SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

testosteron wyniki

  • Testosteron-wyniki

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    Witam, Chciałbym zapytać o interpretację wyników: Brałem 11oxo 2x10g (około 1 rok temu), booster testosteronu amplify(w składzie Arimistane) 3 tab dziennie przez około 3 miesiące ostatio. 6 bromo 1 tab dziennie przez 1 miesiąc 10 tyg T3 (maksymalna dawka 50mcg). Oprócz tego przez długi okres Clen na zmiane z Efedryną. Moje wyniki: Testosteron 147,3

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 663 Data: 2013-09-24 16:44:42 Liczba szacunów: 0
  • Zanizony Testosteron - Wyniki. Pomocy

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    Witam, Od pewnego czasu nurtuje mnie problem który mnie dotyczy. Pewnego dnia pomyslałem że zrobie sobie badania na testosteron (wolny,całkowity) ponieważ miałem , mam nie pokojace objawy z tym zwiazane (zanizeniem) Niestety moje obawy potwierdziły. Podam wyniki tutaj... Wiek: 22 lata Testosteron: 1.56 ng/ml NORMA: 2.84 - 8.00 F-Testosteron

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 2002 Data: 2011-08-09 11:37:59 Liczba szacunów: 0
  • Wolny Testosteron Wyniki Badan

    Temat
    Doping

    witam odebralem wlasnie dzis wolny testosteron no i wynosi 13,83 pa/ml normy sa od 4,50 do 42,00 czy to dobry wynik jak na 23 latka?? co sadzicie??

    Odpowiedzi: 29 Ilość wyświetleń: 6289 Data: 2012-01-07 12:13:39 Liczba szacunów: 1
  • testosteron wyniki badan

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    Jaki jest prawidlowy wynik testosteronu moj jest 0,34 chcialabym sprawdzic przed wizyta u lekarz

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 1257 Data: 2011-03-29 11:45:17 Liczba szacunów: 0
  • Testosteron- wyniki w trakcie cyklu

    Temat
    Doping

    Kontynuuje temat dotyczący poziomu testosteronu po 8 strzałach- wynik poniżej normy. Czy test prop z alphy może być podrabiany?? Dorzucam ankietę.

    Odpowiedzi: 10 Ilość wyświetleń: 550 Data: 2014-04-18 11:25:51 Liczba szacunów: 0
  • Testosteron działa - czyli wyniki badań dla ciekawych

    Temat
    Badania naukowe

    lach zwierzęcych i schorowanych staruszkach. Stąd też skoro już wpadłem na trop, postanowiłem się podzielić. Może komus się spodoba. Badanie pierwsze (podwójna slepa próba) : testosteron działa nawet brany krótko. Dawka 3,5mg enatka na kg masy ciała raz w na 7 dni, w sześciotygodniowy cyklu treningowym. Pomiarów (jednego powtórzenia maksymalnego i

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 4693 Data: 2010-08-18 00:10:43 Liczba szacunów: 0
  • Niskie libido, niski testosteron całkowity, wysoka prolaktyna. wyniki badań, clomid!

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    udnym jest opróznienie pechęrza. musze sie troche nahustac zanim wszystko wyleci a i tak pare kropel czesto laduje w majtki. Byłem u urologa, kazał mi zrobić badanie lh, fsh, testosteronu calkowietego i prolaktyny. Ja zrobiłem więcej badań dla sprawdzenia stanu zdrowia. Lekarz po zobaczeniu wynikow przepisał mi clomid (klomifen) 1 tabl(50mg) dzienn

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 2197 Data: 2017-01-14 21:11:38 Liczba szacunów: 0
  • Pregnyl testosteron naturalny a syntetyczny wyniki badań

    Temat
    Doping

    Witam Panowie na htz byłem 1,5 roku postanowiłem się odblokować , ale nie mogę funkcjonować bez testosteronu bo mam bo zaledwie 260-300ng większe skutki uboczne niz beż niego ale do rzeczy , lekarze nie wiedzą dokładnie co się stało ze mój orgazm nie produkuje tyle lh i nie ma odpowiedniego sygnału hpta , najlepsza

    Odpowiedzi: 24 Ilość wyświetleń: 3315 Data: 2017-05-05 11:25:51 Liczba szacunów: 0
  • Niski testosteron, wysoka prolaktyna - wyniki badań

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    was moczowy 408.3 (202.3-416.5) FSH 4.5 (1.5-12.4) Prolaktyna 25.82 (4.0-15.2) Testosteron 6.9 (8.64-29) TSH 1.80 (0.27-4.2) Zatem trzy wartości są niezgodne z normą: - niski testosteron - wysokie trójglicerydy (problemy z układem krążenia przy niskim testosteronie i wysokiej wadze) - podwyższona prolaktyna Moje pytanie brzmi: jakie Waszym zdaniem

    Odpowiedzi: 10 Ilość wyświetleń: 5158 Data: 2013-04-16 19:04:50 Liczba szacunów: 2
  • Wyniki badań do oceny Testosteron,SHBG itp

    Temat
    Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie

    Witam, Mam 25lat i podejrzewałem u siebie niski testosteron więc wybrałem się do endokrynologa. Specjalista skierował mnie na badania hormonalne. Proszę o ocenę poniższych badań oto wyniki: płeć : mężczyzna Testosteron

    Odpowiedzi: 11 Ilość wyświetleń: 1389 Data: 2014-08-11 15:02:25 Liczba szacunów: 0
  • TESTOSTERON CAŁKOWITY: Wyniki Badań

    Temat
    Doping

    IENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: tak 15. PPM (podstawowa przemiana materii): 16. WYNIKI SIŁOWE: -klata: 110 -martwy ciąg: nie robię -przysiad: 125kg. Dziś jestem po badaniach testosteronu calkowitego i nie wiem co o tym myśleć...Trochę chyba przymalo tego teścia wyszlo:-/jak myślicie? Lecę od ponad tyg. 375mg co 3 dni (750mu tyg.) cypka z Royal Ph

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 388 Data: 2018-06-13 19:30:18 Liczba szacunów: 1
  • Testosteron poniżej normy, wyniki badań

    Temat
    Doping

    Witam, 4,5 miesiaca temu zakończyłem PCT po propie solo lecialo 1-11 prop 100mg e2d tutaj moj temat ze szczegolowymi wynikami, przed cyklem, kilka badan w trakcie, 2 tyg przed pct i 2 tyg po pct http://www.sfd.pl/PCT_po_propie_solo_od_str_12._-t1080722-s15.html *przy estro jest <5 gdyby nie bylo czytelnie, troche malo? mimo ze test ponizej normy, p

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 1043 Data: 2016-03-19 10:52:19 Liczba szacunów: 0
  • wyniki prosze o opinie wolny testosteron!!!

    Temat
    Doping

    Witam odebralem wyniki testosteronu, powód zrobienia testu troszke obniżone libido... miesiac temu testosteron całkowity- 9.90 - norma max. 10.6 wiec wynik wysoki niby wszystko wpozadku.. a teraz odberalem wynik testosteronu wolnego - 11.85 pg/ml ... norma min.:6.2 ..max.: 28.1 czy moj wynik jest za niski ???

    Odpowiedzi: 7 Ilość wyświetleń: 8022 Data: 2008-06-17 15:57:01 Liczba szacunów: 0
  • Wyniki badań F-Testosteron

    Temat
    Doping

    Witam Panowie. Właśnie odebrałem swoje wyniki wolnego testosteronu. F-Testosteron 9,2 Norma mężczyźni 8,9-42,5 Jestem po półrocznym offie. Nie za mało tego trochę ? Chętnie posłucham opinii w tej sprawie. Szczególnie einwunder-a, chudziny i innych oblatanych co robili badania po dłuższym offie. Robiłem też badania innych hormonów, tarczyca,

    Odpowiedzi: 24 Ilość wyświetleń: 5990 Data: 2009-02-12 19:53:08 Liczba szacunów: 0
  • słabe wyniki hormonalne (testosteron i SHBG)

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    Witam Jakiś czas temu zrobiłem badania hormonalne bo byłem ciekaw jak to u mnie w organizmie wygląda. Kupiłem dwie paczki mk 677 (sarm) i chciałem zobaczyć czy ma to jakiś wpływ na hormony nie licząc igf1, dodam że jeszcze ich nie otworzyłem i nadal zostają zamknięte. Ku mojemu zdziwieniu przy testo i SHBG miałem obniżone wartości. I teraz pytanie

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 863 Data: 2017-02-01 18:38:23 Liczba szacunów: 0
  • Wyniki badań testosteron etc

    Temat
    Doping

    Witam, zrobiłem sobie badanie hormonów, poniżej podaje wyniki. testosteron jak widać jest strasznie niski, brałem wcześniej metę solo, także nie wiem czemu by mnie tak zablokowało (odblok był clom + tamox od poczatku cyklu do konca odbloku). Prolaktyna z kolei za wysoka. Prosiłbym o radę co z tym wszystkim zrobic- samopoczucie jest po prostu tragic

    Odpowiedzi: 42 Ilość wyświetleń: 3187 Data: 2012-04-12 17:11:05 Liczba szacunów: 1
  • Wyniki badań Testosteron Propionat do oceny

    Temat
    Doping

    Dzień dobry wszystkim :) Pierwszy mój kontakt z dopingiem. Towar z Grintex - chłopaki mówili że kopie, jednak wolałem się upewnić. Po 3 strzałach 100mg/e2d (ostatni o godzinie 20 wczoraj) poszedłem dzisiaj o 8 na pobranie krwi. Wyniki! (norma 175-781) Przed: 600 ng/dl Teraz: 1420,58 ng/dl Co myślicie na ten temat? Szczerze oczekiwałem większego w

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 510 Data: 2018-06-01 17:02:21 Liczba szacunów: 4
  • Wyniki badan Testosteron/Prolaktyna/Estrogen

    Temat
    Doping

    Witam, bilem propa Rotexa 100mg e2d przez 4 tyg jedna wystepowal duzy bol wiec zmienielm na Scantela i po 2 tygodniach jego stosowania zrobilem badania. Chyba cos jest nie tak, co sadzicie? Mozliwe ze lab sie pomyslil koles niedawno mial taki przypdek ale sam nie wiem. /ObrazkiSFD/zdjeciaSFD/7f2f4b3a7b1348f3bbaddcf90e78cdc1.jpg

    Odpowiedzi: 29 Ilość wyświetleń: 5418 Data: 2012-04-18 22:14:34 Liczba szacunów: 0
  • Wyniki - testosteron a brak zarostu 20 lat.

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    znajomi mają już zarost, nawet Ci młodsi a ja tylko " dziewiczy wąs ". Mój tata miał już w wieku 17 lat, brat to samo. Tylko ja mam z tym jakiś problem. Robiłem sobie wyniki testosteronu oraz dhea-so4. Mam ogromny kompleks na tym punkcie, gdyż wyglądam na 15 lat. /SFD/2017/10/21/b702d47d307643d0bd7d26bf8cd9e002.jpg /SFD/2017/10/21/f437fc143ec6493b

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 1272 Data: 2017-10-21 19:35:17 Liczba szacunów: 0
  • Wyniki badań testosteron / estradiol - pomoc-sugestie

    Temat
    Doping

    Witam, Jestem obecnie na lekkiej redukcji przed cyklem prop solo 100mg e2d na 12tyg. Zrobilem badania i wyszlo test całkowity 3.0 (norma 1,75-8,0) i estradiol 62mg/ml (norma od 7 do 40). Może to jest przyczyną ze nie mogę się pozbyć oponki i wody podskórnej mimo diety 1800-2000kcal mimo 3-4x aero po 40-60min i dystansach 15-20km tygodniowo + trenin

    Odpowiedzi: 31 Ilość wyświetleń: 1931 Data: 2014-12-24 08:59:47 Liczba szacunów: 0