Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: therm line 2 opinie

Strona 1 z 2

  • Kilka pytań, troche porad.

    dziennie 3 kapsułki iskialu… 4 z braku czasu nie zawsze jem w domu. co jeść na mieście 5 znalazłem w domu therm line ii. jakieś opinie czytałem trochę na temat tego specyfiku sporo osób za, sporo przeciw… 6 znajomy ma problem z

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 422| Data: 2009-03-17 16:11:06| Liczba SOGów: 0
  • DIETA ODCHUDZAJĄCA PROSZĘ O OPINIE

    kurczak filet 60g ryż brązowy 30g groszek 60g marchew 70 g masło do ryżu suplement: olimp therm line therm fat burner, do każdego posiłku czyli 4 razy dziennie. hmmm i co myslicie 10 kg dam radę czy raczej powinnam

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 2298| Data: 2009-05-13 20:53:01| Liczba SOGów: 0
  • Therm line a dieta kopenhaska+ antykoncepcja

    prosze o opinie 1 jestem na kopenhaskiej 4 dzien, chce dorzucic do tego therm line codziennie rano 2 kaps przed biegankiem, stosuje antykoncepcje. jak myslicie wykituje czy raczej nie 7 co sadzicie o takim zestawie

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 2326| Data: 2005-08-11 10:05:34| Liczba SOGów: 0
  • Rekomp, prosze o opinie

    z dziewczyną czas spędzam więc rozumiecie:p stosowane aktualnie i wcześniej preparaty/suplementy redukcyjne therm line s, scoorch i 30tabletek thermo stim jakoś tak czy planujesz i czy możliwe jest wprowadzenie suplementów

    Odpowiedzi: 26| Ilość wyświetleń: 2221| Data: 2011-05-03 18:12:24| Liczba SOGów: 1
  • Therm line 2 opinie

    witam. chciałem żeby ktoś podził się wrażeniami po stosowaniu tl2.jakie są wasze opinie na jego temat pytanie to zadałem w związku z coraz mniejszą szansą zakupu thermo speeda.wie ktoś co z ts

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 5302| Data: 2005-12-29 23:10:06| Liczba SOGów: 0
  • Co lepsze - Thermo Fat Burner czy Therm Line 2

    a te dwa produkty z tego co wcześniej czytałem ze spalaczy bez efki mają chyba najlepsze opinie wiem, że był b dobry thermo speed, ale w sklepach już go nie ma a ja nie chce kupować przez neta.

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 3664| Data: 2006-01-08 13:43:45| Liczba SOGów: 0
  • thermo speed + therm line prosze o pomoc...

    pomoga mi zrzucic tluszcz, a moze warto zakupic cos innego chce brac jakies srodki wspomagajace wiec prosze o opinie o takich srodkach a nie pisanie ze wystarczy dieta i cwiczenia : ..z gory dziekuje za pomoc aha zapomnialam dodac ze chodzi o

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 875| Data: 2007-08-06 15:54:50| Liczba SOGów: 0
  • Olimp - Therm Line Fast

    witam : jakie macie opinie na temat tego produktu pomaga szybciej schudnac oczywiscie nie licze ze tylko to pomoze bo jeszcze cwicze :

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 126| Data: 2016-08-07 12:25:53| Liczba SOGów: 0
  • SEEEZON - opracowanie najczęściej zadawanych pytań dot. supli i treningu by _knife_

    z pewnością. uwaga: na naiwnych czyhają tysiące pokus. oto jak reklamuje się preparat do spalania tłuszczu therm line ii: cytat: zaczełam stosować therm line ii nie stosując przy tym mówie to naprawdę szczerze żadnej specjalnej diety

    Odpowiedzi: 234| Ilość wyświetleń: 161634| Data: 2008-07-13 12:53:20| Liczba SOGów: 335
  • BMI powyżej 30? Nie! (dieta i plan treningowy, pomoc)

    # 7:00 mleko 1,5% 200ml owsiane 80g ostrowia wpc80 20g orzechy włoskie 15g // poprzedzone olim therm line 2 tabletki # po treningu: ostrowia wpc80 50g po ok. 30 minutach: tuńczyk w wodzie 100g ryż brązowy 70g

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 2614| Data: 2009-11-24 20:34:12| Liczba SOGów: 0
  • wybór supli na redukcje - proszę o pomoc

    w nawiasie zestawy te: i 2x nature s best stack force 100 kaps. daje 200 kapsów po 3 kapsy dziennie 2x olimp therm line ii 60 kaps. daje 120 kapsow po 4 kapsy dziennie 1x fitmax therm l carnitine 90 kaps. 2 kapsy na dzien

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 2280| Data: 2007-04-01 01:22:06| Liczba SOGów: 1
  • Trening(na siłowni)Odżywka(Gain Bolic 6000)Dieta(na mase)PROSZĘ:):):)o pomoc

    zaczełem biegać i robiłem to aż do 10 sierpnia.wtedy też właśnie zaczeła się moja pierwsza poważniejsza suplementacja.thermo speed extreme ,l karnityna no i therm line 2.przedtem zażywałem białka sojowego hehe;][od czegoś w końcu trzeba

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 1181| Data: 2010-08-09 10:02:25| Liczba SOGów: 0
  • Racjonalne odżywianie połoczone z dietą ćwiczeniami itd jakieś refleksje? chetnie poc

    : siłownia aerobic w najblizsze 2 tyg moge ile chce;d stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : bio cla therm line therm speed extreem chrom czy możliwe jest wprowadzenie suplementów : nie;d wzrok mi sie psuje;d nie wiem czy przez to

    Odpowiedzi: 33| Ilość wyświetleń: 4123| Data: 2008-08-18 11:46:14| Liczba SOGów: 2
  • Moja redukcja

    klubie w czasie gdy nie mog isc na trening biegam lub skacze na skaknce brane suplementy l karnityna z treca oraz therm line ii z olimpa po tym slabiutkim splaczu nie odczuwalem zadnych dolegliwosci co biore podczas redukcji thermo speed

    Odpowiedzi: 37| Ilość wyświetleń: 2734| Data: 2006-10-26 20:50:31| Liczba SOGów: 0
  • Redukcja, brzuch ... pomocy ?!

    z serkiem i wędliną. do tego min. półtora litra wody dziennie. z suplementów to omega3, witaminy, bcaa oraz therm line ii. ostatnio zmieniłem też swój trening i wygląda on mniej więcej tak: dzień i klatka+nogi+brzuch+aeroby

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 1182| Data: 2010-04-28 19:46:30| Liczba SOGów: 0
  • Chce zchudnac ale jak to bedzie wygladalo z masa ;)?

    z niego tluszcz; a jest tego sporo... mam plan biegac w dni nietreningowe by zrzucic brzuch, stosowac preparaty therm line ii oraz preparat antykataboliczny, heh niestety dowiedzialem sie ze przy bieganiu, miesnie znikna mi do takiego poziomu,

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 919| Data: 2008-02-27 21:08:38| Liczba SOGów: 0
  • Proszę o opinię...

    mocniejszego jak i tego z ue ten pierwszy był dosyć mocny i dobrze działał natomiast ten drugi taki przeciętny olimp therm line ale szczerze mówiąc słaby produkt jak dla mnie, poleciłbym go raczej dla kobiet mam kilka propozycji i proszę o

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 407| Data: 2012-02-20 00:09:53| Liczba SOGów: 0
  • Potrzebna mała pomoc

    dietę zrobię na dniach, ale proszę was o pomoc w dobraniu dobrego spalacza tłuszczu. zastanawiam sie nad takimi: thermo speed extreme thermo slim adipex therm line 2 tight xtreme to jest część tych nad którymi zastanawiam sie nad

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 469| Data: 2010-07-06 14:44:04| Liczba SOGów: 0
  • dieta odchudzająca do oceny

    podsmażana na oliwie z oliwek 4g sos sodko kwaśny 150g proszę o ocenę. jeszcze jedno pytanie. czy stosowaliście therm line ii pomaga

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 280| Data: 2014-02-17 21:39:51| Liczba SOGów: 1
  • Spalacz w płynie a może inny i jaki

    co uwarzacie na temat bio tech usa multi hypotonic drink bio tech thermo drine liquid universal carnitine liquid 473ml olimp therm line s 60 kaps. który najlepiej używać jak che

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 847| Data: 2011-07-10 09:56:13| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}