Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: romet z opinie

Strona 64 z 388

  • AB ROCKET KOŁYSKA TO DZIAŁA?

    chciałbym usłyszec opinie o tym czy to działa na brzuch i czy sie opłaca kupowac to.. thx

    Odpowiedzi: 26| Ilość wyświetleń: 17904| Data: 2009-09-07 19:54:56| Liczba SOGów: 2
  • Jak ćwiczyć w domu?

    i w ogóle moje ciałko ma wiele zo życzenia, a chciałabym mu jakoś efektywnie pomóć. będę wam ogromnie wdzięczna za opinie i może jakieś rady. pozdrawiam cieplutko!

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 36469| Data: 2005-05-21 10:51:41| Liczba SOGów: 0
  • przyczyny trądziku badania hormonalne i wyniki!!!!

    załaczam zdjecie moich wyników, na wynik wolnego testosteronu czekam jeszcze tydzien ..prosze tylko o wasza opinie czy wyniki sa dobre i czy powinienem zrobic jeszcze jakies badania zwiazane z hormonami i ogolnie wykonywane w laboratorium

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 24212| Data: 2008-06-10 16:42:27| Liczba SOGów: 0
  • nowy...

    /20030226132934 czesc nazywam sie marcin i trenuje troszke na siłowni. chaciałbym usłyszeć wasze opinie na temat mojej sylwetki. z góry dziękuje za wypowiedzi, również za te krytyczne, bo prawdziwa krytyka ma niewiele

    Odpowiedzi: 72| Ilość wyświetleń: 4635| Data: 2003-02-26 13:29:34| Liczba SOGów: 15
  • 20 lat małymi krokami do przodu /

    witam chciałbym zaprezentować swoja aktualna formę .moim zdaniem sylwetka się poprawiła , ale czekam tez na wasza opinie . jeżeli chodzi o trening to 3 razy siłka i do tego 3 razy w tygodniu chodzę do lasku podciągać się na drążku . wymiarów

    Odpowiedzi: 55| Ilość wyświetleń: 8695| Data: 2010-08-20 22:34:55| Liczba SOGów: 11
  • Propozycje rozwoju działu. Wejdź!

    wiem ze jest tu troche pasjonatow, ktorzy chetnie zrobia cos dla innych. 31 czekam zatem na wasze wypowiedzi i opinie oraz na opnie i wypowiedzi kolorowych w dziale na temat takiej inicjatywy. pozdrawiam serdecznie. edit: dodalem ankiete

    Odpowiedzi: 435| Ilość wyświetleń: 13752| Data: 2008-05-12 11:02:31| Liczba SOGów: 4
  • JET FUEL :) zabaweczka

    siemanko : wiec postanowilem zapytac o zabawke o nazwie jet fuel. szukalem na forumale nie ma info o tym srodku. składowo nio nieda sie ukryc ze dosc ciekawy :d jakies wasze opinie propozycje dawkowanie zamienniki

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 19833| Data: 2007-08-15 22:01:07| Liczba SOGów: 0
  • Pytanie o METABOLIC NUTRITION SYNEDREX

    witam mam zamiar kupić metabolic nutrition synedrex i chciałbym poznać wasze opinie na jego temat. zakupu mam zamiar dokonać na allegro. na opakowaniu podany jest skład jak na załączonym zdjęciu. mam

    Odpowiedzi: 17| Ilość wyświetleń: 8827| Data: 2014-08-19 01:17:40| Liczba SOGów: 1
  • Dieta warzywna

    można jeść ile wlezie i sie chudnie. moja znajoma w 6 tygodni zrzuciła 8 kg bez zadnego treningu itp. czekam na wasze opinie pozdrawiam. p.s. po wiecej info zapraszam na priv. prosze nie stosować diety, bo jest ona spisana przezemnie z pamieci

    Odpowiedzi: 33| Ilość wyświetleń: 19731| Data: 2004-09-23 04:56:59| Liczba SOGów: 0
  • melanotan

    czy ktos mial juz okazje stosowac ten srodek badania jak i opinie sa znakomite daje naturalna opalenizne zwieszka libido zmniejsza %bf zwieksza wrazliwosc insulinowa zwieksza

    Odpowiedzi: 63| Ilość wyświetleń: 15498| Data: 2007-02-20 00:39:37| Liczba SOGów: 4
  • koniec masy.....

    poćwicze bo właśnie kończy mi sie xp później tydzień przerwy i redukcja zobaczymy jak bedzie...pozdrawiam i czekam na opinie i parady co do redukcji. w planach mam 3 dniowy trening przeplatany interwałami...no i oczywiscie dieta na początek obetne

    Odpowiedzi: 34| Ilość wyświetleń: 7616| Data: 2008-05-15 23:16:08| Liczba SOGów: 12
  • Wioślarz

    nadwagi i chciałem się wziąć za siebie : zastanawiałem się nad kupnem wioślarza, ale przedtem chciałem się poznać opinie uzytkowników. czy jest skuteczny czy przyjemnie się ćwiczy główny cel to schudnąć. biegać i jeździć na rowerze za bardzo

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 17671| Data: 2006-05-06 20:19:32| Liczba SOGów: 2
  • Biosira Turinox

    [img]http://imageshack.us/scaled/landing/254/turkak[/img] za 2 tyg zaczynam to dam opinie zmieniony przez karp007 w dniu 2012 10 16 14:02:42 zmieniony przez karp007 w dniu 2012 10 16 14:03:29

    Odpowiedzi: 74| Ilość wyświetleń: 14253| Data: 2012-10-16 14:01:58| Liczba SOGów: 3
  • opinie co do mass xxl

    bylem przekonany do niego, chcialem zakupic 3kg, ale po przeczytaniu kilku postow zglupialem.wiem ze co czlowiek to opinia, ale moze ktos powidziec czy naprawde warto lub poradzic cos w podobnej cenie...

    Odpowiedzi: 23| Ilość wyświetleń: 18500| Data: 2005-03-08 21:02:59| Liczba SOGów: 1
  • Kosmodisk

    glownie w odcinku ledzwiowym , mysle ze glowna przyczyna bolu to siedzacy tryb pracy z biurkiem. prosze o wasze opinie na temat tego wynalasku. dziekuje i pozdrawiam!

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 18555| Data: 2006-01-29 10:04:55| Liczba SOGów: 1
  • spodenki neoprenowe a zdrowie

    mnie spodenki neoprenowe z powodu nadmiaru tkanki tłuszczowej na pośladkach i udach czytałem o nich różne opinie ale zauważyłem, że nie ma w nich mowy o zdrowiu. i tu pojawia się moje pytanie: skoro takie spodenki mają za zadanie podnieść

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 13558| Data: 2008-04-25 17:14:59| Liczba SOGów: 0
  • Testosteron enanthate 250-NORMA

    siemka.przedstawiam testosteron enanthate 250mg firmy norma wrzucajcie swoje opinie w jeden temat bo są porozrzucane.

    Odpowiedzi: 45| Ilość wyświetleń: 15362| Data: 2008-07-18 12:31:59| Liczba SOGów: 1
  • HMB vs. Tauryna

    i jestem b. zadowolony. z hmb nie mialem stycznosci. post nie jest zadna prowokacja, chcialbym znac wasza opinie na ten temat.

    Odpowiedzi: 107| Ilość wyświetleń: 11994| Data: 2005-08-20 13:55:12| Liczba SOGów: 7
  • PES ALPHAMINE OPINIE

    siemka. jak w temacie chciałbym spytać, czy ktoś miał kontakt z owym spalaczem, jak doznania, dawki itp. w internecie mało o nim piszą a z pierwszego wrażenia całkiem fajny. chodzi mi o wersję z johą. składniki aktywne pes alphamine

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 13503| Data: 2013-02-20 16:18:10| Liczba SOGów: 0
  • Wyciąg - Pomoc W Wyborze

    witam, niedługo mam zamiar zakupić wyciąg poprzez allegro. chciałbym abyście mi pomogli wybrać, a jeśli ktoś ma już któryś z niżej wymienionych proszę o opinię na jego temat. będe bardzo wdzięczny.

    Odpowiedzi: 185| Ilość wyświetleń: 12577| Data: 2007-06-29 16:30:49| Liczba SOGów: 6

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}