Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: testosteron opinie

Strona 1 z 14

  • Dieta optymalna tj. żywienie dr Kwaśniewskiego [OPINIE]

    ilość białka jest niepożądanym zjawiskiem wśród osób ćwiczących siłowo, ponieważ skutkuje obniżeniem poziomu testosteronu i przy okazji podnosi kortyzol prace jeff s. volek . mało tego, białka mięśniowe odnawiają się bardzo powoli, potrzeba do

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 1138| Data: 2016-04-15 15:31:28| Liczba SOGów: 0
  • Testosteron enanthate-stale stezenie od 3 dnia

    2006/20060304104216 witam ulozylem cykl na samym testosteronie dla srednio zaawansowaych. zalozenie moim bylo jak najszybsze osiagniecie stalego stezenie we krwi.

    Odpowiedzi: 31| Ilość wyświetleń: 19751| Data: 2006-03-04 10:42:16| Liczba SOGów: 16
  • Podnosimy testosteron!!!

    autor: faftaq jak zapewne wiesz, odpowiednio wysoki poziom testosteronu pozytywnie wpływa nie tylko na libido i psychikę, ale także ułatwia budowę masy mięśniowej, spalanie tłuszczu,

    Odpowiedzi: 0| Ilość wyświetleń: 353| Data: 2012-12-11 13:25:29| Liczba SOGów: 2
  • Testosteron Cyprionat plus trenbulon enanthe, prosze o opinie bardziej doswiadczonych

    przyszedł czas na powrót do formy, nagromadziło się przez ten czas trochę zbędnego tłuszczu planuje 12 tygodni testosteron cyprionat 250 i trenbolon enanthe 200 po 1 mg co 4 dni. później odblok hcg 3x 5000uj rozłożone na ostatnie tygodnie cyklu

    Odpowiedzi: 21| Ilość wyświetleń: 927| Data: 2015-05-01 18:08:45| Liczba SOGów: 1
  • Niski testosteron - zaburzone funkcje życiowe u 28 latka

    zle sypiam, ciagle jestem zmęczony,nie mam energi. masakra od miesiąca wiem ze wina jest z powodu niskiego testosteronu pomijam kwestie że z powikłan ocznych leczyli mnie okulisci z suchosci dermatolodzy, był jeszcze gastrolog i endokrynolog który

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 13801| Data: 2008-09-10 17:43:56| Liczba SOGów: 2
  • Cykl: Testosteron propionowy + wino czy będzie dobry?

    jakościowo masy mięśniowej. nie chce też wystrzelić w miesiąc i zrobić się mega koniem. mam zamiar zastosować testosteron propionowy i wino. proszę o opinie czy to dobry dobór środków do celu który chce osiągnąć. proszę o dokładne rozpisanie cyklu

    Odpowiedzi: 42| Ilość wyświetleń: 3222| Data: 2009-02-13 01:27:36| Liczba SOGów: 1
  • tarczyca czy testosteron winne?

    bola , siwieje jestem nerwowy niespokojny , mam lęki, masakra od miesiąca wiem ze wina jest z powodu niskiego testosteronu pomijam kwestie że z powikłan ocznych leczyli mnie okulisci z suchosci dermatolodzy, był jeszcze gastrolog i endokrynolog

    Odpowiedzi: 0| Ilość wyświetleń: 798| Data: 2011-01-22 06:39:30| Liczba SOGów: 0
  • Wyniki badań testosteron i estradiol na cyklu - proszę o opinie

    tutaj chcialbym zebyscie ocenili dodali swoja opinie co sądzicie. mam 23 lata, normalnie przed cyklem miałem testosteron ok. 5ng/ml obecnie wyglada to tak estradiol 170, norma [55 pg/ml testosteron 85, norma 3 10 ng/ml teścia biore 8

    Odpowiedzi: 0| Ilość wyświetleń: 879| Data: 2011-10-17 21:23:35| Liczba SOGów: 0
  • teoria krótkie estry z długimi testosteron and nadrolon

    proszę o wypowiedzi na temat następującej kombinacji: cykl 14 tygodni długie estry: 1 14 testosteron ethanate 300mg raz na 5 7 dni bite w 1 dzień tygodnia oraz w 5 dniu 1 12 deca durabolin decanoat nadrolonu

    Odpowiedzi: 29| Ilość wyświetleń: 4829| Data: 2011-01-06 00:18:37| Liczba SOGów: 0
  • OXAVAR + TESTOSTERON PROLONGATUM? Pierwszy cykl, prośba o opinie

    jakie były efekty i czy generalnie warto znajomy namawia mnie na połączenie tej oxy z minimalną dawką testosteronu prolongatum apteczny,5amp/1ml 1ml co 5 dni w celu lepszego efektu. co wy na to mam dostęp do większości środków,

    Odpowiedzi: 22| Ilość wyświetleń: 3080| Data: 2011-10-14 00:25:53| Liczba SOGów: 1
  • Pierwszy cykl testosteron prolongatum.

    drogą powiedzieć mogę, że wyglądam całkiem dobrze, jednak zawsze może być lepiej 1. czy na pierwszy cykl testosteron byłby dla mnie dobrym sterydem anabolicznym czy raczej warto łączyć go z deca durabolinem choć osobiście uważam, że jak

    Odpowiedzi: 20| Ilość wyświetleń: 4806| Data: 2014-02-22 18:55:56| Liczba SOGów: 1
  • Wyniki badań testostetonu-prosze o opinie

    testosteron 11,6 nmol/l 6,9 28 . drugie badanie 20 testosteron wolny 24 pmol 270 970 drugie badanie 15 !!!! 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 dodatkowo lekarz polecił mi pare innych shbg,

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 1264| Data: 2009-11-19 22:25:03| Liczba SOGów: 0
  • Wyniki badań testostetonu, prosze o opinie

    testosteron 11,6 nmol/l 6,9 28 . drugie badanie 20 testosteron wolny 24 pmol 270 970 drugie badanie 15 !!!! 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 dodatkowo lekarz polecił mi pare innych shbg,

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 817| Data: 2009-11-19 22:25:38| Liczba SOGów: 0
  • ::: testosteron: za czy przeciew? :::

    100mg testa tygodniowo to dobry pomysl niedawno e lite stworzyl nawet cykl dla poczatkujacych z taka iloscia testosteronu... wiec jak to jest bo dla mnie z jednej strony wbijanie 100mg testa tygodniowo wydaje sie bezsensowne przeciez sami

    Odpowiedzi: 52| Ilość wyświetleń: 3099| Data: 2005-03-28 14:49:58| Liczba SOGów: 1
  • ROZPISKA - Testosteron propionate 10% i Primobolan - czy ktoś może mi pomuc ???

    zamierzam zrobic moj pierwszy cykl z testosteron propionate 10% i primobolan i pytam o rade co do rozpiski, ja sobie ułożyłem następnująco : 30x testosteron

    Odpowiedzi: 0| Ilość wyświetleń: 1507| Data: 2004-03-30 00:35:29| Liczba SOGów: 0
  • Pierwszy cykl dawkowanie opinie

    witam . moje pytanie, poniewaz jest to moja pierwsza stycznosc zakupiłem: testosteron enanthate 20x1ml beckton dickinson oxandronol phenom pharmacy testosteron 3 chinoin metka britishh

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 311| Data: 2015-09-20 12:07:47| Liczba SOGów: 0
  • Najpewniejszy obecnie Testosteron Enanthate

    przeprosić za moje lenistwo co do przeszukania forum. chciałem zadać pewne pytanie. który z wymienionych testosteronów enanthate jest obecnie najbardziej pewny do tej pory stosowałem testosteron prolongatum z jelfy, jednakże moje źródło obecnie

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 2492| Data: 2011-06-07 01:16:41| Liczba SOGów: 1
  • deka na pierwszy cykl po raz kolejny

    dardzo dobry srodek na 1 cykl ma male skutki uboczne itp itd jednak wiele osob na forach nie poleca daja raczej testosteron propionat opinie w opisach saa i opinie na forach jedne i drugie sa sprzeczne wedlog was czemu tak jest ze tu zachwalaja a

    Odpowiedzi: 28| Ilość wyświetleń: 1825| Data: 2009-01-20 17:42:55| Liczba SOGów: 3
  • Testosteron enanthate 250-NORMA

    siemka.przedstawiam testosteron enanthate 250mg firmy norma wrzucajcie swoje opinie w jeden temat bo są porozrzucane.

    Odpowiedzi: 45| Ilość wyświetleń: 16383| Data: 2008-07-18 12:31:59| Liczba SOGów: 1
  • Witaminy i testosteron..

    więc jak by co proszę przenieść do odpowiedniego.. zamierzam kupić dobre mocne witaminy i nie mniej dobry testosteron nie jestem na bieżąco w nowościach na rynku więc może wy mi coś dobrego polecicie interesują mnie na prawdę dobre

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 1441| Data: 2009-02-16 12:07:34| Liczba SOGów: 1

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}