Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: testosterol opinie

Strona 1 z 375

  • TCM + DEXTROZA + TESTOSTEROL

    co myślicie o takim połączeniu: dni treningowe: rano przed śniadaniem tcm 4 kaps 10 g dextroza, po śniadaniu testosterol 1 kaps , po treningu tcm 4 kaps 10 g dextroza , gainer. dni nietreningowe: rano przed śniadaniem tcm 3 kaps 10 g

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 1286| Data: 2006-01-17 12:23:47| Liczba SOGów: 0
  • Megabol - Testosterol

    [img]http://www.sfd.pl/sklep/produkt_img/testosterol_250_i957_d380x380[/img] megabol testosterol 250 30 kaps. opis megabol testosterol 250

    Odpowiedzi: 103| Ilość wyświetleń: 74264| Data: 2006-11-16 14:13:37| Liczba SOGów: 7
  • Testosterol+Biosterol ??

    witam głupi temat ale klega mnie prosił. ma zamiar kupic 6 pudełek biosterolu z megabol oraz 14 pudełek testosterol z megabola biosterol zamierza brac w dawkach 4tab dziennie testosterol w dawce 7tab dziennie i tak przez

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 5175| Data: 2007-05-21 23:07:06| Liczba SOGów: 0
  • crevolution + testosterol

    witam co myślicie o takim połączeniu jak w temacie próbował już ktoś coś podobnego . cena za obydwa produkty nie jest w sumie wygórowana . testosterol starcza na 30 dni . proszę o wasze opinie

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 2001| Data: 2005-05-26 13:48:40| Liczba SOGów: 3
  • Biosterol i testosterol!

    a tutaj lista preparatów które zwróciły moją uwagę: biosterol expander dibencozide magnum nitrox testosterol proszę o wasze opinie co do suplementów.

    Odpowiedzi: 22| Ilość wyświetleń: 2132| Data: 2008-07-02 12:30:21| Liczba SOGów: 0
  • 4 Test przed treningówek -opinie

    eph fruit blust w pozostałych paczuszkach jest po 1 porcji !! [color=red]w tym temacie wstawiamy tylko opinie [/color] oceniamy tak 1 nazwa 2 smak 3 pompa 4 pobudzenie 5 ogólne odczucia

    Odpowiedzi: 121| Ilość wyświetleń: 11391| Data: 2015-09-21 15:52:01| Liczba SOGów: 8
  • Testosterol- Test

    biore testosterol 250 firmy megabol w dawce 2 caps. na dobe po pierwszym i drugim lub 3 posilku . do tego stosuje tribulus

    Odpowiedzi: 207| Ilość wyświetleń: 77843| Data: 2005-05-29 22:33:32| Liczba SOGów: 30
  • Testosterol™ 250:

    co powiecie nato jakby po metce brac testosterol 250 !!! działanie preparatu testosterol 250: zawarte fitosterole są prekursorem dla syntezy estrogenów i

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 2981| Data: 2006-03-11 13:38:57| Liczba SOGów: 0
  • TESTOSTEROL 250

    pojawia sie bardzo dużo pytań co do testosterolu. na wielu portalach jest ogrom pytań co do tego srodka. szczególnie pytają poczatkujący jak to działa jakie

    Odpowiedzi: 21| Ilość wyświetleń: 17590| Data: 2005-07-29 13:56:18| Liczba SOGów: 4
  • ACTIVLAB LEUCINE / EAA / BCAA XTRA - OPINIE O PRODUKTACH

    activlab za możliwość przetestowania w/w preparatów, zwłaszcza że nie spodziewałem się otrzymać pełnych puszek . opinie powyższe zamieściłem zgodnie z moimi wrażeniami, przekonaniami i wiedzą jaką posiadam. zmieniony przez faftaq w dniu

    Odpowiedzi: 41| Ilość wyświetleń: 13064| Data: 2011-03-31 20:06:05| Liczba SOGów: 8
  • Testosterol

    wiec... byl on na cyklu mono i potem jeszcze jakiskreatunowych i teraz jest po przerwi i chce zaczas brac testosterol .. i tu pyt czy mozna go brac w przerwie miedzy kreatynami... czy testosterol mozna brac z kreatyna i ile tabletek na cykl

    Odpowiedzi: 27| Ilość wyświetleń: 2716| Data: 2008-11-27 20:45:29| Liczba SOGów: 0
  • ZMA i Megabol - testosterol 250

    zma, czy megabol testosterol 250, który z tych preparatów będzie lepszy dla mnie 22lata i dla mojego taty, który ma 47 lat. co to właściwie jest ten megabol testosterol 250 i z czym sie go je, co możecie o nim powiedzieć. dzieki :

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 3554| Data: 2005-06-02 15:16:57| Liczba SOGów: 1
  • Trec Dibencozide Forte + Testosterol

    witam, mam do sprzedania trec dibencozide forte 100 caps i testosterol 30 caps. do tego dorzucam 40 capsów dibencozide bo mi zostało z odtwartego pudełeczka. chciałbym to sprzedać

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 1247| Data: 2007-08-18 19:04:55| Liczba SOGów: 0
  • Krweatyna, Nitrox, Testosterol 250.

    simka. mam 3 suple, nitrox megabola, testosterol 250 megabola i tcm olimpa. chciałem zapytać jak to wszystko brać, czy wszystko razem, czy np najpierw kretke z nitoxem a później testosterol z góry dzięki za odpowiedź.

    Odpowiedzi: 30| Ilość wyświetleń: 2072| Data: 2008-02-09 12:14:25| Liczba SOGów: 0
  • Testosterol 250

    http://www.megabol.pl/products testosterol testosterol.htm słyszeliście kiedyś o czyms takim bral to ktoś

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 3205| Data: 2005-05-09 18:33:37| Liczba SOGów: 0
  • kretka plus testosterol??

    krótkie pytanko mam. posiadam kreatyne zma i i chciałbym sobie cos do tego dolożyc postanowiłem ze to bedzie testosterol nie mowcie ze nie działą nie wiem musze sprobowac sam podziele sie potem informacjami tylko chce wiedzieć czy mogę do kretki

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 1130| Data: 2006-01-12 22:49:55| Liczba SOGów: 0
  • 2x NitroBolon, NitroProGen, Mass xxl, Vita-Min, Testosterol

    vita plex, chela min po głównym posiłku! dni treningowe 2kap. vita plex, chela min po głównym posiłku! testosterol 250 dni treningowe 1kap. po pierwszym posiłku! dni treningowe 1kap. po pierwszym posiłku! do tego dieta jest!

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 1371| Data: 2008-05-18 12:28:40| Liczba SOGów: 0
  • Megabol Biosterol i Testosterol 250 czy ktoś testował?

    witam. dawno temu słyszałem że te środki są nic nie warte jakieś 7 lat temu. teraz wchodzę na sklep sfd i widzę że te środki tam sobie nawet chwalą. czy te środki faktycznie coś dają . dacie jakieś aktualne opinie o tym .

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 1324| Data: 2015-11-19 18:38:37| Liczba SOGów: 1
  • Produkt: TESTOSTEROL™ 250

    opis produktu: http://www.ebay.pl/viitem itemid=5189259020 a teraz czekam na wasze opinie co to jest sterydy

    Odpowiedzi: 59| Ilość wyświetleń: 4017| Data: 2005-04-25 19:02:49| Liczba SOGów: 2
  • Testosterol vs Biosterol

    co jest lepsze testosterol czy biosterol kosztuje praktycznie tyle samo , a chcem kupić jedno z nich tylko niewiem ktury , pomużcie

    Odpowiedzi: 32| Ilość wyświetleń: 19517| Data: 2006-02-28 16:00:00| Liczba SOGów: 1

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}