Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: t bol opinie

Strona 1 z 8

  • T-BOL thermolife-opinie stosujacych

    t bol z thermolife stosowal ktos solo jako buzer tescia jakie opinie czy wart swej ceny

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 9492| Data: 2008-11-23 17:42:28| Liczba SOGów: 0
  • Biosira Ltd Indie tbl & inj - opinie (temat zbiorczy)

    tyko jedna oryginalna wersja w saszetkach. lab ma bogatą ofertę tbl & inj. pierwsze serie inj mniej/bardziej bolące jednak działanie bdb, obecnie nastąpiła zmiana na mniej/wcale bolące bez spadku na jakości w działaniu. pozostałe

    Odpowiedzi: 1266| Ilość wyświetleń: 85253| Data: 2013-01-03 11:14:58| Liczba SOGów: 24
  • trądzik, pocenie, odżywianie, opinie nt kosmetyków

    goiła się nawet ponad tydzień. równocześnie raz na jakiś czas głęboko pod skórą zbierała się także ropa, miejsce było bolące i za nic nie dało się wycisnąć. chodziłem od dermatologa do dermatologa, przepisywali mi na początku isotrex maść i

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 5241| Data: 2009-08-22 16:57:35| Liczba SOGów: 2
  • zerwane ACL MCL...bol kolana

    jakies pomysly : pazdziernik skrecenie kolana, lewa noga udo wysunelo sie w bok w kir.prawej nogi wypadlo ze stawu bol opuchlizna,dziwne uczucie jakby cos bylo przestawione i gips,na drugi dzien prywatna wizyta sciaganie plynow i orteza 4

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 807| Data: 2015-03-22 09:48:08| Liczba SOGów: 0
  • bol w udzie

    mianowicie wczoraj walnalem szota omy w prawe udo, wszystko bylo ok az do wieczoru kiedy to zaczalem odczuwac bol w miesniu. dzis juz ledwo chodzilem : czuje jakbym mial mega zakwas. prosze o opinie ,badz pomoc co zrobic by zniwelowac bol

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 1820| Data: 2006-05-09 19:45:52| Liczba SOGów: 0
  • Cisnienie /bol glowy/kregoslup a silownia?

    witam. chodzilem okolo roku na silownie wszystko bylo dobrze byly przyrosty itp.. pewne okresu zaczela bolec mnie glowa , na treningach szczegolnie gdy robilem plecy czulem sie chory. poszedlem do rodzinnego lekarza o tym

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 2439| Data: 2009-05-19 07:29:43| Liczba SOGów: 0
  • Arimedex HD brał ktoś?? Bardzo proszę o opinie

    witam, brał ktoś z was arimedex hd bardzo proszę o opinie poniewaz zastanawiam się co wybrac t bol czy arimedex hd który jest dość nowy i nie znajduje na jego temat zbyt wiele opini. chodzi mi o pct po epi, jeżel;i

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 3891| Data: 2011-05-16 21:50:53| Liczba SOGów: 0
  • E-bol vs 6-oxo

    witam chciałbym sobie kupić boostera teścia tylko zastanawiam sie co lepsze 6 oxo ,czy bol albo mozna zrobic tak bo sprzedaja t bol + e bol ale nie wiem czy warto za 300 zł .narazie dam sobie spokuj z saa i ph

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 1366| Data: 2010-03-01 15:19:31| Liczba SOGów: 1
  • Trening na mase z naciskiem na klatke:) prosze o opinie...

    poniedziałek klata wyciskanie płasko leżąc 12,10,8,6 wyciskanie, skos 12,10,8,6 nie wiem dlaczego czuje bol barkow… rozpiętki, skos 12,10,8 biceps podnoszenie sztangi stojąc 12,10,8,6 podnoszenie hantelków

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 1320| Data: 2010-03-25 20:23:37| Liczba SOGów: 1
  • Bol glowy...dokuczajacy!HELP!

    witam was wszystich! od ponad roku cwicze na silce...chodze na nia 5 razy w tygodniu... od 7 dni pojawily sie bole glowy bol glowy jest z tylu z lewej strony...glowa potrafi mnie bolec z 4 6 razy dziennie...a zaczyna sie od samego

    Odpowiedzi: 20| Ilość wyświetleń: 2025| Data: 2007-04-05 10:10:25| Liczba SOGów: 1
  • Witam co do EQUI-BOL i STANOX?

    witam mam stanox z scantel pharma tab. 10mg i do tego boldka equi bol 250 z alchamia pharma. wiek:28 waga:92kg bic: 41cmm pas: 88cmm wyciskanie: 120 barki: 90x6 nogi

    Odpowiedzi: 50| Ilość wyświetleń: 1569| Data: 2012-07-01 18:17:46| Liczba SOGów: 1
  • prosze o opinie, pomoc, sugestie:)

    cyklu mega capsow olimpa, do tego hmb, witaminki, omega 3, shock therapy. i teraz co do tego mozna dodoac halodrol, bol cos ciekawego byle nie ph czy ssa. dieta b 2 w 4 t 2 g/kg mc diete prowadze w dosc orientacyjny sposob z tym ze zawsze

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 898| Data: 2010-01-31 16:50:38| Liczba SOGów: 0
  • Lab. Luxmed - opinie

    dzisiaj ich nie ma, mam nadzieje ze jutro beda napewno. strzal robiony w udo, igla 0,6 30mm nigdy po strzale nie boli mnie noga, zadnego dyskomfortu, teraz propa biore pierwszy raz i tez zero bolu, jedynie przy mixie phenoma wyniki wyzej ,

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 916| Data: 2012-01-31 22:09:11| Liczba SOGów: 1
  • Trening pylomentryczny;opinie,porady,pytania?

    witam!jestem piotrek od 2 tyg. wykonuję plan treningu pylomentrycznego,jednakże po tych ćwiczeniach strasznie bolą mnie mięśnie ud najbardziej po przysiadach .jako odpowiedzialna osoba robię rozgrzewkę skłony,rozciąganie itp,ale to

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 539| Data: 2010-07-30 19:13:12| Liczba SOGów: 1
  • AndrolChem D-BOL

    kilku miesięcznej przerwie czas zakawasów mam za soba dieta jest na poziomie i do ręki wpadł mi androchem laboratories d bol 100tabs / 15mg , myślałem zrobić na nim małą kuracje 4 tyg. po 45mg dziennie , moje pytanie czy ktoś stosował jaki opinie i

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 404| Data: 2016-03-19 10:04:43| Liczba SOGów: 3
  • Wasze Opinie

    w to nie wierze..gdyz stosuje i działa 4.eap kiedys byłem nawet zadowolony z działania...ale jak walnołem propa i bol uda plus gaoraczka zrezygnowałem z inekcji tej firmy...jak sie maja orale nie wiem.. 5.alchemia stosowałem tyko raz i

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 860| Data: 2007-10-17 17:30:17| Liczba SOGów: 0
  • straszny bol piszczela po acl

    5dni temu mialem rekonstrukcje acl wszystko bylo okej zaczolem chodzic na drugi dzien o kulach nieodczowalem strasznego bolu az do teraz gdy leze wszystko jest okej ale gdy probuje sstac i chodze o kulach oczywiscie i w stabilizatorze to bol

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 248| Data: 2016-05-03 08:02:39| Liczba SOGów: 0
  • 17-BOL i M1-BOL.......nie kasować

    ponawiam pytanie odnośnie tych dwóch supli....... opinie działanie i czy warto oraz mam wielki żal do goscia mietki za kasacje tego wcześniejszego posta moze wyjasni mi tu o co chodzi jest to kolejne pytanie z moje strony...

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 2117| Data: 2008-07-26 13:01:27| Liczba SOGów: 0
  • Bioswellia na stawy jakie opinie?

    męczą mnie stawy bralem flex drink 400g ok 2 tyg nie bolały 3 4 tydzien teraz znowu bolą. czy bioswellia to dobry produkt zamierzam kupic z 200 tabletek.najbardziej bolą w łokciach a barkach narazie nie czuje ale pewnie też bedą.

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 303| Data: 2014-02-12 19:08:06| Liczba SOGów: 1
  • Cypio-Bol 200

    witam proszę o opinie na temat cypio bol u 200: to mój pierwszy cykl / 37 lat; 178cm wzrostu; waga 100 kg/ jak długi powinien być pierwszy cykl, co z odblokowaniem, jakie mogą być ewentualne skutki uboczne

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 894| Data: 2011-01-27 16:15:55| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}