Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: uns mass atacker opinie

Strona 1 z 636

  • [S] UNS MASS ATACKER 3,5KG 60zł NOWY !!!

    witam sprzedam gainera uns mass atacker 3,5kg, nowe opakowanie, nie otwierane. 60zł. zainteresowani pisac tutaj albo gg 7638298

    Odpowiedzi: 29| Ilość wyświetleń: 1831| Data: 2012-05-23 22:01:07| Liczba SOGów: 0
  • Mass activator czy Uns Mass Attacker czy Hi-Tec Nutrition - Whey czy Uns Mass shocker

    tak jak w temacie poszukuje taniego i dobrego gainera natknołem się na te którego z nich byście mi polecili mass activator czy uns mass attacker czy uns mass shocker czy hi tec nutrition whey mass builder

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 1384| Data: 2014-03-03 17:31:47| Liczba SOGów: 0
  • Hi Tec Whey Mass Builder kontra UNS Mass Shocker

    gainery: whey mass builder tutaj mam opcje do wybrania 3kg +1.5kg gratis + 250g kreatyny tego samego producenta uns mass shocker żadnych gratisów jeśli macie lepsze pomysły na gainerek, chętnie się im przyjrzę :

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 1916| Data: 2013-01-04 22:22:13| Liczba SOGów: 0
  • Mass XXL czy UNS Mass Shocker?

    potrzebuje uzupuełniacza diety i zastanawiam się między tymi dwoma: trec mass xxl a uns mass shocker. który polecacie, zew zględów jakościowych i dającego lepsze efekty

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 9812| Data: 2012-12-31 14:26:51| Liczba SOGów: 0
  • Uns mass shocker

    zaczalem cwiczyc na silowni jednoczesnie biore odzywke o nazwie uns mass shocker z bialkiem i weglowodanami i tam pare witamin i zaczalem tyc a mam problem z nadwaga i czy przyczyna moze

    Odpowiedzi: 35| Ilość wyświetleń: 6625| Data: 2012-02-02 18:46:10| Liczba SOGów: 1
  • [S] Sprzedam UNS Mass Shocker 2 5000g gajner

    sprzedam uns mass shocker 2 5000g gajner,smak czekoladowy, data waz.2017r zuzyte tylko 100g wiec jest 4,9kg ; 100zl z wysylka

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 1182| Data: 2015-12-28 12:49:38| Liczba SOGów: 0
  • Piotr Cieśla UNS TEAM ,,Od ćwiczących dla ćwiczących''

    forum na jakie kiedykolwiek sie zarejestrowałem ok 5 lat temu : i cale szczęście na nie powróciłem wraz z całą ekipą uns ! tutaj będę prowadził swoj dziennik treningowy. umieszczał treningi jak i to co jem i ogólny przebieg dążenia do

    Odpowiedzi: 1900| Ilość wyświetleń: 66390| Data: 2014-10-07 17:38:07| Liczba SOGów: 11
  • Wybór gainera MEGABOL vs UNS

    chodzi mi o 2gainery: megabol whey mass gain http://www.sfd.pl/sklep/megabol_whey_mass_gain opis945.html gainer uns mass attacker http://www.sfd.pl/sklep/uns_mass_attacker opis26507.html mam wątpliwości szczególnie do megabola co do

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 1473| Data: 2011-04-09 11:11:30| Liczba SOGów: 1
  • UNS ( Dziwne Opakowanie , Smak )

    witam 2 dni temu zakupiłem w sklepie sfp wasz gainer dokładnie to uns mass ataccker 2 , i mam pytanie bo po otwarciu ujrzałem torbe foliową zawiniętą recznie na supeł a w środku biały proch%

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 3961| Data: 2014-12-04 19:56:18| Liczba SOGów: 0
  • HYPER MASS 6000 OPINIE

    witam. co powiecie na temat: hyper mass 6000 dzwoniłem do sklepu z suplementami, odnoście gain bolica, oraz mass xxl i gość powiedział że najlepszym

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 3160| Data: 2011-03-05 15:21:51| Liczba SOGów: 0
  • Serious Mass. Wasze opinie.... :)

    witam. otoz 2 dni temu skonczylem brac mass gaina megabol u. teraz zamierzam sobie kupic serious mass a 5.5 kg firmy optimum nutrition. moje pytanie jest

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 5905| Data: 2004-11-14 17:17:33| Liczba SOGów: 0
  • SNI PRO MASS 3650g - opinie

    sni pro mass 3650g , co myslicie otej masowce moge tanio pozniezej 100zł potrzebna szybka odpowiedz

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 4359| Data: 2008-07-06 21:56:59| Liczba SOGów: 0
  • mass gain - opinie

    witam wszystkich, co sadzicie o odzywce mass gain ht warta zakupu chcialbym aby wypowiadaly sie osoby ktore braly to i jakie mialy efekty po tym.i ktory smak wedlug was jest dobry.pozdrawiam

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 3067| Data: 2005-05-15 14:51:15| Liczba SOGów: 0
  • Kreta + PVLmutant mass+ BCAA opinie??

    witam mam zamiar zakupić takie oto suple kreatyna mono olimpa + pvl mutant mass bcaa to jest pierwszy taki mój cykl dieta jest a ćwicze już ponad 6 miesięcy jakas konkretna rada co do tego 6 pozdr

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 1884| Data: 2009-03-11 12:04:02| Liczba SOGów: 0
  • [Konkurs] Najładniejsza pupa UNS

    lecimy z nowym konkursem najładniejsza pupa uns : 1. konkurs wyłącznie dla kobiet. 2. należy wstawić zdjęcie całej sylwetki z widoczną pupą. 3. na zdjęciu musi

    Odpowiedzi: 37| Ilość wyświetleń: 21225| Data: 2015-06-25 20:59:32| Liczba SOGów: 78
  • Tested - Adam Suker UNS Team - Spełniamy marzenia z UNS

    dwa będziemy jechać w środku noc więc licze że podróż będzie nieco krótsza ; od końca 2013 roku wspiera mnie firma uns supplements, z tomaszem nowickim i pawłem kuleszą na czele, za co jestem im mega wdzięczny bo warunki które mam jak na obecne

    Odpowiedzi: 1720| Ilość wyświetleń: 100193| Data: 2014-10-07 10:06:44| Liczba SOGów: 37
  • TEST-KAIZEN: MAX MASS-GROW UP by emilooos pods.str.22

    jak również peptydów glutaminy 3.87g czyni kaizen 100% whey protein wyjątkowo korzystnym ergogenikiem. ultra mass jedna porcja 4 miarki : 155 g ilość porcji w opakowaniu: 23 wartość odżywcza: 100g wartość energetyczna: 390kcal/1630kj

    Odpowiedzi: 256| Ilość wyświetleń: 23668| Data: 2008-01-02 21:14:34| Liczba SOGów: 25
  • 4 Test przed treningówek -opinie

    eph fruit blust w pozostałych paczuszkach jest po 1 porcji !! [color=red]w tym temacie wstawiamy tylko opinie [/color] oceniamy tak 1 nazwa 2 smak 3 pompa 4 pobudzenie 5 ogólne odczucia

    Odpowiedzi: 121| Ilość wyświetleń: 9719| Data: 2015-09-21 15:52:01| Liczba SOGów: 8
  • ACTIVLAB LEUCINE / EAA / BCAA XTRA - OPINIE O PRODUKTACH

    activlab za możliwość przetestowania w/w preparatów, zwłaszcza że nie spodziewałem się otrzymać pełnych puszek . opinie powyższe zamieściłem zgodnie z moimi wrażeniami, przekonaniami i wiedzą jaką posiadam. zmieniony przez faftaq w dniu

    Odpowiedzi: 41| Ilość wyświetleń: 12756| Data: 2011-03-31 20:06:05| Liczba SOGów: 8
  • Moja mała roczna przemiana ;)

    za żelastwo i widać było u nich efekty gołym okiem postanowiłem się wziąść za siebie. luty 2013r: pierwszy gainer mass atacker 3.5kg , pierwsza kreatyna mono z olympu , dobra dieta i przykladanie się do systematycznych treningów pod okiem

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 2605| Data: 2014-05-31 19:20:15| Liczba SOGów: 1

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}