Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: progesteron luteina a tycie

Strona 9 z 20

  • Antykoncepcja hormonalna a redukcja

    mam pojęcia jak zareaguje moj organizm, poki co nastawiam się na najgorsze czyli wiadomo zatrzymanie wody, puchnięcie, tycie itd itp. oczywiście na każego antykoncepcja działa inaczej, ale jeśli na mnie zadziała negatywnie czy ma to duży wpływ na

    Odpowiedzi: 305| Ilość wyświetleń: 19474| Data: 2013-01-24 19:05:27| Liczba SOGów: 10
  • 35 kg w dół!!! Jak to zrobić?

    mi dotychczas taka przyjemność. i jakoś tak bieganie już tez mi nie wychodziło. i myślę ze wtedy się zaczeło. tycie powolne i niezauważalne. niektorzy zaczeli mi zwracać uwagę ze chyba przytyłam, ale ja nic sobie z tego nie robiłam. bo i po co

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 1672| Data: 2008-02-08 21:07:17| Liczba SOGów: 0
  • Kuracja na zwiekszenia przemiany materii - cos dla kobiet :)

    7 20 kg. dieta zmieza do zmiany przemiany matertii, prowadzi do tego, ze po 13 dniach mozna jesc normalnie bez obawy tycie przez prawie 2 lata. nie jest to wiec dieta odchudzajaca, ale zwiakszajaca przemiane materii. kuracja musi trwac 13 dni, nie

    Odpowiedzi: 27| Ilość wyświetleń: 12696| Data: 2003-04-22 09:01:03| Liczba SOGów: 5
  • Devi_Devi / Dziennik Piłkarza / w dół kilka kilo i będzie miło

    sie dosyc ociezaly ale napompowany wzrost : ~~ 188 190cm dodatkowe informacje : niezwykle podatny na kontuzje tycie choroby/olewanie dziennika w polowie robienia formy 7 założenia treningowe: trening siłowy

    Odpowiedzi: 117| Ilość wyświetleń: 4436| Data: 2010-03-05 10:43:16| Liczba SOGów: 1
  • Badania ocena

    no i mam te wyniki juz zapodaje :d fsh 3,96 lh 2,73 testosteron 360 estrogen 27,6 progesteron 0,533 nie mam jeszcze kortyzoulu i calkowitego tescia za 9 dni bede mial a teraz podam normy fsh od 0,7

    Odpowiedzi: 39| Ilość wyświetleń: 1282| Data: 2011-09-06 10:12:13| Liczba SOGów: 0
  • 135kg? Tragedia... - proszę o pomoc

    wydawało , wtedy przestałem już uprawiać jakikolwiek sport przestałem trenować boks ,i ogólnie tu się zaczęło totalne tycie , siedzenie godzinami przed komputerem , jedzenie mnóstwa fastfoodów pizzy i zapijanie pepsi... od dwóch lat praktycznie

    Odpowiedzi: 41| Ilość wyświetleń: 2788| Data: 2009-04-29 20:28:43| Liczba SOGów: 1
  • ćwiczę, jem za mało, tyję.

    wymyślałam jakieś głupie diety, nawet nie jestem w stanie ich nazwać, dukan pół roku w wieku 19 lat, w międzyczasie tycie waga się bujała od 55 do 65, od 3 lat jem coraz zdrowiej ****dieta************************************************* jak

    Odpowiedzi: 27| Ilość wyświetleń: 1579| Data: 2015-03-28 12:06:09| Liczba SOGów: 0
  • Dramatyczna sytuacja..Jak podołac

    moja waga niestety nie zaczeła rosnąć z mojej winy,a jedynie przez branie sterydów na astme w dzieciństwie,no i potem tycie tycie i tak doszło... moje pytanie odnosniediety to jak zapewnić to 308 g białka dziennie sciagnałem sobie program do

    Odpowiedzi: 26| Ilość wyświetleń: 1307| Data: 2006-03-16 20:06:47| Liczba SOGów: 0
  • !!!!!CYNKKKK !!!! problem

    czy nadmiar cynku powoduje bezsennosc ja suplementuje sie codziennie chela min z olimpu ktory ma 15 mg cynku, luteina bio complex 7,5 mg cynku i do tego na noc sobei ostatnio dalem jeszcze chela cynk a ma 30 mg czyli łącznie 52,5 + z

    Odpowiedzi: 38| Ilość wyświetleń: 4975| Data: 2008-02-12 09:46:21| Liczba SOGów: 3
  • rada dla kobiety po przejściach, z bagażem w postaci IBS

    bo nie wiem co robic dalej...przeryłam to forum i radzicie jesc takie ilości jedzenia, które na bank spowodują u mnie tycie ]1400 kcal i w 2 tyg mam 2,5 kg wiecej . mam totalnie rozregulowany organizm i nie wiem od czego zacząć żeby wreszcie

    Odpowiedzi: 50| Ilość wyświetleń: 4239| Data: 2009-10-22 03:19:24| Liczba SOGów: 0
  • Teoria Set-point

    zaplanowanej sylwetki należ zatroszczyć się o zdrowy i dostosowany kalorycznie sposób odżywiania. w przeciwnym wypadku tycie jest nieuniknione. jeśli było albo to bzdury, to skasujcie. wrzuciłem, bo w wielu art. się pisze o tym sp i na pewno

    Odpowiedzi: 17| Ilość wyświetleń: 5297| Data: 2005-11-15 10:15:39| Liczba SOGów: 6
  • PCOS, Hashimoto- dieta

    drogą wyeliminowania innych chorób przebiegających z dużą androgenizacją, brak pęcherzyków w jajnikach , niski progesteron estradiol w połowie normy. chormony tarczycy ustawione wyniki w gornych granicach normy. insuline mam bardzo nisko rano

    Odpowiedzi: 100| Ilość wyświetleń: 9320| Data: 2012-08-15 13:44:42| Liczba SOGów: 1
  • mroczki, snieg przed oczami, gorsze widzenie w ciemnosci ,zawroty glowy po uderzeniu

    nic nie widze,glowa boli, zawroty, czy sa jakies krople lub tabletki na oczy do pracy przy komputerze co np z ta luteina ,czy to zeczywiscie cos pomaga czy strata pieniedzy,prosze doradzcie cos bo na lekarzy nie mam co liczyc juz:

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 16869| Data: 2007-01-03 01:57:43| Liczba SOGów: 1
  • Mostek - ile czego, jak długo, HCG? - proszę o podpowiedź

    całk. 20,98 249,00 – 836,00 błąd labu badanie 12 tydzień cyklu estradiol 184,10 7,63 – 42,60 progesteron 1,57 0,20 – 1,40 prolaktyna 257,30 86,00 – 324,00 testosteron całk.1500 249,00 – 836,00 badanie 18 tydzień cyklu

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 2774| Data: 2015-01-02 12:05:12| Liczba SOGów: 1
  • DZIWNA CHOROBA

    norma 9.0 24.0 pmol/l , tsh 0.856miu/i norma 0.35 5.5miu/i ,prolaktyna 210.65 uiu/ml 45 375 , progesteron 2.57 nmol/l 0.9 3.9 , morfologia krwi: leukocyty 6.72,erytrocyty 4.84, hemoglobina 14.8 , hematokryt 41.2 ,mcv85, mch 30, mchc

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 6748| Data: 2005-08-04 22:00:15| Liczba SOGów: 1
  • Redukcja - wyjście z za mało kalorycznej diety i dalsza praca

    miesiaczkujesz tak czy przyjmujesz tableki antykoncpecyjne nie czy przyjmujesz leki z przepisu lekarza progesteron w drugiej fazie cyklu ****pytania dodatkowe********************************** czy stosujesz suplementy: nie czy

    Odpowiedzi: 64| Ilość wyświetleń: 3782| Data: 2015-05-26 10:36:55| Liczba SOGów: 1
  • Conajmniej 50 kg redukcji, rozpaczliwa prośba o pomoc.

    przez całe życie dużo więcej i to pustych , poprostu nie mogę już sobie pozwolić na jakiekolwiek potknięcie i kolejne tycie pozdrawiam, rafał. płeć : mężczyzna wiek : 20 waga : 142 wzrost : 174 obwód klatki : duzy

    Odpowiedzi: 25| Ilość wyświetleń: 3166| Data: 2010-04-12 19:25:55| Liczba SOGów: 0
  • EVERLAST-Noc zakupow!!! ODZIEZ -80% odzywki -20% !!!

    x 1000 60kap 3+1 gratis olimp glucosamine 1000 120kap 3+1 gratis olimp glucosamine 1000 60kap 3+1 gratis olimp luteina 30kap 3+1 gratis olimp zielona herbata extrakt 60kap 3+1 gratis olimp vitamin 30kap 3+1 gratis olimp vitamin 30kap

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 3286| Data: 2008-06-19 11:02:44| Liczba SOGów: 0
  • Brak libido slaba erekcja po cyklu i odbloku

    19,4 tsh 4,03 mu/l 0,27 — 4,2 estradiol 145,3 pmol/l 28 — 156 b2 13:53 2 lh 3,47 u/l 1,7 — 8,6 progesteron 2,73 nmol/l 0,7 — 4,3 pokazalem je endokrynologowi. powiedzial ze lekka deprecha po odstawieniu anaboli. smiech na sali

    Odpowiedzi: 61| Ilość wyświetleń: 7372| Data: 2014-02-24 02:55:19| Liczba SOGów: 1
  • Jak nie teraz to kiedy? Redukcja + kształtowanie sylwetki

    – mój metabolizm bardzo dobrze radził sobie z każdą ilością kalorii. później jednak bariera pękła, zaczęło się tycie i tak trwa do dziś dnia. bardzo ciężko mi schudnąć, mimo że chodzę na siłownię, saunę, mam dosyć aktywny tryb życia. dużo łatwiej

    Odpowiedzi: 179| Ilość wyświetleń: 7977| Data: 2012-01-29 15:26:12| Liczba SOGów: 1

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}