Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: san attitude opinie

Strona 11 z 420

  • HOT SPORT DRINK - wasze opinie i komentarze

    kto już dostał i spróbował niech opisuje swoje odczucia i opinie

    Odpowiedzi: 81| Ilość wyświetleń: 10211| Data: 2008-08-07 12:29:39| Liczba SOGów: 3
  • Trening po przerwie 2 letniej - opinie

    się zmotywowałem i od dziś wróciłem na siłownie, starałem się ułożyć w miarę standardowy plan 4 dniowy, proszę o opinie na jego temat oraz o ewentualne uwagi. poniedziałek klata wyciskanie sztangi na ławce płaskiej 16/16/14/14 wyciskanie

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 2141| Data: 2013-08-05 11:17:07| Liczba SOGów: 0
  • USBlabs Jack3d wasze opinie i rady

    mało wiedzą o tym co mi kupili % dlatego proszę o odpowiedzi na powyższe pytania i ogólne rady odnośnie jack3d, opinie + i . pozdrawiam.

    Odpowiedzi: 28| Ilość wyświetleń: 3421| Data: 2012-02-07 23:07:17| Liczba SOGów: 1
  • Scitec Big Bang - Opinie

    tak jak w temacie, czy brał ktoś ów suplement interesuja mnie opinie ludzi, ktorzy go brali. ostatni booster przedtreningowy jaki bralem to mesomorph, wiec zastanawiam się czy klepnie mnie on równie mocno. 3

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 13321| Data: 2010-08-09 14:34:48| Liczba SOGów: 0
  • PIERWSZY CYKL - PROSZE O OPINIE

    przy mojej wadze podjadanie do diety jest chyba wskazane 3 czy dobrze ułożyłem czekam na jakięś konstruktywne opinie

    Odpowiedzi: 23| Ilość wyświetleń: 1120| Data: 2010-03-10 23:14:39| Liczba SOGów: 0
  • Mój (eksperymentalny) trening - proszę o opinie:)

    i wielu moim kolegom nie podoba sie mój trening bo za duzo serii, bo za mało na bicka itp. ale licze na waszą opinie : dodam że trening robie 3 tydzień i już widzę poprawę używalnego obciązenia oraz czucia mięśni pierwszy mój plan w którym

    Odpowiedzi: 21| Ilość wyświetleń: 1425| Data: 2008-01-12 23:26:57| Liczba SOGów: 1
  • masteron opinie

    witam mógł by ktoś wyrazić swoją opinię na temat tego środka jak działanie,przy jakiej diecie,z jakim testem. jakie dawki są odpowiedni na pierwszy kontakt nie wstawiam ankiety bo nie chce dawki dla siebie tylko dawki od do 3 z góry dzięki.

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 8545| Data: 2011-07-12 08:39:28| Liczba SOGów: 0
  • Cykl wasze opinie

    na ciśnienie nie mam tendencji do zatrzymywania wody i ginekomasti więc proviron tylko w przypadku. wasze opinie

    Odpowiedzi: 30| Ilość wyświetleń: 1922| Data: 2005-07-11 19:03:52| Liczba SOGów: 1
  • chinskie hgh vs apteka(opinie)

    191a hormonu wzrostu . po kolsultacji z kims bardzo kumatym z polskiego swiata kulturystyki slyszalem tak sama opinie , ze warto stosowac chionskie hgh bo nie odbiega ono jakoscia tak bardzo jak cena . bylo by za***iscie jak by osoby ktore maja cos

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 3211| Data: 2011-07-16 18:24:06| Liczba SOGów: 0
  • JAKIE BCAA NAJLEPSZE? 3 rodzaje - OPINIE

    cześć chciałbym poznać wasze opinie na temat 3 bcaa które najlepsze według was 15 : 1 hi tec amino anabol professional 2 trec anabolic bcaa system 3 universal amino 1900

    Odpowiedzi: 25| Ilość wyświetleń: 11099| Data: 2009-04-22 14:52:55| Liczba SOGów: 0
  • Alchemia -Ostateczne opinie ...

    odpowiedzi co siedzi w alchemi i i czy warto co kolwiek jeszce tej firmy kupic czy omijac ja z dalek prosil bym o opinie o srodkach tej firmy wszelkie opinie pozytywne i negatywne mam nadzieje rozwiaza nasze ostateczne watpliwosci tyczace sie tej

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 2164| Data: 2007-11-18 16:48:10| Liczba SOGów: 0
  • METHANEX I-25, opinie

    meta w tabletkach razak dziala, iniekcyjna tez dziala ale ktora dziala lepiej prosilbym o opinie osob, ktore mialy doswiadczenie z wersja iniekcyjna w teorii, przy odpowiednim dawkowaniu iniekcyjna dziala lepiej,

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 2053| Data: 2009-12-08 16:45:44| Liczba SOGów: 0
  • KSIĄŻKA - "Witaminy, minerały i suplementy" OPINIE !!!

    cześć, mam do was proźbe, napiszcie co sądzicie o tej książce http://witaminy suplementy.zlotemysli.pl/ wasze opinie itd. ma ktoś ją z was. czy godna polecenia, prosze bo chce ją kupić, ale niewiwm czy jest ko. z góry dzięki za

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 13270| Data: 2008-06-19 17:14:30| Liczba SOGów: 1
  • Czy to odpowiedni trening? Proszę o opinie.

    mam 17 lat ważę ok. 65 kg i mam 171cm wzrostu, trenuje boks od 3 miesięcy 2 razy w tygodniu. chciałbym prosić was o opinie porady, jakieś korekty odnośnie mojego treningu, osób które znają się na rzeczy. nie jestem wysoki więc ustosunkowuje się do

    Odpowiedzi: 34| Ilość wyświetleń: 1570| Data: 2012-03-08 09:34:50| Liczba SOGów: 0
  • VITALMAX CFM Whey Protein Isolate - opinie

    witam! mam prosbe do osob ktore braly ten produkt i o opinie na jego temat... czy warty jest swojej ceny bo nie wiem do konca czy warto wydac pieniadze na te bialko czy lepiej

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 4080| Data: 2006-08-12 16:54:52| Liczba SOGów: 0
  • (5) Test i Opinie dla X-pomp - Mutant Noxx z Anabolik Legions

    podziękowania dla user a x pomp za możliwość przeprowadzenia testu. czekamy na foty produktu i pierwsze opinie spam = ban zmieniony przez remik7 w dniu 2012 06 21 20:03:28 zmieniony przez remik7 w dniu 2012 06 21

    Odpowiedzi: 79| Ilość wyświetleń: 5429| Data: 2012-06-21 20:03:02| Liczba SOGów: 2
  • MRM Smart Blend, opinie?

    na ten preparat ponizej, co o nim myslicie, no i czy warty swojej ceny, bo nie mam grubego portfela:d przydatne beda opinie czlowiekow, co to uzywali,ew. moze jakis zastepnik smart blend to mieszanka niezbędnych kwasów tłuszczowych. produkt

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 1114| Data: 2006-06-05 01:05:59| Liczba SOGów: 0
  • OBWÓD PASA!!!-OPINIE FACHOWCÓW

    witam chciałbym poznać wasze opinie na temat zmniejszernia obwodu pasa obecnie waże 102kg i mam 104 w pasie brzuch robie 4 razy w tygodniu brzuszki

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 1434| Data: 2010-02-04 11:14:37| Liczba SOGów: 0
  • ZDJECIA WSZYSTKICH SRODKOW NA CYKL prosze o opinie

    ltd. jest to nowe zrodlo nigdy nic od tego kolesia nie bralem dlatego wklejam fotki i prosze o jakies opinie co na ten temat sadzicie jak waszym zdaniem to wyglada facet ogulem wygladal spoko kolo 40 lat i widac ze cwiczy i ma pojecie co

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 5244| Data: 2007-10-12 23:42:49| Liczba SOGów: 1
  • Stanozolol genesis - jadł ktoś taki? Jakie opinie?

    jadł/miał ktoś taki w takim opakowaniu jakie opinie ps. 3 hologramy 2 na pudełku, jeden na słoiczku. widziałem wersję z napisem stanozolol tablets usp, albo z

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 7629| Data: 2010-06-22 17:15:08| Liczba SOGów: 2

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}