Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: szampon dermena opinie

Strona 1 z 390

  • Wypadanie włosów , zakola ,- Szampon Dermena.

    witam mam 21 lat i mam zakola . boje sie ze bedą sie powiekszac dlatego uzywam szamponu dermena . jakie sa wasze opinie o tym szamponie jest to dobry szampon zdaje sobie sprawe ze zaden szampon nie

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 7840| Data: 2010-11-01 11:24:07| Liczba SOGów: 0
  • Łysienie u mężczyzn

    myślałem że jak go odłoże to efekt zostanie a się pogorszyło i teraz mam do was takie pytanie bo zacząłem stosować szampon dermena men i nagle zaczęły mi strasznie wypadać włosy czy to tak ma być , może ktoś używał i ktoś sie podzieli wiedzą na

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 1701| Data: 2013-07-05 00:52:03| Liczba SOGów: 0
  • Loxon i dermena...

    z mojej rodziny w moim wieku 23lata ojciec, dziadkowie mieli geste wlosy... 2 zaaplikowalem sobie loxon 2% oraz dermena na zakolach widze, ze odrastaja wlosy, natomiast w okolicach czubka glowy zauwazylem efekt odwrotny 2 skora glowy swedzi i

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 3366| Data: 2011-01-06 18:14:55| Liczba SOGów: 1
  • 4 Test przed treningówek -opinie

    eph fruit blust w pozostałych paczuszkach jest po 1 porcji !! [color=red]w tym temacie wstawiamy tylko opinie [/color] oceniamy tak 1 nazwa 2 smak 3 pompa 4 pobudzenie 5 ogólne odczucia

    Odpowiedzi: 121| Ilość wyświetleń: 9151| Data: 2015-09-21 15:52:01| Liczba SOGów: 8
  • Dermena-a lysienie...

    zasialem troche paniki pobiegalem po lekarzach i juz jest ok, dlatego tez chce sie podzielic info... po pierwsze dermena zawiera:chloprek 1 metylonikotynamidu aktywna sub pochodzenia witaminowego,regenerujaca mieszek wlosowy...

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 3451| Data: 2005-03-10 11:06:54| Liczba SOGów: 2
  • Szampon koloryzujący

    witam mam rude włosy i chciałbym kupić szampon koloryzujący, upatrzyłem sobie szampon do włosów brązowo czarnych i nie wiem czy tu chodzi o to że jak bym użył tego

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 1068| Data: 2009-09-24 15:35:58| Liczba SOGów: 0
  • Jaki szampon + odżywka ?

    witam. jak w temacie. prosiłbym o doradzenie mi jaki szampon i odżywka najbardziej nadają się do włosów przetłuszczających się z góry dzięki za odp. pozdrawiam

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 3180| Data: 2007-09-11 17:02:33| Liczba SOGów: 0
  • Szampon dla włosów przetuszczjących się

    witam! mam pytanie jaki szampon polecacie do włosów gęstych, twardych i przetłuszczających się chciałbym żeby wyglądały na zdrowe i ładne i żeby szło je łatwo ułożyć. za pomoc sog. 7 zmieniony przez serce21 w dniu 2009 10 17 23:47:28

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 1643| Data: 2009-10-17 23:47:17| Liczba SOGów: 1
  • Szampon z finaserydem??

    witam czy znacie jakis szampon zawierajacy finasteryd jak sie ma skuteczność terapi takim szamponem z przyjmowaniem tab. porpercii pozdr.

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 1317| Data: 2006-12-23 20:59:13| Liczba SOGów: 0
  • Clenburexin wasze opinie

    witam zamierzam zakupic ten produkt mam prosbe do osob ktore stosowly clenburexin o opinie oraz jakie efekty uzyzkaliscie stosujac ten spalacz dzieki 3

    Odpowiedzi: 45| Ilość wyświetleń: 85768| Data: 2008-06-21 10:01:39| Liczba SOGów: 2
  • Bialko WPC80% - Ostrowia - opinie

    witam! chcialbym dowiedziec sie jakie sa wasze opinie na temat bialka wpc 80% otrowia. czy lepiej zaopatrzyc sie w ostrowie, czy raczej dolozyc troche wiecej i kupic

    Odpowiedzi: 71| Ilość wyświetleń: 51390| Data: 2005-06-19 20:29:56| Liczba SOGów: 7
  • AXIO LABS - opinie

    je i wino jest napewno wino halotestin power idzie w *** antek tez ladnie jak widze po angolach prosze o jakies opinie sam sobie zakupilem 4 treny acetaty bo ladnie wyglada zmieniony przez b 50 w dniu 2007 11 08 18:24:49 zmieniony

    Odpowiedzi: 656| Ilość wyświetleń: 69401| Data: 2007-11-08 18:23:45| Liczba SOGów: 24
  • Trec cm3-dawkowanie,opinie

    na czczo i po treningu gdyz wtedy jest najwieksze zapotrzebowanie na kreatyne w tym miejscu prosze rowniez o wasze opinie o tym produkcie

    Odpowiedzi: 46| Ilość wyświetleń: 84872| Data: 2007-04-01 09:56:35| Liczba SOGów: 2
  • Sprzęt na siłownię: Wady / Zalety / Opinie.

    dlatego postanowiłem ułatwić sprawę w wyborze takim ludziom poprzez założenie tematu, w którym będą mogli zobaczyć opinie użytkowników o danym sprzęcie. w temacie prosiłbym o wypowiedzi użytkowników którzy sami ćwiczą na danym sprzęcie bądź

    Odpowiedzi: 39| Ilość wyświetleń: 63021| Data: 2011-03-01 19:01:00| Liczba SOGów: 11
  • 7 składkowy test białek-opinie

    witam serdecznie w 7 odsłonie testu składkowego. w tym temacie będziemy opisywać smak,rozpuszczalność oraz subiektywne odczucia na temat różnych białek.akcja była składkowa mająca na celu możliwość spróbowania wielu różnych białek w wielu różnych

    Odpowiedzi: 46| Ilość wyświetleń: 4737| Data: 2015-09-21 11:51:17| Liczba SOGów: 2
  • Cutting Edge USA LABS - prosze o konkretne opinie

    witam. kupiłam dzisiaj cutting edge usa sports labs 120 kapsulek 60zł w sklepie odżywkami . wybrać pomógł mi sprzedawca, podobno jest najskuteczniejszy z tych lżejszych specyfików jestem kobietą i bardziej zależy mi na zdrowiu niż

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 31411| Data: 2009-02-11 18:11:07| Liczba SOGów: 2
  • Opinie o kre-alkalyn!!! (kiedys i teraz)

    swoje zdanie teraz go zachwalaja! ciekaw jestem czy wypowiedza sie w tym temacie i przedstawia swoje nowe opinie : playa i ambroziak bez urazy :

    Odpowiedzi: 105| Ilość wyświetleń: 45952| Data: 2006-04-06 19:07:38| Liczba SOGów: 12
  • OPINIE xtreme NAPALM

    testować nowy produkt fitness authority pozwolę sobie na założenie nowego tematu aby testerzy mogli wyrazić swoją opinie w tym temacie. skala od 1 10 smak rozpuszczalność działanie + kilka słów co na treningu jak i poza nim się

    Odpowiedzi: 48| Ilość wyświetleń: 49601| Data: 2009-11-19 19:30:16| Liczba SOGów: 1
  • ACTIVLAB LEUCINE / EAA / BCAA XTRA - OPINIE O PRODUKTACH

    activlab za możliwość przetestowania w/w preparatów, zwłaszcza że nie spodziewałem się otrzymać pełnych puszek . opinie powyższe zamieściłem zgodnie z moimi wrażeniami, przekonaniami i wiedzą jaką posiadam. zmieniony przez faftaq w dniu

    Odpowiedzi: 41| Ilość wyświetleń: 12714| Data: 2011-03-31 20:06:05| Liczba SOGów: 8
  • SYNTRAX - opinie, komentarze etc.

    w tym postcie możecie wpisywać swoje opinie na temat próbek produktów marki syntrax + opinie na temat marki, jeśli takie posiadacie i chcecie się nią podzielić. p.s. post założony w celach utrzymania przejrzystości forum

    Odpowiedzi: 167| Ilość wyświetleń: 13003| Data: 2005-12-16 12:20:19| Liczba SOGów: 10

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}