Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: testosterol opinie

Strona 1 z 2

  • testosterol 250 opinie

    czy jak ja biorę testosterol i kreatyne ktp to będą efekty

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 2213| Data: 2010-06-25 21:57:24| Liczba SOGów: 0
  • TCM + DEXTROZA + TESTOSTEROL

    co myślicie o takim połączeniu: dni treningowe: rano przed śniadaniem tcm 4 kaps 10 g dextroza, po śniadaniu testosterol 1 kaps , po treningu tcm 4 kaps 10 g dextroza , gainer. dni nietreningowe: rano przed śniadaniem tcm 3 kaps 10 g

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 1301| Data: 2006-01-17 12:23:47| Liczba SOGów: 0
  • Testosterol+Biosterol ??

    witam głupi temat ale klega mnie prosił. ma zamiar kupic 6 pudełek biosterolu z megabol oraz 14 pudełek testosterol z megabola biosterol zamierza brac w dawkach 4tab dziennie testosterol w dawce 7tab dziennie i tak przez

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 5263| Data: 2007-05-21 23:07:06| Liczba SOGów: 0
  • crevolution + testosterol

    witam co myślicie o takim połączeniu jak w temacie próbował już ktoś coś podobnego . cena za obydwa produkty nie jest w sumie wygórowana . testosterol starcza na 30 dni . proszę o wasze opinie

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 2021| Data: 2005-05-26 13:48:40| Liczba SOGów: 3
  • Biosterol i testosterol!

    a tutaj lista preparatów które zwróciły moją uwagę: biosterol expander dibencozide magnum nitrox testosterol proszę o wasze opinie co do suplementów.

    Odpowiedzi: 22| Ilość wyświetleń: 2179| Data: 2008-07-02 12:30:21| Liczba SOGów: 0
  • M1 Testosterol + H-DROL

    witam dziś właśnie kupiłem m1 testosterol + h drol i od przyszłego tygodnia zaczynam cykl. co sądzicie o tych ph jakie dawki stosowac czekam na opinie i wszelkie sugestie. z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi. pozdrawiam.

    Odpowiedzi: 0| Ilość wyświetleń: 1099| Data: 2007-06-06 20:50:42| Liczba SOGów: 0
  • Testosterol + Biosterol + Creatyna + Dekstroza

    witam jestem na cyklu kreatyny monohydrant 100% extra pure i chciałbym sie zapytać czy warto brać testosterol i biosterol nie chce odpowiedzi ludzi którzy tego nie brali tylko słyszeli od znajomego taka opinie mam w du**e

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 418| Data: 2013-01-07 22:30:54| Liczba SOGów: 0
  • Co sadzicie na temat Testosterol 250?

    witam. chcial bym kupic sobie testosterol 250 ale nie wiem czy sa po nim jakies efekty.jakie macie opinie ta temat tego supla

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 459| Data: 2016-03-30 23:15:51| Liczba SOGów: 0
  • Proszę o opinie na temat mojego wyboru

    http://www.sfd.pl/sklep/aminostar_hmb opis701.html 2 kapsułki na 40 minut przed treningiem megabol testosterol 250 http://www.sfd.pl/sklep/megabol_testosterol_250 opis957.html 1 kapsułka po pierwszym posiłku

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 637| Data: 2012-05-16 14:00:03| Liczba SOGów: 0
  • TESTOSTEROL 250

    pojawia sie bardzo dużo pytań co do testosterolu. na wielu portalach jest ogrom pytań co do tego srodka. szczególnie pytają poczatkujący jak to działa jakie

    Odpowiedzi: 21| Ilość wyświetleń: 17848| Data: 2005-07-29 13:56:18| Liczba SOGów: 4
  • Megabol Biosterol i Testosterol 250 czy ktoś testował?

    witam. dawno temu słyszałem że te środki są nic nie warte jakieś 7 lat temu. teraz wchodzę na sklep sfd i widzę że te środki tam sobie nawet chwalą. czy te środki faktycznie coś dają . dacie jakieś aktualne opinie o tym .

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 1493| Data: 2015-11-19 18:38:37| Liczba SOGów: 1
  • Produkt: TESTOSTEROL™ 250

    opis produktu: http://www.ebay.pl/viitem itemid=5189259020 a teraz czekam na wasze opinie co to jest sterydy

    Odpowiedzi: 59| Ilość wyświetleń: 4069| Data: 2005-04-25 19:02:49| Liczba SOGów: 2
  • Megabol Testosterol 250 opinie

    wybaczcie że odświeżam, ale mam jedno zasadnicze pytanie odnośnie tego środka. czy podczas jego stosowania, można nabawić się nadmiernego zarostu proszę tylko, aby osoby które nie zamierzają udzielać konkretnej odpowiedzi, po prostu niech się nie

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 1875| Data: 2011-07-17 19:24:27| Liczba SOGów: 1
  • testosterol

    witam. ostatnio wiele słysze i czytam o testosterolu. nie moge znaleść dobrago arta na ten temat same bzdury czytam i prosze o opinie tych co brali, ponieważ zdania na ten temat sa bardzo podzielone 2 jakby był ktoś tak miły i wrzucił linka 7

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 891| Data: 2009-05-12 20:14:47| Liczba SOGów: 1
  • TRIBULON / TESTOSTEROL 250

    witam ! po temacie można się domyśleć, że chciałbym poznać wasze zdania o tych produktach najlepiej opinie którzy mieli styk z nimi . czy są godne polecenia oraz czy ich działanie jest faktycznie tak zjawiskowe jak to w

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 977| Data: 2009-12-04 18:04:53| Liczba SOGów: 0
  • Testosterol i Bulk

    co sądzicie o tych nowych produktach megabola czekam na opinie produktów

    Odpowiedzi: 28| Ilość wyświetleń: 1912| Data: 2005-05-20 15:14:39| Liczba SOGów: 2
  • Biosterol, Testosterol -> do Sławomira Ambroziaka.

    wiem jaka opinie maja te srodki na forum. jednak prosilbym fachowca o kilka zdan oceny ich skutecznosci, poniewaz zastanawiam sie nad wstawieniem ich do stalej suplementacji. dziekuje z gory.

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 1280| Data: 2009-07-28 11:53:01| Liczba SOGów: 0
  • Megabol Testosterol 250 opinie (CD)

    ok, dzięki za wszystkie odpowiedzi. możecie w takim razie podać mi nazwy środków których należy unikać, aby nie mieć potem problemów z zarostem no i czy grupa krwi ma w tym przypadku znaczenie z góry dziękuj.

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 789| Data: 2011-07-17 21:40:02| Liczba SOGów: 0
  • testosterol 250 opinie

    buhaaha fajna cena ogólnie musi być c***owy jak c*** ...

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 1023| Data: 2010-07-30 20:26:17| Liczba SOGów: 0
  • --> PRZECZYTAJ ALBO BAN <- -

    trening by czorcia7 http://www.sfd.pl/temat395341/ ] suple w sw by kamiru http://www.sfd.pl/temat208975/ ] testosterol .. by miętki http://www.sfd.pl/temat139781/ ] kiedy brać kreatynę dyskusja http://www.sfd.pl/temat296422/ ]

    Odpowiedzi: 0| Ilość wyświetleń: 100901| Data: 2006-08-30 12:26:06| Liczba SOGów: 22

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}