Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: rower treningowy opinie

Strona 1 z 6

  • Rowerek treningowy

    chciałbym wzbogacić swoje treningi o trening aerobowy i pomyślałem o rowerku treningowym. niestety nie mam bladego pojęcia, jaki wybrać. interesowałby mnie rowerek do 300 zł, ale czytałem różne

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 385| Data: 2012-10-03 17:37:35| Liczba SOGów: 0
  • dziennik treningowy - podciąganie na drazku: kuter_noga

    ogólny: czyli treningi ogólnorozwojowe z racji tego ze lubie się ruszac, stosuje także roznego rodzaju biegi, rower plywanie ale glownie w dni wolne od podciągania chce ćwiczyć miesnie antagonistyczne do tych które pracuja podczas

    Odpowiedzi: 33| Ilość wyświetleń: 2393| Data: 2012-05-06 14:59:11| Liczba SOGów: 2
  • DIETA -Dokładny opis - prosze o opinie co zmienić

    sport lub inne formy aktywności jak często : trening insanity 6dni w tyg po 60 min srednio rolki kiedy tylko czas, rower 3 razy w tyg po 15km teren zróżnicowany bardzo mocno ograniczenia żywieniowe uczulenia, choroby : 4 miesiace po operacji

    Odpowiedzi: 17| Ilość wyświetleń: 2001| Data: 2015-05-27 21:30:27| Liczba SOGów: 1
  • PLAN TRENINGOWY W DOMU-PROSZE O OPINIE I PODPOWIEDZI

    jednak już od ok. miesiąca ćwiczę trochę z expanderem, robię pompki, brzuszki, podciągam się na drążku, dużo jeżdżę na rowerze. ułożyłem sobie swój własny plan treningowy skorzystałem ze stronki http://www.kulturystyka.pl/atlas/ 3 mój sprzęt

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 2290| Data: 2009-06-24 12:24:45| Liczba SOGów: 0
  • Plan treningowy do oceny.

    podporze tyłem 12,12,12,12 iii prostowanie ramion na wyciągu stojąc 12,10,8,6 cardio: bieżnia 30 minut rower 15 minut orbitrek 15 minut poniedziałek: cardio: bieżnia 40 minut rower 20 minut orbitrek 20 minut brzuszki

    Odpowiedzi: 20| Ilość wyświetleń: 589| Data: 2015-01-28 19:11:40| Liczba SOGów: 0
  • plan treningowy -redukcja na lato

    6 .staz na silowni:3lata zabawy z czego 2 tak konkretnie 7.cel treningowy :redukcja 8.uprawiane inne sporty rower 9.dostęp do sprzętu :prawie full bez specyficznych maszyn 10 .poziom bf% za dużo delikatna oponka 11 .tendencja do

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 6277| Data: 2009-03-05 13:04:19| Liczba SOGów: 0
  • p.o.s.t - internetowy dziennik treningowy

    artur. pochodzę z wrocławia niedawno dobiły mi 23 lata. jeżeli chodzi o zainteresowania to poza siłownią jest to rower a szczególnie jego „szosowe wydanie, kobiety i inne bzdety jak każdy z tego co jestem w stanie sam zmierzyć: wzrost: 181

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 3663| Data: 2008-03-22 12:56:06| Liczba SOGów: 0
  • OCENA PLANU TRENINGOWEGO. Prosze o opinie.

    na atlasie i aeroby o czym w ponizszym planie. generalnie aeroby są dla mnie wazne z racji uprawianych sportow narty i rower ale przedewszystkim wlasnie robilem tam redukcje z koszmarnych 84.4kg do 74 na czczo. moj plan treningu silowego w domu

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 538| Data: 2010-12-16 01:17:59| Liczba SOGów: 0
  • rower treningowy - opinie - fotki

    chcę kupić kupić na allegro rower treningowy ale nie wiem ktory, bo sporo ich, więc moze skorzystam z doswiadzenia forumowiczow: help. chcialabym

    Odpowiedzi: 0| Ilość wyświetleń: 2395| Data: 2009-02-19 10:46:14| Liczba SOGów: 0
  • Ocena planu,opinie

    dziwnie wziąłem się za trening :p gdzieś mniej więcej od września robię sobie pompki,abs ii oraz biegam/jeżdżę rowerem puki co nie ma takiej możliwości więc to 1 . pompki robiłem z planu 100pompek.pl ale jakoś cienko to wyszło więc zacząłem

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 411| Data: 2011-02-11 15:28:45| Liczba SOGów: 0
  • Dieta + trening na mase prosba o opinie.

    8 8 przysiady wykroczne 4x 10 10 8 8 łydki wspiecia na palce w staniu 4x 15 15 10 10 wtorek bieganie rower albo 30 minut biegania lub godzina rowerem środa klata wyciskanie sztangi szerokim uchwytem na płasko 4x 10 10 8 8

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 713| Data: 2010-08-25 23:23:35| Liczba SOGów: 0
  • Plan treningowy (FBW) - proszę o ocenę

    cel treningowy : schudnąć staż treningowy na słowni : 1 miesiąc uprawiane inne sporty : latem: tenis, rower dostęp do sprzętu np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki : full osprzęt siłownia dieta : 5 6 posiłków

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 294| Data: 2011-02-14 12:05:52| Liczba SOGów: 0
  • Rower stacjonarny do 380zł.

    witajcie. poszukuję niezbyt drogiego rowerka stacjonarnego. zależy mi na funkcjach mierzenia tętna, przejechanych odległości i te podstawowe, które zawierają

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 918| Data: 2013-09-22 17:48:56| Liczba SOGów: 0
  • Trening na masę / proszę o opinie

    : staż treningowy na słowni : 2 lata nieregularnych treningów uprawiane inne sporty : lekkoatletyka, rower pływanie dostęp do sprzętu np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki : sztanga 28 kg, hantle 2x10 kg, ławka ze stojakami

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 588| Data: 2009-06-21 20:25:13| Liczba SOGów: 0
  • Rower treningowy stacjonarny

    też marnie, chciałem schudnąć parę kg bmi moje zbliża się niebezpiecznie do 25 . na początek chciałem zacząć od roweru treningowego, potem sztanga, hantle, dalsze ćwiczenia. i ty pytania do was. jaki rower kupić na jakie parametry zwrócić

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 4200| Data: 2009-01-12 20:27:08| Liczba SOGów: 0
  • moj plan treningowy na odchudzanie

    kg, kiedys uprawialem wyczynowo sport 1 tutaj chce przedstawic moj plan treningu i spytac co sadzicie 8:30 9:00 rower stacjonarny na czczo pozniej sniadanie po jakim czasie powinienem je zjesc 10:00 10:30 10km rowerem po ulicy ok 25

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 1341| Data: 2004-08-25 13:05:07| Liczba SOGów: 0
  • Mój trening: opinie

    pół roku jeśli nie dłużej odpuściłam się. i oczywiście przytyłam, a kondycję mam fatalną. od wiosny będę jeździć na rowerze, ale już teraz ruszam na siłownię. oto mój plan ćwiczeń 2x w tygodniu ; rozgrzewka ok. 30 minut stepper przerwa 2 3

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 332| Data: 2011-02-28 13:10:39| Liczba SOGów: 0
  • Plan do oceny-prosze o opinie i ewentualne poprawki : )

    4 serie: do bolu 8 przysiady wykroczne 9 prostowanie nog w siadzie, 4 serie:12 12 10 10 dodam, ze duzo jezdze na rowerze tj. 40 60 km dziennie teraz, w lato 60 80km oraz gram w pilke nozna amatorsko z kolegami calymi dniami : wiec wiecej

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 533| Data: 2011-05-04 23:12:53| Liczba SOGów: 1
  • Szereg pytan, 2 mce treningu. Potrzebne opinie ;/

    33cm, ale... * pas 95cm było 97cm... tak wiem, masakra, cały czas brak mi motywacji do biegania czy stacjonarnego rowerka... co innego piłka, albo normalny rower .. ale kuźwa dajcie mi lepszą pogodę! udo 58cm bez zmian łydka 38,5cm

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 519| Data: 2010-04-13 16:54:34| Liczba SOGów: 0
  • Dieta, 6 Weidera, rower i siłownia

    kg zrobiło się 95. postawiłem więc zrzucić to i owo. poprzednio robiłem 6 weidera, jeździłem 3 razy w tygodniu na rowerze i byłem na diecie. teraz wróciłem do diety, rowera, 6 weidera i dołożyłem sobie do tego siłownię. zwykle robię 6 weidera

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 532| Data: 2014-05-16 20:25:36| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}