SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

tcm olimp opinie

  • tcm olimp opinie

    Temat
    Odżywki i suplementy

    Witam! Właśnie zakupiłem kreatynę tcm olimp. Co mi powiecie na jej temat, moze ktos z was miał? Jakie sa efekty, po jakim czasie? pozdrawiam

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 5645 Data: 2007-10-18 13:38:10 Liczba szacunów: 0
  • TCM mega caps Olimp Opinie

    Temat
    Odżywki i suplementy

    Witam lykal juz ktos ta kreatynke jak tak to niech napisze efekty i ile wziol pozdrawiam.

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 2672 Data: 2005-08-05 20:04:42 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    1) cel: nabranie masy mięśniowej 2a) nazwa produktu/produktów, oczekiwania*: TCM OLIMP 360 kaps oraz OLIMP KREATYNA MEGA CAPS 90 kaps 3) staż: 19 miesięcy 4) przerwa od ostatniego cyklu kreatynowego: 6 miesięcy 5) stosowane wcześniej preparaty kreatynowe i opinie na ich temat: 2 cykle na Mono Olimp - byłem bardzo zadowolony 6) dokładny opis pr

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-07-13 21:14:28 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    1) cel - masa mięśniowa 2b) nazwa produktu/produktów, oczekiwania*: cm3 - TREC, TCM - OLIMP 3) staż - 3 miesiące 4) dokładny opis problemu/konkretne do nas pytanie: Jestem kobietą, zależy mi na uzyskaniu ładnie umięsnionej sylwetki. Biorę Perfect Whey Protein z TREC'a a teraz zastanawiam się, czy nie zacząc brać kreatyny...Wiem że staż ćwiczeniow

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-02-14 19:48:50 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    1) cel:sucha masa i sila 2a) nazwa produktu/produktów*:xplode bcaa olimp 500g,tcm olimp 300cap, xpand 925g x1 3) staż:ponad 2 lata 4) przerwa od ostatniego cyklu kreatynowego: 3 miesiace 5) stosowane wcześniej preparaty kreatynowe i opinie na ich temat:massacra do****...ka 6) dokładny opis problemu/konkretne pytanie:prosze o dobre rospisanie 7) uwa

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-03-21 12:23:45 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    m!!! Jeśli problemem jest dylemat: jaki preparat wybrać, jakie preparaty połączyć: 1) cel masa mięśniowa 2b) nazwa produktu/produktów, oczekiwania*: jack3d, hyperfusion bądź tcm olimp tu się waham, mass gain megabol, carbo, bcaa, vit c 1000, 3) staż 4 lata 4) dokładny opis problemu/konkretne do nas pytanie: chodzi konkretnie o wybór produktu, jak

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-10-14 17:53:01 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    Witam:) 1) cel: sucha masa 2a) nazwa produktu/produktów*: NitroBolon 2 i TCM olimp 3) staż: 1.5r 5) stosowane wcześniej preparaty kreatynowe i opinie na ich temat: NitroBolon 2, wymiata moim zdaniem, ale to pierwszy stack kreatynowy jaki w zyciu jadlem. Pompa i sila 6) dokładny opis problemu/konkretne pytanie: Jak mam laczyc te dwa suplementy, bo m

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-12-02 17:26:17 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    1) cel: masa / siła 2a) nazwa produktu/produktów*: DYMATIZE XPAND X-PAND XTREME PUMP 800g + TCM Olimp 180 kaps 3) staż: prawie 2 lata 4) przerwa od ostatniego cyklu kreatynowego: 3 msc 5) stosowane wcześniej preparaty kreatynowe i opinie na ich temat: mono olimpa 6) dokładny opis problemu/konkretne pytanie: Jak rozłożyć dawkowanie kreatyn ?. M

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-12-04 20:32:17 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    1) cel: Masa 2) nazwa produktu/produktów, oczekiwania*: TCM + Olimp Mega Caps monohydrat 3) staż: +/- rok 4) dokładny opis problemu/konkretne do nas pytanie: Jak połączyć te 2 kreatyny i czy w ogóle warto. 5) stosowane wcześniej preparaty kreatynowe i opinie na ich temat: Raz monohydrat i jakiś efekt był. Massacra - nic specjalnego. 6) możliwości f

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-12-18 22:39:22 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    1) cel: jakościowa masa + siła 2a) nazwa produktu/produktów*: (monohydrat mega caps olimp300),(jabłczan tcm olimp 400kaps),(Blastex - no shock blast 600 kaps)(Universal - storm 882g) 3) staż:2,5roku 4) przerwa od ostatniego cyklu kreatynowego: 6tygodni 5) stosowane wcześniej preparaty kreatynowe i opinie na ich temat:trec cm3 ok monohydrat vitalmax

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-04-16 15:26:10 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    Witam! 1) cel sucha masa mięśniowa (podkreślenie definicji mięśni) 2b) nazwa produktu/produktów, oczekiwania*:Storm, No-xplode ,Horse,Shock Teraphy , HMB(nie bralem nigdy z chęcia sprobowałbym) 3) staż 16 miesięcy 4) dokładny opis problemu/konkretne do nas pytanie:Chciałbym mieć ostrego kopa przed treningiem i nie wiem jaki preparat bylby najlepszy

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-05-28 16:28:45 Liczba szacunów: 0
  • Tutaj składamy swoje " CV " - Wasze ANKIETY!

    Post
    Trec

    Witam TRECowców, zastanawiałem się długo czy prowadzić dziennik z mojej redukcji i jednak się skusiłem Fotka z aktualnej formy: Więcej zdjęć jak założę bloga. ANKIETA: - CEL: redukcja - WIEK: 25 lat - STAŻ TRENINGOWY : ćwiczę od kiedy pamiętam z małymi przerwami - PRZEBYTA SUPLEMENTACJA: sporo tego było Białka: Olimp Whey Protein, Syntrax Matr

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 4984 Data: 2011-02-18 13:43:05 Liczba szacunów: 0
  • Jak łączyć i kiedy. Białko - TCM - Kre-Alkalyn

    Post
    Odżywki i suplementy

    Albo ja źle pisze abo Panowie wy nie doczytaliście czegoś - mi nie chodzi o mono tylko o jabczan (TCM - olimp)Według mnie tylko nie wiem czy dobrze to ja bym brał tak:DT Rano 2kaps KA po treningu 5gram TCM DNT Rano 5gram TCM wieczorem 2kaps KA Proszę o opinie

    Odpowiedzi: 15 Ilość wyświetleń: 1305 Data: 2011-10-03 17:00:17 Liczba szacunów: 0
  • co sądzicie o takim pakiecie?-sogi-pytanie do specjalistow

    Post
    Odżywki i suplementy

    2. Nie kupuje HMB - uważam że szkoda kasy. <no nie wiem uważam że pomaga ale długo trzeba brac Tak mówią reklamy i sprzedawcy w sklepie... 3. IMO szkoda kasy na KA ( poczytaj opinie na forum) JA bym kupil samo mono, jabłko lub ester i polaczył z XP <a jaki konkretnie bys polecal do tego zestawu? Porównywałeś zawartość kwasów omega-3? czy

    Odpowiedzi: 24 Ilość wyświetleń: 1418 Data: 2007-08-20 22:28:04 Liczba szacunów: 0
  • przedtreningowe i potreningowe ...

    Post
    Odżywki i suplementy

    kaizen NO xtreme + massacra olimpu będzie super aktulanie jestem na cyklu TCM + OLIMP MASSACRE i jest super siła idzie i masa poszła ogromnie, kaizen NO xtreme - zbiera dobre opinie więc polecam

    Odpowiedzi: 10 Ilość wyświetleń: 2788 Data: 2008-01-15 11:43:07 Liczba szacunów: 0
  • TEST - Alri Venom + Olimp Knockout by skorup pods.str.25

    Post
    Odżywki i suplementy

    PODSUMOWANIE Pora na podsumowanie mojej prawie 50-dniowej walki z fatem z czego 35 dni zostało zrelacjonowanych na forum. Pierwsze 2 tyg (okres "15" HST) nie został opisany z tej racji że nie miałem jeszcze wtedy supli które chciałem na sobie przetestować. Moja suplementacja ograniczona była wtedy tylko do TSE, HMB, carbo, protein i witam

    Odpowiedzi: 325 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2007-06-11 00:07:02 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    1) cel: MASA 2a) nazwa produktu/produktów*: Megabol Crea Cola 300g, TCM/Mono Olimp ile? WPC Ostrowia 80 - 1 porcja 30g w szkole. +witaminy i magnez przed snem. 3) staż: 2 lata z przerwami. 4) przerwa od ostatniego cyklu kreatynowego: 2 miesiące 5) stosowane wcześniej preparaty kreatynowe i opinie na ich temat: Crea Cola Megabol, Olimp Mono Mega Cap

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-12-29 13:22:46 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    zeby brac dwie porcje po jednej miarce, miarka ma 250ml, wydaje sie duzo za duzo ;d, mam zamiar brac po 80g na porcje, 2x dziennie, czyli 160g/dzien. Do tego Massacra 55g przed treningiem, czy massacre brac 2 razy dziennie? czy raz dziennie starczy? mam mozliwosc dokupienia tcm do tego. Warto?:> jak tak to jak dawkowac tcm z tym co tu mam. 7) -

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-07-21 12:51:13 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    1) cel: nabranie masy miesniowej 2a) nazwa produktu/produktów, oczekiwania*: BIAŁKO VPX SYNGEX 2,25KG + NO SHOTGUN + mono/TCM olimpa 3) staż: 1 rok 4) przerwa od ostatniego cyklu kreatynowego: 2 miesiące 5) stosowane wcześniej preparaty kreatynowe i opinie na ich temat: Mono Olimp - byłem bardzo zadowolony natomiast z kolejnego na CM3 juz troche

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-02-14 12:22:25 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    1) cel: masa 2a) nazwa produktu/produktów, oczekiwania*:wpc80 do uzup. diety, tcm-80 kaps z poprzedniego cyklu + 120 caps olimp magna power/zwiększenie obwodów,masa 3) staż: 7/8 miesięcy 4) przerwa od ostatniego cyklu kreatynowego: 4 tygodni 5) stosowane wcześniej preparaty kreatynowe i opinie na ich temat: jablczan kreatyny-działał w miare dob

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-02-15 21:56:06 Liczba szacunów: 0