Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: salbutamol opinie

Strona 1 z 1

  • Salbutamol

    spalenie reszty tkanki tłuszczowej ale już nie kosztem mięśni... także zastanawiam się nad miesięcznym cyklem na salbutamolu 2 tygodnie 16g dziennie 2x po 8 lub 4x4 co 2h i następne 2 tyg zwiększać do 28 nie 32 . czy taki cykl z dietą 2,5 3 g

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 788| Data: 2012-06-26 02:12:01| Liczba SOGów: 0
  • Salbutamol

    i na pachwinach wiec myslalem ze do tego etapu ten brzuszek mały bo mały ale jednak spadnie. gdzies czytałem ze salbutamol jest dobrym lekiem na cięcie. jako ze uzywam go 5x w tyg w formie wziewnej ventolin to nie zaszkodzi mi chyba branie go w

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 371| Data: 2015-06-21 21:43:46| Liczba SOGów: 0
  • Salbutamol a sporty walki

    słyszałem, że salbutamol może nieźle zdopingować przy sportach walki, jednoczesnie czytalem calkiem sprzeczne opinie na forum. jak to jest naprawde

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 2828| Data: 2007-02-03 17:10:48| Liczba SOGów: 1
  • Salbutamol- jakie dawki?

    na redukcji planuje wrzucic w pierwszym miesiacu mala dawke t3 i salbutamol potem po miesiacu clen na 4 5tyg. clen bedzie dzialal po salbutamolu jakie dawki sally leciec od 4 do 24 32mg w szczycie kto bral sally prosze o opinie

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 2108| Data: 2012-05-19 16:03:15| Liczba SOGów: 0
  • Propionat Stanazol i Salbutamol

    z faramdonu odpadają ból poinjekcyjny wchdzi w gre zatem 5% framadon,testopilin jednakze słyszałem kontrowersyjne opinie o lyka , badź tez najnowszy wynalazek chińskich braci testop 100.z stanazolu mysłe nad 10 z bd chyba najpewniejsze na dzień

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 2160| Data: 2005-01-24 00:00:21| Liczba SOGów: 1
  • jak to jest z sally salbutamol?

    a nastepnie zarzucic winko dla lepszego wygladu: natomiast wino w kwietniu/maju. mam 150sztuk aptecznego salbutamolu 4mg. prosze o opinie jak najlepiej rozpisac cykl zacząc od 8mg i podpijac do 24 czy 20mg jak dlugo brac jak z ta przerwa po

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 501| Data: 2016-03-05 09:48:11| Liczba SOGów: 1
  • Czemu wiekszosc robi redukcje na clenie jak mamy "POLSKI clen", czyli Salbutamol?

    plusy, a jakie sally to samo pytanie dotyczy minusow. wiem, ze jest duzo tematow na ten temat, ale chcialbym poznac opinie uzytkownikow jednego i drugiego srodka. minusem clena jest na pewno mozliwosc wyj.ebki. co powiecie wiecej z gory dziekuje

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 1563| Data: 2010-02-14 16:31:29| Liczba SOGów: 2
  • (Ventolin) Salbutamol + Oxodil (Formoteroli fumaras) kontra budowanie masy mięsniowej

    się odczualam. czy ktoś stosuje coś podobnego ewentualnie miał styczność z tym i jak wpływało to na was, proszę o opinie [img]/obrazkisfd/zdjeciasfd/bc043232cfcf40d0a7d591d010c4a627[/img]

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 3463| Data: 2012-12-28 12:04:43| Liczba SOGów: 0
  • Clenbuterol, Salbutamol - różnice

    cześć. słyszałem dwie opinie od dwóch różnych osób, a w internecie nie znalazłem żadnych informacji, mianowicie: cykl: 1 2 clen 2 4 sally 4

    Odpowiedzi: 24| Ilość wyświetleń: 876| Data: 2013-05-30 01:27:23| Liczba SOGów: 2
  • salbutamol zamiast clenbuterolu

    mam dostęp z apteki. z clenem mam problem zakupić. i moje pytanie czy to są środki o podobnym działaniu. bo clenie z opinie samopoczucie nie za dobre po sally wręcz odwrotnie zero zmęczenia. troszkę moje receptory po sally mogą być zapchane przerwa

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 501| Data: 2016-02-03 17:32:12| Liczba SOGów: 0
  • salbutamol+thermo speed

    witam wszystkich tak jak w temacie czy mozna łączyć te dwo środki proszę o opinie

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 660| Data: 2008-10-19 17:24:57| Liczba SOGów: 0
  • Prosba o sprawdzenie i pomoc cyklu

    lab. 20ml gonasi hp 2000ui/1ml 3 strzały clostilbegyt 50mg 40 tabsów nolvadex d 20mg 33 tabsy salbutamol 4mg 100 tabsów dodatki do cyklu to: kompleks witamin i minerałów z olimpa a po skończeniu animal pak cynk kwasy

    Odpowiedzi: 0| Ilość wyświetleń: 309| Data: 2011-10-02 14:57:19| Liczba SOGów: 0
  • primo + winstrol. Pytanie o badania i odblokowanie po cyklu.

    pozniej zauwazylem bardzo delikatne jego dzialanie. w 19 tygodniu dorzucilem winstrol i planowalem rowniez salbutamol ale sam winstrol w dawkach 30mg potrafil wywolywac u mnie czasem takie stany jak drzenie rak, wewnetrzny niepokoj i dosc czeste

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 290| Data: 2016-05-04 22:50:38| Liczba SOGów: 0
  • Pierwszy cykl na dlugich estrach...wiele pytan:)

    co 3 dni, + clenbuterol 2 tygodnie on 11 19 prop 100 e2d 11 18 tren 75mg 12 18 clen 2 dni on 2 dni off lub salbutamol 6 tygodni lacznie 19 20 hcg 1000iu co 3 dni 20 22 clen 21 23 clomid 3 5 dni po 100, reszta po 50 20 26 kreatyna +axis

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 2232| Data: 2010-11-06 22:13:35| Liczba SOGów: 0
  • Masa -dobra jakosc

    susta tu wlasnie nie wiem ale tez 1 10 200mg e5d albo e7d.mozecie cos doradzic winstrol 6 10 30 40mg tabsy ed salbutamol albo clen 6 12 im blizej konca tym trening i dieta bedzie bardziej pod katem oszlifowania i poprawienia separacji i

    Odpowiedzi: 32| Ilość wyświetleń: 4152| Data: 2006-10-18 12:16:42| Liczba SOGów: 2
  • Co o tym myslita?;]

    tego hce jeszcze dozucic vitaral i tran w tab.bo mam w domku wiec nie zaszkodzi dodac i mam zamiaro dodac jeszcze salbutamol prosze o wasze opinie i poprawki. z gory dzieki.

    Odpowiedzi: 17| Ilość wyświetleń: 1545| Data: 2006-01-12 17:16:33| Liczba SOGów: 0
  • Enan superka wino clen

    witam. mam cykl w planach z czego bije enana juz 2 tydz 300ew. 1 2 enan 300 ew 3 10 enan 700 ew 3 10 superka 400 ew 11 16 enan 300 ew 11 16 wino 100 eod 13 16 clen lub salbutamol pozdrawiam i prosze o opinie cel sucha masa.

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 1362| Data: 2010-05-01 00:12:07| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}