Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: therm line 2 opinie

Strona 12 z 413

  • trening na spalenie tłuszczu... prosze o opinię

    takiego treningu i czy moze mam jeszcze coś dorzucić. mam sporą nadwagę więc zalezy mi na spaleniu tłuszczu. biorę thermo line olimpu i mam zamiar zacząćt thermo speed extreme olimpu. bardzo proszę o pomoc.

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 5674| Data: 2007-01-02 23:05:19| Liczba SOGów: 0
  • coś dla mamy :/

    was drodzy forumowicze o pewna rzecz. ma 41 lat i wazy troche za duzo, chce zzucic zbedny tluszczyk [hyhy] czy olimp therm line 2 w jej wieku bedze odpowiedni czy moze radzicie cos innego wiadomo dieta etc. aeroby etc. beda zmieniony

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 1466| Data: 2007-04-08 13:20:04| Liczba SOGów: 3
  • zatrzymał misie spadek wagi

    waga staneła w miejscui ani drgnie o co chodzi woda upał juz sam niewiem a i suplementy to l karnityna i therm line 2

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 1451| Data: 2008-07-29 09:14:54| Liczba SOGów: 0
  • DT Basiek22 - redukcja

    czy rodziłaś: nie preferowane formy aktywności fizycznej : każde stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : therm line l karnityna, thermo speed extreme stosowane wcześniej diety : brak moja wczorajsza miska g policzyłam ze

    Odpowiedzi: 27| Ilość wyświetleń: 1449| Data: 2013-07-02 19:32:11| Liczba SOGów: 0
  • POTRZEBUJE POMOCY PRZY ODCHUDZANIU !!!!!!!!!!!!!

    : czekam na propozycje ale proszę by treningi był w domu stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : błonnik, therm line firmy olimp, bio cla + chrom ale te tabl. mam cały czas w domu może wzięłam 4szt z każdej czy możliwe jest

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 1441| Data: 2008-10-13 21:46:09| Liczba SOGów: 0
  • Mass Freak - jakie opinie?

    cześć wszystkim, planuję zakup mass freak jednak wcześniej chciałbym się was zapytać jakie macie opinie na jego temat wiem, że stosunkowo jest to nowy supl jednak patrząc na skład napaja on nadzieją na dobry skok ;

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 11637| Data: 2011-04-04 00:14:18| Liczba SOGów: 0
  • (S) Do sprzedania parę supli (S)

    ważności: 22.04.2013 cena 80,00 zł + kw paczka ekonomiczna 9,50 zł lub paczka priorytetowa 11,00 zł 1 szt. therm line ii olimp 120 kaps. bez punktów olimp stan nowe nieużywane data ważności: 6.07.2011 cena 20,00 zł + kw list polecony

    Odpowiedzi: 27| Ilość wyświetleń: 1433| Data: 2010-01-10 16:55:39| Liczba SOGów: 0
  • XTREME NAPALM SHOT - opinie

    chce sobie cos wziąść pomiedzy cyklami i zastanawiam się czy ten napalm w shotach jest lepszy od tego napalmu w proszku oraz czy jest po nim dobra pompa bo motywacje mam więc zadna poprawa motywacji nie jest mi potrzebna; proszę o opinie

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 11625| Data: 2012-06-28 13:06:31| Liczba SOGów: 0
  • Wysoko przyswajalne białko sojowe opinie

    cześć ostatnio kupiłem puszke wysokoprzyswajalnego bialka sojowego pije sobie szklankę po teningu z dwuch łuzeczek proszku. jakie macie opinie o tego typu produktach]

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 11615| Data: 2008-08-20 15:21:06| Liczba SOGów: 0
  • OLIMP THERM LINE II i Kreatyna

    troszkę za dużo tłuszczu piwnego : chce się pozbyc jego w zwizku z czym postanowiłem zastosowac jako pomoc olimp therme chcę kupić także kreatyne ale nie wiem czy branie tego olimp therme na odchudzanie nie wyklucza brania kreatyny bo

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 1409| Data: 2008-10-20 14:42:07| Liczba SOGów: 0
  • CARNI LINE BAR NOWOŚĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    2009/20090330094055 carni line bar odchudzanie i energia w pysznej formie !! zdrowie, smak i brak poczucia winy! w tych trzech

    Odpowiedzi: 37| Ilość wyświetleń: 2570| Data: 2009-03-30 09:40:55| Liczba SOGów: 2
  • Dieta do oceny i korekty

    preferowane formy aktywności fizycznej : siłownia w domu, aeroby stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : therm line mama dostała za darmo to jem czy możliwe jest wprowadzenie suplementów : tak stosowane wcześniej diety

    Odpowiedzi: 28| Ilość wyświetleń: 1368| Data: 2010-07-03 14:15:11| Liczba SOGów: 0
  • Reduktory

    witam. mam pytanie do was. brał ktos z was takie produkty jak activlab machine man burner hi tec thermo fusion olimp thermo speed extreme mega caps olimp therm line ii lub podobne chodzi o to, ze chcę

    Odpowiedzi: 44| Ilość wyświetleń: 1362| Data: 2011-08-30 14:21:52| Liczba SOGów: 1
  • Zestaw na rzeźbe

    zestaw supli będzie dobry cz może coś w nim zmienić olimp vita min multiple sport olimp bcaa mega caps olimp therm line ii olimp l carnitine to chyba wszystko. nie znam się za bardzo na suplach na rzeźbę więc proszę o pomoc.

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 1355| Data: 2010-05-07 01:26:33| Liczba SOGów: 0
  • Redukcja do oceny

    39,8/ 7/1 sok pomarańczowy 200 ml 1/20/0.2 potreningowy: 40.8/27/1.2 przed sniadaniem i obiadem ! kaps. thermo fat burner z treca i 2 kaps. therm line ii przed treningiem okolo 18, 1 kaps. kofeiny dziekuje za sprawdzenie i

    Odpowiedzi: 21| Ilość wyświetleń: 1350| Data: 2006-01-18 17:43:43| Liczba SOGów: 0
  • dieta do sprawdzenia.

    : godzina aerobów 6 razy w tygodniu + siłownia stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : aktualnie: therm line ii czy możliwe jest wprowadzenie suplementów : chyba tak stosowane wcześniej diety : dieta south beach,

    Odpowiedzi: 38| Ilość wyświetleń: 1336| Data: 2009-08-31 16:32:43| Liczba SOGów: 0
  • TS czy TL2

    co lepiej wyjdzie thermo speed 120 kaps ok. 60 zł czy therm line 2 180 kaps ok. 70 zł składowo podobno się wiele nie różnią, a realne dzialanie i jak dawkować jeśli już

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 1326| Data: 2005-12-20 23:47:17| Liczba SOGów: 1
  • Venom, thermal, albo od razu do piachu... :)

    szukalam troche na forum, ale tematy zwiazane wlasnie z venomem albo thermalem w wiekszoci upadly... chcialam zapytac, ktory spalacz daje wiekszego kopa energetycznego. zaczelam redukcje i

    Odpowiedzi: 17| Ilość wyświetleń: 1323| Data: 2009-06-29 15:55:01| Liczba SOGów: 0
  • Proszę o pomoc w dostosowaniu diety bo jest naprawde źle

    poswiecic wszystko, bo chodzi tu o moje zdrowie i życie. stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : aktualnie: therm line ii czy możliwe jest wprowadzenie suplementów : myślałem nad większą suplementacja ale ciężko by było z finansami

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 1322| Data: 2008-10-29 11:05:50| Liczba SOGów: 0
  • odchudzanie z pasem neoprenowym

    równoważy czy może zamiast wody powinienem pić coś innego. aha i dodam, że od przyszłego tygodnia zacznę stosować therm line i hmb

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 1322| Data: 2009-09-03 19:44:53| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}