Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: uns mass atacker opinie

Strona 1 z 1934

  • [S] UNS MASS ATACKER 3,5KG 60zł NOWY !!!

    witam sprzedam gainera uns mass atacker 3,5kg, nowe opakowanie, nie otwierane. 60zł. zainteresowani pisac tutaj albo gg 7638298

    Odpowiedzi: 29| Ilość wyświetleń: 1820| Data: 2012-05-23 22:01:07| Liczba SOGów: 0
  • Mass XXL czy UNS Mass Shocker?

    potrzebuje uzupuełniacza diety i zastanawiam się między tymi dwoma: trec mass xxl a uns mass shocker. który polecacie, zew zględów jakościowych i dającego lepsze efekty

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 9476| Data: 2012-12-31 14:26:51| Liczba SOGów: 0
  • Uns mass shocker

    zaczalem cwiczyc na silowni jednoczesnie biore odzywke o nazwie uns mass shocker z bialkiem i weglowodanami i tam pare witamin i zaczalem tyc a mam problem z nadwaga i czy przyczyna moze

    Odpowiedzi: 35| Ilość wyświetleń: 6558| Data: 2012-02-02 18:46:10| Liczba SOGów: 1
  • Mass activator czy Uns Mass Attacker czy Hi-Tec Nutrition - Whey czy Uns Mass shocker

    tak jak w temacie poszukuje taniego i dobrego gainera natknołem się na te którego z nich byście mi polecili mass activator czy uns mass attacker czy uns mass shocker czy hi tec nutrition whey mass builder

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 1313| Data: 2014-03-03 17:31:47| Liczba SOGów: 0
  • ASSAULT MUSCLE PHARM + Cytogenix Cytocell + UNS Mass Attacker czy Nutrabolics Mass Fu

    tłuszczu z brzucha w jak najkrótszym czasie. napiszcie który zestaw lepszy: zestaw i: assault muscle pharm + uns mass attacker + cytogenix cytocell zestaw ii: assault muscle pharm + nutrabolics mass fusion dodam że

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 1579| Data: 2011-07-11 01:04:57| Liczba SOGów: 0
  • [S] Gainer UNS - Mass Attacker - 3400g dwa opakowania za 120 ZŁ

    witam mam do sprzedania uns mass attacker 2 w ilości dwóch opakowań dające w sumie 6800 sprzedaje z powodu ze jest zbyt słodki jak dla mnie i

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 495| Data: 2015-05-14 14:48:11| Liczba SOGów: 0
  • [S] SPRZEDAM UNS mass shocker gainer ok. 4.8kg

    witam, mam do sprzedania prawie nowy gainer firmy uns mass shocker. smak bananowy. pobrałem jedynie 4 miarki, smak mi nie podszedł. cena 110 zl, odbiór tylko w lublinie

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 773| Data: 2014-04-12 15:23:34| Liczba SOGów: 0
  • Hi Tec Whey Mass Builder kontra UNS Mass Shocker

    gainery: whey mass builder tutaj mam opcje do wybrania 3kg +1.5kg gratis + 250g kreatyny tego samego producenta uns mass shocker żadnych gratisów jeśli macie lepsze pomysły na gainerek, chętnie się im przyjrzę :

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 1885| Data: 2013-01-04 22:22:13| Liczba SOGów: 0
  • UNS Mass Attacker 2

    mi szybciej nabrać na wadze. rozważam odżywkę na mase podana w temiacie powyżewj 30% białka [url=http://www.sfd.pl/sklep/uns_mass_attacker opis26507.html]klik uns mass attacker 2[/url] pytanie 1. czy ktoś używał i może z czystym sumieniem

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 817| Data: 2014-10-09 17:02:05| Liczba SOGów: 0
  • [S] Sprzedam UNS Mass Shocker 2 5000g gajner

    sprzedam uns mass shocker 2 5000g gajner,smak czekoladowy, data waz.2017r zuzyte tylko 100g wiec jest 4,9kg ; 100zl z wysylka

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 1155| Data: 2015-12-28 12:49:38| Liczba SOGów: 0
  • Uns Mass Attacker + Kreatyna

    dnia nie pozwala mi przyjmowania odpowiedniej ilosci kalorii. zamówiłem sobie gainera i kreatyne. wybór padl na uns mass attacker i sfd pure creatine. i tutaj pojawia się pytanie, mianowicie mój gainer ma w 1 porcji 2g kreatyny a samą krete w

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 614| Data: 2014-01-13 16:15:47| Liczba SOGów: 1
  • [S] UNS Mass Shocker Warszawa

    witam, do sprzedania mam odżywkę uns mass shocker, smak banan. kupiona w lutym tego roku, paczka 5 kilo, zjedzone dosłownie kilka miarek, zostało na pewno

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 420| Data: 2014-05-28 12:02:41| Liczba SOGów: 0
  • [S] UNS Mass Attacker 3280g

    jak w temacie sprzedam gainera uns mass attacker, z paki ubyła jedna porcja 120g czyli zostało 3280g. cena jaka mnie interesuje to 65zł [img]/sfd/images/2015/9/25/29d22e8504e7482987ac72ee6b0920a9[/img]

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 320| Data: 2015-09-25 20:23:54| Liczba SOGów: 0
  • [S] [S] Gainer UNS MASS SHOCKER otwarty

    sprzedam otwarty gainer uns mass shocker 5kg bez 300g smak truskawkowy kupiony czw 09 kwi 2015 23:02:27. termin ważności 11.2016. w opakowaniu jest

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 314| Data: 2015-04-28 16:34:24| Liczba SOGów: 0
  • ORYGINAŁ / FAKE - foto & opinie

    panowie i panie,ten temat słuzy tylko i wyłącznie do wstawianie zdjęć rzeczy które macie i chcecie aby było ocenione pod kątem czy to oryginał czy podróbka.osoby które będą oceniały wpisują tylko czy oryginał czy podrobiony produkt znajduje się na

    Odpowiedzi: 7568| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2014-02-21 13:02:03| Liczba SOGów: 185
  • Piotr Cieśla UNS TEAM ,,Od ćwiczących dla ćwiczących''

    forum na jakie kiedykolwiek sie zarejestrowałem ok 5 lat temu : i cale szczęście na nie powróciłem wraz z całą ekipą uns ! tutaj będę prowadził swoj dziennik treningowy. umieszczał treningi jak i to co jem i ogólny przebieg dążenia do

    Odpowiedzi: 1900| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2014-10-07 17:38:07| Liczba SOGów: 11
  • Moja dieta do oceny.

    naprzemiennie z np. serkiem wiejskim itp. śniadanie 3 jaja, 2 kromki chleba b:24, t:18, w:13 przekąska uns mass atacker 90g b:18, t:3, w:64 przekąska twaróg chudy 200g + cukier 20g b:40, t:2, w:28 obiad pierś kury,

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 396| Data: 2013-08-31 16:26:20| Liczba SOGów: 0
  • Dieta na masę

    1,30 241,0 makrela wędzona 100g 20,80 0,00 15,40 221,0 białka +/ 286 g węgli 874g tłuszczy 121g + gainer uns mass atacker + activlab białko + tran 4 kapsułki dziennie wszelkie info. o mnie w moim profilu.

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 364| Data: 2011-06-04 12:12:45| Liczba SOGów: 0
  • Wybór gainera MEGABOL vs UNS

    chodzi mi o 2gainery: megabol whey mass gain http://www.sfd.pl/sklep/megabol_whey_mass_gain opis945.html gainer uns mass attacker http://www.sfd.pl/sklep/uns_mass_attacker opis26507.html mam wątpliwości szczególnie do megabola co do

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 1450| Data: 2011-04-09 11:11:30| Liczba SOGów: 1
  • UNS Mass Attacker, Pytanie ?

    brał ktoś słyszał ktoś opinie znalazłem go na znanym serwisie aukcyjnym 7 kg za 140zł gratis wysyłka. dodam jeszcze skład: woskowa skrobia

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 2763| Data: 2011-01-31 12:33:58| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}