SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

prop balkan opinie

  • PL Realia - czyli co warto brać vol.11

    Post
    Doping

    eptydy z magnus brał ktoś? Konkretnie igf 1 lr3, ghrp 6 i cjc? Znajomy bral jakies i jednak wraca do Bio-Peptide. Cześć, dill mi wysłał pakę jednak powiedział że mu zabrakło propa bioniche i wysłał mi 1x b.m. pharmaceuticals i 1x iran prop. Jakieś opinie o tych dwóch? B.M. Dobry prop, zarowno 2ml jak i 1ml ale ja bym sie obrazil za to ze Bioniche

    Odpowiedzi: 52016 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-04-18 09:40:01 Liczba szacunów: 2
  • Polskie Realia, Co warto brac a czego nie!!!

    Post
    Doping

    propek z balkan waluja?opinie nt real prop balkan please

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-03-28 19:45:17 Liczba szacunów: 0
  • Cykl pod ZAWODY

    Post
    Doping

    ykle. Do sedna, znaczy czemu sie nie odzywalem i nie pisalem na forum. Po prostu odstawilem w styczniu wszystko (po 2 latach, dokladnie pod koniec stycznia 2011 zaczalem cykl prop balkan plus mdrol, pamietam to jak dzis;-) ), suste ostatnie 3-4 strzaly bilem co 5-6 dni i tyle. Jakbym wchodzil na forum w dzial doping nakrecalbym sie i pewnie cos prz

    Odpowiedzi: 231 Ilość wyświetleń: 19757 Data: 2013-05-29 13:12:07 Liczba szacunów: 0
  • POLSKIE REALIA-czyli co warto brać vol 10

    Post
    Doping
    PRO

    b lipa, po czym i tak kupuje towar i pisze, że go głowa boli... %-) szamał ktoś clen z db i winko oral z dose ? Clen DB tab/inj bdb. Winko Dose caps/inj bdb. panowie, jak wino oral z balkana? i ktory prop lepszy: alpha czy balkan? balkan podobno bardziej boli Oba będą na tym samym dobrym poziomie. Bałkana prop niedawno biłem, mnie nic nie bolało.

    Odpowiedzi: 3001 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-01-27 10:09:19 Liczba szacunów: 0
  • POLSKIE REALIA-czyli co warto brać vol 10

    Post
    Doping
    PRO

    Ja nie mowie, ze malay i aplha sa złe, ale były wyraźne negatywne opinie dot. kilku srodkow, kilku serii w przypadku shree czy wspomnianmym przeze mnie dose, jest rzesza uzytkownikow i naprawdę nie słyszałem nic o niezadowoleniu. Balkan spoko, Krzyku a nie bolał Cie ten prop bałkana ??

    Odpowiedzi: 3001 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-01-12 21:36:23 Liczba szacunów: 0
  • PL Realia - czyli co warto brać vol.11

    Post
    Doping

    prop alpha czy gep? deka alpha czy balkan? npp balkan? tura vermodje jakieś opinie?? Deka obie pewne. NPP bałkana OK. Tura vermoe OK. jak wypada cypio z shree? Shree na dobrym poziomie. Galaxy rakieta mietek, winko, teście bardzo chwalą. Aktualnie idzie mix test 300 i polecam. Zmieniony przez - Kokser7 w dniu 2015-10-04 12:50:25 jeszcze jakies op

    Odpowiedzi: 52016 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-10-05 11:41:18 Liczba szacunów: 0
  • PL Realia - czyli co warto brać vol.11

    Post
    Doping

    prop alpha czy gep? deka alpha czy balkan? npp balkan? tura vermodje jakieś opinie??

    Odpowiedzi: 52016 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-10-04 21:07:10 Liczba szacunów: 0
  • PL Realia - czyli co warto brać vol.11

    Post
    Doping

    Witam serdecznie mam pytanie dla was odnośnie metki , mianowicie jakie są wasze opinie co lepsze Bałkan czy Alchemia . Z góry dzięki za pomoc ;) Z tych Bałkan, choć Alchemia też będzie dobrze działać. Jak tri-bold z titana?warte uwagi? Deca titan,bioniche,dose - co najlepiej? Lecę 'zwykłego' bolda z Titana i będę zmieniał na 3'bolda bo wiem 100% ko

    Odpowiedzi: 52016 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-04-02 10:33:56 Liczba szacunów: 0
  • PL Realia - czyli co warto brać vol.11

    Post
    Doping

    prop alpha czy gep? deka alpha czy balkan? npp balkan? tura vermodje jakieś opinie?? npp balkana kozak. Wylapalem mega bloka po nim}:-(

    Odpowiedzi: 52016 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-10-05 00:59:17 Liczba szacunów: 0
  • PL Realia - czyli co warto brać vol.11

    Post
    Doping

    który enan pewny? Bioniche/Dose/Biosira/Alpha/Shree/Titan? Wszystkie laby są ok. Tren enan z british Dragon? Ktoś coś na ten temat? Prop z Vermodje? BD new to co brałem mogę polecić lab. international pharmaceuticals Tren acet 150mg jakies opinie ??? W realu opinie o IP są dobre. który turinabol teraz warty uwagi? Stosował ktoś w ostatnim czasie?

    Odpowiedzi: 52016 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-05-11 14:36:31 Liczba szacunów: 0
  • PL Realia - czyli co warto brać vol.11

    Post
    Doping

    , a na opinie innych nie ma co zwracac uwagi. j/w, znam takich co i na nowe mercedesy z salonu narzekają więc co dopiero o anabolikach mówić. Ale lab jest jak najbardziej OK. Cypionat Shree w zestawieniu z Apha ? Poprosze o pomoc. Ten sam dobry poziom. Jaki prop mam do wyboru evolution genetics balkan i galaxy Bałkana biłem w zeszłym roku i robił.

    Odpowiedzi: 52016 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-04-15 07:02:58 Liczba szacunów: 0
  • PL Realia - czyli co warto brać vol.11

    Post
    Doping

    Jakiego Propa moglibyście polecić i metkę pozdro PROP Propionate malay tiger Propa-Med bioniche Testorapid alpha pharma Testop shree venkatesh METANABOL Danabol balkan pharmaceuticals Metaxon malay tiger Alphabol alpha pharma Vbol shree venkatesh MethadeX biosira Shree i Alpha możesz śmiało brać reszte nie testowałem Po 2 miesiącach off wr

    Odpowiedzi: 52016 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-07-17 17:46:54 Liczba szacunów: 0
  • PL Realia - czyli co warto brać vol.11

    Post
    Doping

    Jakiego Propa moglibyście polecić i metkę pozdro PROP Propionate malay tiger Propa-Med bioniche Testorapid alpha pharma Testop shree venkatesh METANABOL Danabol balkan pharmaceuticals Metaxon malay tiger Alphabol alpha pharma Vbol shree venkatesh MethadeX biosira Shree i Alpha możesz śmiało brać reszte nie testowałem Po 2 miesiącach off wr

    Odpowiedzi: 52016 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-07-17 19:24:12 Liczba szacunów: 1
  • PL Realia - czyli co warto brać vol.11

    Post
    Doping

    en, Bałkan, BD new, Bioniche, Biosira (tą brałem osobiście), Malay, tajskie rzeczy też są bardzo OK. Prosze o opinie, szykuje sie na zawody brac towar androchem czy galaxy ? (prop master tren a wino oxa clen) ? Pozdrawiam Wychodzi na to, że oba laby będą działać, także kwestia indywidualnych preferencji. Panowie w co celować dzisiaj jeśli chodzi o

    Odpowiedzi: 52016 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-11-24 10:28:01 Liczba szacunów: 0
  • PL Realia - czyli co warto brać vol.11

    Post
    Doping

    bold galaxy czy andro? prop galaxy czy andro? meta galaxy czy balkan/ alpha mix andro czy galaxy? Zmieniony przez - masarnie w dniu 2016-12-07 11:16:10 celuj w andro galaxy ma w wiekszosci slabo opinie w kilku regionach dziala tylko kiedys byl dobry ae juz srednio i czesto lipa doloz lepiej te pare zl i wez andro

    Odpowiedzi: 52016 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-12-07 13:42:40 Liczba szacunów: 1
  • PL Realia - czyli co warto brać vol.11

    Post
    Doping

    Panowie jakiej firmy prop? Co polecicie? Od dłuższego czasi lece Platinium Labs - jest git. Wcześniej leciał u mnie Primus Ray i jeszcze wcześniej Hubei 2ml. Z innych pewnych masz Bioniche, BM, Biosira, DB Pharma, Bałkan czy Malay. Jakie opinie ma bioniche? Moja ocena na + ...ostatni sok z tego laba leciałem Tren A w tym roku 6miechów - wersje 10

    Odpowiedzi: 52016 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-12-06 21:59:39 Liczba szacunów: 0
  • Polskie Realia, Co warto brac a czego nie!!!

    Post
    Doping

    To ma być opinia temat może warto odświeżyć. przewinęło się parę środków to opinie również ziomków. prop -testolic , alchemia dalej trzymają poziom szczerze to nie widzę różnicy tylko ze testolicem trzeba się więcej kłuć vast pharma działa. boldek db pharma, alchemia bałkan działają npp alchemia db phama działają. enan galenika działa cido i i ira

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-02-19 10:43:21 Liczba szacunów: 0
  • POLSKIE REALIA-czyli co warto brać,vol 4

    Post
    Doping

    panowie tura balkana jedzona u kogoś na siłowni? jakieś opinię? działa bardzo dobrze, tak samo dobrze jak foxa. Panowie cypio lub prop mnie interesuje jeszcze sie nie zdecydowalem do konca? Co polecacie dostep mam do: pmp, biosira, balkan, alpha, bioniche, dose, atom, co na 100% nie bolii da moc? balkan, alpha - jeśli jesteś w stanie przeznaczyć

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-03-03 13:31:10 Liczba szacunów: 0
  • POLSKIE REALIA-czyli co warto brać vol 7

    Post
    Doping

    elo bił ktoś suste z Atomics lab ?? poproszę o opinię Zmieniony przez - fifti w dniu 2014-03-19 21:32:13 Swego czasu dobra susta. siema, mam do wyboru propa z PMP albo z global labs, masteron także też z tych dwóch firm, które lepsze ? Prop PMP bardzo dobry, mastera dopiero zaczalem. z czego teraz Turanabol? bral ktos ogolnie jak dziala ten srod

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-03-20 09:19:59 Liczba szacunów: 0
  • POLSKIE REALIA-czyli co warto brać vol 6

    Post
    Doping

    chcialbym porownanie winka w tabsach z biosiry do strombafortu balkana, trenu e z dose/biosiry/bioniche i opinie na temat propa z dose/biosiry i bioniche Winko dose/balkan, bedziesz bardziej zadowolony niz z biosiry. Tren E dose z ostatnich opini w DZ wynika podobnie. Wiec i propka wybralbym dose. Panowie EUROMED enan w ampułkach warte bicia :D w

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-01-06 22:35:55 Liczba szacunów: 0