Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: vacu activ opinie

Strona 41 z 396

  • 5kondzio5/Dziennik/podciaganie, pompki, siła i wytrzymałość

    moje ulubione ćwiczenia z siłowni bo ćwiczyłem około 1.5 roku i wiem co mi podchodzi a co nie. proszę was o wasze opinie dotyczące tego planu oraz pisanie modyfikacji chociaż nie mówie ze się do nich zastosuje ale rozpatrzę je. ktoś będzie

    Odpowiedzi: 59| Ilość wyświetleń: 6110| Data: 2010-02-09 20:31:51| Liczba SOGów: 3
  • Wszystko na temat Metanabolu(Metandienolu)

    metanabol metandienon metanabol metandienon, 17 alfa metylo androstendion dianabol, pełna nazwa chemiczna 17 beta hydroksy 17 metyloandrosta 1,4 dien 3on. formy leku dostępne w polsce: tabletki po 1mg i 5mg; pakowane po20 sztuk.jest to

    Odpowiedzi: 60| Ilość wyświetleń: 15686| Data: 2003-06-24 18:35:00| Liczba SOGów: 9
  • SPORTERA LÓDŹ - SUBIEKTYWNA OPINIA

    że w tym klubie jest zarozumiała lanserka. bzdura, nie da się rozmawiać z mp3 ką i ogólnym łomotem w tle. stąd te opinie i taka dziwna atomsfera. instruktorzy do wyrzucenia, kompletnie nic nie robią, chodzą albo zajmują się tylko ładnymi

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 5233| Data: 2012-08-05 13:14:15| Liczba SOGów: 0
  • prolaktyna hiperprolaktynemia leczenie.

    nie działa tak silnie jak inhibitor prolaktyny, natomiast działa lepiej niż zioła. castangus lek naturalny , opinie są podzielony , moim zdadniem lepieh go stosować jak prolka jest w widełkach aby się nie podwyższyła z obniżaniem prolaktyny

    Odpowiedzi: 31| Ilość wyświetleń: 3080| Data: 2015-09-09 11:04:52| Liczba SOGów: 10
  • Trochę Supli Po Terminie Lub w Jego Okolicach

    29.04.2009 3xtrec l karnityna softgel 60caps 24.04.2009 1xtrec cla&green tea 45 tabs 08.04.2009 1xkolagen activ plus 100 tabs 11.03.2009 1x bx creester pęknięte wieczko 15.04.09 14x booster batony owoce leśne 03.2009

    Odpowiedzi: 31| Ilość wyświetleń: 2119| Data: 2009-02-25 23:18:46| Liczba SOGów: 0
  • Podsumowania - Adzik123 VS PawelSzEvc - wybierz zwycięzcę!!

    podczas trwania testu doszła jeszcze jedna gratisowa paczuszka: 1x fitmax bcaa stack ii + eaa 240 kaps 2. opinie o suplementach. fitmax kreatyna creapure http://i45.tinypic.com/2duzyp moja opinia: czysta forma kreatyny.

    Odpowiedzi: 59| Ilość wyświetleń: 3722| Data: 2010-04-21 16:51:51| Liczba SOGów: 12
  • Proteiny

    dodatkiem enzymów. 10. czy stosować białka jednego rodzaju czy zestawy złożone z różnych typów protein są różne opinie jak w przypadku pytania a najlepsze białko. jedni twierdzą, iż białko jaja jest najlepsze inni, że serwatkowe, a jeszcze

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 1709| Data: 2006-02-03 13:26:22| Liczba SOGów: 2
  • Redukcja by Jeffrey foto str 38,49,57

    na redukcji. tydzień temu po 2 tygodniach odpustu ważyłem 103 kg. jadę dalej wyżej opisanym systemem. proszę o opinie i konstruktywną krytykę temat będę rozwijał pozdr zmieniony przez jeffrey dahmer w dniu 2012 01 26 23:34:23

    Odpowiedzi: 740| Ilość wyświetleń: 51082| Data: 2012-01-26 23:33:18| Liczba SOGów: 7
  • Dziennik -redukcja/ wzrost siły i wzmocnienie mięśni/ poprawa wyglądu

    beach, dukan. od pół roku żadnych za chwilę wrzucę kilka przykładowych misek i zdjęcia. pozdrawiam i czekam na opinie : zmieniony przez bull w dniu 2012 11 17 17:54:52

    Odpowiedzi: 120| Ilość wyświetleń: 4732| Data: 2012-11-17 14:53:11| Liczba SOGów: 2
  • Zerwane więzadła w łokciach

    z tego nie wynikalo. dopiero teraz ten lekarz stwierdzil ze mam pozrywane wiazadla w lokciach i przepisal mi kolagen activ + 31 + magvit + masc traumel s i powiedizal ze za kilka miesiece ma byc gites. oczywiscie sprobuje ale moze mial ktos podobne

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 6909| Data: 2003-03-15 18:40:03| Liczba SOGów: 0
  • Historia Andrzeja Gołoty!!!

    2005/20050623230038 andrzej gołota ur. 5 stycznia 1968, warszawa , bokser, medalista olimpijski, następnie zawodowiec. startował w barwach legii warszawa, zdobył cztery tytuły mistrza polski w wadze ciężkiej do 91 kg, 1986 1990 ; sięgał

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 10336| Data: 2005-06-23 23:00:38| Liczba SOGów: 1
  • [BLOG]kristek86-Wycinka na całego-REDUKCJA 2011

    suple treca: hmb fc, nitroprogen, aakg mh na jakieś 5 treningów zostało 5 , omega 3, później cm3, vs metabolic activator odpowiednik clenburexin 2, którego akurat nie było w sklepie, więc wziąłem to. jeśli ktoś stosował proszę o opinię w

    Odpowiedzi: 211| Ilość wyświetleń: 11737| Data: 2011-02-19 15:29:40| Liczba SOGów: 0
  • Gołota vs. Saleta - przed polską walką stulecia...

    2005/20050724213147 zaledwie trzy tygodnie dzielą sympatyków walki na pięści od zapowiadanej na 13 sierpnia polskiej walki stulecia , jak reklamowany jest pojedynek andrzeja gołoty 38 6 1,31ko s z przemysławem saletą na fot. 42 6 0,21ko s

    Odpowiedzi: 34| Ilość wyświetleń: 5305| Data: 2005-07-24 21:31:47| Liczba SOGów: 4
  • dieta Strzelińskiego

    z jaj 50 g olimp gainer ii posiłek 20 minut przed posiłkiem: olimp amino anabolic 2300 6 tabletek, olimp kolagen activ 10 gramów 125 gramów ryżu, 250 gramów piersi z kurczaka lub indyka, 50 gramów olimp top mass iii posiłek 125 gramów

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 2505| Data: 2002-07-02 13:17:49| Liczba SOGów: 0
  • Suplementy po terminie lub z krutką datą

    12.2010 15. cl golden finish 1352g tropical 01.2011 16. pvl leuci bolic 360cap 11.2010 17. olimp kolagen activ plus 80tab 16.07.2010 18. olimp osteoblock 60tab x 5szt 16.07.2010 19. vitalmax creatine ethyl ester 240cap 1.07.2010

    Odpowiedzi: 45| Ilość wyświetleń: 2401| Data: 2011-03-07 11:46:39| Liczba SOGów: 0
  • Staż 2 lata, proszę o opinię i dobre rady

    witam wszystkich bardzo serdecznie!!! otoz zaczne od tego jak to wszystko sie zaczelo... przygode z silownia zaczalem kilka dobrych lat temu, ale prawdziwym, regularnym treningiem mozna nazwac dopiero ten sprzed 2 lat. od tego czasu moja waga

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 3477| Data: 2013-02-15 19:54:05| Liczba SOGów: 0
  • Soda oczyszczona, jako preparat przedtreningowy

    w treningu siłowym seria bardzo krótkich sprintów , co interesuje nas bardziej gdzieniegdzie pojawiają się też opinie że soda wpływa na poziom testosteronu poprzez aktywację camp, ale tutaj może faftaq coś dopowie, więcej pod:

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 1915| Data: 2015-11-02 14:07:00| Liczba SOGów: 3
  • MALAY TIGER 1ml / 10ml / tbl / hgh - (temat zbiorczy)

    firma przestawia całą produkcję na amp 1ml, zaniedługo mają być też dostępne orale. opinie o tym co już jest w jedynkach są bardzo obiecujące. http://i51.tinypic.com/15rjorq

    Odpowiedzi: 1344| Ilość wyświetleń: 170453| Data: 2011-05-20 16:46:45| Liczba SOGów: 20
  • Wskazówki, jak wyciskać!

    klatki piersiowej, utrzymaj go przez moment bez ruchu zanim, zanim wypchniesz go ponownie do góry. choć pojawiają się opinie że: powolne opuszczanie sztangi tego typu opuszczanie sztangi jest zalecane przy treningu kulturystycznym nie siłowym

    Odpowiedzi: 20| Ilość wyświetleń: 13178| Data: 2007-02-01 12:49:31| Liczba SOGów: 10
  • Samoobrona dla kobiet - kwestie techniczne

    czesc, zdecydowalem sie zaczac nowy watek, bo ten stary strasznie sie rozbudowal i mam wrazenie, ze troche tam sie odbieglo od tematu, a w sumie sprawa jest prosta i w dwu trzech mejlach mozna to skonczyc. jakis czas temu wyplynal tu temat

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 4210| Data: 2002-01-04 01:48:02| Liczba SOGów: 1

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}