Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: vacu activ opinie

Strona 41 z 393

  • metanabol/turanabol

    troche koksu mowi ze branie oslonek do cyklu mija sie z celem, ze oslabia to dzialanie sterydu.na forum sa rozne opinie jedni polecaja nie brac nic inni dorzucic hepatil a jeszcze inni mowia ze hepatil jest za slaby.tak jak mowie najchetniej

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 8586| Data: 2011-07-10 16:21:27| Liczba SOGów: 2
  • Megabol Nitrox - PRZETESTOWAŁEM (na sobie)

    saszetki te 5g aakg i parę innych substancji. za ok. 70 zł, ogólnie oceniając, produkt wart polecenia. czekam na opinie innych :

    Odpowiedzi: 100| Ilość wyświetleń: 34983| Data: 2006-12-01 01:06:45| Liczba SOGów: 8
  • METHANDIENONE VIP BY PHENOM PHARMACY

    sądzicie o tej mecie methandienone 10 mg firma:phenom pharmacy może ktoś już stosował,a jeśli tak to proszę o opinie oryginał czy fake z góry dziękuje za odpowiedź.oczywiście za każde profesjonalne odpowiedzi sog.

    Odpowiedzi: 61| Ilość wyświetleń: 18142| Data: 2013-01-15 14:08:25| Liczba SOGów: 1
  • Nitrix czy no-xplode oto jest pytanie.POMOCY

    no xplode przy czym animal troche schodzi na bok bo bardziej zastanawiam sie nad nitrix a no xplode.z jednej strony opinie o nitrix są bardzo dobre ale martwi mnie to że jest ich nie wiele może ze względu na cene i niektórzy bają sie kupować ale

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 4351| Data: 2008-05-01 14:51:19| Liczba SOGów: 0
  • Zmeczenie, Energia bez kawy. Ile wody. Ile białka. Witalność.

    rzetelna ocene, bo kilka przytoczonych faktow kompletnie mnie zdezorientowalo i do konca nie jestem przekonany, ktore opinie sa prawdziwe, a ktore nie. a oto ten przepisany fragment: energia: paliwo doskonałości mówiliśmy już o tym,

    Odpowiedzi: 38| Ilość wyświetleń: 12137| Data: 2009-04-24 14:59:21| Liczba SOGów: 2
  • Plecy jak szafa !

    teraz została tylko rekreacja. kulturysty ze mnie już ie będzie, ale zamieszczam kilka fotek do oceny. za wszystkie opinie szczególnie te ostre !!!!!!!!!!! z góry dzięki. ponieważ nie mam jeszcze abonamentu zdjęcia będą szły co kilka minut.

    Odpowiedzi: 89| Ilość wyświetleń: 9877| Data: 2003-04-04 21:23:53| Liczba SOGów: 20
  • Przygoda w PKP :-)

    zdrzwiami, w końcu na siłe je otwieram....ale zamknąć juz ich nie można. i to tyle historyjki....jakieś wnioski, opinie zmieniony przez pittt w dniu 2004 11 10 01:30:56

    Odpowiedzi: 106| Ilość wyświetleń: 8780| Data: 2004-11-10 01:28:20| Liczba SOGów: 21
  • Dietetyczne sposoby walki z tkanką tłuszczową

    ww wtedy organizm musi czerpać energie z innych zródeł czyli tłuszczy i białka i tu jest rozwiązanie ! są różne opinie na temat ilości spożywanych tłuszczy na diecie redukcyjnej ja osobiście uważam że całkowite unikanie ich jest niewskazane !

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 19218| Data: 2005-02-12 17:31:33| Liczba SOGów: 11
  • Po pol roku cwiczen......

    /20030617131935 sa to zdjecia mojego kolegi , ktory cwiczy pol roku co o nim sadzicie co ma poprawic czekam na wasze opinie ! 29 ...:::patologia crew:::... 29

    Odpowiedzi: 54| Ilość wyświetleń: 8987| Data: 2003-06-17 13:19:36| Liczba SOGów: 21
  • OYAMA Karate

    /20020728184554 wiec pisze ten temat bo chcialbym poznac opinie ludzi ktorzy trenują badz trenowali na temat tego stylu. sam trenuje 5 lat i z obserwacji wydaje mi sie i nie tylko

    Odpowiedzi: 252| Ilość wyświetleń: 18958| Data: 2002-07-28 18:45:54| Liczba SOGów: 10
  • Anapolon - jak brac?

    klatke troszke malo bo 125 kg.wiem że postów na ten temat bylo troche,ale z kumplem bardzo bysmy chcieli poznac wasze opinie na te dwa tematy. z góry dzieki. pozdrawiam.

    Odpowiedzi: 32| Ilość wyświetleń: 27912| Data: 2003-05-08 15:23:40| Liczba SOGów: 1
  • reaktywacja !!

    bo działa na mnie duzo lepiej niz split, nogi zacząłem ćwiczyć dopiero przy hst wiec odstaja ;/ !!z góry dzięki za opinie pozytywne jak i negatywne 3 http://img87.imageshack.us/img87/7547/forum3x

    Odpowiedzi: 51| Ilość wyświetleń: 9904| Data: 2009-06-17 18:27:15| Liczba SOGów: 20
  • Dedicated Nutrition Unstoppable- nowa przedtreningówka

    witam ktoś słyszał o tej przedtreningówce skład podobno ma całkowicie inny niz wszystkie dotychczasowe pre. opinie od ludzi testujących z za granicy są super, znalazłem też na 1 forum opinie kilku ludzi. jeszcze w tym miesiącu

    Odpowiedzi: 26| Ilość wyświetleń: 12024| Data: 2014-04-05 10:50:27| Liczba SOGów: 1
  • TREC S.A.W. potrzebne opinie

    stosował to już ktoś z was jak odczucia dobra pompka zastanawiam się nad kupnem no boostera przed treningowego i zainteresowała mnie ta nowość z trec a...

    Odpowiedzi: 29| Ilość wyświetleń: 45742| Data: 2011-08-14 19:18:11| Liczba SOGów: 3
  • Aptonia

    witam chciałbym poznać wasze opinie na temat odżywek firmy aptonia dostepnych w sklepach decathlon. prosze o konkretne opinie bo nie wiele bylo na sfd na temat tych odzywek 3 pozdrawiam

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 13040| Data: 2008-07-29 23:45:21| Liczba SOGów: 0
  • Rubyyy powraca:D

    2006/20060301182843 moja fotka,zrobiona na początku tygodnia,ocencie i porównajcie z tymi, ktore wysyłałem ostatanio patrz link .z góry dziekuje za kazda opinie

    Odpowiedzi: 49| Ilość wyświetleń: 7785| Data: 2006-03-01 18:28:43| Liczba SOGów: 22
  • oliwa z oliwek --co warto wiedzieć

    miażdżycę , natomiast kwasy jednonienasycone powodują obniżenie poziomu tego cholesterolu. pojawiły się jednak opinie iż oliwa z oliwek powoduje wzrost stężenia ldl we krwi o ok. 20% i pod tym względem wypada gorzej niż oleje rzepakowy i

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 17947| Data: 2009-03-08 21:33:28| Liczba SOGów: 9
  • OLIMP - NIEZAPRZECZALNY LIDER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    do kogo powędrował tytuł rozstrzygnięto w oparciu o badania popularności produktów i usług na polskim rynku. były to opinie społeczeństwa zweryfikowane ankietami. badania miały na celu określenie poziomu popularności produktów i usług. badających

    Odpowiedzi: 38| Ilość wyświetleń: 2683| Data: 2008-09-16 14:21:43| Liczba SOGów: 1
  • megabol gainer 737

    megabol wypuścił nowa odżywkę w bardzo niskiej cenie. właśnie zamówiłem, choc megabol kojarzy mi się z bublami. czy może ktos juz korzystał z tego gainera jakie macie opinie

    Odpowiedzi: 174| Ilość wyświetleń: 37724| Data: 2005-10-29 13:53:58| Liczba SOGów: 6
  • Pro-EPI Dragon Nutrition Epistane EPI 100kaps 10mg

    100kaps 10mg trenuje ok 4 lat z lekkimi przerwami dietka itp dopięte na ostatni guzik co do dragona to jak zbierałem opinie o dragonie 2 jadło i powiem ze porobiło ich zajebi...e ale słyszałem opinie ze dragon miesza w hormonach i będą kłopoty po

    Odpowiedzi: 44| Ilość wyświetleń: 12502| Data: 2013-01-21 11:17:15| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}