Wyszukiwarka


w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy

Znalezione artykuły pod frazą: vacu activ opinie

Strona 41 z 922

  • Prosze o opinie

    tez nie jestem dlatego ze mam bardzo chude nogi i rece ale znaczny brzuszek. mam 174 wzrostu i waze 64 kg. prosze o opinie rady bo nie wiem jaka diete,trening dobrac. z gory dzieki

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 273 | Data: 2010-09-09 21:53:26 | Liczba SOGów: 0
  • Postanowienie zmien.Proszę o opinie na temat planu pracy nad sobą

    niegazowaną i soki świeżo wyciśnietę lub kupionę w sklepie*sklepowe soki nie będą zawierały dużo cukru. proszę o opinie forumowiczów i dalsze porady co do odchudzania jeśli takie macie.narazie pragnę jedynie spalic tłuszcz bez efektu

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 271 | Data: 2012-06-28 17:34:46 | Liczba SOGów: 0
  • Studio Wellnes. Lublin - Leszczyńskiego-opinie, dla sportowca

    witam serdecznie . chciałbym zapytać czy ktoś słyszał jakieś opinie na temat tej poradni dietetycznej , albo czy sam może korzystał z ich usług chodzi mi głównie o rozpisanie diety

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 269 | Data: 2013-03-25 11:52:04 | Liczba SOGów: 0
  • Prosze o opinie porady itp :)

    po prostu się nie znam a jeśli mogę to w jakich dawkach i w jaki sposób : was jako speców od tych rzeczy prosze o opinie na temat mojego planu treningowego i tej kreatyny!: pozdrawiam. zmieniony przez hazardzista w dniu 2012 06 08

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 267 | Data: 2012-06-08 14:39:33 | Liczba SOGów: 0
  • prosze o opinie na temat mojego planu :D

    siema mam prozbe dajcie mi opinie i jak bedzie trzeba to poprawki do mojego plany pn klatka 4 cwiczena 3 serie po 10 powtorzen wt biceps 4 cwiczena

    Odpowiedzi: 8 | Ilość wyświetleń: 263 | Data: 2011-06-05 13:20:52 | Liczba SOGów: 0
  • ultra max testosterone opinie

    witam, dostalem od znajomego ultra max testosterone i pro muscle complex, wasze opinie moze ktos z was [img]http://i.ebayimg.com/00/s/mtaynfg3njg=/z/r caaoxyfrnrsmwx/$ kgrhqj,!mifgrfs+ko2brsmww3d q~~60_35[/img]to bral

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 261 | Data: 2013-09-13 21:02:04 | Liczba SOGów: 0
  • Proszęo wachowe opinie na tematu planu

    proste dolne 12 powt brzuch mięśnie skośne 12 powt wznoszenie tułowia na ławce rzymskiej 20 powt proszę o opinie i porady co poprawić dodam że to jest plan na trening ogolnie rozwojowy

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 251 | Data: 2012-05-15 13:55:01 | Liczba SOGów: 0
  • dieta,trening-ocena,porady,opinie

    o tym sądziciee dobra kolejnośc i dobór ćwiczen powtórzenia8 12 będzie z tego jakaś masa czekam na odpowiedzi i opinie :

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 251 | Data: 2013-03-14 23:00:53 | Liczba SOGów: 0
  • Proszę o opinie o moim nowym treningu

    witam ! ,proszę o opinie mojego treningu. cel treningu jest głównie położony na klatkę piersiową oraz biceps. oczywiście nie olewając innych

    Odpowiedzi: 8 | Ilość wyświetleń: 250 | Data: 2011-11-27 12:17:42 | Liczba SOGów: 0
  • opinie badan rezonansu magnetycznego

    krążka do otworów miedzykręgowych oraz obniżeniem sygnału z tego krązka, będącym wyrazem jego degeneracji. prosze o opinie czy potrzebna jest operacja

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 249 | Data: 2011-01-24 13:57:50 | Liczba SOGów: 0
  • Winstrol BP Pharma - Opinie??

    jadł ktoś ten towar w tabletach prosze o opinie :d

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 249 | Data: 2013-04-19 23:03:20 | Liczba SOGów: 0
  • Opinie na temat Crea-Bomb. Coś lepszego za ~80zł?

    się dowiedzieć czy za kwotę około 80zł można kupić coś lepszego, albo podobnego za niższą cenę. ewentualnie proszę o opinie na temat crea bomb i czy ten suplement jest wart tych pieniędzy.

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 249 | Data: 2014-07-27 13:13:08 | Liczba SOGów: 0
  • TRENING DO SPRAWDZENIA! - proszę o opinie

    witam , ułożyłem sobie taką rozpiskę na tym treningu mam zamiar zrobic cyklon mono + hp , prosze o opinie myślę ze jest ok ale to moje subiektywne zdanie więc wole dać go do poprawki. plecy + triceps podciąganie

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 245 | Data: 2012-02-13 15:37:52 | Liczba SOGów: 0
  • Usunięcie części jelita grubego - opinie

    pytanie. czy znajdują się na tym forum osoby po usunięciu części lub całego jelita grubego jeśli tak można prosić o opinie jak się czujecie po tym, jak wygląda wasze jedzenie na co dzień i czy operacja wyszła wam na dobre czy nie. z góry

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 245 | Data: 2014-05-27 17:03:53 | Liczba SOGów: 0
  • Nowy zakup POMOC,OPINIE

    witam chciałbym zakupić nie drogą ławeczkę ,mam na oku jedna http://allegro.pl/lawka treningowa pod sztange 2 stacje 32203 i1765095587.html .prosze o wasze opinie czy warto kupic wlasnie ta

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 244 | Data: 2011-08-21 14:06:31 | Liczba SOGów: 0
  • Opinie i opis treningu początkującego.

    i powiem, że mam 15 lat, ważę 70 kg, oraz mój wzrost to 182 cm. niżej zobaczycie plan mojego treningu, proszę o opinie na temat tych ćwiczeń oraz poprawki, które napewno będą. plan ćwiczeń na dzień: 1. uginanie ramion nachwytem stojąc 5 serii

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 240 | Data: 2011-07-24 19:41:46 | Liczba SOGów: 0
  • livaris opinie

    opinie livaris

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 240 | Data: 2013-06-17 08:10:00 | Liczba SOGów: 0
  • Opinie dieta

    paczke ryzu kefir jak przyjde ryz piers z kurczaka później o 20 jakiś owoc albo serek wiejski o 23 chodze spać . opinie pomoc z gory thx;]

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 238 | Data: 2011-08-24 21:16:28 | Liczba SOGów: 0
  • Proszę o opinie

    jest ekspertem od żywienia stwierdził, że ten trening nic mi nie da, że tylko sie wychudze. dlatego też proszę was o opinie może ktoś już próbował czegoś podobnego i jest w stanie coś mi powiedzieć. no więc tak: trening ma trwać 8 tygodni.

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 233 | Data: 2012-10-21 22:45:07 | Liczba SOGów: 0
  • stanazolol stanabol alchemia pharma opinie

    prosze o opinie stanazolol stanabol alchemia pharma opłaca się na wzrost 175cm , wage 65kg na ile byście rozłożyli 100 tabs

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 235 | Data: 2014-09-17 21:42:36 | Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}