Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: uns mass atacker opinie

Strona 1 z 631

  • [S] UNS MASS ATACKER 3,5KG 60zł NOWY !!!

    witam sprzedam gainera uns mass atacker 3,5kg, nowe opakowanie, nie otwierane. 60zł. zainteresowani pisac tutaj albo gg 7638298

    Odpowiedzi: 29| Ilość wyświetleń: 1821| Data: 2012-05-23 22:01:07| Liczba SOGów: 0
  • Mass XXL czy UNS Mass Shocker?

    potrzebuje uzupuełniacza diety i zastanawiam się między tymi dwoma: trec mass xxl a uns mass shocker. który polecacie, zew zględów jakościowych i dającego lepsze efekty

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 9594| Data: 2012-12-31 14:26:51| Liczba SOGów: 0
  • Uns mass shocker

    zaczalem cwiczyc na silowni jednoczesnie biore odzywke o nazwie uns mass shocker z bialkiem i weglowodanami i tam pare witamin i zaczalem tyc a mam problem z nadwaga i czy przyczyna moze

    Odpowiedzi: 35| Ilość wyświetleń: 6584| Data: 2012-02-02 18:46:10| Liczba SOGów: 1
  • Mass activator czy Uns Mass Attacker czy Hi-Tec Nutrition - Whey czy Uns Mass shocker

    tak jak w temacie poszukuje taniego i dobrego gainera natknołem się na te którego z nich byście mi polecili mass activator czy uns mass attacker czy uns mass shocker czy hi tec nutrition whey mass builder

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 1346| Data: 2014-03-03 17:31:47| Liczba SOGów: 0
  • Hi Tec Whey Mass Builder kontra UNS Mass Shocker

    gainery: whey mass builder tutaj mam opcje do wybrania 3kg +1.5kg gratis + 250g kreatyny tego samego producenta uns mass shocker żadnych gratisów jeśli macie lepsze pomysły na gainerek, chętnie się im przyjrzę :

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 1899| Data: 2013-01-04 22:22:13| Liczba SOGów: 0
  • [S] Sprzedam UNS Mass Shocker 2 5000g gajner

    sprzedam uns mass shocker 2 5000g gajner,smak czekoladowy, data waz.2017r zuzyte tylko 100g wiec jest 4,9kg ; 100zl z wysylka

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 1165| Data: 2015-12-28 12:49:38| Liczba SOGów: 0
  • Piotr Cieśla UNS TEAM ,,Od ćwiczących dla ćwiczących''

    forum na jakie kiedykolwiek sie zarejestrowałem ok 5 lat temu : i cale szczęście na nie powróciłem wraz z całą ekipą uns ! tutaj będę prowadził swoj dziennik treningowy. umieszczał treningi jak i to co jem i ogólny przebieg dążenia do

    Odpowiedzi: 1900| Ilość wyświetleń: 65746| Data: 2014-10-07 17:38:07| Liczba SOGów: 11
  • Wybór gainera MEGABOL vs UNS

    chodzi mi o 2gainery: megabol whey mass gain http://www.sfd.pl/sklep/megabol_whey_mass_gain opis945.html gainer uns mass attacker http://www.sfd.pl/sklep/uns_mass_attacker opis26507.html mam wątpliwości szczególnie do megabola co do

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 1456| Data: 2011-04-09 11:11:30| Liczba SOGów: 1
  • UNS ( Dziwne Opakowanie , Smak )

    witam 2 dni temu zakupiłem w sklepie sfp wasz gainer dokładnie to uns mass ataccker 2 , i mam pytanie bo po otwarciu ujrzałem torbe foliową zawiniętą recznie na supeł a w środku biały proch%

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 3928| Data: 2014-12-04 19:56:18| Liczba SOGów: 0
  • Serious Mass. Wasze opinie.... :)

    witam. otoz 2 dni temu skonczylem brac mass gaina megabol u. teraz zamierzam sobie kupic serious mass a 5.5 kg firmy optimum nutrition. moje pytanie jest

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 5780| Data: 2004-11-14 17:17:33| Liczba SOGów: 0
  • HYPER MASS 6000 OPINIE

    witam. co powiecie na temat: hyper mass 6000 dzwoniłem do sklepu z suplementami, odnoście gain bolica, oraz mass xxl i gość powiedział że najlepszym

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 3138| Data: 2011-03-05 15:21:51| Liczba SOGów: 0
  • SNI PRO MASS 3650g - opinie

    sni pro mass 3650g , co myslicie otej masowce moge tanio pozniezej 100zł potrzebna szybka odpowiedz

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 4344| Data: 2008-07-06 21:56:59| Liczba SOGów: 0
  • mass gain - opinie

    witam wszystkich, co sadzicie o odzywce mass gain ht warta zakupu chcialbym aby wypowiadaly sie osoby ktore braly to i jakie mialy efekty po tym.i ktory smak wedlug was jest dobry.pozdrawiam

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 3059| Data: 2005-05-15 14:51:15| Liczba SOGów: 0
  • Kreta + PVLmutant mass+ BCAA opinie??

    witam mam zamiar zakupić takie oto suple kreatyna mono olimpa + pvl mutant mass bcaa to jest pierwszy taki mój cykl dieta jest a ćwicze już ponad 6 miesięcy jakas konkretna rada co do tego 6 pozdr

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 1874| Data: 2009-03-11 12:04:02| Liczba SOGów: 0
  • [Konkurs] Najładniejsza pupa UNS

    lecimy z nowym konkursem najładniejsza pupa uns : 1. konkurs wyłącznie dla kobiet. 2. należy wstawić zdjęcie całej sylwetki z widoczną pupą. 3. na zdjęciu musi

    Odpowiedzi: 37| Ilość wyświetleń: 20463| Data: 2015-06-25 20:59:32| Liczba SOGów: 78
  • Tested - Adam Suker UNS Team - Spełniamy marzenia z UNS

    dwa będziemy jechać w środku noc więc licze że podróż będzie nieco krótsza ; od końca 2013 roku wspiera mnie firma uns supplements, z tomaszem nowickim i pawłem kuleszą na czele, za co jestem im mega wdzięczny bo warunki które mam jak na obecne

    Odpowiedzi: 1720| Ilość wyświetleń: 98851| Data: 2014-10-07 10:06:44| Liczba SOGów: 37
  • Mutant Mass 15lb Resealable Bag ??

    mutant mass w super promocji kupisz tutaj http://www.sfd.pl/sklep/pvl_mutant mass opis3333.html witam co myślicie na temat

    Odpowiedzi: 103| Ilość wyświetleń: 39892| Data: 2007-02-28 18:22:32| Liczba SOGów: 4
  • NOWY MASS ACTIVATOR OD SFD!!!!!!!!!!!!! opinie.

    [img]http://www.sfd.pl/sklep/aspx/getimage.ashx produkt=26680&xy=400x400[/img] [size=big][color=red] sfd mass activator [/color][/size] http://www.sfd.pl/sklep/sfd_sfd_mass_activator opis26680.html opis wieloskładnikowa

    Odpowiedzi: 539| Ilość wyświetleń: 55207| Data: 2011-12-19 17:08:51| Liczba SOGów: 5
  • UNS WPC 80/100

    uns wpc 80/100 whey protein concentrat cfm.1000g czy ktoś to próbował .

    Odpowiedzi: 47| Ilość wyświetleń: 23187| Data: 2008-11-29 13:42:39| Liczba SOGów: 1
  • DT Sylwi_by UNS - Przygotowania do sezonu 2016

    nadzieje ze wspolnymi siłami zaprezentuje konkurencyjną sylwetkę : drugim ważnym aspektem jest wsparcie ze strony uns dzięki wam będzie mi o wiele łatwiej przygotować dobrą formę !!! [3 ale najważniejszym motywatorem i wsparciem dla mnie

    Odpowiedzi: 1263| Ilość wyświetleń: 40350| Data: 2014-10-09 20:59:29| Liczba SOGów: 3

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}