Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: vital max opinie

Strona 1 z 783

  • CFM Whey Protein Isolate 90% VITAL MAX - produkcja wstrzymana ?

    witam w jednym ze sklepow internetowych z odżywkami dostałem maila, ze białko cfm whey protein isolate 90% vital max jest obecnie bardzo trudno dostępnym produktem na rynku, chwilowo wycofanym ze sprzedaży produkcja wstrzymana

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 1558| Data: 2007-04-30 13:30:02| Liczba SOGów: 1
  • Vital Max Gainer 2 VS Dymatize Mega Gainer

    witam planuje zakupic gainera, wybor padl na jednego z tych 2: 1. vital max gainer 2 4,5kg 127,50zl 2. dymatize mega gainer 3,6kg 145zl ewentualnie jeszcze brałem pod uwagę mass xxl 3kg

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 1516| Data: 2007-11-12 23:50:36| Liczba SOGów: 0
  • Kreatyna Vital-Max

    kreatyna vital max . jak się na to zapatrujecie tania jest, to na pewno, ale czy wchodzi ktoś to brał

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 4545| Data: 2006-02-15 20:43:22| Liczba SOGów: 0
  • Weider CFM Whey Protein & Vital Max CFM Whey Protein Isolate 90%

    to koncentrat białek serwatki w proszku z dodatkiem glutaminy. oraz odżywke też białkową cfm whey protein isolate 90%. vital max i nie bardzo wiem kiedy brać ten koncentrat weidera a kiedy ten isolat vital maxa chodzi mi głównie o pory dnia i

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 2688| Data: 2007-04-27 10:59:05| Liczba SOGów: 1
  • kreatyna Vital max czy Megabol ?

    ktora kraetyne wybrac wydaje mi sie, ze vital max lepszy jest to nowa firma, wiec zapewne chce sie dobrze pokaac... wzialbym z kumplem na wspole 1200g i do tego gajnerka jakiegos ... jaki gajner treca czy vitalmaxa

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 2280| Data: 2004-03-30 15:12:11| Liczba SOGów: 0
  • vital max

    witam co sadzicie o odzywkach z firmy vital max rosnij zdrowo

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 1289| Data: 2004-01-13 21:05:56| Liczba SOGów: 0
  • Vital - Max 2 - pytanko do ekspertów :)

    co myslicie o gainerze 2 vital max a chcialbym zakupic na sprobowanie 1 kg i brac 1 1,5 h przed treningiem . mysle ze tak ze 100g za jednym zamachem. moze troszke wiecej

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 1080| Data: 2005-10-09 18:57:15| Liczba SOGów: 2
  • Kreatyna Vital MAX

    siemka, mam pytanie co sądzicie o kreatynie vital maxa. bo włąśnie zamierzam ją sobie kupić i nie wiem czy jest dobra, gdyż stosunkowo mało kosztuje.za pomoc będę bardzo wdzięczny

    Odpowiedzi: 30| Ilość wyświetleń: 15116| Data: 2004-08-26 17:38:30| Liczba SOGów: 0
  • Nowy Cykl Opinie..

    horse + mono. mega caps olimpu mutant mass na uzupelnienie diety x 5 protein olimp po treningu zma+tribulus vital max glukozamine trec omega3 olimp hmbolon olimp glutamine mega caps olimp bcaa mega caps olimp i niewiem czy

    Odpowiedzi: 23| Ilość wyświetleń: 1163| Data: 2009-07-12 20:29:26| Liczba SOGów: 2
  • Vital Max czy Megabol

    joł!!! co opłaca się leiej zakupić creatyinę classic vital maxa, czy zwykłą creatinę. ta druga jest droższa, ale czy to jest jakaś różnica. chodzi mi o 900 gram. a może total creatine megabola byłaby lepsza

    Odpowiedzi: 39| Ilość wyświetleń: 2075| Data: 2005-06-05 11:12:04| Liczba SOGów: 2
  • [S] Bialka HI TEC 2500g/ Ostrowia 900g/ Mono Vital Max

    smak czekolada. 900d ostrowia. smak truskawka .nowa nie otwierana. daty ważności na zdjęciu i gratisowo dodam mono vital maxa . zostało jakieś 3/4 opakowania 900 gramowego. także na 2 cykle wystarczy. sprzedam tylko!!! w całości i odbiór

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 1100| Data: 2009-07-27 11:56:03| Liczba SOGów: 0
  • dawkowanie CRE-NO max (vital max)

    witam! mam 190cm i 100kg.....chciałbym się dowiedzieć czy dawkowanie cre no max a sugerowane przez producenta, tj; 6 tabletek 3600mg jabłczanu jest wystarczające z góry dzięki!

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 1568| Data: 2009-01-04 15:45:19| Liczba SOGów: 0
  • Wszystko o BIAŁKACH- by cyklon04

    serwatkowej w 30g białko: 22g tłuszcze: 1,5g węglowodany: 3,5g inne: wapń, fosfor, sód, potas nazwa: vital max whey isolate cfm protein rodzaj: izolat białka serwatkowego w 100g białko: 90g tłuszcze: 0,5g węglowodany: 0,5g

    Odpowiedzi: 24| Ilość wyświetleń: 15219| Data: 2005-02-27 19:39:01| Liczba SOGów: 16
  • DRESONATOR PRZYGOTOWANIA DO PP

    b 250 t 70 aeroby rano 45 minut 7 dni w tyg silowy trening 5 dni w tyg ww kasza , ciemny ryz b wpc wpi vital max t oliwa z ol. suple aminokwasy proste vital max i wsumie narazie tyle przygotowania raczej bede opierac na tej

    Odpowiedzi: 141| Ilość wyświetleń: 27698| Data: 2009-09-04 21:24:51| Liczba SOGów: 21
  • Universal GH Max

    że można nawet urosnąć wzwyż hehehe xd pozwoliłem sobie wrzucić kawałek opisu z jakiejś stronki.. universal gh max 180 tabl. jakie korzyści uzyskasz stosując gh max wzrost suchej tkanki mięśniowej wzrost siły

    Odpowiedzi: 23| Ilość wyświetleń: 34435| Data: 2007-01-20 11:36:25| Liczba SOGów: 2
  • DRESO MASA PRZYGOTOWANIA DO MP 2011 akt fotki st 18-19

    od tygodnia zaczołęm budowac mase wystartowałem z wagą 84kg obecnie jest ok 88kg wyglada to tak suple firmy vital max rano: 10g kratyny+10 gluty +20g amino 1 100g ppłatki owsiane +30g wpi +20g oliwy 2 75g ryz + 250g filet +20g oliwy

    Odpowiedzi: 199| Ilość wyświetleń: 31628| Data: 2010-04-07 16:38:40| Liczba SOGów: 14
  • Test i Opinie Dymatize Xpand 2xPre Worrkout oraz MusclePharm Assault (opinie od strony 7)

    zaraz po dograniu wszystkich szczegółów odpowiednia ilość testujących, produkty na miejscu... 5. na wpłatę czekam max 5 dni od momentu wysłania danych potrzebnych do wykonania przelewu, jeżeli kwoty nie otrzymam od zainteresowanej osoby

    Odpowiedzi: 94| Ilość wyświetleń: 21678| Data: 2012-10-10 17:08:51| Liczba SOGów: 2
  • Test i Opinie Olimp RedWeiler, Fire Snake Gladius, USP Labs Jack3d Micro - od strony 6

    zaraz po dograniu wszystkich szczegółów odpowiednia ilość testujących, produkty na miejscu... 5. na wpłatę czekam max 5 dni od momentu wysłania danych potrzebnych do wykonania przelewu, jeżeli kwoty nie otrzymam od zainteresowanej osoby

    Odpowiedzi: 106| Ilość wyświetleń: 23881| Data: 2012-12-17 20:01:09| Liczba SOGów: 0
  • Test i Opinie Mayhem, Friction, Myo-Blitz od 8 strony

    zaraz po dograniu wszystkich szczegółów odpowiednia ilość testujących, produkty na miejscu... 5. na wpłatę czekam max 5 dni od momentu wysłania danych potrzebnych do wykonania przelewu, jeżeli kwoty nie otrzymam od zainteresowanej osoby

    Odpowiedzi: 143| Ilość wyświetleń: 19053| Data: 2012-04-26 11:35:23| Liczba SOGów: 2
  • Trec - Vital(X)PACK N-6

    vital x pack n 6 [img]http://www.sfd.pl/sklep/produkt_img/vital_x_pack_i3479_d380x380[/img]

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 12391| Data: 2008-09-16 09:24:26| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}