Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: praca w biedronce opinie

Strona 1 z 1541

  • Legendarny ABS II

    i zakwasy, ale to nie wszystko, o nie nie nie... mięśnie brzucha mają o wiele mniejszy zakres działania, niż wymaga praca wykonywana w obu tych ćwiczeniach. dwie trzecie ruchu, wykonywanego podczas ćwiczeń na skośnej ławeczce z prostymi nogami

    Odpowiedzi: 1028| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2005-01-16 02:13:32| Liczba SOGów: 166
  • CKD - fakty nie mity by qaz

    zapotrzebowanie kaloryczne współczynnik aktywności: bardzo aktywny = 1.4 1.5 codzienne intensywne ćwiczenia + praca fizyczna przez większa cześć dnia aktywny = 1.3 1.4 codzienne intensywne ćwiczenia + praca na nogach średnio

    Odpowiedzi: 4026| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2004-09-04 14:30:05| Liczba SOGów: 287
  • ORYGINAŁ / FAKE - foto & opinie

    panowie i panie,ten temat słuzy tylko i wyłącznie do wstawianie zdjęć rzeczy które macie i chcecie aby było ocenione pod kątem czy to oryginał czy podróbka.osoby które będą oceniały wpisują tylko czy oryginał czy podrobiony produkt znajduje się na

    Odpowiedzi: 7544| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2014-02-21 13:02:03| Liczba SOGów: 185
  • Dieta - ułóż sam(a)

    zapotrzebowanie kaloryczne współczynnik aktywności: bardzo aktywny = 1.4 1.5 codzienne intensywne ćwiczenia + praca fizyczna przez większą cześć dnia aktywny = 1.3 1.4 codzienne intensywne ćwiczenia + praca na nogach średnio

    Odpowiedzi: 293| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2007-02-07 21:04:55| Liczba SOGów: 378
  • Ronnie Coleman - legenda

    [img]http://img228.imageshack.us/img228/4676/clipimage008sq0[/img] http://pl.youtube.com/watch v=3nmeenx uag praca zostala napisana przeze mnie, mam nadzieje ze ktos zajrzy i wspomni dawne czasy ronni ego [img]../../31[/img] pozdrawiam

    Odpowiedzi: 2491| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2008-05-05 16:15:24| Liczba SOGów: 159
  • Ektomorfik, Endomorfik i Mezomorfik "Sylwetka prawdę Ci powie"

    6 lub nawet 7 posiłków. ponieważ przyrządzanie takiej liczby „prawdziwych posiłków może być trudne wiadomo: szkoła, praca itp. , warto zaopatrzyć się w dobrej klasy odżywkę typu „gainer i zastępować 2 lub 3 posiłki łatwymi do sporządzania

    Odpowiedzi: 357| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2005-12-04 21:16:49| Liczba SOGów: 147
  • Mięśnie brzucha

    proces. ja jestem jednak sceptyczny, nawet jeśli one pomagają to efekt po ich odstawieniu jest zabójczy i cała nasza praca idzie na marne. życzę w wytrwałości w treningu i dążeniu do celu. w razie jakichkolwiek wątpliwości czekam na pytania. a

    Odpowiedzi: 456| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2002-03-29 00:25:47| Liczba SOGów: 435
  • *** KOLCZYK W PĘPKU ***

    kolczyk w pępku czekam na opinie za i przeciw oraz na fotki. zastanawiam się czy przekłuć sobie brzuszek.

    Odpowiedzi: 1263| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2004-05-14 21:11:32| Liczba SOGów: 30
  • Odchudzanie Łopatologicznie, czyli odpowiedzi na najczęściej zadawane przez kobiety

    nadmiernie prowadzić może, wręcz do kłopotów jak w tym wypadku z krzyżem czy bólów karku. nigdy wyizolowana praca małych mięśni nie zwiększy nam znacząco spożycia kalorii. 8. no to co mam zrobić albo przyjąć, ze taka nasza uroda, ćwiczyć

    Odpowiedzi: 39| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2010-04-08 13:26:21| Liczba SOGów: 244
  • WIELKA ŚCIEMA Z GLUKOZAMINA

    niebezpieczeństwo zakażeń, wysypek skórnych, zmian w obrazie krwi. zresztą po tych wszystkich tarapatach ukazała się praca kliniczna wykazująca dowodnie, iż glukozamina i placebo to niemal to samo 1 . fabrykanci przewidując rychły koniec

    Odpowiedzi: 86| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2004-12-28 00:30:22| Liczba SOGów: 44
  • SNiZ

    w kategorii do 75 kg. wielu kolegów kulturystów mówi,żebym startował w tym roku w październiku. chciałbym znać waszą opinie na ten temat. czy mam jakieś szanse na debiut w którejś z kategorii oto fotki:

    Odpowiedzi: 1673| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2010-08-01 22:06:01| Liczba SOGów: 119
  • methoxy opinie

    interesuje mnie czy methoxy to aby nie jest jakiś steryd!! czytałem różne opinie i wiele ludzi go nie poleca i nie wiem co teraz robic!! kusi mnie ale boje sie skutków ubocznych.pomóżcie mi podjąc decyzje

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2011-01-10 11:01:21| Liczba SOGów: 0
  • [ART] MASA - wersja z roku 2014

    raz dobranego kątu udo łydka nie można zmieniać w trakcie trwania serii. nogi muszą więc pozostawać sztywne, a praca odbywa się tylko w obrębie stawu biodrowego. [color=green][size=big] 3. plecy plecy dół [/size][/color] 3a. ćwiczenie

    Odpowiedzi: 575| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2010-05-24 16:56:10| Liczba SOGów: 277
  • MERIDA 15 - WASZE OPINIE ( tych co brali oczywiście)

    i skutki uboczne bo mi głównie zależy na odchudzeniu brzucha czekam na odpowiedz pozdrawiam 1 chodzi mi o opinie tych co to brali na temat tego preparatu merida 15 chce zżucić 3 4 kg kobieta lat 17 wzrost 166 waga 55

    Odpowiedzi: 54| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2007-05-04 15:52:56| Liczba SOGów: 2
  • [FIT]veronia_p/str.100/ praca nad sylwetką 139.

    nocnym markiem : 6.30 7 pobudka 8 9.30 śpię, bo odsypiam przerwę w śnie 9.30 śniadanie lub jego brak 10 17 praca przegryzam jakiś owoc lub piję jogurt, zdarza mi się zjeść serek lub sałatkę kupną. 17 obiad 22 kolacja kładę się

    Odpowiedzi: 1549| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2012-05-20 13:57:26| Liczba SOGów: 14
  • NERWICA SERCA [ART]

    nerwowego, zwanego ukladem autonomicznym lub wegetatywnym. uklad ten steruje czynnosciami niezaleznymi od woli, np. praca jelit, serca. zd: jakie typowe objawy towarzysza nerwicy serca ap: najczestsze objawy to uczucie leku i niepokoju. bardzo

    Odpowiedzi: 103| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2007-05-02 23:30:43| Liczba SOGów: 6
  • PRZYKŁADOWY JADŁOSPIS DLA KOBIETY OD PODSTAW.

    zwycięska praca konkursowa, której autorką jest meraviglia. 1. dla przykładu powyżej oblicz zapotrzebowanie oraz ułóż jadłospis,

    Odpowiedzi: 41| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2009-04-26 15:47:38| Liczba SOGów: 87
  • Trec cm3-dawkowanie,opinie

    na czczo i po treningu gdyz wtedy jest najwieksze zapotrzebowanie na kreatyne w tym miejscu prosze rowniez o wasze opinie o tym produkcie

    Odpowiedzi: 46| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2007-04-01 09:56:35| Liczba SOGów: 2
  • Clenburexin wasze opinie

    witam zamierzam zakupic ten produkt mam prosbe do osob ktore stosowly clenburexin o opinie oraz jakie efekty uzyzkaliscie stosujac ten spalacz dzieki 3

    Odpowiedzi: 45| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2008-06-21 10:01:39| Liczba SOGów: 2
  • Dla początkujących

    na cel jaki sobie stawiamy. wklejenie gotowca nie pomoże, a wręcz zaszkodzi bo będzie to gdyby odrobiona za was praca domowa. wy nic się nie nauczycie i dalej będziecie tkwić w nie wiedzy, a w dziale dalej będą się mnożyć tego typu tematy. w

    Odpowiedzi: 236| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2008-01-05 22:51:36| Liczba SOGów: 183

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}