Witam Jak obiecałem po przerwie zakładam nowy blog. Najpierw cele na 2012 rok: 3km-w granicach 9:30 min.(tempo 3:10 min/km) 10km: I cel złamanie 38 min. (tempo ok 3:45 min./km) II cel złamanie 36 min. (tempo ok 3:35 min./km) 15km-złamanie 1h(tempo poniżej 4min./km) 21,097km-złamanie 1:25 (tempo 4min./km) 42,195km: I start złamanie 3:30 (tempo [...]
Ja gotuję w wolnowarze przez 8-12 godzin rózne kości - wołowe, wieprzowe, porcje z indyka lub kaczki. Do tego liśc laurowy, kolendra, pieprz, sól i odrobina octu jabłkowego. Potem przecedzam, pakuję do wyparzonych słoiczków , zakrecam dobrze i mam podstawę do zup i sosów. Stoi w lodówce kilka tygodni i się nie psuje. Zauważ jednak,że nie dodaję do [...]
Ja gotuję w wolnowarze przez 8-12 godzin rózne kości - wołowe, wieprzowe, porcje z indyka lub kaczki. Do tego liśc laurowy, kolendra, pieprz, sól i odrobina octu jabłkowego. Potem przecedzam, pakuję do wyparzonych słoiczków , zakrecam dobrze i mam podstawę do zup i sosów. Stoi w lodówce kilka tygodni i się nie psuje. Zauważ jednak,że nie dodaję do [...]