SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

trec hmb opinie

  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    1) cel: Nabranie masy miesniowej bez tłuszczowej 2a) nazwa produktów : Trec Nutritoin - Creapure + ALA + B1 Olimp -Dextro Trec - HMB(wiem ze różnie mówią o HMB ale jak nie spróbuje to sie nie przekonam ;P ) Olimp L-Glutamina Powder Trec Nutrition - MultiPack 36 Białko UNS 80% 3) staż: 9 miesiecy 4) przerwa od ostatniego cyklu kreatynoweg

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-04-19 10:21:10 Liczba szacunów: 0
  • Cykl marzeń!!! - Proszę o opinie - każde spostrzeżenie jest wartościowe ;-D

    Post
    Odżywki i suplementy

    Dzięki za pierwszą odpowiedź - za krytykę też akurat zauważyłem dobre strony brania zarówno tribulusa jak i zma przy pierwszym cyklu (chyba że to inne środki spowodowały) - poprzedni cykl to było: Dymatize XP naprzemiennie z NO-Shotgun Trec Mass XXL (po 2 miesięcznym cyklu przybyło mi 7 kilo) białko NitroProGen CLA + Green Tea Trec Chela-min i Wit

    Odpowiedzi: 27 Ilość wyświetleń: 2934 Data: 2009-03-27 18:57:13 Liczba szacunów: 0
  • Efekty brania kreatyny

    Post
    Odżywki i suplementy

    znacza CreaPure® ?? 2003-08-03 13:22:10 Suplementacja HMB ??? 2003-08-03 12:26:46 Suplementacja super mass + kretyna??? 2003-08-02 16:41:29 Suplementacja Glutamina treca... 2003-08-02 15:59:19 Suplementacja Olimp Creapure dla doroslych? 2003-08-01 22:52:00 OLIMP Czemu brak przrostu masy ( czy to zla dieta) 2003-08-01 21:32:30 Odżywian

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 5075 Data: 2003-08-17 09:39:53 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    Witam prosze o pomoc 1) cel- jakosciowa masa miesniowa 2b) nazwa produktu/produktów, oczekiwania*: Trec ZMA Original 90 kapsułek -Trec TriBulon 60 kapsułek- Trec CM3 1250 360 kapsułek 3) staż: 2 lata 4) dokładny opis problemu/konkretne do nas pytanie: Jak najlepiej stosowac owe prodykty by i czy mooge dozucic jakies białko lub HMb i czy wgl j

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-04-09 20:58:59 Liczba szacunów: 0
  • Zma&Dibencozide magnum

    Post
    Odżywki i suplementy

    ehh.. oznaczalo "walkujemy ten temat nawet w tej chwili w dziale a ty tworzysz nowy post" co do dibencozide: http://www.sfd.pl/Topic.asp?topic_id=102790&forum_id=12&Topic_Title=&forum_title= Suplementacja http://www.sfd.pl/Topic.asp?topic_id=100808&forum_id=12&Topic_Title=&forum_title= Suplementacja http://www.sfd.

    Odpowiedzi: 12 Ilość wyświetleń: 1874 Data: 2003-08-13 00:10:21 Liczba szacunów: 0
  • Ciekawe wiadomości o suplementach

    Post
    Odżywki i suplementy

    Dobra, mówię dalej co wiem, ale nie spodziewajcie się tu znowu jakichś superrewelacji które zrewolucjonizują naszą dotychczasową wiedzę, po prostu są to jakieś tam ciekawostki które pokazują że producenci nie mówią nam wszystkiego i nie zawsze to co białe jest białe. Więc jeśli chodzi o kreatynę to skonc

    Odpowiedzi: 75 Ilość wyświetleń: 14353 Data: 2002-09-02 14:35:47 Liczba szacunów: 0
  • HMB + KREATYNA

    Post
    Odżywki i suplementy

    mój cykl planuje na 6 tygodni i mam zamiar brać te suple: KREATYNA OLIMP 1250mg MEGA CAPS - 240 kapsułek + AAKG TREC - 108 kapsułek Zastanawiam sie czy może dodać (lub zamienić za AAKG)do tego HMB ?? Siodema odradza ale czekam jeszcze na opinie innych. HMB Olimp - ?? kapsułek + KREATYNA OLIMP 1250mg MEGA CAPS - 240 kapsułek lub HMB Olimp - ?? kapsu

    Odpowiedzi: 16 Ilość wyświetleń: 1410 Data: 2008-05-24 12:06:21 Liczba szacunów: 0
  • kreatyna CHROM i carbo

    Post
    Odżywki i suplementy

    o chromie: Chemia w cyklu redukcyjnym 2004-07-17 21:24:22 Doping HCA czy warto 2004-07-16 12:28:10 Odżywki, Suplementy analiza preparatów multi - witamin i -minarel 2004-07-14 09:10:22 Odżywki, Suplementy ocena diety i suplementacji 2004-07-08 10:28:05 OLIMP Kupiłem Fatburner 2004-07-06 23:42:21 Odżywki, Suplementy PRZEMIANY CUKRÓW 2004-07-05

    Odpowiedzi: 5 Ilość wyświetleń: 1659 Data: 2004-07-19 15:38:05 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    1) cel: masa i ładna rzeźba 2b) nazwa produktu/produktów, oczekiwania*: Biogenix Cell Pump 665g . 3) staż: 2 lata z przerwami. 4 miesiace intesywnego cwiczenia 4) dokładny opis problemu/konkretne do nas pytanie: Nie wiem zczym połaczyc Pumpa, czy z HMB czy z jabłczanem. Brak pomysłu 5) stosowane wcześniej preparaty kreatynowe i opinie na ich te

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-03-30 20:51:56 Liczba szacunów: 0
  • Tylko Siła // To wystarczy czy za dużo ??

    Post
    Odżywki i suplementy

    Dzięki wielkie za tak szybkie odpowiedz, na siłce sporo spędzam, 3 x w tygodniu trenuje od pasa w górę tylko na siłę, musi być maksymalna siła przy stałem wadze, diete mam rygorystyczną, mam spore samozaparcie i wygórowane cele które chcę spełnić. w takim razie z HMB zrezygnuję i UNIVERSAL Shock Therapy także podziękuję oraz odstawię R-Types . Tak

    Odpowiedzi: 14 Ilość wyświetleń: 1408 Data: 2008-08-04 00:43:24 Liczba szacunów: 0
  • P H

    Post
    Doping

    creatynki hmb, nitrobolon itp. – i na nich znam się dobrze natomiast w temacie ph jestem zielony. Superdrol miałem zamiar stosować z jakąś odżywką białkową z firmy trec, plus coś na osłonkę żołądka (nie wiem zupełnie co i tutaj tez proszę o poradę) po zakończeniu cyklu clomed plus kreatyna. Proszę i wyrozumiałość, jeśli coś napisałem nie

    Odpowiedzi: 22 Ilość wyświetleń: 7795 Data: 2008-08-20 18:16:26 Liczba szacunów: 0
  • Tutaj składamy swoje " CV " - Wasze ANKIETY!

    Post
    Trec

    Witam TRECowców, zastanawiałem się długo czy prowadzić dziennik z mojej redukcji i jednak się skusiłem Fotka z aktualnej formy: Więcej zdjęć jak założę bloga. ANKIETA: - CEL: redukcja - WIEK: 25 lat - STAŻ TRENINGOWY : ćwiczę od kiedy pamiętam z małymi przerwami - PRZEBYTA SUPLEMENTACJA: sporo tego było Białka: Olimp Whey Protein, Syntrax Matr

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 4971 Data: 2011-02-18 13:43:05 Liczba szacunów: 0
  • co sądzicie o takim pakiecie?-sogi-pytanie do specjalistow

    Post
    Odżywki i suplementy

    a jaki konkretnie bys polecal do tego zestawu? Porównywałeś zawartość kwasów omega-3? czy tylko ilość capsów? Mono (na to bym stawiał) - obojętnie- moze byc olimp, moze być trec, moze być vitalmax, mulipower, inkospor... jabłko_ TCM- Olimp, Cm3- Trec -chyba te 2 wychodzą najlepiej. Ester- Crester z Biogenixa przychodzi mi na myśl. 5. Nie jestem

    Odpowiedzi: 24 Ilość wyświetleń: 1406 Data: 2007-08-20 22:28:04 Liczba szacunów: 0
  • Suplementacja przy treningu na wyskok

    Post
    Inne dyscypliny

    Siema Troszkę może nie w temacie ale nie chciałem zakładać nowego postu.Mam zamiar w najbliższym czasie rozpoczać suplementację z HMB oraz L-Karnityną . Mam zamiar do tego dobrać jakąś odżywkę białkową. Mój staż treningowy to ok.2 lat. Celem jest oczywiście rzeźba wraz ze zrzuceniem paru kilogramów. Może to trochę głupie pytanie ale czy można miesz

    Odpowiedzi: 19 Ilość wyświetleń: 3347 Data: 2006-04-08 20:23:31 Liczba szacunów: 0
  • Megabol Nitrox - PRZETESTOWAŁEM (na sobie)

    Post
    Odżywki i suplementy

    nia i... po kontuzji kolana już tylko siłownia... Jechanie jakiejkolwiek firmy bez testów jest dziwne i tego nie pochwalam. Kiedyś kupowałem coś na co jest moda czyli olimp i trec. W pewnym momencie mojego życia otarłem się o trójbój siłowy i o zawodników ćwiczących tą dyscyplinę... nie sa to zwykłe chłopaczki z siłowni tylko ludzie którzy walczą o

    Odpowiedzi: 100 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2008-08-07 13:20:40 Liczba szacunów: 0
  • Cykl marzeń!!! - Proszę o opinie - każde spostrzeżenie jest wartościowe ;-D

    Post
    Odżywki i suplementy

    od poczatku przeanalizowałem twojego posta...... Mój AKTUALNY staż treningowy to około roku (ogólnie - około 2,5 roku w ciągu 28 lat , cwiczę niejako 'na wyczucie', które (to opinie kolegów oraz mojej Kobietki) raczej do tej pory mnie nie zawodzi. ciekawe heheh Wzrost - 174 cm Waga - 75 - 76 kilo Typ budowy: Szczupły - muskularny DDDD, zerowa ten

    Odpowiedzi: 27 Ilość wyświetleń: 2934 Data: 2009-03-27 18:26:23 Liczba szacunów: 0