SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

proby watrobowe ast

  • Dziennik Kuby vol. 2

    Post
    Po 35 roku życia

    za chwilkę podjadę umówić się na jutro na badania proszę o info co jeszcze zrobić, ewentualnie co wywalić sporo tego wyszło z kasą, ale nigdy nie robiłem tak kompleksowo i chyba się szarpnę (miałem robić już chwilkę temu, ale brak kaski mnie przytrzymał) morfologia 13 zł. OB 8 zł. CRP 15 zł. badanie ogólne moczu 15 zł. TSH 23 zł. Testosteron 38 zł.

    Odpowiedzi: 2507 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-03-14 10:43:11 Liczba szacunów: 0
  • Dziennik Kuby vol. 2

    Post
    Po 35 roku życia

    no mam ceny z jednego laba, drugi się nie odzywa morfologia 13 zł. OB 8 zł. CRP 15 zł. badanie ogólne moczu 15 zł. TSH 23 zł. Testosteron 38 zł. estradiol 25 zł. glukoza 8zł. profil lipidowy 32 zł. kortyzol 50 zł. próby wątrobowe ( AST 9 zł.,ALT 9zł., bilirubina 9zł., GGTP. 12 zł.) prolaktyna 25 zł. progesteron 25 zł. PSA ( prostata) 40 zł. panel t

    Odpowiedzi: 2507 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-09-11 12:13:23 Liczba szacunów: 0
  • 11 tydzień enan. Co dalej?

    Post
    Doping

    ALT i AST to proby watrobowe. AST masz podwyzszony to prawda ale minimalnie tyle co nic. ALT nie masz za nisko masz w normie. Tak wiem, piszę tylko to co przeczytałem u wujka google. Podniesiony ast i nie podniesiony alt może świadczyć np o zawale serca. Tak tylko mówię.

    Odpowiedzi: 28 Ilość wyświetleń: 1300 Data: 2017-01-13 15:43:00 Liczba szacunów: 0
  • Wyniki badań testosteron etc

    Post
    Doping

    Próby wątrobowe AST 22 U/l 0 38 N ALT 20 U/l 41 N Bilirubina całkowita 0,5 mg/dl 1,0 N Fosfataza zasadowa 60 U/l 40 129 N to są próby wątrobowe, wszystko w normie.. dodam jeszcze że wogóle nie mam wytrysku, coś się konkretnie porobiło :)) Zmieniony przez - dyko25 w dniu 2012-04-16 20:19:46

    Odpowiedzi: 42 Ilość wyświetleń: 3173 Data: 2012-04-16 20:16:35 Liczba szacunów: 0
  • [BLOG] Kuba - pierwsze kroki z IF

    Post
    Odchudzanie i forma po męsku

    za chwilkę podjadę umówić się na jutro na badania proszę o info co jeszcze zrobić, ewentualnie co wywalić sporo tego wyszło z kasą, ale nigdy nie robiłem tak kompleksowo i chyba się szarpnę (miałem robić już chwilkę temu, ale brak kaski mnie przytrzymał) morfologia 13 zł. OB 8 zł. CRP 15 zł. badanie ogólne moczu 15 zł. TSH 23 zł. Testosteron 38 zł.

    Odpowiedzi: 463 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-03-14 10:42:17 Liczba szacunów: 0
  • [BLOG] Jarlaxe-The beginning of a new adventure

    Post
    Odchudzanie i forma po męsku

    Badania zrobione dramatu raczej nie ma chociaż nie wszystko jest w normie {{:-( i tak z rzeczy, które się nie zgadzały najgorzej chyba z cholesterolem no i zastanawiam się jaki ma wpływ na niego Carb Nite ale z drugiej strony znalazłem wynik sprzed ponad roku i miałem też ponad 200 - Cholesterol całkowity 278,00mg/dl norma 115,00 190,00 H Inne b

    Odpowiedzi: 179 Ilość wyświetleń: 9963 Data: 2016-01-29 22:19:26 Liczba szacunów: 0
  • 11 tydzień enan. Co dalej?

    Post
    Doping

    ALT i AST to proby watrobowe. AST masz podwyzszony to prawda ale minimalnie tyle co nic. ALT nie masz za nisko masz w normie.

    Odpowiedzi: 28 Ilość wyświetleń: 1300 Data: 2017-01-13 15:39:57 Liczba szacunów: 0
  • Dyskusje o żarciu,treningu i innych czynnikach przełamujących stagnację vol 4

    Post
    Doping

    1sze moje, 2gie max norma. Badanie Parametr Próby wątrobowe AST 92 - max 35 ALT 105- max 55 Bilirubina całkowita Norma Fosfataza zasadowa N GGTP Dolna granica Estradiol 164- max 44 Prolaktyna 15,45-max 17 Testo 3,500 - max 1,100 Testo leci 750mg ew, jestem w 13tyg i ostatnie tydzien ciagne, pozniej mostek 6tyg 200mg

    Odpowiedzi: 3002 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-10-31 19:41:32 Liczba szacunów: 0
  • Pytanie o "odblok po 7 latach od ostatniego cyklu" hcg ,badania,jądra,powrót do normy

    Post
    Doping

    oto wyniki badań Badanie Parametr Wynik Jednostka L H Norma Morfologia krwi Leukocyty 8,2 tys/µl 4,0 10,0 N Erytrocyty 5,1 mln/µl 4,2 6,0 N Hemoglobina 15 g/dl 14,0 18,0 N Hematokryt 43,5 % 40 54 N MCV 85,32 fl 80 99 N MCH 29,4 pg 27 35 N MCHC 34,5 g/dl 32,0 37,0 N Płytki krwi 247 tys/µl 140 440 N Limfocyty % 28,8 % 20 45 N Limfocyty # 2,4 tys/µl

    Odpowiedzi: 23 Ilość wyświetleń: 2811 Data: 2017-03-09 14:08:52 Liczba szacunów: 0
  • INTERPRETACJA - badania lab, usg, rtg, inne Q/A

    Post
    Zdrowie i Uroda

    Witam,może ktoś doradzi czy zbijać estro i kortyzol,jestem na reducji IF z 250mg/7dni susty i 2omg/dziennie tamoxu w tle. Wskażniki w normie ale podlany wciąż jestem. Dieta LC BTW 200/75/150 34 lata Cpm około 2500kcal Próby wątrobowe AST 15,3 U/l 5 34 N ALT 25 U/l 0 55 N Bilirubina całkowita 0,55 mg/dl 0,30 1,20 N Fosfataza zasadowa 72,0 U/l 30 120

    Odpowiedzi: 1242 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-12-31 14:28:09 Liczba szacunów: 0
  • słabe libido miękki zwód 1 cykl prop

    Post
    Doping

    Mam już wyniki: Testosteron II - 232,90 nmol/l zakres 9,90-27,80 Prolaktyna 27,09 ng/ml zakres 4,04 - 15,2 Estradiol 201,3 pg.ml zakres 5-65 Próby wątrobowe AST - 117 U/l zakres <50 ALT - 284U/l zakres <50 Bilirubina całkowita 0,73 mg/dl zakres <1,10

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 974 Data: 2015-03-27 17:07:08 Liczba szacunów: 0
  • Pomoc w rozpisce meta susta wino

    Post
    Doping

    A wiec zrobilem badania Próby wątrobowe AST 27,93 U/l 0 40 N ALT 34,24 U/l 0 41 N Bilirubina całkowita 0,43 mg/dl 0,30 1,20 N Fosfataza zasadowa 82,21 U/l 40 129 N GGTP 41,28 U/l 10 71 N Prolaktyna Prolaktyna 10,84 ng/ml 4,04 15,20 N Testosteron Testosteron 726,10 ng/dl 280,00 800,00 Poprzedni cykl trwal 10 tyg, odblok skonczyl sie 2 czerwca.

    Odpowiedzi: 22 Ilość wyświetleń: 1100 Data: 2015-06-28 19:14:32 Liczba szacunów: 0
  • Pomoc w rozpisce meta susta wino

    Post
    Doping

    A wiec zrobilem badania Próby wątrobowe AST 27,93 U/l 0 40 N ALT 34,24 U/l 0 41 N Bilirubina całkowita 0,43 mg/dl 0,30 1,20 N Fosfataza zasadowa 82,21 U/l 40 129 N GGTP 41,28 U/l 10 71 N Prolaktyna Prolaktyna 10,84 ng/ml 4,04 15,20 N Testosteron Testosteron 726,10 ng/dl 280,00 800,00 Poprzedni cykl trwal 10 tyg, odblok skonczyl sie 2 czerwca.

    Odpowiedzi: 22 Ilość wyświetleń: 1100 Data: 2015-06-28 19:25:53 Liczba szacunów: 0
  • Zatrucie Witaminą A oraz D

    Post
    Odżywki i suplementy

    Próby wątrobowe AST 22 ALT 35 (to wszystko jest w normie) badanie było zrobione 9 dni po odstawieniu Vitamin .Kolejny lekarz tym razem nefrolog u którego byłem powiedział że nic mi nie dolega .Dostałem skierowanie na USG żeby potwierdzić czy wszystko jest na 100 % dobrze tak tylko żeby się nie zadręczać wreszcie

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 834 Data: 2017-11-23 20:25:03 Liczba szacunów: 0
  • Turinabol Solo

    Post
    Doping

    Z badań źle wyszedł tylko testosteron (TTE) 220 norma 241-827, i podwyższone próby wątrobowe AST i ALT Zmieniony przez - seen90 w dniu 2016-05-17 20:53:00

    Odpowiedzi: 28 Ilość wyświetleń: 2505 Data: 2016-05-17 20:52:40 Liczba szacunów: 1
  • Wątroba - podwyższony ALAT i ASPAT

    Post
    Zdrowie i Uroda
    PRO

    Wątroba to jeden z najważniejszych organów w naszym organizmie. To tam zachodzi większość procesów metabolicznych. Mianem prób wątrobowych określa się testy czynnościowe wątroby, polegające na określeniu aktywności enzymów znajdujących się w komórkach wątrobowych lub stężeń substancji, które są przez nie wytwarzane lub przekształcane. Próby wątrob

    Odpowiedzi: 13 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-07-31 17:01:50 Liczba szacunów: 0
  • Wątroba-Ile hepatilu ?

    Post
    Doping
    PRO

    Bóle wątroby mogą być oznaką jej zapalenia, czy też zatłuszczenia. Aby dowiedzieć się, co nam dokładnie dolega, warto zrobić USG jamy brzusznej z naciskiem na wątrobę, lekarz wykonujący badanie na pewno powie, czy jest powiększona, czy coś się z nią dzieje. Ponadto warto wykonać badania próby wątrobowe, mianowicie oznaczyć parametry takie, jak: -

    Odpowiedzi: 23 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-11-20 18:00:15 Liczba szacunów: 0
  • Testosteronum Prolongatum

    Post
    Doping
    PRO

    Nadszedł czas na badania. 4tyg heparegen poprawiło próby wątrobowe tak więc ciągnę kuracje dalej. Estradiol zbity arimidexem 1/4 tab poniedzialek i czwartek. Wartością testosteronu jestem zawiedziony. Leci omka z apteki w dawce 500mg week. Być może temu tak nisko bo badania robione 2dni po strzale. Co sądzicie o tych wynikach?? Leukocyty 5,76 K/µl

    Odpowiedzi: 139 Ilość wyświetleń: 8266 Data: 2018-02-23 17:56:58 Liczba szacunów: 0
  • Dyskusje o żarciu,treningu i innych czynnikach przełamujących stagnację vol 5

    Post
    Doping

    Które srodki iniekcyjne podbijają tez wartości ALT? wyszło mi powyzej widelek a orale nie szły juz z pol roku natomiast badanie robiłem z tydzień po zejsciu z trena . AST w połowie skali. Meta inj Antek inj, wino inj to wiem. Chodzi mi o treny, masterony, boldenon i inne które niby nie maja wpływu na watrobe Zmieniony przez - weex w dniu 2018-05

    Odpowiedzi: 23474 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-05-25 02:07:46 Liczba szacunów: 0
  • Dyskusje o żarciu,treningu i innych czynnikach przełamujących stagnację vol 5

    Post
    Doping

    Każdy ma tam swoje jakieś predyspozycje do czegoś. U mnie na oralach wali próby wątrobowe na Maxa w górę mimo dobrej profilaktyki, a nie odczuwam żadnych sidow z apetytem wzdęciami itd. W sumie poza alt ast i bilirubina idącą z czasem w górę resztę wskaźników wątrobych zawsze w normie.

    Odpowiedzi: 23474 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-09-05 16:04:34 Liczba szacunów: 0