Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: salbutamol opinie

Strona 1 z 398

  • Clenbuterol, Efedryna, Salbutamol

    on i 2 tyg off mozna przeplatac z efedryną cena:clen w polsce 40 80 zł 50 tabletek 40 mcg ** salbutamol nazwy salbutamol sally gdzie mozna spotkać: salbutamol lek z receptą czarny rynek skutki uboczne:

    Odpowiedzi: 37| Ilość wyświetleń: 30652| Data: 2007-04-25 18:09:11| Liczba SOGów: 8
  • Salbutamol a sporty walki

    słyszałem, że salbutamol może nieźle zdopingować przy sportach walki, jednoczesnie czytalem calkiem sprzeczne opinie na forum. jak to jest naprawde

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 2716| Data: 2007-02-03 17:10:48| Liczba SOGów: 1
  • Salbutamol- jakie dawki?

    na redukcji planuje wrzucic w pierwszym miesiacu mala dawke t3 i salbutamol potem po miesiacu clen na 4 5tyg. clen bedzie dzialal po salbutamolu jakie dawki sally leciec od 4 do 24 32mg w szczycie kto bral sally prosze o opinie

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 1885| Data: 2012-05-19 16:03:15| Liczba SOGów: 0
  • ACTIVLAB LEUCINE / EAA / BCAA XTRA - OPINIE O PRODUKTACH

    activlab za możliwość przetestowania w/w preparatów, zwłaszcza że nie spodziewałem się otrzymać pełnych puszek . opinie powyższe zamieściłem zgodnie z moimi wrażeniami, przekonaniami i wiedzą jaką posiadam. zmieniony przez faftaq w dniu

    Odpowiedzi: 41| Ilość wyświetleń: 12756| Data: 2011-03-31 20:06:05| Liczba SOGów: 8
  • 4 Test przed treningówek -opinie

    eph fruit blust w pozostałych paczuszkach jest po 1 porcji !! [color=red]w tym temacie wstawiamy tylko opinie [/color] oceniamy tak 1 nazwa 2 smak 3 pompa 4 pobudzenie 5 ogólne odczucia

    Odpowiedzi: 121| Ilość wyświetleń: 9698| Data: 2015-09-21 15:52:01| Liczba SOGów: 8
  • Pierwszy cykl. Clenbuterol + T3 lub Salbutamol + T4

    może nawet do 3g na kg masy i na to zastosować jeden z 2 wariantów: 1 wersja lżejsza t4 7on/7off + salbutamol 14on/14off 50mcg 75mcg 100mcg 200mcg 100mcg 75mcg 50mcg | 0 0 0 0 0 0 0 | 75mcg 100mcg 200mcg 100mcg 75mcg 50mcg 25mcg | 0

    Odpowiedzi: 77| Ilość wyświetleń: 3781| Data: 2013-04-17 21:43:50| Liczba SOGów: 1
  • Salbutamol a palenie papierosów

    witam wszystkich serdecznie mam pewne pytanie dotyczące wpływu palenia papierosów podczas cyklu na salbutamol u. czy palenie papierosów podczas takiego cyklu może mieć jakiś zły wpływ na organizm i czy nie lepiej będzie

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 1475| Data: 2007-04-12 01:08:24| Liczba SOGów: 0
  • salbutamol na dodatnim bilansie azotowym

    a z mniejsza waga sie nie czuje ale chcialbym sie jeszcze bardziej wyciac i wyzylowac. dlatego wpadlem na pomysl salbutamol kretaynka a dokladnie noz lub crea mass oba mam w domu doradzcie co wybrac na leko dodatnim bilansie azotowym moj cel to

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 1022| Data: 2009-04-27 22:33:19| Liczba SOGów: 1
  • Salbutamol recepta

    witam wczoraj w aptece koles kupował przedemną salbutamol w sprayu . i facet wydał mu bez recepty więc i ja sie upomniałem z głupa o salbutamol w tabletkach i tez się nie

    Odpowiedzi: 29| Ilość wyświetleń: 13422| Data: 2005-04-18 10:52:25| Liczba SOGów: 2
  • [REAL] Salbutamol WZF (Polfa Warszawa , Polska )

    nazwa: salbutamol wzf substancja czynna: salbutamoli sulfas producent: warszawskie zakłady farmaceutyczne polfa zawartość: 25

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 10676| Data: 2007-04-10 17:37:43| Liczba SOGów: 2
  • Salbutamol...

    szukam wiadomości na temat tego środka salbutamol ...

    Odpowiedzi: 50| Ilość wyświetleń: 63500| Data: 2005-11-03 15:24:56| Liczba SOGów: 6
  • Ventolin (aerozol) - Salbutamol w sporcie wytrzymałościowym

    , trenuję biegi długodystansowe i chciałbym się wspomóc. na forum mogę znaleźć informację tylko jak dawkować salbutamol w postaci tabletek w tym wypadku najczęsciej pada odp. 4x4mg, a na temat aerozolu nie mogę znaleźć nic... oczywistą rzeczą

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 8280| Data: 2009-06-21 22:46:16| Liczba SOGów: 0
  • propionat + winstrol + salbutamol POMOC W ROZPISANIU

    witam potrzebuje rozpiske na cykl propionat + winstrol + salbutamol testovis 40 amp strombafort 200 tab salbutamol 250 tab płeć : mężczyzna wiek : 27 waga : 95

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 1404| Data: 2011-05-10 14:18:25| Liczba SOGów: 1
  • [REAL] Salbutamol Syrop (Polfa Warszawa , Polska )

    nazwa: salbutamol wzf syrop substancja czynna: salbutamoli sulfas producent: warszawskie zakłady farmaceutyczne polfa

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 5438| Data: 2007-04-11 18:57:38| Liczba SOGów: 1
  • Salbutamol - zakonczenie cyklu

    suplementacja kreatyna zakonczyla sie 3 2 tyg. przed cyklem. w takim wypadku postanowilem na spadki zastosowac salbutamol 4mg do 8 niemam dostepu 2 i teraz prosilbym aby ktos doradzil mi jak przyjmowac salbutamol po cyklu w jakich

    Odpowiedzi: 17| Ilość wyświetleń: 4126| Data: 2004-09-27 12:19:30| Liczba SOGów: 0
  • SALBUTAMOL

    mam małe pytanko: 1 czy salbutamol w postaci wxiewnaj inchalatora ma takie samo działanie jak w tabletkach 2 w jakich ilościach należy brać salbutamol żeby pozbyc sie brzuszka

    Odpowiedzi: 36| Ilość wyświetleń: 5071| Data: 2004-02-27 16:56:08| Liczba SOGów: 1
  • Propionat Stanazol i Salbutamol

    z faramdonu odpadają ból poinjekcyjny wchdzi w gre zatem 5% framadon,testopilin jednakze słyszałem kontrowersyjne opinie o lyka , badź tez najnowszy wynalazek chińskich braci testop 100.z stanazolu mysłe nad 10 z bd chyba najpewniejsze na dzień

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 2007| Data: 2005-01-24 00:00:21| Liczba SOGów: 1
  • wycinka - salbutamol + metanabol

    30 min posiłkiem popołudniowo/wieczornym 2 kapsułki c przez tydzień piąty, szósty, siódmy i ósmy: salbutamol wzf 4x dziennie, dawka początkowa 16mg, wrazie potrzeby będę zwiększał metanabol 2x dziennie po 5mg po śniadaniu

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 1611| Data: 2008-05-20 16:31:26| Liczba SOGów: 0
  • Salbutamol

    witam! bylem dzis w pewnej asptece i okazalo sie ze nie ma problemu abym dostal clostylbegyt i salbutamol z tym ze salburtamol jest tylko w formie syropu lub aerozolu. w zwiazku z tym mam do was pytanie czy salbutamol

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 1083| Data: 2007-05-16 23:23:15| Liczba SOGów: 0
  • Czemu wiekszosc robi redukcje na clenie jak mamy "POLSKI clen", czyli Salbutamol?

    plusy, a jakie sally to samo pytanie dotyczy minusow. wiem, ze jest duzo tematow na ten temat, ale chcialbym poznac opinie uzytkownikow jednego i drugiego srodka. minusem clena jest na pewno mozliwosc wyj.ebki. co powiecie wiecej z gory dziekuje

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 1475| Data: 2010-02-14 16:31:29| Liczba SOGów: 2

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}