Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: testosteron opinie

Strona 1 z 523

  • FA SAA CORE 150g AMINOKWASY TESTOSTERON -- OPINIE

    co sądzicie o fa saa core 150g aminokwasy testosteron ktoś stosował

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 2342| Data: 2014-02-22 19:10:31| Liczba SOGów: 0
  • Testosteron - hormon młodości

    mniej tłuszczu, więcej mięśni, lepsze zdrowie, lepszy seks testosteron ma bardzo złą opinię w mediach ze względu na skandale dopingowe w baseballu, kolarstwie, lekkoatletyce i

    Odpowiedzi: 137| Ilość wyświetleń: 30580| Data: 2010-06-09 21:54:41| Liczba SOGów: 41
  • TESTOSTERON

    testosteron testosteron najczęściej używany środek dopingujący w kulturystyce i sportach siłowych. ale dlaczego właśnie on, jak działa, co można się po nim spodziewać, kto powinien go unikać, a komu można polecić czy naprawdę warto po

    Odpowiedzi: 70| Ilość wyświetleń: 84292| Data: 2004-07-05 11:38:12| Liczba SOGów: 58
  • Testosteron enanthate-stale stezenie od 3 dnia

    2006/20060304104216 witam ulozylem cykl na samym testosteronie dla srednio zaawansowaych. zalozenie moim bylo jak najszybsze osiagniecie stalego stezenie we krwi.

    Odpowiedzi: 31| Ilość wyświetleń: 17675| Data: 2006-03-04 10:42:16| Liczba SOGów: 15
  • 4 Test przed treningówek -opinie

    eph fruit blust w pozostałych paczuszkach jest po 1 porcji !! [color=red]w tym temacie wstawiamy tylko opinie [/color] oceniamy tak 1 nazwa 2 smak 3 pompa 4 pobudzenie 5 ogólne odczucia

    Odpowiedzi: 121| Ilość wyświetleń: 9120| Data: 2015-09-21 15:52:01| Liczba SOGów: 8
  • Niski testosteron - zaburzone funkcje życiowe u 28 latka

    zle sypiam, ciagle jestem zmęczony,nie mam energi. masakra od miesiąca wiem ze wina jest z powodu niskiego testosteronu pomijam kwestie że z powikłan ocznych leczyli mnie okulisci z suchosci dermatolodzy, był jeszcze gastrolog i endokrynolog który

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 12990| Data: 2008-09-10 17:43:56| Liczba SOGów: 2
  • Cykl: Testosteron propionowy + wino czy będzie dobry?

    jakościowo masy mięśniowej. nie chce też wystrzelić w miesiąc i zrobić się mega koniem. mam zamiar zastosować testosteron propionowy i wino. proszę o opinie czy to dobry dobór środków do celu który chce osiągnąć. proszę o dokładne rozpisanie cyklu

    Odpowiedzi: 42| Ilość wyświetleń: 3119| Data: 2009-02-13 01:27:36| Liczba SOGów: 1
  • Wyniki badań testostetonu-prosze o opinie

    testosteron 11,6 nmol/l 6,9 28 . drugie badanie 20 testosteron wolny 24 pmol 270 970 drugie badanie 15 !!!! 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 dodatkowo lekarz polecił mi pare innych shbg,

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 1182| Data: 2009-11-19 22:25:03| Liczba SOGów: 0
  • Pierwszy cykl testosteron prolongatum.

    drogą powiedzieć mogę, że wyglądam całkiem dobrze, jednak zawsze może być lepiej 1. czy na pierwszy cykl testosteron byłby dla mnie dobrym sterydem anabolicznym czy raczej warto łączyć go z deca durabolinem choć osobiście uważam, że jak

    Odpowiedzi: 20| Ilość wyświetleń: 4023| Data: 2014-02-22 18:55:56| Liczba SOGów: 1
  • *** TESTOSTERON ***

    testosteron testosteron jest wytwarzany w organiźmie mężczyzny w komórkach śródmiąższowych jąder pod wpływem hormonu wytwarzanego przez przysadkę lh. wytwarzanie tego hormonu androgennego opiera się więc na zasadzie sprzeżenia

    Odpowiedzi: 49| Ilość wyświetleń: 39606| Data: 2004-11-27 21:05:04| Liczba SOGów: 27
  • ::: testosteron: za czy przeciew? :::

    100mg testa tygodniowo to dobry pomysl niedawno e lite stworzyl nawet cykl dla poczatkujacych z taka iloscia testosteronu... wiec jak to jest bo dla mnie z jednej strony wbijanie 100mg testa tygodniowo wydaje sie bezsensowne przeciez sami

    Odpowiedzi: 52| Ilość wyświetleń: 2955| Data: 2005-03-28 14:49:58| Liczba SOGów: 1
  • teoria krótkie estry z długimi testosteron and nadrolon

    proszę o wypowiedzi na temat następującej kombinacji: cykl 14 tygodni długie estry: 1 14 testosteron ethanate 300mg raz na 5 7 dni bite w 1 dzień tygodnia oraz w 5 dniu 1 12 deca durabolin decanoat nadrolonu

    Odpowiedzi: 29| Ilość wyświetleń: 3970| Data: 2011-01-06 00:18:37| Liczba SOGów: 0
  • Najpewniejszy obecnie Testosteron Enanthate

    przeprosić za moje lenistwo co do przeszukania forum. chciałem zadać pewne pytanie. który z wymienionych testosteronów enanthate jest obecnie najbardziej pewny do tej pory stosowałem testosteron prolongatum z jelfy, jednakże moje źródło obecnie

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 2336| Data: 2011-06-07 01:16:41| Liczba SOGów: 1
  • Witaminy i testosteron..

    więc jak by co proszę przenieść do odpowiedniego.. zamierzam kupić dobre mocne witaminy i nie mniej dobry testosteron nie jestem na bieżąco w nowościach na rynku więc może wy mi coś dobrego polecicie interesują mnie na prawdę dobre

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 1382| Data: 2009-02-16 12:07:34| Liczba SOGów: 1
  • Testosteron enanthate 250-NORMA

    siemka.przedstawiam testosteron enanthate 250mg firmy norma wrzucajcie swoje opinie w jeden temat bo są porozrzucane.

    Odpowiedzi: 45| Ilość wyświetleń: 15371| Data: 2008-07-18 12:31:59| Liczba SOGów: 1
  • TESTOSTERON - stymulacja PSYCHICZNĄ reakcją na trening i inne doświadczenia

    będą wyniki pewnych badań, na które się natknąłem dawno temu.. dotyczyły wpływu sukcesu i porażki na poziom testosteronu. badana grupę tworzyli fani dwóch grających tego dnia ze sobą drużyn piłkarskich. przed meczem ochotnicy mieli zbadane

    Odpowiedzi: 21| Ilość wyświetleń: 8721| Data: 2008-10-10 17:28:28| Liczba SOGów: 30
  • TESTOSTERON hormonem młodosci

    sobie skomplikowane laboratorium chemiczne, wytwarzające wspaniałą i wszechstronną substancję. jej nazwa brzmi testosteron , popularnie hormon męski w odróżnieniu od estrogenu, hormonu żeńskiego i jest eliksirem męskości. przywykło się uważać,

    Odpowiedzi: 41| Ilość wyświetleń: 54710| Data: 2007-04-18 01:12:37| Liczba SOGów: 2
  • Sam testosteron -> duże ryzyko kontuzji (art)

    w orginale został napisany przez animlmass na competitivemuscle. wszyscy wiemy że wstrzykiwanie testosteronu zwiększa synteze białek ok 50 razy, w zależności od dawki i czasu, większość z nas zapomina jednak że zmniejsza on zarazem

    Odpowiedzi: 59| Ilość wyświetleń: 24608| Data: 2004-11-17 16:16:06| Liczba SOGów: 45
  • [ART] Jak podnieść TESTOSTERON ?

    naturalny sposób zwiększania testosteronu testosteron to główny hormon warunkujący budowę naszych mięśni. odpowiada on też za nasze zachowanie.

    Odpowiedzi: 26| Ilość wyświetleń: 31728| Data: 2010-04-09 13:28:08| Liczba SOGów: 16
  • Testosteron propionate Malay Tiger opinie !

    elo planuje cyklon i w jego sklad bedzie wchodzil m.in. jak w temacie ten propek. prosilbym o szczere opinie .. zalozylem drugi taki sam post bo nie da sie wejsc w poprzedni zalozony, ktory prosilbym usunac ...

    Odpowiedzi: 48| Ilość wyświetleń: 12912| Data: 2007-06-24 22:22:28| Liczba SOGów: 2

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}