Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: sustanon opinie

Strona 4 z 4

  • oceńcie - poprawcie - dzięka

    abyście ocenili mój cykl planuje rozpocząc go od drugiej połowy stycznia produkty : 3000 mg deki 2500mg sustanonu 150 tabl mety bionabol rozpisałem to sobie tak : deka podam tygodniami 200,400,400,400,400,400,400,200,200 sustanon

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 1133| Data: 2003-12-10 22:22:22| Liczba SOGów: 0
  • Cykl do oceny

    11 6. dieta: białko: 130 170g węglowodany: 400g tłuszcz: 17 7. ile i jakie przebyte cykle sterydowe: sustanon deca omnadren+prolongatum 8. trening: masa 9. cel cyklu: masa 10. ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia: 3

    Odpowiedzi: 22| Ilość wyświetleń: 327| Data: 2017-03-12 11:12:31| Liczba SOGów: 0
  • Pomoc w ułożeniu cyklu deka+ EPI + test + odblok

    200/200/300/300/400/400/300/300/200/200 mg/tydz + testosteron nie wiem jaki był by najlepszy,zastanawiałem sie nad sustanon 250, 250mg/tydz po 2/3 tygodniach bicia deki i teścia dorzucić epi , do tego wszystkiego oczywiście białko,essentiale i

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 309| Data: 2015-12-21 14:40:31| Liczba SOGów: 0
  • Winko Britisha+ co???

    mięśni i odtłuszczenie się.mam już przygotowany stanabol britisha 5 mg 100 tabsów i teraz: pierwotnie miał być sustanon 250 przez 5 tygodni 1strzał tygodniowo i to winko też przez 5 tygodni.ale zwątpiłem troszke, bo znajomy stwierdził,ze naleje się

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 1534| Data: 2004-04-07 13:24:27| Liczba SOGów: 0
  • Co to jest?

    3 x 1 ml firma schering.produkt przywieziony z uk. druga zabawka to nebido z schering.trzecia zabawka to sustanon 100 i 250 na zdjęciu tylko 250 .pakowane po 6 amp dziwne troche ta ilość w opakowaniu.dlatego pytam o opinie znawców i jeśli można

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 3045| Data: 2007-12-15 15:47:11| Liczba SOGów: 0
  • cykl do oceny

    witam interesuje mnie wasza opinia i zdanie odnosnie takiego cyklu 1 7 sustanon 500mg poniedzialek piątek szot 1 7 deka 200mg/ 300mg/ 300mg/ 300mg/ 400mg/ 400mg/ 300mg poniedziałek

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 860| Data: 2009-06-07 12:51:30| Liczba SOGów: 0
  • zamarznięte sterydy

    zamarzly. obecnie sa juz w stanie plynnym, odmrozone. czy nadaja sie one jeszcze do aplikacji w srod nich sa sustanon npp, winstrol, boldenon chociaz ten ostatni z tego co pamietam nie zamarzl ze wzgledu na swoja oleista postac. prosze o opinie

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 1821| Data: 2009-12-23 11:30:18| Liczba SOGów: 0
  • 3 cykl :)

    pytanko do mojego cyklu ktory planuje w najblizszym czasie uderzyc... bedzie sie on skladal z takich srodkow: sustanon egipt , winko axiolabs 10mg, metka eapu , boldek eapu , i 1 pudelko omki bo gdzies mi zostalo :p do tego dietka

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 563| Data: 2008-01-15 20:37:12| Liczba SOGów: 0
  • Opinia na temat cyklu

    i prose o powazne odpowiedzi. pierwsze 3 tygodnie: prop z trenem acetat co 2 dzien kolejne 3 tygodnie: sustanon boldenon co 2 dzien znowu prop +tren i znowu susta +bold razem 3 miesiace.

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 392| Data: 2015-06-21 21:29:37| Liczba SOGów: 0
  • anavar po metce na mostek

    30mg ed mety i chcialbym zrobic mostek z oxandrolone przez 4 tygodnie a po mostku kolejny cykl z mety 1 6 30mg ed, sustanon 1 12 250mg e5d i deca 1 12 100mg e7d. czy aby ten oxandrolone na mostek to niezaduzo na watrobe czy sadzicie ze moge tak

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 337| Data: 2013-04-06 23:13:09| Liczba SOGów: 0
  • Sustanon 250 La Pharma Egipt- opinie

    siema panowie spotkał się ktoś może z sustanonem 250 la pharma bebe miał taki nowy nabytek od kolegi który był w egipcie i kupił kilka fiolek tego specyfiku w aptece. fiolki są po 20 ml. serii nie pamiętam. zrobie kilka fotek i wkleje pózniej

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 1001| Data: 2013-11-02 08:46:05| Liczba SOGów: 0
  • Cykl Deca + Sustanol

    posiadam 3 fiolki sustanon 250mg/10ml marki fox labs i 2 fiolki tej samej marki nandrolone decaonate 250 mg/10ml. prosil bym o opinie tego sprzetu i dobra rozpiske treningu i cyklu. dzieki wsystkim za odpowiedz!!!!

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 389| Data: 2012-04-04 22:01:45| Liczba SOGów: 0
  • Malay tiger

    witam,co myślicie o produktach malay tiger,zakupiłem deca, sustanon i metaxon.czytałem różne opinie zdarza się że niektórzy twierdzą ze ma słabsze stężenie.ktoś już odbyl cykl na tych srodkach z malay

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 373| Data: 2016-12-19 22:20:29| Liczba SOGów: 0
  • PROBLEM ZE SWEDZENIEM

    biore sustanon od kilku tygodni i od jakis 4 dni cale ciało mnie sfedzi czy to mozliwe ze to od susty czekam na opinie

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 1248| Data: 2004-12-01 12:58:46| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}