Wyszukiwarka


w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy

Znalezione artykuły pod frazą: vacu activ opinie

Strona 41 z 931

  • opinie na temat enantatu

    zamierzam zaczac cykl .jakie sa wasze opinie na temat enantatu z ip i british dragon 2006 rok produkcji .

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 290 | Data: 2010-12-27 21:18:57 | Liczba SOGów: 0
  • prosze o opinie na temat tego cyklu???????

    nano vapor + anabolic halo + bcaa nie wiem z jakiej firmy jeszcze + t bomb + mega mass 4000 + glukozamina prosze o opinie na temat tego cyklu czy bedzie dobry a może cośik zmienić 5 3

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 291 | Data: 2011-02-06 12:53:25 | Liczba SOGów: 0
  • [b]Trening na mase wasze OPINIE[/b]

    witam, jak w temacie, licze na wasze opinie r oznacza serię rozgrzewkową z ciężarem ,który stanowi 30% maksymalnego mojego wyciśniecia. wł oznacza

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 287 | Data: 2011-04-26 17:28:36 | Liczba SOGów: 0
  • Trening klatki do sprawdzenia proszę o opinie

    witam! proszę o opinie mojego treningu klatki piersiowej. zamieszczam tylko go gdyż cały pozostał plan jest rozpisany dobrze przez was

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 287 | Data: 2011-07-27 23:20:37 | Liczba SOGów: 0
  • ultra max testosterone opinie

    witam, dostalem od znajomego ultra max testosterone i pro muscle complex, wasze opinie moze ktos z was [img]http://i.ebayimg.com/00/s/mtaynfg3njg=/z/r caaoxyfrnrsmwx/$ kgrhqj,!mifgrfs+ko2brsmww3d q~~60_35[/img]to bral

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 286 | Data: 2013-09-13 21:02:04 | Liczba SOGów: 0
  • dieta na mase - prosze o opinie

    o wszelakie korekty i konstruktywną krytyke : 06.00 śniadanie bułka grahamka 140gr + pierś z kurczaka 150gr activlab mulivitamina + hepaplus 08.00 gainer mass up 75gr. 10.00 ii śniadanie makaron durum 125gr + pierś kurczaka 150gr +

    Odpowiedzi: 9 | Ilość wyświetleń: 286 | Data: 2014-11-19 20:34:23 | Liczba SOGów: 1
  • Prosze o opinie porady itp :)

    po prostu się nie znam a jeśli mogę to w jakich dawkach i w jaki sposób : was jako speców od tych rzeczy prosze o opinie na temat mojego planu treningowego i tej kreatyny!: pozdrawiam. zmieniony przez hazardzista w dniu 2012 06 08

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 282 | Data: 2012-06-08 14:39:33 | Liczba SOGów: 0
  • Postanowienie zmien.Proszę o opinie na temat planu pracy nad sobą

    niegazowaną i soki świeżo wyciśnietę lub kupionę w sklepie*sklepowe soki nie będą zawierały dużo cukru. proszę o opinie forumowiczów i dalsze porady co do odchudzania jeśli takie macie.narazie pragnę jedynie spalic tłuszcz bez efektu

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 282 | Data: 2012-06-28 17:34:46 | Liczba SOGów: 0
  • Studio Wellnes. Lublin - Leszczyńskiego-opinie, dla sportowca

    witam serdecznie . chciałbym zapytać czy ktoś słyszał jakieś opinie na temat tej poradni dietetycznej , albo czy sam może korzystał z ich usług chodzi mi głównie o rozpisanie diety

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 282 | Data: 2013-03-25 11:52:04 | Liczba SOGów: 0
  • Prosze o opinie

    tez nie jestem dlatego ze mam bardzo chude nogi i rece ale znaczny brzuszek. mam 174 wzrostu i waze 64 kg. prosze o opinie rady bo nie wiem jaka diete,trening dobrac. z gory dzieki

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 281 | Data: 2010-09-09 21:53:26 | Liczba SOGów: 0
  • Opinie na temat Crea-Bomb. Coś lepszego za ~80zł?

    się dowiedzieć czy za kwotę około 80zł można kupić coś lepszego, albo podobnego za niższą cenę. ewentualnie proszę o opinie na temat crea bomb i czy ten suplement jest wart tych pieniędzy.

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 277 | Data: 2014-07-27 13:13:08 | Liczba SOGów: 0
  • prosze o opinie na temat mojego planu :D

    siema mam prozbe dajcie mi opinie i jak bedzie trzeba to poprawki do mojego plany pn klatka 4 cwiczena 3 serie po 10 powtorzen wt biceps 4 cwiczena

    Odpowiedzi: 8 | Ilość wyświetleń: 274 | Data: 2011-06-05 13:20:52 | Liczba SOGów: 0
  • Winstrol BP Pharma - Opinie??

    jadł ktoś ten towar w tabletach prosze o opinie :d

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 271 | Data: 2013-04-19 23:03:20 | Liczba SOGów: 0
  • dieta,trening-ocena,porady,opinie

    o tym sądziciee dobra kolejnośc i dobór ćwiczen powtórzenia8 12 będzie z tego jakaś masa czekam na odpowiedzi i opinie :

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 266 | Data: 2013-03-14 23:00:53 | Liczba SOGów: 0
  • Proszę o opinie o moim nowym treningu

    witam ! ,proszę o opinie mojego treningu. cel treningu jest głównie położony na klatkę piersiową oraz biceps. oczywiście nie olewając innych

    Odpowiedzi: 8 | Ilość wyświetleń: 264 | Data: 2011-11-27 12:17:42 | Liczba SOGów: 0
  • Proszęo wachowe opinie na tematu planu

    proste dolne 12 powt brzuch mięśnie skośne 12 powt wznoszenie tułowia na ławce rzymskiej 20 powt proszę o opinie i porady co poprawić dodam że to jest plan na trening ogolnie rozwojowy

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 266 | Data: 2012-05-15 13:55:01 | Liczba SOGów: 0
  • opinie badan rezonansu magnetycznego

    krążka do otworów miedzykręgowych oraz obniżeniem sygnału z tego krązka, będącym wyrazem jego degeneracji. prosze o opinie czy potrzebna jest operacja

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 256 | Data: 2011-01-24 13:57:50 | Liczba SOGów: 0
  • Opinie i opis treningu początkującego.

    i powiem, że mam 15 lat, ważę 70 kg, oraz mój wzrost to 182 cm. niżej zobaczycie plan mojego treningu, proszę o opinie na temat tych ćwiczeń oraz poprawki, które napewno będą. plan ćwiczeń na dzień: 1. uginanie ramion nachwytem stojąc 5 serii

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 255 | Data: 2011-07-24 19:41:46 | Liczba SOGów: 0
  • Nowy zakup POMOC,OPINIE

    witam chciałbym zakupić nie drogą ławeczkę ,mam na oku jedna http://allegro.pl/lawka treningowa pod sztange 2 stacje 32203 i1765095587.html .prosze o wasze opinie czy warto kupic wlasnie ta

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 256 | Data: 2011-08-21 14:06:31 | Liczba SOGów: 0
  • TRENING DO SPRAWDZENIA! - proszę o opinie

    witam , ułożyłem sobie taką rozpiskę na tym treningu mam zamiar zrobic cyklon mono + hp , prosze o opinie myślę ze jest ok ale to moje subiektywne zdanie więc wole dać go do poprawki. plecy + triceps podciąganie

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 255 | Data: 2012-02-13 15:37:52 | Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}