Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: soczewica właściwości

Strona 1 z 15

  • Soczewica

    w diecie na masę można wykorzystać czy odradzacie taki posiłek kasza, soczewica oliwa z oliwek, warzywa .czy dać jeszcze jakies mięso do tego w dni treningowe chyba odpada ile gram będzie

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 4287| Data: 2005-07-30 18:28:50| Liczba SOGów: 0
  • soczewica czerwona (nasiona suche)

    soczewica czerwona nasiona suche niemoge znalesc w tabelach tego jakie to ma stezenie ig dobre bedzie na diete redukcyjnom i w jakich porcjach sobie wydzielac czesto to mozna jesc np jak jem gracham z pomidorem to takie + 50g przy kazdym

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 2240| Data: 2006-07-07 20:33:24| Liczba SOGów: 0
  • kreatyna w wodzie traci wlasciwosci

    czesc mam takie pytanko. ostatnio gdzies uslyszalem, ze po rozpuszczeniu kreatyny w proszku z sokiem lub z woda nie znam innego sposobu rozpuszczania traci ona wszystkie swoje wlasciwosci. chcialbym wiedziec czy ktos jeszcze o tym slyszal i czy

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 2039| Data: 2004-11-29 23:36:40| Liczba SOGów: 1
  • Soczewica

    czy soczewica w trakcie diety na mase bedzie dobra b23,5/ ww52/ t1,1/

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 2684| Data: 2005-11-24 23:54:35| Liczba SOGów: 0
  • otwarta kreatyna, a jej wlasciwosci

    czesc. czy kreatyna ktora jest otwarta ok 10 tygodni nie straci swoich wlasciwosci czy mozna ja dalej dawkowac czy jest do wyrzucenia mam kreatyne z vitalmaxu pozdr zmieniony przez klocu.s. w dniu 2009 07 30 09:51:00

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 1200| Data: 2009-07-30 09:50:21| Liczba SOGów: 1
  • Diety każdego rodzaju

    kiszone, kalafiory, brukselka, groch zielony i suchy, kapusta pekińska, czosnek, cebula, grzyby świeże i suszone, soczewica soja, potrawy z warzyw smażone lub duszone, owoce kwaśne i niedojrzałe, śliwki, porzeczki, figi, gruszki, agrest, truskawki

    Odpowiedzi: 57| Ilość wyświetleń: 72428| Data: 2003-03-12 17:36:42| Liczba SOGów: 21
  • TRENING PIŁKARSKI - wszystko co Ci potrzebne by się rozwijać

    lub bestłuszczowy ser. produkty roślinne fasola z puszki,czerwona,szparagowa itp. groszek soczewica inne warzywa strączkowe orzechy i nasiona chleb ziemniaki,ryż,makaron,zboże produkty sojowe chociaż nie są bogate w

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 234252| Data: 2007-01-07 18:44:37| Liczba SOGów: 63
  • Intermittent fasting (IF) okresowy post - zbiór badań

    coraz wiecej zaczyna sie pojawiać pytań w związku z zmiana sposobu myslenia czy samego odzywniana się. wiele mitow legło w gruzach. przez lata bylismy karmieni glownie przez trenerów/dietetyków nie ma co uktywac nie działających w swoim

    Odpowiedzi: 711| Ilość wyświetleń: 284139| Data: 2011-06-07 05:02:17| Liczba SOGów: 122
  • DLA KAZDEGO

    1 3% białka warzywa, ziemniaki i owoce — 1 3% białka białka niepełnowartościowe: groch, fasola, soja, bób, soczewica — 20% białka pieczywo, mąka, makarony, kasze — 8 13% białka dla kulturysty ważącego np. 80 kg i trenującego 5 6 razy w

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 9986| Data: 2003-01-22 17:18:06| Liczba SOGów: 43
  • Odżywianie

    1 3% białka warzywa, ziemniaki i owoce 1 3% białka białka niepełnowartościowe: groch, fasola, soja, bób, soczewica 20% białka pieczywo, mąka, makarony, kasze 8 13% białka dla kulturysty ważącego np. 80 kg i trenującego 5 6 razy w

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 10437| Data: 2006-11-04 22:17:32| Liczba SOGów: 9
  • zdrowo jesc

    — roślinnego: soja, migdały, orzechy laskowe, zboża pełno ziarniste oraz niektóre rośliny strączkowe groszek, soczewica .. . ideałem byłoby spożywanie takiej samej ilości protein roślinnych, co zwierzęcych. jednak nie zawsze jest to takie

    Odpowiedzi: 20| Ilość wyświetleń: 33633| Data: 2003-03-10 16:26:02| Liczba SOGów: 25
  • Dieta zgodna z grupą krwi - podstawowe informacje

    fasole i inne rośliny strączkowe wskazane: fasola czerwonej soi, fasolka czerwona, fasolka navy, fasola pinto, soczewica zielona. unikać: fasoli aduke, azuki, czarnej, garbanzo, fava, lima, nerkowatej, groszku czarne oczko . zboża

    Odpowiedzi: 64| Ilość wyświetleń: 293665| Data: 2003-03-09 11:57:12| Liczba SOGów: 47
  • Odżywianie a grupa krwi

    0 jest gluten znajdujący się w kiełkach pszenicy. jak również niektóre fasole i rośliny strączkowe, szczególnie soczewica i fasola nerkowata, zawierają lektyny, które odkładają się w tkankach mięśniowych, czyniąc je bardziej alkalicznymi i mniej

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 15991| Data: 2006-04-29 19:14:42| Liczba SOGów: 1
  • Diety dla poszczególnych grup krwi

    0 jest gluten znajdujący się w kiełkach pszenicy. jak również niektóre fasole i rośliny strączkowe, szczególnie soczewica i fasola nerkowata, zawierają lektyny, które odkładają się w tkankach mięśniowych, czyniąc je bardziej alkalicznymi i mniej

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 7678| Data: 2005-08-02 23:46:17| Liczba SOGów: 4
  • Słowniczek pojęć-składniki stackow,no boosterów,termogeników o boosterów testosteronu

    3, 6 lakton dalej jako dgl , jest naturalnym metabolitem glukozy regulującym formowanie glikogenu. dgl posiada właściwości hepato ochronne [19], co znaczy, że będzie poprawiał stan zdrowia wątroby i usprawniał jej działanie, czyli miejsca, gdzie

    Odpowiedzi: 17| Ilość wyświetleń: 14518| Data: 2007-01-07 19:30:30| Liczba SOGów: 18
  • Mikro i makroskładniki - zapotrzebowanie

    mąka sojowa, kasza jęczmienna, orzechy, kasza gryczana, czekolada, kakao, pestki dyni, fasola, groch, kukurydza, soczewica szpinak, mąka pełnoziarnista. zapotrzebowanie: magnez wyraża się w tabelach żywieniowych w miligramach [mg]. aby

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 22447| Data: 2005-11-03 09:41:05| Liczba SOGów: 5
  • Plecy (dobry trening)

    naprawdę nie wiem czy to bylo, bo nie widzialem i nie jestem non stop na forum, ale podac te informacje nie zaszkodzi : tekst jest dlugi, ale zapewniam ze warto przeczytac : plecy rozwijanie plecow do maksimum jest absolutna

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 32197| Data: 2002-08-26 03:11:13| Liczba SOGów: 13
  • POZYTYWNY WPŁYW ŻYWIENIA NA NASTRÓJ

    drożdże; kwas foliowy sałata, warzywa kapustne, natka pietruszki, buraki, ogórki, grochy, fasole, soja, soczewica pomarańcze, chleb razowy i wątroba; cholina żółtko jaj, wątróbka i inne podroby, chude mięso, drożdże, kiełki pszenicy,

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 14376| Data: 2005-09-04 18:24:23| Liczba SOGów: 7
  • MACA(Lepidium)

    w mleku lub wodzie na podobieństwo kaszy. proszek z wysuszonych korzeni dodaje się też do napojów, co nadaje im właściwości odżywcze . jako alkohol. liście i korzeń maki stanowią źródło wartościowych składników odżywczych. korzeń

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 22188| Data: 2007-01-18 22:47:48| Liczba SOGów: 3
  • [art] Zmiany w żywności podczas jej przetwarzania i przechowywania.

    tylko w 5 10% z gdy są wycieki z mięsa 25%. dla roślin strączkowych przedstawia się to następująco groszek 46& soczewica 81% fasola 70 do 90%. oczywiście mówię tutaj o gotowaniu. najwyższe straty są w żywności wysoko przetworzonej. witamina b2

    Odpowiedzi: 25| Ilość wyświetleń: 21414| Data: 2009-07-08 15:37:45| Liczba SOGów: 8

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}