Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: romet z opinie

Strona 64 z 390

  • Plan - spalanie tkanki tłuszczowej

    mam zamknięta siłownie wtedy. chodzi mi głownie o redukcje tkanki tłuszczowej. proszę o wasze porady jak i również opinie płeć : mężczyzna wiek : 20 waga : 85,800 wzrost : 182 obwód klatki : 102 obwód ramienia : 42

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 1411| Data: 2011-04-18 20:56:37| Liczba SOGów: 0
  • mezocykl - masa > siła

    dalszego progresu masowo siłowego, w końcówce zejście do rampy 4 i powalczenie o ciekawe wyniki prosiłbym o opinie co w ogóle o tym sądzicie, z góry dzięki : zmieniony przez erwinoos w dniu 2013 07 28 00:40:45

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 1149| Data: 2013-07-28 00:39:35| Liczba SOGów: 0
  • Razak - opinie (temat zbiorczy)

    ... zmieniony przez krzykacz w dniu 2013 12 03 17:18:09

    Odpowiedzi: 305| Ilość wyświetleń: 32535| Data: 2009-09-22 09:26:27| Liczba SOGów: 17
  • Wyniki badania z rezonansu magnetycznego odc. piersiowy.

    bardzo prosze o opinie na temat tych wynikow, czy jest to cos powaznego, czy raczej jakies mniej znaczace zwyrodnienie ktore wymaga jedynie

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 2070| Data: 2012-04-10 17:03:16| Liczba SOGów: 0
  • 6 mp Kempo Tai Jitsu - PARODIA HAHA :D

    20, tylko, że wyszedłem z zawodów w połowie, za bardzo mi to dźwigało ciśnienie :d był ktoś tam z was jakie wasze opinie o tym co pisze wg mnie tacy ludzie już nigdy nie powinni żadnej imprezy sportowej na strzeblu mistrzostw polski

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 2671| Data: 2007-04-15 10:03:46| Liczba SOGów: 1
  • powrot do formy

    solidnych ćwiczeń w każdym razie do rzeczy: myślę o cyklu na dwóch małych cp, albo cp+nitroii liczę na wasze opinie w tej sprawie planuje białko a nawet dwa małe prolongatum przed snem i duże sp80 dobre i sprawdzone potreningowo;

    Odpowiedzi: 21| Ilość wyświetleń: 1360| Data: 2007-03-13 14:21:03| Liczba SOGów: 0
  • Masa 3 dniowy plan

    tu wrzucić i zobaczyć opinię. 3 dniowy split. wcześniej trening holistyczny na masę 3 dniowy. oczywiście proszę o opinie jako iż doświadczenia z układaniem planów nie posiadam : 1 klatka + biceps wyciskanie sztangi na płaskiej

    Odpowiedzi: 26| Ilość wyświetleń: 2313| Data: 2012-07-06 22:34:05| Liczba SOGów: 1
  • Jak to jest z pracą w: w AUSTRALI, USA, na CYPRZE, w DUBAJU, lub NOWEJ ZELANDI

    pracuje w restauracji, do tego dobrze, mam ok opinie wszystko jest git. i teraz tak, sieć tych restauracji sięga na wiele państw poza unią europejską. 3 miesiące temu

    Odpowiedzi: 64| Ilość wyświetleń: 14561| Data: 2008-05-26 03:25:17| Liczba SOGów: 6
  • Anapolon - jak brac?

    klatke troszke malo bo 125 kg.wiem że postów na ten temat bylo troche,ale z kumplem bardzo bysmy chcieli poznac wasze opinie na te dwa tematy. z góry dzieki. pozdrawiam.

    Odpowiedzi: 32| Ilość wyświetleń: 28627| Data: 2003-05-08 15:23:40| Liczba SOGów: 1
  • Częste naciągnięcia mięsni.. :-/

    każdym ćwiczeniem robie dwie serie z malutkim obciążeniem.. diete mam raczej dobrą, zresztą dowałem ją do oceny i opinie były dobre.. podejrzewam, że może mi brakować jakichś związków w organiźmie, ale może sie myle.. jem warzywa, troche owoców,

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 7011| Data: 2004-10-19 17:28:12| Liczba SOGów: 3
  • Trening SPLIT REDUKCJA OPINIE !

    witam.koncze program treningowy fbw 6 tygodniowy i mysle teraz nad splitem jako redukcja. waga 69kg wzrost 165 wiek 18 staz po przerwie 2 miechy masa 6 tygodni redukcja sumple,odzywki kreatyna,bcaa,spalacz tluszczu,bialko mysle nad

    Odpowiedzi: 38| Ilość wyświetleń: 4118| Data: 2011-05-06 10:55:25| Liczba SOGów: 1
  • Sesja wstępna - Matek

    robie to dlatego iz chce zapytac nad czym i w jaki sposob mam najmocniej popracowac. z góry dziekuje za wszystkie opinie troche informacji o mnie: waga: 73kg wzrost: 178 biceps: 36 klatka: 104 udo: 55 zdjec narazie nie wstawiam

    Odpowiedzi: 59| Ilość wyświetleń: 11175| Data: 2006-10-24 12:26:15| Liczba SOGów: 23
  • Udokumentowane efektywne cykle kreatynowe

    z ciekawosci i checi odkrycia innych sposoboow brania kreatyny : wiadomo ze nie kazdy wie wszystko a przez roozne opinie mozna sie dowiedziec kilku pozytecznych, czasem niekonwencjonalnych metod ktore a nooz sie przydadza w nastepnych

    Odpowiedzi: 71| Ilość wyświetleń: 12082| Data: 2003-12-16 21:50:30| Liczba SOGów: 6
  • Nogi jak golonko. Mięśnie+tłuszcz+zastoje limfy..

    każdą myśl.. wiem, ze są google i forum, totez korzystam ale trudno czasami się przebić przez setki postów a wasze opinie cenne są : dzięki płeć : kobieta wiek : 34 waga : 62 wzrost : 164 obwód klatki : 94 obwód ramienia : obwód

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 1430| Data: 2012-03-15 14:51:02| Liczba SOGów: 0
  • Dieta, suplementacja.

    oceńcie i powiedźcie co w niej nie gra i czy sumplementy okej dobrałem czy warto w nie zainwestować bo przeglądając opinie wydają mi się dobre ale proszę jeszcze o waszą opinie z góry dziękuje.

    Odpowiedzi: 24| Ilość wyświetleń: 1188| Data: 2014-09-26 19:51:10| Liczba SOGów: 1
  • Chce być idealna ;)

    bo do obiadu zjadam 50 gram ugotowanych czyli jakieś dwie łyżki. zdjęcia wkleję wieczorem. z góry dziękuję za opinie

    Odpowiedzi: 125| Ilość wyświetleń: 6524| Data: 2014-04-05 13:56:22| Liczba SOGów: 0
  • Kreatyna vitalmax czy universal ?

    jestem pewny. myślę nad tymi dwoma kreatynami : 1. http://www.sfd.pl/sklep/vitalmax_creatin_monohydrate opis223.html opinie 2. http://www.sfd.pl/sklep/universal_nutrition_creatine_micronized_powder opis481.html opinie i generalnie niby obie mają

    Odpowiedzi: 39| Ilość wyświetleń: 1509| Data: 2015-12-09 08:04:13| Liczba SOGów: 3
  • Plan do oceny + rzeźba

    zrobić 3. brzuch ćwiczenia brzucha wykonuję w domu na wieczór, przed snem : abs 8 minut poproszę o opinie jakieś zmiany, nowe ćwiczenia. dodać coś, odjąć . co do białka piję na noc, i po treningu. przed treningiem coś słodkiego żeby

    Odpowiedzi: 30| Ilość wyświetleń: 2763| Data: 2010-08-25 18:46:36| Liczba SOGów: 1
  • Stack kreatynowy - 2013

    o wiarygodnosc bo jeden bedzie jadl parowki i powie ze to gowno a drugi z dopieta dieta zrobi 5kg. jednak prosze tu o opinie ludzi ktorzy maja leb na karku! controlled labs green magnitude + white flood white flooda samego juz jadlem i jak

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 1478| Data: 2013-10-09 17:51:57| Liczba SOGów: 1
  • RANKING metek - subiektywny:)

    z nia nie spotkalem. 2 miejsce ex aequo z naposimem 3. metanabol lk indie :na forum praktycznie same negatywne opinie o tej mecie. ja ją raz jadlem 100 tab , i dam se uciąc ręke że dziala. dlaczego bo tą metke jadlem w wojsku. moj cykl

    Odpowiedzi: 120| Ilość wyświetleń: 11433| Data: 2008-03-15 14:00:43| Liczba SOGów: 4

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}