SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

uns opinie

  • Test i Opinie Myogenix Hypershock Rage, Gaspari Nutrition SuperDrive, UNS Loader II

    Temat
    Odżywki i suplementy

    Witam, w dniu dzisiejszym ruszamy z kolejną akcją testową: http://www.sfd.pl/sklep/Myogenix_Hypershock_Rage-opis3102.html http://www.sfd.pl/sklep/Gaspari_Nutrition_SuperDrive-opis26139.html http://www.sfd.pl/sklep/UNS_Loader_II-opis29145.html Przewidujemy 10 testujących którymi będą moderatorzy działu Odżywki i Suplementy oraz 4 szczęśliwców którzy

    Odpowiedzi: 71 Ilość wyświetleń: 8170 Data: 2013-09-09 18:38:53 Liczba szacunów: 0
  • Kreatyna UNS Monohydrate opinie

    Temat
    Odżywki i suplementy

    Witam, bardzo ciekawią mnie wasze opinie na temat tego produktu i z czym polecacie go łączyć. Jestem świadom że pewnie był już taki temat ale nigdzie nie mogłem go znaleźć.

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 2992 Data: 2012-06-10 13:25:12 Liczba szacunów: 0
  • UNS DAA Opinie

    Temat
    Odżywki i suplementy

    Witam chciałem spytać co to jest UNS DAA ? Czytałem trochę o tym i nw czy to jest jakieś sterydo-podobne podnosi libido itd.. A może źle zrozumiałem z góry dziękuję jeśli mnie ktoś objaśnij w tym temacie ;)

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 923 Data: 2015-09-20 16:39:22 Liczba szacunów: 0
  • UNS Kreatine HCL - 250g - opinie

    Temat
    Odżywki i suplementy

    co sądzicie o te kreatynie, ktoś stosował, poleca ? :-P

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 988 Data: 2013-12-18 16:31:11 Liczba szacunów: 0
  • Doris.K - Fit forma mi się marzy.

    Post
    Dzienniki Treningowe

    W końcu przyszedł ten magiczny czas – mam wolną chwilę i mogę coś tam skrobnąć o tym co się działo u mnie w ostatnich dniach. Jak wiecie MPJiW odbywały się w Katowickim Spodku 25-26/10/2014r. Moja podróż rozpoczęła się jednak dzień wcześniej czyli w piątek (24/10/2014). Wstałam o 8, zjadłam tradycyjne śniadanie – omlet, przygotowałam posiłki na r

    Odpowiedzi: 3883 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-10-30 10:09:18 Liczba szacunów: 0
  • Czas na zmiany - Jacek

    Post
    Dzienniki Juniorów

    y 600 μg (300% RWS) Selen 200 μg (363,6% RWS) Chrom 150 μg (375% RWS) Biotyna 150 μg (300% RWS) Witamina D3 30 μg (600% RWS) Witamina B12 10 μg (400% RWS) W DNT spożywam 5-6g uns ace glu przed spaniem W DT spożywam 5-6 uns ace glu zaraz po treningu Wieczorem przed spaniem zarzucam Magnez 375mg (100% RWS) Cynk 15g (150% RWS) Witamina B6 (143% RWS) C

    Odpowiedzi: 26 Ilość wyświetleń: 4383 Data: 2015-11-11 10:31:38 Liczba szacunów: 0
  • Nabór do testu nowej lini produktów "TABS"

    Post
    UNS SUPPLEMENTS - firmowe forum marki UNS

    Witam :) Zgłaszam sie do udziału do testu nowej linii suplementów UNS Prowadziłem juz pare testów na forum SFD, ostatnio 3 miesięczny test. Codziennie dodawałem wypiski, fotki, opinie suplementów oraz filmiki z treningów, co tylko potwierdza, ze jestem dobrym kandydatem do testu. Jestem odpowiedzialny, mam na forum napisanych kilka tysięcy postów,

    Odpowiedzi: 35 Ilość wyświetleń: 7368 Data: 2015-05-07 21:09:26 Liczba szacunów: 0
  • Dieta LOW-CARB - artykuł dla początkujących

    Post
    Trec

    Widzisz w moim przypadku ww ograniczam tylko do pory około treningowej no i ewentualnie te ilości które wychodzą z warzyw ( np. przed treningiem jem 120g piersi z kurczaka + 100gram ryżu brązowego co mi daje wartości KCAL: 441 B:33 T:3 W:68 natomiast po treningu mam UNS WPC 19g i ryz biały 90g co daje wartości KCAL 387 B:21 T:2 W:70) i powiem Ci

    Odpowiedzi: 745 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-04-14 13:42:22 Liczba szacunów: 0
  • Przedtreningówka bez kreatyny.

    Post
    Odżywki i suplementy

    OK czyli mam do wyboru ( w kolejności cenowej ) White Flood ---> Altered State ---> Vasobolan/Vaso Fusion ---> UNS Loader White Flood i UNS Loader większość dobrych opinii, a pozostałe raczej średnie opinię ( na zagranicznych forach, bo na polskich opinie ok ), popytam jeszcze i się zastanowię. Dzięki wielkie za pomoc, jakby ktoś coś chciał jes

    Odpowiedzi: 23 Ilość wyświetleń: 6220 Data: 2013-01-28 20:16:03 Liczba szacunów: 0
  • Nabór do testu nowej lini produktów "TABS"

    Post
    UNS SUPPLEMENTS - firmowe forum marki UNS

    ne zdjęciami supli, posiłków i filmami z treningów. Deklaruje 100% zaangażowania oraz ogromne ilości włożonej pracy. Chciałbym przetestować następujące suplementy: http://www.uns-supplements.com/pl/p/AAKG-120-TABS/197 http://www.uns-supplements.com/pl/p/BCAA-800-150-tabs/196 http://www.uns-supplements.com/pl/p/GLU-TA-150-TABS/199 Zmieniony przez -

    Odpowiedzi: 35 Ilość wyświetleń: 7368 Data: 2015-05-06 12:29:59 Liczba szacunów: 0
  • Odzywki firmy UNS

    Post
    Odżywki i suplementy

    Ja jestem mniej wymagajacy;) musi poprostu dzialac!!! Obecnie zakupie: -Kreatyna UNS -Kreatyna Universal -UNS BCAA G-Power -Bialko UNS 4,5kg -Myogenix Glutamine -L-Carnityna Aminostar 1 litr Chcialem jeszcze kupic L-Glutamine ale poczytalem na forach i niby jest przereklamowana o ile jest to prawda bo zawsze sa ludzie ktorzy chwala a inni nie

    Odpowiedzi: 19 Ilość wyświetleń: 7990 Data: 2012-04-05 14:33:46 Liczba szacunów: 0
  • GM+hemorush

    Post
    Odżywki i suplementy

    yba, że któreś z powyższych supli ma zdecydowanie lepszy skład, jeśli żaden nie jest zdecydowanie lepszy wolę kupić Biogenix Carb. Białko, wybór pomiędzy: -Hi tec protein 80 -uns Cenowo lepiej wypada uns. Z tego uns'a to są chyba dwa rodziaje econo i białko bez econo w nazwie, jest jakaś różnica? Czytałem opinie na temat unsa, i tak jak się spodzie

    Odpowiedzi: 12 Ilość wyświetleń: 1893 Data: 2010-09-26 15:28:32 Liczba szacunów: 0
  • KONKURSY - PYTANIA, SUGESTIE, UWAGI

    Post
    UNS SUPPLEMENTS - firmowe forum marki UNS

    jak UNS sie zdecyduje na taki test, to przeciez w dzialach konkurencji lub w dziale "Suplementacja, nasze testy i opinie" może zobaczyc jak wyglądały testy i jak wyglądały nabory i jakie osoby były wybierane.. Skoro tam to wyszło, to tutaj ja np. nie widze problemu, zeby i w tym dziale wyszlo... UNS ma suplementy zarówno takie, na których można

    Odpowiedzi: 970 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-04-02 21:28:55 Liczba szacunów: 0
  • Sevenload92 - siłowa podróż do przyszłości

    Post
    Dzienniki Treningowe

    Przyznam szczerze, że ja unikam czytania takich wypowiedzi naukowców/badaczy, z tego względu, że zwykle brakuje im praktycznego odniesienia. Tutaj jest jeszcze to napisane "ludzkim" językiem, więc udało mi się dotrzeć do końca %-) pracuję w sklepie z odżywkami od ponad roku i mogę przyznać szczerze, że jest pewien produkt (marki nie podam, bo tutaj

    Odpowiedzi: 805 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-07-06 20:41:00 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    Jeśli problemem jest dylemat: jaki preparat wybrać, jakie preparaty połączyć : 1) cel- jakosciowa masa miesniowa 2b) nazwa produktu/produktów, oczekiwania*: Universal Nutrition Creatine micronized powder - 1000g, UNS WPC ECONO, Tribu max 3) staż: 3lata 4) dokładny opis problemu/konkretne do nas pytanie: Jakie suplementy dodać do zwiększenia efek

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-03-14 22:58:41 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    1) cel - Masa - nie koniecznie czysta 2b) nazwa produktu/produktów, oczekiwania*: - APS Mesomorph + Cell Mass lub Green Magnitude lub SizeON Max Performance + CM3, Białko i Gainer od UNS - uzupełnienie diety oraz po treningu, witaminy A-Z Peaka, jak starczy kasy dorzucę ZMA. 3) staż - prawie 2 lata 4) dokładny opis problemu/konkretne do nas pytani

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-02-10 15:38:42 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    1) cel: Nabranie masy miesniowej bez tłuszczowej 2a) nazwa produktów : Trec Nutritoin - Creapure + ALA + B1 Olimp -Dextro Trec - HMB(wiem ze różnie mówią o HMB ale jak nie spróbuje to sie nie przekonam ;P ) Olimp L-Glutamina Powder Trec Nutrition - MultiPack 36 Białko UNS 80% 3) staż: 9 miesiecy 4) przerwa od ostatniego cyklu kreatynoweg

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-04-19 10:21:10 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    1) cel: nabranie masy miesniowej 2a) nazwa produktu/produktów, oczekiwania*: trec creapure i trec cm3, trec mass xxl, uns bcaa 8-1-1/nabranie masy 3) staż: 2,5 roku z przerwami 4) przerwa od ostatniego cyklu kreatynowego: 5 miesięcy 5) stosowane wcześniej preparaty kreatynowe i opinie na ich temat: 3 x tylko monohydrat, byłem zadowolony z efektów 6

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-10-07 11:44:40 Liczba szacunów: 0
  • "MutantMass vs. Jumbo" Który Gainer .

    Post
    Odżywki i suplementy

    Sorki , że podbijam stary temat - lecz czytając opinie o UNS Mass Attackerze dochodze do wniosku , że nie ma porównania z Mutantem lub Jumbo . Więc ponawiam pytanie o lepsze odżyweczki , które zrobią lepsze efekty na pompie i nie tylko ;) Koko czy mógłbyś jeszcze coś napisać o UNS Mass Attacker , czy brałeś jakie efekty itd. ? Ps: Co do diety jes

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 5743 Data: 2011-01-14 22:28:25 Liczba szacunów: 0
  • Dieta JEM/NIE JEM - testował Mawashi, opracował Biniu

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    Achtung ! - Biniu wspominałeś chyba ty na któreś stronie wstecz że wg. Ciebie lepiej dłużej pościć aniżeli krócej. To prawda? Lepszy spadek fatu wtedy odczuwalny jest względem 20-21h postu niż 16h (jak w założeniach na początku było??). Dieta nie będzie dopięta na ostatni guzik, brakuje też funduszy na suplementację (niektórzy to mieli farta że zał

    Odpowiedzi: 3004 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-05-17 21:45:48 Liczba szacunów: 0