Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: universal ripped fast opinie

Strona 1 z 499

  • Moja dieta + odzywka Universal Gain fast + Universal Storm co sądzicie ?

    witam!!! celem jest zwiekszenie masy miesniowej.poza ułozona dieta chce dorzucic universal gain fast + universal storm 09.30 10g storm 10:00 3 jajka 12:00 ser twarów 100g 14.00 pierś z kurczaka

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 1068| Data: 2012-12-06 13:03:23| Liczba SOGów: 0
  • Universal Gain Fast - dawkowanie

    witam : moj ostatni zakup to universal gain fast 6 kg , gainer jem pond 2 tyg i nie przynosi efektoe nie przekraczalem zalecanej dawki 100 g dziennie i

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 1698| Data: 2013-01-24 18:54:50| Liczba SOGów: 0
  • co o tym sądzicie - Universal GAIN FAST

    a hooj ! chciałęm sie was poradzić, ponieważ znalazłem dośc interesującą odzywkę universal gain fast chciałem sie was poradzić czy to dobra odzywka bo wyczytałem ze ma ona białko weglowodany i wiele

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 1071| Data: 2012-09-19 21:38:39| Liczba SOGów: 0
  • Universal Nutrition - Gain Fast

    universal nutrition gain fast [img]http://www.sfd.pl/sklep/produkt_img/gain_fast_i487_d380x380[/img] opis:

    Odpowiedzi: 79| Ilość wyświetleń: 46386| Data: 2006-10-17 03:46:04| Liczba SOGów: 2
  • HARD FAST versus GAIN FAST

    cześć mam prośbe, jak miał może ktoś z was kontakt z gain fast em firmy universal proszę o opinie bardzo wiele osób poleca gain fast a co z hadr fast są tej samej firmy ale hard fast jest dużo

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 2832| Data: 2005-06-25 16:03:55| Liczba SOGów: 0
  • [S] Sprzedam Shock Therapy, gain fast + próbki

    witam, mam na sprzedaż trochę supli, które zostały mi z ostatniego cyklu. są to: universal shock therapy, smak:grape splash 370gram waga bez opakowania czyli zostało ponad 17 porcji, a było 50. jest to

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 1298| Data: 2009-05-06 15:35:42| Liczba SOGów: 0
  • Porcja Gain Fast 3100

    ostatnio kupiłem universal gain fast 3100. na naklejce w języku polskim jest napisane że jedna porcja to 2,5 miarki w dwóch szklankach

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 1564| Data: 2008-07-25 13:53:35| Liczba SOGów: 1
  • Gain Fast & Super Hard Gainer

    witam, mam do sprzedania po atrakcyjnych cenach: 1x universal gain fast bananowy 4,5 kg 1x sports one super hard gainer truskawkowy 5 kg zainteresowanych zapraszam na gg 2715252

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 2672| Data: 2006-12-01 09:52:47| Liczba SOGów: 0
  • Mutant Mass vs Gain Fast

    witam, oto moje pytanie który gainer wedlug was jest lepszy universal gain fast vs pvl mutnant mass.

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 1185| Data: 2013-06-04 17:05:38| Liczba SOGów: 1
  • Mutant czy Gain fast?

    na masę. byłem w sklepie z suplementami, oglądałem i najbardziej do gustu przypadły pvl mutant mass oraz universal gain fast . co będzie lepsze może one są praktycznie o takim samym dzialaniu

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 1300| Data: 2012-04-10 19:08:17| Liczba SOGów: 0
  • UNIVERSAL TEST Wiktor Gryboś - Cel MPJ 2016

    2x3g dziennie, witamina c 1g i asparginian extra 3 4tab. niedługo troche tego dojdzie. będę stosował suplementy universal [img]http://www.sfd.pl/sfd/images/2015/11/17/123edcbb7d094399b0ed8bcc795a5046[/img] fotki: najpierw parę zdjęć

    Odpowiedzi: 561| Ilość wyświetleń: 60025| Data: 2015-11-11 15:47:33| Liczba SOGów: 22
  • dieta, trening dla początkujących

    przy budowaniu masy : przede wszystkim dobre bialko do uzpelniania diety polecam ultra whey pro universal aminokwasy bcaa i glutamina preparaty witaminowe ze szczegolnum zwroceniem uwagi na antyoksydanty polecam animal pak,

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 4497| Data: 2007-01-02 16:15:05| Liczba SOGów: 6
  • TEST - Universal Nutrition, MASA - by Bartwal

    [size=big][color=red]suple biorące udział w teście:[/color][/size] pełna oferta suplementów firmy universal nutrition w sklepie sfd.pl: http://www.sfd.pl/sklep/universal_nutrition p9.html [color=red]atomic 7:[/color]

    Odpowiedzi: 344| Ilość wyświetleń: 14813| Data: 2015-02-17 15:53:29| Liczba SOGów: 5
  • Universal Nutrition - Animal Cuts

    universal nutrition animal cuts [img]http://www.sfd.pl/sklep/produkt_img/animal_cuts_i2376_d380x380[/img] opis:

    Odpowiedzi: 118| Ilość wyświetleń: 107841| Data: 2006-10-17 03:46:04| Liczba SOGów: 4
  • PharmaFreak - Ripped freak

    [img]http://www.sfd.pl/sklep/produkt_img/ripped_freak_i26370_d380x380[/img] pharmafreak ripped freak 60 kap. opis ripped freak to pierwszy i jedyny

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 18751| Data: 2011-04-04 15:46:44| Liczba SOGów: 0
  • Nasze Rankingi (styczeń) PODSUMOWANIE.

    gainer 2 6 3. biogenix monster mass 6 4. olimp super whey gainer 4000 5 5. olimp gain bolic 6000 5 6. universal gain fast 5 7. olimp gainer mct 3 8. kaizen ultra mass 3 9. dymatize powerup 3 10. olimp profi whey mass 2 #

    Odpowiedzi: 49| Ilość wyświetleń: 14123| Data: 2006-01-25 15:35:02| Liczba SOGów: 31
  • Universal GH Max

    mówią, że można nawet urosnąć wzwyż hehehe xd pozwoliłem sobie wrzucić kawałek opisu z jakiejś stronki.. universal gh max 180 tabl. jakie korzyści uzyskasz stosując gh max™ wzrost suchej tkanki mięśniowej wzrost siły

    Odpowiedzi: 23| Ilość wyświetleń: 34889| Data: 2007-01-20 11:36:25| Liczba SOGów: 2
  • 14 lat - mała pomoc i rada :)

    zepsulem : od niedawna poszedlem po rozum do glowy i zaczalem jeść wiecej węglowodanów : używam także gainerka universal gain fast po 100 gram dziennie : chciałbym więc abyście może coś mi doradzili i powiedzieli czy przy aktualnej diecie bede

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 1074| Data: 2007-12-09 10:34:40| Liczba SOGów: 0
  • plan, dieta, suplementacja -> jakosciowka, opinie? sugestie?

    przed treningiem: ripped freak pre workout , na 20 min przed treningiem green magnitude, aaa i 4 tabs amino 2700 universala. miedzy trneingiem silowym aerobami znow 4 tabs amino, i po aerobach znow 4 tabs. przed snem: magnez+b6, zincas forte

    Odpowiedzi: 20| Ilość wyświetleń: 1223| Data: 2013-08-24 20:44:59| Liczba SOGów: 0
  • 4 Test przed treningówek -opinie

    eph fruit blust w pozostałych paczuszkach jest po 1 porcji !! [color=red]w tym temacie wstawiamy tylko opinie [/color] oceniamy tak 1 nazwa 2 smak 3 pompa 4 pobudzenie 5 ogólne odczucia

    Odpowiedzi: 121| Ilość wyświetleń: 9679| Data: 2015-09-21 15:52:01| Liczba SOGów: 8

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}