Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: universal nutrition opinie

Strona 1 z 3

  • Zestaw odżywek na mase - opinie

    jeszcze do tego zestawu wrzucić testosteron, i tu kieruje prośbe do was o pomoc w dobraniu odpowiedniego universal nutrition animal pak weider giant mega mass universal nutrition animal nitro universal nutrition glutamine powder

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 771| Data: 2015-08-03 14:45:46| Liczba SOGów: 0
  • Universal Nutrition - opinie , stosowanie ( dawki )

    półtora roku i czas wrócić na siłownię więc mówie dla lepszego startu wezmę jakąś kretke.. dokładnie to jest universal nutrition creatine micronized powder niby czytałem o niej dużo dobrych opini no ale chcę mieć pewność co do niej więc napisałem

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 1871| Data: 2012-08-17 10:53:07| Liczba SOGów: 0
  • Proszę o opinie tych odżywek

    nad ich stosowaniem bcaa bsn amino x 1 porcja w shakerze 700 ml i pić podczas treningu stack kreatynowy universal storm 1 miarka do 20 min przed treningiem gainer jumbo hardcore 1 porcja od razu po treningu witaminy universal

    Odpowiedzi: 41| Ilość wyświetleń: 1403| Data: 2016-08-15 23:00:13| Liczba SOGów: 2
  • Universal Nutrition Animal Juiced Aminos, co sadzicie o tym

    chodzę regularnie 3 dni w tygodniu od 2 miesięcy i trener zaproponował mi suplement w postaci aminokwasów universal nutrition animal juiced aminos, nie znam sie i nie wiem czy on chce mi to wcisnąć bo jestem nowy, czy rzeczywiście jest to

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 621| Data: 2015-02-15 22:13:00| Liczba SOGów: 0
  • Najlepsza kreatyna na rynku

    nadeslane na podstawie waszych wlasnych doswiadczen. do tej pory udalo mi sie zebrac nastepujace propozycje: universal ultimate nutrition megabol, kaizen, olimp, vitalmax, multipower, inkospor, hi tec. z gory dzieki za wszystkie opinie 1

    Odpowiedzi: 85| Ilość wyświetleń: 116192| Data: 2005-12-06 19:54:47| Liczba SOGów: 5
  • Universal Nutrition - Creatine micronized powder vs SFD Pure creatine. Jo wybrać?

    witam, pytanie takie jak w temacie. proszę o radę, którą kreatynę z tych dwóch wybrać i dlaczego. universal http://www.sfd.pl/sklep/universal_nutrition_creatine_micronized_powder opis481.html sfd:

    Odpowiedzi: 27| Ilość wyświetleń: 1306| Data: 2014-02-03 00:27:54| Liczba SOGów: 1
  • Jazda, Jazda z kreatynkami :)) Prosze o opinie %-)

    witam !! mam do was pytanie... którą kreatyne byscie mi polecili z tych wymienionych nizej 1. universal nutrition creatine micronized powder 2. megabol total creatine 3. vitalmax creatin monohydrate 4. trec

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 1614| Data: 2007-07-15 20:45:54| Liczba SOGów: 1
  • muscle pharm - creatine opinie

    universal nutrition 100% beef aminos

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 348| Data: 2013-04-10 18:21:29| Liczba SOGów: 0
  • ** NAJBARDZIEJ OPŁACALNE SUPLE **

    skuteczna doskonała alternatywa dla tych którzy nie mają zbyt dużo pieniedzy na dobry cykl : b universal creatine micronized powder http://www.sfd.pl/sklep/universal_nutrition_creatine_micronized_powder opis481.html

    Odpowiedzi: 97| Ilość wyświetleń: 13832| Data: 2010-12-24 13:40:33| Liczba SOGów: 21
  • 10 przykazań hargainera

    zbyt wczesnym konwertowaniem do nieaktywnej kreatyniny. dobrym wyborem w tym zakresie będzie np. storm z firmy universal połączenie suplementacji kreatyną z efektem pompy mięśniowej to gwarantowane zadowolenie treningowe uzyskasz to dzięki np.

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 4067| Data: 2006-08-14 14:43:08| Liczba SOGów: 2
  • Redukcja - ciężka sprawa

    rowerek stacjonarny, lawka do brzuszkow, ok 250kg ciezaru , basen stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : universal nutrition 100% beef aminos, olimp beta alanine carno rush mega tabs i białko al nutrition whey protein czy możliwe jest

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 671| Data: 2016-03-10 18:37:07| Liczba SOGów: 1
  • Prosba o ocene diety na redukcje, cwiczen i suplementacji

    rowerek stacjonarny, lawka do brzuszkow, ok 250kg ciezaru , basen stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : universal nutrition 100% beef aminos, olimp beta alanine carno rush mega tabs i białko al nutrition whey protein czy możliwe

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 511| Data: 2016-03-14 18:15:49| Liczba SOGów: 0
  • Suplementy podnoszace poziom testosteronu

    z nizej wymienionych supli a nie tylko slyszeli od kolegi lub gdzies na forum.... 1. thermolife t bol 150 2. universal nutrition animal test 3. mhp t bomb ii 4. universal nutrition n1 t 5. gaspari nutrition novedex xt 6. hi tec

    Odpowiedzi: 42| Ilość wyświetleń: 4264| Data: 2010-03-13 17:36:25| Liczba SOGów: 3
  • Prosze o pomoc ( co kupic?)

    i ciut ewentulalnej krytyki moze cos zmienic optimum 100% whey protein bsn no xplode jest cos leprzego universal animal pak universal nutrition animal flex universal nutrition animal m stak ktory leprzy na mase nutrition animal stak 2

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 714| Data: 2008-04-22 23:14:21| Liczba SOGów: 0
  • Shock+storm+gainer

    http://www.sfd.pl/szczeg%c3%b3%c5%82owo_wyliczona_dieta_do_oceny. t684802.html witam jestem w posiadaniu: universal nutrition storm 756g universal nutrition shock therapy 1008g hi tec nutrition whey mass builder 4500g rozpisałem

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 1271| Data: 2011-01-09 23:39:07| Liczba SOGów: 1
  • Odżywki

    kolejnej pomocy. przedstawiam wam odżywki które zamierzam kupić, proszę o opinie lub poradę co zamienić. 1 universal nutrition gain fast 4550g 2 universal nutrition creatine micronized powder 500g 3 hi tec nutrition bcaa powder 500g

    Odpowiedzi: 21| Ilość wyświetleń: 428| Data: 2016-07-06 13:11:50| Liczba SOGów: 1
  • Więcej -Szybciej - Mocniej

    one do mojego planu i czego mi brakuje. no to jedziemy: białko controlled lab5 dh20 animal pak universal amino 2700 universal glutamine powder universal nutrition animal flex aby zminimalizować nieplanowane, kolejne przerwy

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 820| Data: 2012-06-01 09:52:03| Liczba SOGów: 1
  • Redukcja - dieta, suple, trening do oceny

    3 olimp wapń calcium 500 polfa wpc ostrowia hmb olimp mega caps lecytyna vitalmax w proszku zma pro universal nutrition dawkowanie: po przebudzeniu wapń, 2 kapsy hmb, wpc 30g i śniadanie 2 kapsy omega 3 przed ii śniadaniem 5g

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 1565| Data: 2007-06-21 22:44:10| Liczba SOGów: 0
  • Suple+Doping+Trening+Dieta :)

    2270 g scitec nutrition bcaa 6400 375 tab. fitness authority platinum micellar casein 1600g universal nutrition daily formula 100 tab. olimp gold omega 3 sport edition 120kap olimp carbonox 1000g już miałem za

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 408| Data: 2014-05-31 02:06:53| Liczba SOGów: 0
  • Witaminy i minerały

    biotech usa one a day hi tec nutrition vitamin a z pvl multi maxx tested nutrition tested multivites universal nutrition daily formula 4+ nutrition vita+

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 861| Data: 2013-09-24 11:54:20| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}