Wyszukiwarka


w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy

Znalezione artykuły pod frazą: universal ripped fast opinie

Strona 1 z 1269

  • Moja dieta + odzywka Universal Gain fast + Universal Storm co sądzicie ?

    witam!!! celem jest zwiekszenie masy miesniowej.poza ułozona dieta chce dorzucic universal gain fast + universal storm 09.30 10g storm 10:00 3 jajka 12:00 ser twarów 100g 14.00 pierś z kurczaka

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 749 | Data: 2012-12-06 13:03:23 | Liczba SOGów: 0
  • universal gain fast opinie

    witam. to było 2 lata temu jak stosowałem gain fast i tylko przez 4 miesiące. podchodziłem do treningów ostro, słabiej było z dietą a raczej czasem. brałem 2 x dziennie do

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 2267 | Data: 2011-09-12 14:20:40 | Liczba SOGów: 0
  • Opinie Universal Gain Fast

    witam mam pytanko czy opłaca się kupić universal gain fast 4,5kg za 170zl z wysyłką głownie chodzi mi o mase.

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 245 | Data: 2014-05-27 19:41:27 | Liczba SOGów: 0
  • Universal Gain Fast - dawkowanie

    witam : moj ostatni zakup to universal gain fast 6 kg , gainer jem pond 2 tyg i nie przynosi efektoe nie przekraczalem zalecanej dawki 100 g dziennie i

    Odpowiedzi: 15 | Ilość wyświetleń: 1154 | Data: 2013-01-24 18:54:50 | Liczba SOGów: 0
  • co o tym sądzicie - Universal GAIN FAST

    a hooj ! chciałęm sie was poradzić, ponieważ znalazłem dośc interesującą odzywkę universal gain fast chciałem sie was poradzić czy to dobra odzywka bo wyczytałem ze ma ona białko weglowodany i wiele

    Odpowiedzi: 8 | Ilość wyświetleń: 789 | Data: 2012-09-19 21:38:39 | Liczba SOGów: 0
  • Jakiego Gainera wybrac? Universal Gain Fast czy Mutant Mass?

    mi to w pewnym stopniu praca.. postanowilem wiec uzupelnic diete gainerem; zainteresowaly mnie 2 gainery: universal gain fast i mutant mass. co wybrac cena nie gra roli;

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 334 | Data: 2014-01-26 23:20:11 | Liczba SOGów: 1
  • universal hard fast

    universal hard fast anabolic metabolic accelerating supplement w proszku ,jak dawkować

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 200 | Data: 2013-03-06 15:41:24 | Liczba SOGów: 0
  • Universal Nutrition - Gain Fast

    universal nutrition gain fast [img]http://www.sfd.pl/sklep/produkt_img/gain_fast_i487_d380x380[/img] opis:

    Odpowiedzi: 79 | Ilość wyświetleń: 40571 | Data: 2006-10-17 03:46:04 | Liczba SOGów: 2
  • Universal Nutrition - Hard Fast

    universal nutrition hard fast [img]/obrazkisfd/zdjeciasfd3_large/db4b192ee348433792fdd507481c5a59[/img] opis:

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 8516 | Data: 2006-10-17 03:46:04 | Liczba SOGów: 0
  • HARD FAST versus GAIN FAST

    cześć mam prośbe, jak miał może ktoś z was kontakt z gain fast em firmy universal proszę o opinie bardzo wiele osób poleca gain fast a co z hadr fast są tej samej firmy ale hard fast jest dużo

    Odpowiedzi: 8 | Ilość wyświetleń: 2634 | Data: 2005-06-25 16:03:55 | Liczba SOGów: 0
  • HardFast Universal Gainer brał ktoś osiągnięcia po nim ? czemu go nie ma ?

    witam hard fast universal poproszę o opinie odnośnie tego gainera pytanie czemu tak mało go na polskim rynku miałem jedną puszkę

    Odpowiedzi: 11 | Ilość wyświetleń: 253 | Data: 2014-05-30 00:24:04 | Liczba SOGów: 0
  • Universal GF 3100 + Dieta

    ektomorfikiem... nigdy nie ćwiczyłem tylko pracowałem fizycznie. mam zamiar zdrowo nabić masy przy gainerze universal gain fast 3100 i diecie sporządzonej przez użytkownika forum kfd.pl która odpowiada osobie ważącej 60 kg. oto moja przyszła

    Odpowiedzi: 9 | Ilość wyświetleń: 340 | Data: 2011-04-18 21:33:17 | Liczba SOGów: 0
  • Ocencie mój plan

    atlas linkowy tower 200 ustaliłem diete 1600 kalori i zakupiłem następujące odrzywki trec clenburexin 180 kaps, universal ripped fast 120 kaps , trec l carnitine complex 90 kaps , olimp thermo speed 120 kap. zamierzam faze

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 204 | Data: 2013-07-04 15:37:07 | Liczba SOGów: 0
  • Mój zestaw na masę, proszę o opinie

    witam. więc niedługo zamierzam kupić sobie zestaw suplementów, myślałem o universal animal pak często jestem zmęczony i brakuje chęci i sił więc myślę, że witaminy są potrzebne , universal gain

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 356 | Data: 2012-10-10 15:37:51 | Liczba SOGów: 0
  • [S] Sprzedam Shock Therapy, gain fast + próbki

    witam, mam na sprzedaż trochę supli, które zostały mi z ostatniego cyklu. są to: universal shock therapy, smak:grape splash 370gram waga bez opakowania czyli zostało ponad 17 porcji, a było 50. jest to

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 1106 | Data: 2009-05-06 15:35:42 | Liczba SOGów: 0
  • Gain Fast & Super Hard Gainer

    witam, mam do sprzedania po atrakcyjnych cenach: 1x universal gain fast bananowy 4,5 kg 1x sports one super hard gainer truskawkowy 5 kg zainteresowanych zapraszam na gg 2715252

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 2482 | Data: 2006-12-01 09:52:47 | Liczba SOGów: 0
  • Co Lepsze ? Prosze O Opinie ...

    trec mass xxl vs olip swg4000 vs universal gain fast vs hi tec mass gain vs scitec mass 20 , napiszcie ile wam przyszlo po ktoryms z tych gainerow i jak je ogolnie oceniacie , z gory thnx kill or be killed ... , sk8boarding is not a crime !

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 792 | Data: 2003-12-06 12:42:46 | Liczba SOGów: 0
  • [S] Sprzedam UNIVERSAL GAIN FAST 2,6kg z 3,1kg

    witam, mam na sprzedaż gainera gain fast universal zostało 2,6 kg z 3,1 kg smak truskawka cena: 80 zł

    Odpowiedzi: 8 | Ilość wyświetleń: 453 | Data: 2012-03-13 12:54:22 | Liczba SOGów: 0
  • Prosze o opinie w kswesti supli !!!

    jestem aktualnie w irlandii i chce sobie kupic odzywki. universal gai fast 4500g 60e syntrax goliath 2,7kg 40e kreatyna power horse ultimate nutrion 55e 1 kg stak kreatynowy

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 271 | Data: 2011-04-05 22:44:02 | Liczba SOGów: 0
  • Gain Fast! Kiedy?

    witam otóż stałem się szczęśliwym posiadaczem universal gain fast 4.5kg. moja dieta wyglada: 1. płatki owsiane 80g + 2jaja + miód + dżem 2. serek wiejski + 2

    Odpowiedzi: 9 | Ilość wyświetleń: 435 | Data: 2012-07-04 11:34:16 | Liczba SOGów: 1

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}