Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: vital max opinie

Strona 1 z 2

  • Vital Max Gainer 2 VS Dymatize Mega Gainer

    witam planuje zakupic gainera, wybor padl na jednego z tych 2: 1. vital max gainer 2 4,5kg 127,50zl 2. dymatize mega gainer 3,6kg 145zl ewentualnie jeszcze brałem pod uwagę mass xxl 3kg

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 1535| Data: 2007-11-12 23:50:36| Liczba SOGów: 0
  • Nowy Cykl Opinie..

    horse + mono. mega caps olimpu mutant mass na uzupelnienie diety x 5 protein olimp po treningu zma+tribulus vital max glukozamine trec omega3 olimp hmbolon olimp glutamine mega caps olimp bcaa mega caps olimp i niewiem czy

    Odpowiedzi: 23| Ilość wyświetleń: 1205| Data: 2009-07-12 20:29:26| Liczba SOGów: 2
  • skutki uboczne po... prosze o pomoc i opinie

    zakupilem boostera testosteronu muscle meds rx methyl arimatest , bialko serwatkowe oxy gen protein 80 2500g ,kreatyne vital max creatin 500g arginine oraz shock therapy, wyjechalem na studia diety zaczolem pilnowac az tu nadle moj kochany brat

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 1224| Data: 2010-09-30 23:49:13| Liczba SOGów: 1
  • DIETA-OPINIE PLISS

    gainer z wodą 100 gr. ryżu + puszka tuńczyka w sosie własnym 6 20:30 proteina z wodą jestem ektomorfikiem vital max gainer 1 mam nadzieje że tyle wystarczy żeby nabrac masy...prosze o korekty i poprawki...

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 720| Data: 2006-07-09 22:28:03| Liczba SOGów: 0
  • Prosze o OPINIE PRODUKTOW!!!

    je i prosze o zdanie uznanych wyjadaczy:wpc 80 ostrowia provit 85 olimp egg protein olimp whey protein63 vital max isolite trec jesli je jedliscie ocencie je pozdro

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 587| Data: 2007-10-31 16:14:22| Liczba SOGów: 0
  • Ocena supli-dobre czy nie?

    witam, prosiłbym ekspertów o opinie na temat spożywanych przeze mnie supli. co biorę dawka : vital max l karnitine l 30000 liquid 25ml l 1000 20 30min przed treningiem olimp gtf organic chromium 1cap rano do

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 1285| Data: 2007-10-26 15:30:04| Liczba SOGów: 0
  • Dieta na Redukcje i plan na rzezbe do oceny

    formy aktywności fizycznej:siłownia stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : thermo speed extreme,glucosamin caps vital max , lipo x pack z treca. stosowane wcześniej diety/rozklad b/w/t: b:170g w:30g t:137g ! wrażliwość na stymulanty:brak

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 506| Data: 2013-01-06 12:50:10| Liczba SOGów: 0
  • Czy mozna powrocic do formy???

    organizmu. po miesiacu na sucho przytylem ok 4 kg, pozniej dolaczylem takie suplementy: 1 creatine monohydrate 300g vital max gainer vital max 4500g , hmb firmy trec 220tabl., amino whey system firmy trec 250 tabl. po tym cyklu wazylem juz 74

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 816| Data: 2005-04-13 10:11:45| Liczba SOGów: 0
  • Carbo - wejdź

    carb 3 hi tec carbo plus 4 hi tec carbo pur 5 olimp carbo 6 trec max carb 7 ultimate pure muscle carbs 8 vital max complex carbo3x pozdr. i z góry dzieki za odp 28

    Odpowiedzi: 28| Ilość wyświetleń: 4131| Data: 2006-07-02 20:02:40| Liczba SOGów: 6
  • Trening na mase do sprawdzenia

    jem ile sie da i nie moge przytyc : suple jestem po cyklu kreatyny z glutamina, obecnie zajadam whey pro gainer vital max i chce do tego dokupic navo vapor i ewentualnie anabolic halo + moze cos co podwyzsza poziom testosteronu w organizmie

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 587| Data: 2009-12-01 15:15:41| Liczba SOGów: 0
  • CZY TO DOBRA ODŻYWKA ????

    /20031213190949 mam zamiar kupić odżywkę , vital max max gainer 1 ,, 4,5kg . wiem że jest to dość tani suplement 107 zł 4.5 nie wiem czy warto go kupić, ile trzeba

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 1066| Data: 2003-12-13 19:09:50| Liczba SOGów: 0
  • zestawienie do oceny

    a drugim było pare miesięcy przerwy teraz chciałbym podjąć: cell pump 2x 665 g mass gain megabol 3000 g vital max tribulus terrestris 100 kaps. olimp/trec zma 60 kaps life energy 60 kaps praca na nogach do tego naturalnie dodatkowo

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 722| Data: 2006-05-09 20:16:06| Liczba SOGów: 0
  • Dieta, Suplementy, Redukcja, Pomoc potrzebna

    i lamany, hantelki, wyciag na plecy, modlitewnik dzienne zapotrzebowanie obliczone za pomoca dziennika posilkow vital max wynosi 2539 kcal na kg masy b 2,0 182g t 1,0 91g w 2,7 248g ulozylem diete i wyszlo mi 1549

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 1063| Data: 2008-11-08 01:22:12| Liczba SOGów: 0
  • doradzcie jaka kupic kreatyne.

    o mutipowerze ale ona tez chyba z amocna na poczatek lepiej pozniej taka sobie kupic ewentualnie cos z olimpu aby nie vital max cena mysle ze do 80 zl a i dwa tygodnie temu skonczylem brac gainera moge za tydzien juz zazywac kretyne bo wydaje mi

    Odpowiedzi: 26| Ilość wyświetleń: 1893| Data: 2006-03-04 15:09:02| Liczba SOGów: 1
  • suplementy na polepszenie wytrzymałości - prosze o ocene

    vital max ionto vitamin drink liquid + zma + kreatyna monohydrat + dextroza. moim celem na 2 tyg. obozie sportowym wytrzymałościowym jest maksymalne zwiekszenie wytrzymalości fizycznej i siły nie zależy mi na masie . jak uważacie, czy powyżej

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 799| Data: 2006-01-04 19:13:01| Liczba SOGów: 1
  • Co brać na mase?

    witam mam zamiar kupić gainera 2 firmy vital max co o nim sadzicie. czy moze znacie lepsze produkty za te cene odrazu spyatm sie co można do tego jescze dożucić,

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 3650| Data: 2005-05-08 14:15:54| Liczba SOGów: 3
  • Potrzebna porada o gainera

    dostać z 10kg masy wiem ze bez odżywki tego napewno nie osiągnę bo mam taka przemianę materii. myslę nad garinerem vital max gainer 2 chciał bym od was dostać jakieś opinie tego gainerea jeżeli mieliście z nim kiedykolwiek do czynienia i czy do

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 317| Data: 2012-12-25 12:55:53| Liczba SOGów: 0
  • Suplementacja w SW ( redukcja )

    tłuszcz. nie planuje treningu na siłowni. myślałem nad: thermo speed extreme olimp hmb olimp l karnityna vital max ale czytając forum zauważyłem negatywne opinie na temat dwóch ostatnich. jakie odżywki powinienem brać i w jakich

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 2104| Data: 2007-09-05 01:14:20| Liczba SOGów: 2
  • Mega zestawik ...

    witam! kilka dni temu kupiłem gainer a mct 3800 [olimp] creatine powder 500g [olimp] dextroze vital max amino 1000 [olimp] i mam takie pytanie .. moim celem jest przybranie masy mięśniowej jak i rzeźba ... co

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 1072| Data: 2006-11-20 23:50:56| Liczba SOGów: 0
  • Pyt.o jakość.

    spytać ludzi na forum, czy activita hmb ma opinie dobrego waszym zdaniem , poprosze również o odpowiedż co myślicie o vital max l glutamina i jak to by się miało do firmy trec nutrition tych samych produktów. sporzywam 6 mc l glutamine i hmb z trec

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 912| Data: 2004-10-14 13:55:28| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}