Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: primobolan depot opinie

Strona 5 z 423

  • Trec cm3-dawkowanie,opinie

    na czczo i po treningu gdyz wtedy jest najwieksze zapotrzebowanie na kreatyne w tym miejscu prosze rowniez o wasze opinie o tym produkcie

    Odpowiedzi: 46| Ilość wyświetleń: 86801| Data: 2007-04-01 09:56:35| Liczba SOGów: 2
  • Czekam na opinie....

    2iego tygodnia mojego pierweszego cyklu po dlugiej przerwie: testosteron propionicum 100mg/ml farmadonu winstrol depot 50mg/ml zambon dawkowanie mam takie: 1.tydz. test.prop 300mg 100mge2d bez wina 2.tydz.test 500mg wino 50mg e2d

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 1149| Data: 2004-06-30 22:54:26| Liczba SOGów: 0
  • boldabol+primobolan+undestor

    to mój 3 cykl. pytanie: jak najlepiej brac w/w środki boldabolu bd mam 20ml, primobolanu bd 20ml, undestor 120tab. planowałem tak: bolda: 2cm 1xtydzień primobolan 2cm 1xtydzień

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 1238| Data: 2006-02-21 21:48:50| Liczba SOGów: 0
  • WINSTROL DEPOT / PROPIONAT

    tabs bd teraz chce ułozyc sobie cykl na ładna mase miesiniowa bdb jakosci myśle nad winstrolem depot jaki polecacie underground oraz propionatem raczej bedzie to testenat 5% ,bo z własnego doswiadczenia wiem ze on działał na mnie ,a jesli

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 1259| Data: 2004-11-25 12:22:23| Liczba SOGów: 0
  • Primobolan Egipt,oryginal CZY PODROBA?

    na zdjeciu widoczny jest primobolan kupiony w egipskiej aptece,wiem ze tu tez zdarzaja sie podroby wiec mam pytanie do znawcow tematu:czy to jest

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 1697| Data: 2008-05-18 13:28:16| Liczba SOGów: 0
  • Knockout - Opinie - Poległem ! %-)

    google pokazło multum wyświetleń, więc klikam na jakiś sklep internetowy wraz z odsyłaczem do tego produktu. opinie które tam zobaczyłem totalnie mnie zniszczyły, mianowicie: 1 witam pełna rewelacja jaja mi urosły o 1 kg po prostu pełny

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 5597| Data: 2007-07-12 13:21:41| Liczba SOGów: 6
  • Winstrol Depot - Zambon

    winstrol depot zambon stanozolol 50mg/1ml 1 http://img406.imageshack.us/img406/4996/winsvj0 2

    Odpowiedzi: 17| Ilość wyświetleń: 12901| Data: 2007-06-28 17:45:50| Liczba SOGów: 4
  • primobolan

    czy mozna dostac primobolan orginalny w polsce jak tak to jakie sa jego ceny

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 1843| Data: 2006-07-13 19:42:27| Liczba SOGów: 1
  • Winstrol Depot - Pierwszy Cykl

    nigdy wcześniej nie brałem sterydów, przeszukałem fora i po głębszej analizie opisów zdecydowałem się na winstrol depot jego działanie jest tym czego szukam, przy dość rzadkich efektach ubocznych, teraz pytanie o cenę i cykl tzn. ile tego brać

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 1644| Data: 2010-03-14 01:31:30| Liczba SOGów: 0
  • winstrol depot do picia.

    z usa chyba w flex e czytałem że jeden paker zawodowiec oczywiście bez nazwiska , z powodzeniem stosuje winstrol depot ale nie wstrzykując go tylko poprostu dodaje np do sałatek czy innych potraw.tłumaczy to tyłkiem jak sito, jego zdaniem to

    Odpowiedzi: 32| Ilość wyświetleń: 3643| Data: 2005-04-29 22:24:03| Liczba SOGów: 0
  • Primobolan!!!

    mam pytanie odnosnie primobolanu!! czy ktos moze mi powiedziec w jakich ilosciach dziennie go zazywac i jak dlugo chodzi mi o primobolan w tabletkach!!! i czy faktycznie jest skuteczny pozdawiam

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 1170| Data: 2005-03-30 01:02:35| Liczba SOGów: 0
  • BOLDABOL + PRIMOBOLAN

    co sądzicie o takim cyklu masa i siła :boldabol 10ml british dragon + primobolan 10ml british lub eurochem + undestor lub metka jeżeli undestor to w jakiej ilości z góry dzięki.

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 1072| Data: 2006-02-06 14:01:52| Liczba SOGów: 0
  • Czy Primobolan zahamowuje wzrost?

    czy primobolan zahamowuje wzrost

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 1329| Data: 2005-09-19 16:27:29| Liczba SOGów: 1
  • Primobolan jaki na dzisiaj??

    panowie jaki primobolan na dzis działajacy i jakie najlepsze dawkowanie raz na tydzien dwa razy w tyg

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 1314| Data: 2011-06-24 14:49:04| Liczba SOGów: 0
  • Deca Durabolin I Winstrol Depot razem w cyklu

    witam, mam 12 x 2ml 200mg deca durabolin oraz 20 x 1ml 50mg winstrol depot chciałem was zapytać jak to połączyć razem, jak ułożyć z tego cykl pozdrowienia maciek

    Odpowiedzi: 34| Ilość wyświetleń: 13165| Data: 2003-10-24 11:59:29| Liczba SOGów: 1
  • Agovirin DEPOT

    2008/20080823124703 witam kolega chciał się dowiedzieć jak wykonać cykl z 25 ampułek agovirin depot jakie igły stosować i po jakim czasie się odblokować.2 dni po ostatnim strzale cykl zaplanowany jest na 7

    Odpowiedzi: 42| Ilość wyświetleń: 6631| Data: 2008-08-23 12:47:03| Liczba SOGów: 3
  • Trenabol Depot

    na h..... jest to imie zenskie i mowi ze bedzie niedlugo nowy cennik a wnim nowe cenny i produkty takie jak trenabol depot i trenaject. wiem z depot to oznacza o przeluzonym dzialaniu wiec porsze o konkretne odpowiedzi.

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 1144| Data: 2004-11-23 20:13:05| Liczba SOGów: 0
  • Deca Durabolin I Winstrol Depot razem w pierwszym cyklu

    witam zastanawiam sie nad deca durabolin i winstrol depot razem w pierwszym cyklu jak w temacie. wyczytałem, między innymi na tym forum, że przynosi pozytywne efekty. do tej

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 1263| Data: 2009-12-13 14:35:24| Liczba SOGów: 0
  • 7 składkowy test białek-opinie

    witam serdecznie w 7 odsłonie testu składkowego. w tym temacie będziemy opisywać smak,rozpuszczalność oraz subiektywne odczucia na temat różnych białek.akcja była składkowa mająca na celu możliwość spróbowania wielu różnych białek w wielu różnych

    Odpowiedzi: 46| Ilość wyświetleń: 4892| Data: 2015-09-21 11:51:17| Liczba SOGów: 2
  • winstrol depot

    witam.chcialem zapytac was o winstrol depot wiem ze podczas jego brania zostaje zaburzona gospodarka lipidowa tzn.zly cholesterol zostaje podwyzszony a dobry

    Odpowiedzi: 24| Ilość wyświetleń: 1190| Data: 2009-06-02 19:00:02| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}