Wyszukiwarka


w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy

Znalezione artykuły pod frazą: uns mass atacker opinie

Strona 1 z 1817

  • [S] UNS MASS ATACKER 3,5KG 60zł NOWY !!!

    witam sprzedam gainera uns mass atacker 3,5kg, nowe opakowanie, nie otwierane. 60zł. zainteresowani pisac tutaj albo gg 7638298

    Odpowiedzi: 29 | Ilość wyświetleń: 1600 | Data: 2012-05-23 22:01:07 | Liczba SOGów: 0
  • Mass XXL czy UNS Mass Shocker?

    potrzebuje uzupuełniacza diety i zastanawiam się między tymi dwoma: trec mass xxl a uns mass shocker. który polecacie, zew zględów jakościowych i dającego lepsze efekty

    Odpowiedzi: 13 | Ilość wyświetleń: 5107 | Data: 2012-12-31 14:26:51 | Liczba SOGów: 0
  • Uns mass shocker

    zaczalem cwiczyc na silowni jednoczesnie biore odzywke o nazwie uns mass shocker z bialkiem i weglowodanami i tam pare witamin i zaczalem tyc a mam problem z nadwaga i czy przyczyna moze

    Odpowiedzi: 35 | Ilość wyświetleń: 5422 | Data: 2012-02-02 18:46:10 | Liczba SOGów: 1
  • Mass activator czy Uns Mass Attacker czy Hi-Tec Nutrition - Whey czy Uns Mass shocker

    tak jak w temacie poszukuje taniego i dobrego gainera natknołem się na te którego z nich byście mi polecili mass activator czy uns mass attacker czy uns mass shocker czy hi tec nutrition whey mass builder

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 594 | Data: 2014-03-03 17:31:47 | Liczba SOGów: 0
  • ASSAULT MUSCLE PHARM + Cytogenix Cytocell + UNS Mass Attacker czy Nutrabolics Mass Fu

    tłuszczu z brzucha w jak najkrótszym czasie. napiszcie który zestaw lepszy: zestaw i: assault muscle pharm + uns mass attacker + cytogenix cytocell zestaw ii: assault muscle pharm + nutrabolics mass fusion dodam że

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 1298 | Data: 2011-07-11 01:04:57 | Liczba SOGów: 0
  • [S] SPRZEDAM UNS mass shocker gainer ok. 4.8kg

    witam, mam do sprzedania prawie nowy gainer firmy uns mass shocker. smak bananowy. pobrałem jedynie 4 miarki, smak mi nie podszedł. cena 110 zl, odbiór tylko w lublinie

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 440 | Data: 2014-04-12 15:23:34 | Liczba SOGów: 0
  • Hi Tec Whey Mass Builder kontra UNS Mass Shocker

    gainery: whey mass builder tutaj mam opcje do wybrania 3kg +1.5kg gratis + 250g kreatyny tego samego producenta uns mass shocker żadnych gratisów jeśli macie lepsze pomysły na gainerek, chętnie się im przyjrzę :

    Odpowiedzi: 9 | Ilość wyświetleń: 1397 | Data: 2013-01-04 22:22:13 | Liczba SOGów: 0
  • UNS Mass Attacker 2

    mi szybciej nabrać na wadze. rozważam odżywkę na mase podana w temiacie powyżewj 30% białka [url=http://www.sfd.pl/sklep/uns_mass_attacker opis26507.html]klik uns mass attacker 2[/url] pytanie 1. czy ktoś używał i może z czystym sumieniem

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 389 | Data: 2014-10-09 17:02:05 | Liczba SOGów: 0
  • Uns Mass Attacker + Kreatyna

    dnia nie pozwala mi przyjmowania odpowiedniej ilosci kalorii. zamówiłem sobie gainera i kreatyne. wybór padl na uns mass attacker i sfd pure creatine. i tutaj pojawia się pytanie, mianowicie mój gainer ma w 1 porcji 2g kreatyny a samą krete w

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 363 | Data: 2014-01-13 16:15:47 | Liczba SOGów: 1
  • [S] UNS Mass Shocker Warszawa

    witam, do sprzedania mam odżywkę uns mass shocker, smak banan. kupiona w lutym tego roku, paczka 5 kilo, zjedzone dosłownie kilka miarek, zostało na pewno

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 283 | Data: 2014-05-28 12:02:41 | Liczba SOGów: 0
  • Piotr Cieśla UNS TEAM ,,Od ćwiczących dla ćwiczących''

    forum na jakie kiedykolwiek sie zarejestrowałem ok 5 lat temu : i cale szczęście na nie powróciłem wraz z całą ekipą uns ! tutaj będę prowadził swoj dziennik treningowy. umieszczał treningi jak i to co jem i ogólny przebieg dążenia do

    Odpowiedzi: 367 | Ilość wyświetleń: 11189 | Data: 2014-10-07 17:38:07 | Liczba SOGów: 2
  • Dieta na masę

    makrela wędzona 100g 20,80 0,00 15,40 221,0 białka +/ 286 g węgli 874g tłuszczy 121g + gainer uns mass atacker + activlab białko + tran 4 kapsułki dziennie wszelkie info. o mnie w moim profilu.

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 295 | Data: 2011-06-04 12:12:45 | Liczba SOGów: 0
  • Moja dieta do oceny.

    naprzemiennie z np. serkiem wiejskim itp. śniadanie 3 jaja, 2 kromki chleba b:24, t:18, w:13 przekąska uns mass atacker 90g b:18, t:3, w:64 przekąska twaróg chudy 200g + cukier 20g b:40, t:2, w:28 obiad pierś kury,

    Odpowiedzi: 9 | Ilość wyświetleń: 268 | Data: 2013-08-31 16:26:20 | Liczba SOGów: 0
  • Wybór gainera MEGABOL vs UNS

    chodzi mi o 2gainery: megabol whey mass gain http://www.sfd.pl/sklep/megabol_whey_mass_gain opis945.html gainer uns mass attacker http://www.sfd.pl/sklep/uns_mass_attacker opis26507.html mam wątpliwości szczególnie do megabola co do

    Odpowiedzi: 8 | Ilość wyświetleń: 1275 | Data: 2011-04-09 11:11:30 | Liczba SOGów: 1
  • UNS Mass Attacker, Pytanie ?

    brał ktoś słyszał ktoś opinie znalazłem go na znanym serwisie aukcyjnym 7 kg za 140zł gratis wysyłka. dodam jeszcze skład: woskowa skrobia

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 2575 | Data: 2011-01-31 12:33:58 | Liczba SOGów: 0
  • Bialko serwatkowe - Uns Econo

    witam, zakupiłem białko serwatkowe uns econo. według informacji powinno się stosować 30g/200ml mleka/wody, gdzie 30g. to 2 miarki. po wymieszaniu mikser

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 1204 | Data: 2013-03-13 20:34:00 | Liczba SOGów: 0
  • Gainer activlab czy uns

    witam, jaki wybrac gainer activlab mass up czy uns mass attacker, czy moze jakis inny z tanszych do 120 zl, tamte sa po 7 kg pozdrawiam

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 1038 | Data: 2011-02-01 14:38:57 | Liczba SOGów: 0
  • Gainer activlab, uns czy inny

    witam, jaki wybrac gainer activlab mass up czy uns mass attacker, czy moze jakis inny z tanszych do ok 120 zl, tamte sa 7 kg pozdrawiam

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 857 | Data: 2011-02-01 20:54:51 | Liczba SOGów: 0
  • Serious Mass. Wasze opinie.... :)

    witam. otoz 2 dni temu skonczylem brac mass gaina megabol u. teraz zamierzam sobie kupic serious mass a 5.5 kg firmy optimum nutrition. moje pytanie jest

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 4755 | Data: 2004-11-14 17:17:33 | Liczba SOGów: 0
  • [S] Labrada Super Charge - około 400g oraz gainery UNS

    proszku jest 400g. z racji pękniętej nakrętki preferowany odbiór osobisty katowice . cena 60zł. mam również gainery z uns mass shocker 3500g i mass attacker 3500g. oba uszkodzone, ale mogło się usypać 100 200g. również preferowany odbiór

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 398 | Data: 2012-06-07 13:04:53 | Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}