Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: sustanon opinie

Strona 4 z 418

  • Omnadren/sustanon

    w necie napotykam sie na np. tkaie info: do opisu, który znajdziecie przy omnadrenie prawie wszystko pasuje do sustanonu, ale warto dodać, że sustanon dzięki użyciu dekanianu testosteronu mniej aromatyzuje, masa zdobyta na sustanonie jest

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 1953| Data: 2008-02-10 21:41:11| Liczba SOGów: 0
  • deca + sustanon?

    witam. co myślicie o deca 10 strzałów _ sustanon 8 strz. dobre ilosci jak najlepiej dawkowac płeć : mężczyzna wiek : 22 waga : 91 wzrost : 182

    Odpowiedzi: 26| Ilość wyświetleń: 1327| Data: 2010-08-04 16:58:38| Liczba SOGów: 0
  • SUSTANON PAKISTAN - ZROBIONE BADANIA

    witam jak w moim wcześniejszym wątku wrzucam zdjęcia podrobionego i kompletnie nie działającego sustanonu 250 pakistan. cykl na suscie zaczołem 18 01 2013 biłem pon czwartek od tamtego czasu wbiłem 4x250 i w dzień

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 3573| Data: 2014-02-06 06:32:26| Liczba SOGów: 0
  • Sustanon + Deca

    witam mam zakupione takie środki jak sustanon 250 20ml i decka 10ml i teraz mam pytanie jak to dawkować jakie odblokowanie robić czy potrzebne mi hcg posiadam

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 1305| Data: 2012-03-04 16:23:46| Liczba SOGów: 1
  • sustanon 250 + deca 200 przedłużenie cyklu

    siłowe: klata:105 martwy ciąg:140 przysiad: pytanie dotyczy mojego obecnego cyklu, jestem w 6 tyg na sustanon 250 + deca 200, 2 razy w tyg po 1ml każdego. starczy mi na 10 tyg ale chciałbym przedłużyć do 15 czy jest sens czy zamienić

    Odpowiedzi: 25| Ilość wyświetleń: 1449| Data: 2012-09-25 20:44:33| Liczba SOGów: 0
  • Sustanon 250 czy można solo - pytanie

    czy są przeciw wskazania do zrobienia cyklu na samej suscie sustanon 250 + dobrej diecie + nolvie

    Odpowiedzi: 45| Ilość wyświetleń: 7352| Data: 2007-03-14 00:01:11| Liczba SOGów: 2
  • Sustanon 250 -Pakistan

    zero retencji. macham z kumplem ,bilismy co 5 dzien i jego robi identycznie wiec to raczej towar. pytanie czy sustanon jest podrabiany propem zmieniony przez aldon w dniu 2008 03 12 02:17:04 zmieniony przez aldon w dniu 2008 03

    Odpowiedzi: 35| Ilość wyświetleń: 6186| Data: 2008-03-12 02:15:37| Liczba SOGów: 1
  • ALLEGROWSKA dieta :) Wasze opinie...

    hej! ostatnio udało mi się pozyskać materiały sprzedawane na allegro.... chciałbym prosić was o opinie ... czy ta dieta jest dobra 7:30 posiłek 1 · 2 kromki pieczywa tostowego + 2 plasterki żółtego sera na

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 1747| Data: 2005-02-28 00:35:42| Liczba SOGów: 0
  • Deka + sustanon :)

    zakładam ten post na prosbe kolegi bo zamierzal kupic sobie 15 strzalow sustanonu i 15 deki ale zastanawia sie czy niejest to za duzo dokladniej chodzi o to czy nielepiej kupic mniej strzalow i

    Odpowiedzi: 29| Ilość wyświetleń: 4062| Data: 2006-07-27 16:06:27| Liczba SOGów: 2
  • Cykl z Deca i Sustanon ?

    opisze ale na wstepie wspomne ze moja waga wynosi 85kg obwod bicepsu 40cm i w grudniu bralem cykl zlorzony z deca + sustanon + metanabol po ktorym moja waga powiekrzyla sie o 14kg wiec czy warto brac cylk zlozony z tych srodkow : tydzień

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 2752| Data: 2002-08-18 17:28:31| Liczba SOGów: 0
  • Sustanon 250, pytanko

    że niektórzy, jak przeczytają to pytanie to pierd...olną śmiechem, ale cóż, kto pyta nie błądzi : . czytałem że sustanon 250 bieże się raz w tygodniu strzał, nie chce mieć skutków ubocznych i innych problemów bo i tak nieźle wyglądam, ale chce

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 2459| Data: 2004-01-21 09:13:28| Liczba SOGów: 2
  • SUSTANON 300 MIAŁ KTOŚ STYCZNOŚC Z TYM KOKSEM???

    witam mam pytanie czy ktoś z was miał styczność z sustanon 300 chodzi mi o to czy jest dobry i czy spotkał się ktoś z wy***ką tego srodka ...proszę o odpowiedz i z góry dziękuje wszystkim

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 5077| Data: 2010-02-03 13:00:59| Liczba SOGów: 0
  • Sustanon

    sustanon + deca durabolin. co myślicie o takiej składance na drugi cykl ile tego by musiało być i jak rozpisane mam dostęp do sustanonu firmy organon czyli ruski produkt. czy jest ok przypomnę tylko, że ważę 95 kg. 178 cm wzr. mój pierwszy

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 7213| Data: 2000-12-09 19:44:49| Liczba SOGów: 0
  • sustanon 250

    w zwiazku z licznymi podrobami zwiazanymi z brakiem omnadrenu na rynku czy warto pokusic sie o zakupienia sustanonu mam wieksza pewnos o oryginalnosci tego leku niz omy testex zamiast prolongatum sustanon zamiast omki ralf

    Odpowiedzi: 38| Ilość wyświetleń: 6193| Data: 2002-01-19 10:50:38| Liczba SOGów: 2
  • sustanon fake/real?

    witam! czy trafilem na oryginał czy jak wiekszosc na fake... towar od v ce mistrza swiata juniorów sustanon 250 m.l.no:000001 p.r.no:002445 sn:ns86398 exp10/2011 http://img257.imageshack.us/img257/497/zdjcie035p

    Odpowiedzi: 67| Ilość wyświetleń: 4986| Data: 2009-03-29 09:49:18| Liczba SOGów: 1
  • Pomoc w rozpisce dawkowania sustanon + deca porady

    witam mam pytanie dla osób ktore znaja sie na rzeczy mianowicie planuje cykl z : 20 sytrzałów sustanon 250 1ml/250mg z organonu mysle co 2 dni bić nastepnie 2 dni po ostatnim strzale sustanonu 10 strzałów deca

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 2005| Data: 2010-02-22 16:39:33| Liczba SOGów: 0
  • sustanon 250 i metanabol PMP 10mg - POMOC.

    : 1911 kilokalorii kcal 16. wyniki siłowe: klata: brak martwy ciąg: brak przysiad: brak pytanie: sustanon 250 i metanabol pmp 10mg prosze o dawakowanie co na odblok

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 1599| Data: 2012-10-21 18:08:21| Liczba SOGów: 0
  • Sustanon 250 - Turecka Apteka

    2009/20090602232903 sustanon 250 turecka apteka eczane pharmacy

    Odpowiedzi: 30| Ilość wyświetleń: 6232| Data: 2009-06-02 23:29:03| Liczba SOGów: 1
  • Deca+Sustanon, Deca+Meta czy Deca+Winko

    mam pytanie z jakim sterydem najlepiej laczyc dece zastanawiam sie nad cyklemn deca + meta moze deca + sustanon albo deca + winstrol. ktory z tych cyklow jest najlepszy niech masa bedzie z wami!!!

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 6325| Data: 2003-11-22 21:19:58| Liczba SOGów: 0
  • Sustanon,deca durabolin,winstrol.

    witam! przymierzam się do cyklu deka grecka , wino i sustanon zakupiłem aktualnie 10d 10s i 100 tabletek wina. moje pytanie jest następujące, czy warto najpierw brac deke z

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 3550| Data: 2008-07-01 11:11:26| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}