Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: universal ripped fast opinie

Strona 1 z 1374

  • Moja dieta + odzywka Universal Gain fast + Universal Storm co sądzicie ?

    witam!!! celem jest zwiekszenie masy miesniowej.poza ułozona dieta chce dorzucic universal gain fast + universal storm 09.30 10g storm 10:00 3 jajka 12:00 ser twarów 100g 14.00 pierś z kurczaka

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 1042| Data: 2012-12-06 13:03:23| Liczba SOGów: 0
  • universal gain fast opinie

    witam. to było 2 lata temu jak stosowałem gain fast i tylko przez 4 miesiące. podchodziłem do treningów ostro, słabiej było z dietą a raczej czasem. brałem 2 x dziennie do

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 2896| Data: 2011-09-12 14:20:40| Liczba SOGów: 0
  • Opinie Universal Gain Fast

    witam mam pytanko czy opłaca się kupić universal gain fast 4,5kg za 170zl z wysyłką głownie chodzi mi o mase.

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 543| Data: 2014-05-27 19:41:27| Liczba SOGów: 0
  • Universal Gain Fast - dawkowanie

    witam : moj ostatni zakup to universal gain fast 6 kg , gainer jem pond 2 tyg i nie przynosi efektoe nie przekraczalem zalecanej dawki 100 g dziennie i

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 1630| Data: 2013-01-24 18:54:50| Liczba SOGów: 0
  • co o tym sądzicie - Universal GAIN FAST

    a hooj ! chciałęm sie was poradzić, ponieważ znalazłem dośc interesującą odzywkę universal gain fast chciałem sie was poradzić czy to dobra odzywka bo wyczytałem ze ma ona białko weglowodany i wiele

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 1032| Data: 2012-09-19 21:38:39| Liczba SOGów: 0
  • Jakiego Gainera wybrac? Universal Gain Fast czy Mutant Mass?

    mi to w pewnym stopniu praca.. postanowilem wiec uzupelnic diete gainerem; zainteresowaly mnie 2 gainery: universal gain fast i mutant mass. co wybrac cena nie gra roli;

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 578| Data: 2014-01-26 23:20:11| Liczba SOGów: 1
  • Universal gain fast 3100

    cześć dzisiaj kupiłem odżywkę universal gain fast 3100 i chciał bym się dowiedzieć jak zażywać w dni wolne od treningu i dni treningu. ważę 61kg przy wzroście 185cm więc jestem dosyć chudy.

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 346| Data: 2015-06-30 15:38:39| Liczba SOGów: 0
  • universal hard fast

    universal hard fast anabolic metabolic accelerating supplement w proszku ,jak dawkować

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 309| Data: 2013-03-06 15:41:24| Liczba SOGów: 0
  • ORYGINAŁ / FAKE - foto & opinie

    panowie i panie,ten temat słuzy tylko i wyłącznie do wstawianie zdjęć rzeczy które macie i chcecie aby było ocenione pod kątem czy to oryginał czy podróbka.osoby które będą oceniały wpisują tylko czy oryginał czy podrobiony produkt znajduje się na

    Odpowiedzi: 7520| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2014-02-21 13:02:03| Liczba SOGów: 183
  • Universal Nutrition - Gain Fast

    universal nutrition gain fast [img]http://www.sfd.pl/sklep/produkt_img/gain_fast_i487_d380x380[/img] opis:

    Odpowiedzi: 79| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2006-10-17 03:46:04| Liczba SOGów: 2
  • Universal Nutrition - Shock Therapy

    universal nutrition shock therapy [img]http://evolutionsupplements.com.au universal shock therapy 22lbs[/img]

    Odpowiedzi: 775| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2006-10-17 03:46:04| Liczba SOGów: 27
  • Universal Nutrition - Hard Fast

    universal nutrition hard fast [img]/obrazkisfd/zdjeciasfd3_large/db4b192ee348433792fdd507481c5a59[/img] opis:

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 10086| Data: 2006-10-17 03:46:04| Liczba SOGów: 0
  • HARD FAST versus GAIN FAST

    cześć mam prośbe, jak miał może ktoś z was kontakt z gain fast em firmy universal proszę o opinie bardzo wiele osób poleca gain fast a co z hadr fast są tej samej firmy ale hard fast jest dużo

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 2815| Data: 2005-06-25 16:03:55| Liczba SOGów: 0
  • HardFast Universal Gainer brał ktoś osiągnięcia po nim ? czemu go nie ma ?

    witam hard fast universal poproszę o opinie odnośnie tego gainera pytanie czemu tak mało go na polskim rynku miałem jedną puszkę

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 388| Data: 2014-05-30 00:24:04| Liczba SOGów: 0
  • Universal GF 3100 + Dieta

    ektomorfikiem... nigdy nie ćwiczyłem tylko pracowałem fizycznie. mam zamiar zdrowo nabić masy przy gainerze universal gain fast 3100 i diecie sporządzonej przez użytkownika forum kfd.pl która odpowiada osobie ważącej 60 kg. oto moja przyszła

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 449| Data: 2011-04-18 21:33:17| Liczba SOGów: 0
  • Ocencie mój plan

    atlas linkowy tower 200 ustaliłem diete 1600 kalori i zakupiłem następujące odrzywki trec clenburexin 180 kaps, universal ripped fast 120 kaps , trec l carnitine complex 90 kaps , olimp thermo speed 120 kap. zamierzam faze

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 303| Data: 2013-07-04 15:37:07| Liczba SOGów: 0
  • Mój zestaw na masę, proszę o opinie

    witam. więc niedługo zamierzam kupić sobie zestaw suplementów, myślałem o universal animal pak często jestem zmęczony i brakuje chęci i sił więc myślę, że witaminy są potrzebne , universal gain

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 494| Data: 2012-10-10 15:37:51| Liczba SOGów: 0
  • Suplementacja do oceny - kunkurs masa z Universal

    do tego konkursu więc od razu pytania do was odnośnie suplementacji. tak prezentuje się zestaw testowy: 1x universal gain fast 4,5kg http://www.sfd.pl/sklep/universal_nutrition_gain fast opis488.html 1x universal amino juiced

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 413| Data: 2015-02-08 14:05:54| Liczba SOGów: 0
  • NABÓR DO TESTU - UNIVERSAL ! Zestaw masowy dla 1 osoby

    [img]http://www.ironhouse.ca/wp content/uploads/2013/03/universalmanlogoyellow[/img] witam serdecznie! [color=red]sponsor testu [url=www.sklep.sfd.pl]sklep sfd[/url] wraz

    Odpowiedzi: 51| Ilość wyświetleń: 828| Data: 2015-01-28 16:30:09| Liczba SOGów: 2
  • [S] Sprzedam Shock Therapy, gain fast + próbki

    witam, mam na sprzedaż trochę supli, które zostały mi z ostatniego cyklu. są to: universal shock therapy, smak:grape splash 370gram waga bez opakowania czyli zostało ponad 17 porcji, a było 50. jest to

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 1289| Data: 2009-05-06 15:35:42| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}