Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: stepper opinie

Strona 1 z 2

  • Początkujący z crossfitem, prośba o opinie

    dostęp do sprzętu: drazek, obciążenie 100kg, ławka z regulacją skos i góra + stojaki, gryf łamany hantle, stepper cel treningowy: zjechać z fatu, poprawa kondycji dieta przedstaw zrzut z potreningu.pl : ok. 160g białka / 200 węgli / 70

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 1232| Data: 2014-03-10 22:35:12| Liczba SOGów: 0
  • Stepper A STAWY

    kupiłam side stepper z zamiarem wzmocnienia mięśni , w szczegolności pośladków, za zgubieniu kg raczej mi nie zalezy. przed zakupem

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 1961| Data: 2009-11-26 22:02:35| Liczba SOGów: 0
  • Wiosenny plan- opinie???

    od niczego już od dłuższego czasu ćwiczę, chodzę na basen. rano 45 minut pływania bądź 45 minut na siłowni stepper orbitrek, bieżnia co drugi dzień wieczorami aerobik i spinning, lub aerobik i siłownia stepper orbitrek,

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 833| Data: 2006-04-27 09:27:53| Liczba SOGów: 0
  • Bieżnia/stepper, chodzenie, kolana

    zdaje się, że pasowałaby bieżnia elektryczna, ale ma ona 3 zasadnicze wady jest droga, jest duża i żre prąd. stepper natomiast zbiera niepochlebne opinie nt. kolan. póki co kolana mam zdrowe, ale bardzo nie chciałbym, żeby to uległo zmianie.

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 5406| Data: 2008-08-06 18:37:34| Liczba SOGów: 0
  • stepper opinie

    stepper odchudza

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 484| Data: 2013-06-16 12:22:22| Liczba SOGów: 0
  • Mój trening: opinie

    na rowerze, ale już teraz ruszam na siłownię. oto mój plan ćwiczeń 2x w tygodniu ; rozgrzewka ok. 30 minut stepper przerwa 2 3 minuty ok. 30 minut bieżnia 1 minuta marszu + 1 minuta biegu naprzemiennie ok. 10 minut na atlasie, z

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 324| Data: 2011-02-28 13:10:39| Liczba SOGów: 0
  • Trening siłowy - proszę o opinie

    chciałbym się dowiedzieć co myślicie o moim planie treningu na siłę. do dyspozycji mam tylko hantle, ekspander, stepper obciążenia na ręce i nogi 2 kg poniedziałek a barki 7 x 7 wyciskanie sztangielek przednie,boczne aktony 7 x 7

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 356| Data: 2011-02-09 21:12:09| Liczba SOGów: 0
  • dieta na odchudzanie i na zdrowie proszę o opinie

    stan zdrowia : wysoki cholesterol i trójglicerydy preferowane formy aktywności fizycznej : rower stacjonarny, stepper aerobik stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : czy możliwe jest wprowadzenie suplementów : tak stosowane wcześniej

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 799| Data: 2012-02-29 18:48:25| Liczba SOGów: 0
  • Czy stepper bedzie najlepszym rozwiazaniem?

    ze jest to praca na stojaca w ruchu. wymyslilam sobie,ze dobrym sposobem na to by o siebie zadbac bedzie zakup steppera czy aby dobrze mysle prosze o opinie na ten temat,pomoc w ulozeniu diety, a takze dobraniu odpowiednich cwiczen. pewne powody

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 1694| Data: 2005-05-06 20:58:06| Liczba SOGów: 0
  • plan na redukcję. Proszę o opinie!

    siłownia, sztanga/sztangielki : w poniedziałek full osprzęt reszta dni ławka, sztanga, sztangielki, rowerek, stepper dieta : na razie to co mamusia wyskrobie + słodycze + nieregularne jedzenie i obżeranie się wieczorem

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 1410| Data: 2008-10-18 23:24:56| Liczba SOGów: 0
  • Dieta/redukcja-dziennik [zdj. str. 10]

    w domu siła wyższa. uprawiany sport lub inne formy aktywności : 3x w tygodniu trening siłowy w domu fbw, w dnt stepper narazie 2 3x w tyg po 15min odżywianie : zdrowa dieta cel : redukcja do stanu takiego, abym mógł działać dalej.

    Odpowiedzi: 221| Ilość wyświetleń: 15427| Data: 2014-03-03 15:58:19| Liczba SOGów: 8
  • Proszę o ocenę diety/ćwiczeń dla dziewczyny

    wysokości pępka w którym miejscu najszybciej chudniesz : talia, uda uprawiany sport lub inne formy aktywności: stepper od czasu do czasu co lubisz jeść na śniadanie: owsianka, jajka co lubisz jeść na obiad : mieso smażone, pieczone, makaron,

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 608| Data: 2013-08-24 16:48:53| Liczba SOGów: 0
  • znowu o redukcji..

    trudno..od sierpnia zeszlego roku systematycznie chodze na silownie.najpierw ok.godziny aerobow szybkie chodzenie, stepper orbitek , potem cwiczenia silowe ze sztangielkami 3,4 kilo , cwiczenia na maszynach i inne brzuszki, cwiczenia na nogi,

    Odpowiedzi: 27| Ilość wyświetleń: 2429| Data: 2008-01-16 21:19:22| Liczba SOGów: 1
  • Regeneracja , frustracja & hard work

    wszystkim schodzi. potem ten trening do 2h. max. później wracam na matę i znowu to rozciągam. a następnie idę na stepper i jadę na nim 30 min. wstaję sobie rano , jem i tak 30 min. po posiłku ruszam na siłownię. przed samą rozgrzewką łykam

    Odpowiedzi: 0| Ilość wyświetleń: 282| Data: 2015-06-14 22:05:06| Liczba SOGów: 0
  • Spalacz dla kobiety - pomóżcie wybrac

    cebula 70g • kolacja vi tuńczyk 60g pół puszki trening: poniedzialek 20 min rowerek 10 min stepper 15 min siłówka sybkie tempo, duzo powtorzen, krotkie przerwy 15 min rowerek brzuszki do upadłego wtorek 45 min

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 2360| Data: 2005-02-09 13:01:26| Liczba SOGów: 1
  • Interwały + Cardio - Łączenie

    treningowe robię bardzo intensywne interwały. tego samego dnia trening w odstępie czasowym. po treningu wchodzę na stepper 30 min. i tutaj moje pytanie. czy to cardio po treningu jest w ogóle potrzebne i skuteczne. może dziwnie to brzmi ale nie

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 205| Data: 2016-06-03 10:03:27| Liczba SOGów: 1
  • co sądzicie o stepperach hms

    hej pierwszy post więc nie krzyczcie na mnie za bardzo ; prześledziłem opinie na temat stepperów w necie i tym forum generalnie wiekszość poleca taki sprzęcik, z jednym ale ... szybko się psują ... siłowniki

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 6592| Data: 2006-05-06 11:20:55| Liczba SOGów: 0
  • Czy taki trening bedzie skuteczny?

    1 suplementy: thermo fat burner treca trening 5 razy w tygodniu poniedzialek 20 min rowerek 10 min stepper 15 min silowka sybkie tempo, duzo powtorzen, krotkie przerwy 15 min rowerek wtorek 45 min basen sroda przerwa

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 613| Data: 2005-02-09 08:45:36| Liczba SOGów: 0
  • tenis, pływanie, siłownia a suplementacja

    tak: 1 co 2 dzień siłownia trening obwodowy z rozgrzewką na maszynie eliptycznej. po treningu robię jeszcze stepper na wysokim obciążeniu 30 min. 2 środy 4h tenis ziemny plus 1h basen 3 piątek 2,5 h basen basenu jest mało,

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 973| Data: 2015-02-24 21:39:11| Liczba SOGów: 1
  • Trening do oceny

    mam organizm dziwny ale nie ma co się przetrenowywać. oczywiście do tego po treningu jakieś rowerek, wioślarz albo stepper i co byście powiedzieli gdybym w wolne dni dodał jakieś bieganie, basen, saune lub coś w tym stylu. pozdrawiam i czekam

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 375| Data: 2012-09-06 19:52:25| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}