Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: tsh tarczycy

Strona 10 z 106

  • obnizona temp ciala po hormonach tarczycy?

    witam miala lela niedoczynnosc tarczycy , wlasciwie hormony t4 byly na dolnej granicy normy, mimo to mialam objawy niedoczynnosci jak obrzeki, sucha skora,

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 857 | Data: 2006-03-17 13:10:53 | Liczba SOGów: 0
  • Dlaczego po hormonach tarczycy jestem taki słaby?

    biorąc tylko 1 tabletkę hormonu tarczycy po paru dniach jestem tak słaby że kręci mnie się w głowie i siła spadła, oraz wytrzymałośc,motywacja itp,mieśnie

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 836 | Data: 2006-10-05 21:17:12 | Liczba SOGów: 0
  • podwyzszone tsh i ft4 dziwne

    witam co to moze oznaczac 2 rzeczy sie nawzajem wykluczaja a badanie powtarzalem 2x najpierw tsh 6,4 uiu/ml z ref. 0,27 4,2 po tygodniu powtorzylem i bylo 4.72 uiu/ml ft4 1.74 ng/dl z ref 0.93 1.7 po tygodniu

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 1135 | Data: 2011-05-25 13:08:25 | Liczba SOGów: 0
  • Dlaczego po hormonach tarczycy spa...

    nikt,zaden lekarz nie potrafi mi tego wyjasnic ,dlaczego mimo ze mam poziom hormonow tarczycy np ft4 15pmol/l ,norma od 12 do 22,wszystkie inne badania,przeciwciala , usg tarczycy tylko mala tarczyca jest jak

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 727 | Data: 2008-04-19 17:29:53 | Liczba SOGów: 0
  • prawidłowy wynik tsh

    czy wynik tsh 1,428 jest prawidłowy czy to niedoczynnośc czy nadczynność przy odchudzaniu bo lekarz powiedział że dobrze a może potrzeba zrobic ft 3i ft 4 prosze o pomoc bo niewiem czy szukac pomocy lekarskiej

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 1099 | Data: 2011-10-17 17:58:06 | Liczba SOGów: 0
  • tabela wynikow na tsh

    moje wyniki na tsh to 2.0671 a na prolaktyne 11.5 czy to norma

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 1099 | Data: 2010-09-16 19:16:47 | Liczba SOGów: 0
  • dieta dla osoby z niedoczynnością tarczycy

    trening siłowo areobowy praca siedząca, tryb życia również siedzący : od grudnia mam zdiagnozowaną niedoczynność tarczycy cały czas się leczę i biorę hormon niestety nie pamiętam teraz nazwy . stosowałam już różne diety ale niestety dla

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 681 | Data: 2010-06-05 20:07:20 | Liczba SOGów: 0
  • niedobór wzrostu / niedoczynność tarczycy

    witam otóż mój lekarz/endokrynolog mam niedoczynność tarczycy stwierdził w październiku, że już nie urosnę;/. 165 to nie jest wynik, który mnie zadowala. czy coś jeszcze mogę

    Odpowiedzi: 22 | Ilość wyświetleń: 2601 | Data: 2010-02-12 16:19:03 | Liczba SOGów: 0
  • niedoczynność tarczycy

    cześć moja 11 letnia córka przez przwie 2 lata cierpi na niedoczynność tarczycy a przed rokiem pojawiły się zmiany na tarczycy no i lekarz sugeruje aby zrobić biopsję ja się jeszcze nie zgodzilam

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 548 | Data: 2008-06-16 13:23:03 | Liczba SOGów: 0
  • obniżony wynik TSH

    co może oznaczać obniżony wynik tsh mój wynik to 0,222uiu/ml co oznacza i dlaczego lekarz rodzinny mówił żebym jak najszybciej skonsultowałam się z

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 921 | Data: 2011-06-24 17:10:00 | Liczba SOGów: 0
  • wynik badania tsh

    witam odebrałam wynik tsh z krwi i nie wiem jak go interpretować,1,137

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 909 | Data: 2010-06-21 11:19:35 | Liczba SOGów: 0
  • wyniki tsh interpretacja

    po 2 mies. brania eutyrox 75, tsh spadlo z 348,70 na 1,69 a prolaktyna 361,2 a nogi nadal puchna i bola a w piersiach mleko. jak mam interpretowac wyniki. prosze o odpowiedz. anita.

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 909 | Data: 2010-09-28 19:58:56 | Liczba SOGów: 0
  • Niedoczynność tarczycy a spalacze

    witam, mam pytanie czy przy niedoczynności tarczycy można uzywac thermo stim ma może któraś z was problemy z tarczycą i uzywa jakichś spalaczy przy niedoczynności

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 501 | Data: 2013-02-11 18:04:14 | Liczba SOGów: 0
  • wynik tsh norma

    jaka jest norma tsh tarczyca

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 897 | Data: 2010-06-10 13:58:53 | Liczba SOGów: 0
  • jak odczytac wyniki krwi tsh

    mam tsh 18,to niedoczynnosc czy nadczynnosc,bo do tej pory chorowalam na niedoczynnosc prosze o odpowiedz na moje pytanie,z gory dziekuje i pozdrawiam........... .......................... .......................... ........................

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 896 | Data: 2011-02-04 12:21:42 | Liczba SOGów: 0
  • wynik badania TSH

    wynik badania tsh 0,355. czy jest on w normie

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 871 | Data: 2010-05-28 13:28:49 | Liczba SOGów: 0
  • wyniki tsh norma

    moj wynik tsh to 6,2 czy to zle bo norma jes 4,1 i co to oznacza i skad to sie bierze i jaka jest tego przyczyna pomózcie o boje

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 843 | Data: 2011-01-04 17:00:02 | Liczba SOGów: 0
  • czym sie rózni stan podgoraczkowy, w nadczynnosci tarczycy i infekcji

    czym rozni sie w oddziaływaniu na orgaznim stan podgoraczkowy wywolany przez nadczynnosc tarczycy o dlatego wywolanego przez bakterie infekcje,czy tak samo spala tluszcz jaki wpływ na organizm, trening ma ciagły

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 2424 | Data: 2007-01-11 22:33:31 | Liczba SOGów: 0
  • badanie tsh wyniki

    wynik badania tsh 0,020

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 821 | Data: 2010-06-24 14:08:31 | Liczba SOGów: 0
  • Jaka dieta przy niedoczynności tarczycy

    od jakiegoś czasu choruję na niedoczynność tarczycy przyjmuje leki o nazwie euthyrox przez 4 dni biorę 50mg a przez 3 dni 25mg. ciągle zmagam się ze zbędnymi

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 2420 | Data: 2011-03-14 14:41:52 | Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}