Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: t bol opinie

Strona 1 z 7

  • T-BOL thermolife-opinie stosujacych

    t bol z thermolife stosowal ktos solo jako buzer tescia jakie opinie czy wart swej ceny

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 8950| Data: 2008-11-23 17:42:28| Liczba SOGów: 0
  • Przypadki biegacza.Ból śródstopia i inne dolegliwości.

    czy potrzebuje regeneracji stawów używam na to żelu ketonal. niestety nie mam możliwości zakupienia innego obuwia. nie boli mnie przy spokojnym truchcie, ktorego będe się trzymać. moje pytanie brzmi: czy nic mi nie grozi nie dojdzie do

    Odpowiedzi: 23| Ilość wyświetleń: 19708| Data: 2008-04-21 17:42:15| Liczba SOGów: 2
  • Dziwny ból po injekcji. (Testosterone Enanthate 250mg/ml (Iran) PMP Steroids)

    która mnie interesuje. pierwszy mój cykl to było 5 strzałów testosterone enanthate 250mg/ml iran zastrzyki były bez bolesne po za tym w triceps ale z tego co wyczytałem na forach to normalne po 2 dniach ból minął. tym razem również kupiłem

    Odpowiedzi: 29| Ilość wyświetleń: 8477| Data: 2012-10-16 15:32:24| Liczba SOGów: 0
  • Ból w okolicach pachwiny - Piłka Nożna

    czuję dyskomfort funkcjonowania całego przyczepu : . może to problem z biodrem czekam na jakieś ciekawe opinie może ktoś miał podobny problem i go jakoś rozwiązał

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 1303| Data: 2013-01-03 17:34:42| Liczba SOGów: 0
  • Ból kolan po zewnętrznej stronie

    i po prostu będę musiał poczekać aż organizm ponownie przyzwyczai się do ciężkiego treningu. dodam jeszcze, że nie bolą mnie więzadła, ale ból jest dosyć blisko nich. czekam na wasze opinie na ten temat. 3 edit: aha, dodam jeszcze, że podczas

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 3246| Data: 2010-08-31 12:53:10| Liczba SOGów: 0
  • bol w udzie

    mianowicie wczoraj walnalem szota omy w prawe udo, wszystko bylo ok az do wieczoru kiedy to zaczalem odczuwac bol w miesniu. dzis juz ledwo chodzilem : czuje jakbym mial mega zakwas. prosze o opinie ,badz pomoc co zrobic by zniwelowac bol

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 1757| Data: 2006-05-09 19:45:52| Liczba SOGów: 0
  • Ból pleców/kręgosłupa

    witam opiszę szybko swoją przygodę z bólem pleców. boli mnie dolny odcinek od jakiś 3miesięcy. miesiąc temu wybrałem się do lekarza, przepisał mi tabletki naklofen duo 75mg

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 10347| Data: 2009-06-10 12:59:21| Liczba SOGów: 0
  • Cisnienie /bol glowy/kregoslup a silownia?

    witam. chodzilem okolo roku na silownie wszystko bylo dobrze byly przyrosty itp.. pewne okresu zaczela bolec mnie glowa , na treningach szczegolnie gdy robilem plecy czulem sie chory. poszedlem do rodzinnego lekarza o tym

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 2360| Data: 2009-05-19 07:29:43| Liczba SOGów: 0
  • E-bol vs 6-oxo

    witam chciałbym sobie kupić boostera teścia tylko zastanawiam sie co lepsze 6 oxo ,czy bol albo mozna zrobic tak bo sprzedaja t bol + e bol ale nie wiem czy warto za 300 zł .narazie dam sobie spokuj z saa i ph

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 1341| Data: 2010-03-01 15:19:31| Liczba SOGów: 1
  • Arimedex HD brał ktoś?? Bardzo proszę o opinie

    witam, brał ktoś z was arimedex hd bardzo proszę o opinie poniewaz zastanawiam się co wybrac t bol czy arimedex hd który jest dość nowy i nie znajduje na jego temat zbyt wiele opini. chodzi mi o pct po epi, jeżel;i

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 3832| Data: 2011-05-16 21:50:53| Liczba SOGów: 0
  • Kłopot z PIĘTĄ , ''prosze o opinie''

    witam mam kłopot z pieta , a dokładnie coś związanego z ścięgnami jak sadze . otóż : kłopot pojawia sie w momencie gdy noga jest wyprostowana i lekko się pochyle ku dołowy np . schylam się po coś , ból jest zlokalizowany lewa noga z

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 5397| Data: 2009-09-27 11:59:27| Liczba SOGów: 0
  • Bol glowy...dokuczajacy!HELP!

    witam was wszystich! od ponad roku cwicze na silce...chodze na nia 5 razy w tygodniu... od 7 dni pojawily sie bole glowy bol glowy jest z tylu z lewej strony...glowa potrafi mnie bolec z 4 6 razy dziennie...a zaczyna sie od samego

    Odpowiedzi: 20| Ilość wyświetleń: 1833| Data: 2007-04-05 10:10:25| Liczba SOGów: 1
  • ból wątroby na cyklu.

    witam! aktualnie jem winstrol 30mg/ed i metan bol 40mg/ed jestem na cyklu przerywanym jadłem metke 33 dni 2 tyg przerwy i jem to co wyżej teraz. wcześniej miałem 6tyg

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 3829| Data: 2013-07-17 08:59:08| Liczba SOGów: 1
  • Strzelające stawy, ból kolana i łokcia. Który suplement wybrać?

    co o niej sądzicie z tego co wyczytałem jest lepsza od ,,leków które sprzedaje się w aptekach. czekam na wasze opinie i wszelakie odświadczenia związanie ze stawami.

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 4511| Data: 2013-03-21 22:48:16| Liczba SOGów: 0
  • Ból karku po treningu

    witam wszystkich, jestem nowy mam prośbę bardziej doświadczonych o opinię: wczoraj ćwiczyłem zestaw z programu 5x5 stronglifts: 1. przysiad ze sztangą 2. wyciskanie nad głową 3. martwy ciąg 4. podciąganie podchwytem 5. prone bridges nie

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 3387| Data: 2009-05-15 12:01:54| Liczba SOGów: 1
  • Ból mięśnia przy podnoszeniu nogi

    ból za kolanem pod udem od wewnętrznej strony nogi. i nie ma reguły czy to jest lewa noga czy prawa, czasem bolą obydwie naraz. jest to co raz bardziej uciążliwe i zastanawiam się czy to nie ma jakiegoś związku z kręgosłupem bo i taką opinię

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 3318| Data: 2010-12-10 14:38:45| Liczba SOGów: 0
  • Phoenix D-Bol Forte 10mg - Opinie

    2011/20110909084137 witam! zakupiłem właśnie te drażetki i chciał bym się dowiedzieć jakie to ma opinie wśród użytkowników sfd i czy to stężenie w niej 10mg jest zaniżone i czy o dużo

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 3102| Data: 2011-09-09 08:41:37| Liczba SOGów: 1
  • Witam co do EQUI-BOL i STANOX?

    witam mam stanox z scantel pharma tab. 10mg i do tego boldka equi bol 250 z alchamia pharma. wiek:28 waga:92kg bic: 41cmm pas: 88cmm wyciskanie: 120 barki: 90x6 nogi

    Odpowiedzi: 50| Ilość wyświetleń: 1445| Data: 2012-07-01 18:17:46| Liczba SOGów: 1
  • 17-BOL i M1-BOL.......nie kasować

    ponawiam pytanie odnośnie tych dwóch supli....... opinie działanie i czy warto oraz mam wielki żal do goscia mietki za kasacje tego wcześniejszego posta moze wyjasni mi tu o co chodzi jest to kolejne pytanie z moje strony...

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 2090| Data: 2008-07-26 13:01:27| Liczba SOGów: 0
  • kontuzja barku - prośba o opinie

    siemasz: mam mały problem,decyzje w sumie już podjąłem ale chciałbym również poznać waszą opinie otóż mam kontuzje barku staw wyskakuje mi z panewki tego nie da się wyleczyć aha i jest to prawdopodobnie efekt

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 3426| Data: 2008-08-10 16:46:40| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}