy Scitec Mass ?

    prosze o rade ktory z gainerow jest lepszy! czekam na opinie zalezy mi na tym, bo potrzebuje szybkiej decyzji.

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 2455| Data: 2008-07-01 22:07:36| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}