Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: spalacze tłuszczu opinie

Strona 1 z 3

  • Dobra dieta?!?! Opinie...

    pytanie odnosie supli bo jestem zupełnie zielony, co zastosowac przy takiej diecie, jakie rodzaje bialek i jakie spalacze podobno fat burnery sa dobre , ale ja jestem zupełnie zielony wiec proszę o pomoc. nie chce nic obciazajecego serducho

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 1885| Data: 2007-08-08 08:53:40| Liczba SOGów: 0
  • Split 5 dni w tygodniu, proszę o konstruktywne opinie

    stosujesz doping/prohormony: nie czy stosujesz suplementy: tak, jadłem bcaa i węgle po treningu. czy stosujesz spalacze pobudzacze: nie *************************************************************** trening: poniedziałek barki

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 1625| Data: 2012-01-14 04:42:20| Liczba SOGów: 0
  • niecodzienny trening, proszę o opinie i porady

    czy stosujesz doping/prohormony: nie czy stosujesz suplementy: tak czy stosujesz spalacze pobudzacze: tak *************************************************************** i dochodzimy do sedna. opiszę poniżej mój trening. proszę was o

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 467| Data: 2011-06-01 21:48:21| Liczba SOGów: 0
  • Plan do oceny. Prosze o opinie.

    czy stosujesz doping/prohormony: nie czy stosujesz suplementy: tak czy stosujesz spalacze pobudzacze: nie o to trening: poniedzialek: plecy+brzuch podciaganie sztangi w opadzie nachwytem 4x10 wiosłowanie sztangielką 3x12

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 646| Data: 2015-03-07 19:38:22| Liczba SOGów: 1
  • Krotkie pytanie o spalaczach dla doswiadczonych (prosze o opinie)

    panowie sprawa jest krotka i prosta tak mi sie chyba wydaje 1. po co ludzie zarzucaja spalacze a czy to z powodu tego, ze nie spada im juz waga wcale a jezeli nie spada to dlaczego po prostu nie utna

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 332| Data: 2013-10-13 13:27:50| Liczba SOGów: 0
  • Trening superserie! Zmiany w treningu wasze rady i opinie ! :)

    czy stosujesz doping/prohormony: nie czy stosujesz suplementy:tak czy stosujesz spalacze pobudzacze:tak trening superserie które ostatnio mnie zaintesresowały robiłem już je przez 2 tyg i powiem ze jestem bardzzo zadowolony mięsnie

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 740| Data: 2013-05-22 18:37:02| Liczba SOGów: 0
  • Spalacze tluszczu

    na temat spalaczy tluszczu i nadal nie wiem co wybrac. jak juz wydaje mi sie ze znalazlem dobry to pozniej czytam opinie na forum i okazuje sie ze to pic na wode, sie ta tylko dobra reklama a produkt nie moze dzialac. chcialbym kupic mocny

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 217| Data: 2017-01-11 14:14:53| Liczba SOGów: 1
  • Spalacze tluszczu

    powinienem kupic ten środek,i jak dawkować. jakie moge wystapic mozliwe stkutki uboczne dzieki za wystluchanie i opinie 41

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 781| Data: 2007-11-15 11:45:03| Liczba SOGów: 0
  • 20 winstrol depot 50mg/1ml 5 sustanol 250mg/1ml efedryna i clen wasze opinie??

    jak sie skonczy okres poltrwania jak tak to czym i jak odblokowac sie po calym cyklu i czy dobrze jest brac spalacze tluszczu w czasie cyklu czy lepiej na sam koniec... z gory dziekuje za porady: pozdro:

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 2213| Data: 2008-04-21 12:18:13| Liczba SOGów: 1
  • Spalacz tluszczu podnoszący wydolność

    lecz kompletnie nie wiem co wybrac cwicze od poltorej roku conajmniej 5x w tyg, co jakis czas do diety wlaczam spalacze zalezy mi na czyms co bedzie podnoscic moja wydolnosc na treningach. niedawno bralam venoma hyperdrive 3.0, dzialal calkiem

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 211| Data: 2016-08-07 16:42:45| Liczba SOGów: 0
  • GABA (Kwas Gamma-Aminomaslowy)

    stosowanie gaba przed treningami lacznie z substancjami stymulujacymi centralny uklad nerwowy kofeina, synefryna, spalacze tluszczu, termogeniki i inne daje mozliwosc osiagniecia wysokiego tempa przemiany materii z jednoczesnym ograniczeniem

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 10451| Data: 2010-10-24 19:18:37| Liczba SOGów: 0
  • Regeneracja , frustracja & hard work

    i minerały + omega 3 + magnez chelatowy , wit.c 4g. guarana , lecytyna , osłona wątroby. czy stosujesz spalacze pobudzacze: guarana / pre workout z 1.3 ****pomiary poziomu tłuszczu nie wymagane ************************** obecnie 10% bf

    Odpowiedzi: 0| Ilość wyświetleń: 281| Data: 2015-06-14 22:05:06| Liczba SOGów: 0
  • 4 dniowy plan na masę i siłę do korekty.

    bedzie h drol czy stosujesz suplementy: tak bialko/gainer/bcaa w malych ilosciach czy stosujesz spalacze pobudzacze: nie witam was! czy taki plan treningowy jest dobry celem jest czysta masa i siła. dieta jest, suplementy takze moje

    Odpowiedzi: 33| Ilość wyświetleń: 2345| Data: 2011-01-15 16:06:50| Liczba SOGów: 1
  • Krotkie cykle [po 4-8 tygodni] jak to wyglada ze strony optymalnego rozwoju

    doping/prohormony:nie czy stosujesz suplementy: tak białko w prochu, vit c, kolagen, kreatyna czy stosujesz spalacze pobudzacze: kofeina dobra przebrnolem ankiete wiec teraz pytanie , pytam osoby ogarniete nie chodzi mi tu o pseudo

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 756| Data: 2015-09-05 01:14:31| Liczba SOGów: 0
  • połączenie treningu siłowego i hipertroficznego

    czy stosujesz doping/prohormony: nie czy stosujesz suplementy: nie czy stosujesz spalacze pobudzacze: nie ostatnio trenowałem hst byłem zadowolony z efektów lecz chciałbym teraz zmienić ten trening. pomyślałem nad połączeniem treningu

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 490| Data: 2014-06-25 19:21:41| Liczba SOGów: 0
  • Trening na mase do oceny

    czy stosujesz doping/prohormony: czy stosujesz suplementy: czy stosujesz spalacze pobudzacze: zmieniony przez wisnia9 w dniu 2011 04 15 19:52:48 zmieniony przez wisnia9 w dniu 2011 04 15 20:00:20

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 800| Data: 2011-04-15 19:50:40| Liczba SOGów: 2
  • trening - redukcja

    doping/prohormony: nie czy stosujesz suplementy: universal strom tylko po treningu, bcaa przed aero czy stosujesz spalacze pobudzacze: nie stosuje ale kupiłem olimp thermo speed mogę dodać witam : . na siłowni ćwiczę ponad 2 lata.

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 520| Data: 2013-12-15 21:21:27| Liczba SOGów: 0
  • Trening do oceny

    chce skonczyc 2 tygodniu czerwca, jak ktos ma jakies ciekawe propozcyje to chetnie poslucham czy stosujesz spalacze pobudzacze: kofeina 1 cap 200mg kofeiny i 200mg l tyrozyny ***************************************************************

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 474| Data: 2011-04-18 23:10:38| Liczba SOGów: 0
  • FBW do oceny

    czy stosujesz doping/prohormony: nie czy stosujesz suplementy: aminokwasy /białko/ beta alanina czy stosujesz spalacze pobudzacze: witam wszystkich w następnym tygodniu wracam na siłke mam nadzieję nie ćwiczyłem 3 tygodnie nie jest to

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 377| Data: 2014-02-14 15:18:56| Liczba SOGów: 0
  • split - priorytet Barki

    czy stosujesz doping/prohormony: nie czy stosujesz suplementy: tak czy stosujesz spalacze pobudzacze: kawka przed treningiem, okazyjnie jac3d *************************************************************** na treningu moim priorytetem

    Odpowiedzi: 24| Ilość wyświetleń: 1977| Data: 2012-06-13 16:37:30| Liczba SOGów: 1

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}