w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy
Sortuj wg ilości SOGów  / Sortuj wg daty  / Sortuj wg trafności wyszukiwania  

Szukana fraza to: "podwyzszone tsh objawy"

Strona spośród 171  stron dla zapytania: podwyzszone tsh objawy

podwyzszone tsh i ft4 dziwne

witam co to moze oznaczac 2 rzeczy sie nawzajem wykluczaja a badanie powtarzalem 2x najpierw tsh 6,4 uiu/ml z ref. 0,27 4,2 po tygodniu powtorzylem i bylo 4.72 uiu/ml ft4 1.74 ng/dl z ref 0.93 1.7 po tygodniu

Data: 2011-05-25 13:08:25 | Dział: Zdrowie | Autor: SFD | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 3603 |

Wyniki TSH T3 T4

4.08 norma 0,4 4,0 ft3: 2.02 norma 1,8 4,2 ft4: 1,47 norma 0,8 1,9 tak jak widzicie tsh mam lekko podwyzszone bylem przekonany ze swiadczy to o nadczynnosci bo jestem bardzo szczuply, nerwowy i w zasadzie mam wszystkie chyba objawy

Data: 2007-03-18 12:32:49 | Dział: Zdrowie | Autor: MotyW | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2743 |

Objawy tarczycy

pot i spadek wagi ciala z 92 na 78 w 2,5 meisiaca przy 184 cm wzrostu nie odchudzalem sie . zrobilem badania na tsh i sa w normie, jest sens robienia jeszcze t3 i t4 czy te pogrubione objawy sa rowniez przy innych chorobach

Data: 2009-02-13 10:40:14 | Dział: Zdrowie | Autor: Klepaucius | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2669 |

Trądzik-opis, przyczyny, objawy, leczenie

są po prostu bardziej wrażliwi na ten proces, dlatego dochodzi u nich do poważnego rozsianego trądzika. objawy nawracające czerwone plamki lub drobne opuchnięcia skóry zwykle nazywane pryszczami , które mogą ulec zakażeniu lub wypełniać

Data: 2004-12-05 12:50:59 | Dział: Zdrowie | Autor: radziu16 | Liczba SOGów: 1 | Trafność: 2649 |

objawy niskiego poziomu testosteronu

stosunkowo niedawno, bo kultura patriarchalna nie pozwalała mężczyznom przyznawać się do „przekwitu . wymienione objawy składano po prostu na karb „starzenia się . poza tym, podczas gdy menopauzę przechodzą wszystkie kobiety, wyraźna andropauza

Data: 2009-03-05 10:35:02 | Dział: Iron Horse Series | Autor: marek.G2 | Liczba SOGów: 2 | Trafność: 2649 |

Objawy astmy.

jakie są objawy astmy a drugie pytanie jaka jest profilaktyka przeciw astmie

Data: 2005-05-08 07:27:36 | Dział: Zdrowie | Autor: lukas222 | Liczba SOGów: 1 | Trafność: 2643 |

Więzadła krzyżowe - Objawy naderwania

juz o tym po zrobieniu badan gdy to z nich wywnikalo ze to wiazadla ulegly kontuzji. chcialem sie zapytac jakie objawy towarzysza takim naderwaniom w okresie do kilku dni po urazie, czy wystepuje opuchlizna w jakim miejscu i czy duza , jak silne

Data: 2007-03-28 00:12:11 | Dział: Zdrowie | Autor: Xar | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2643 |

Zespół przetrenowania - objawy, mechanizmy i metody wykrywania

i biochemii, akademia wychowania fizycznego im. józefa piłsudskiego, warszawa zespół przetrenowania objawy mechanizmy i metody wykrywania overtraining syndrome symptoms, mechanisms, detection streszczenie / summary wprowadzenie

Data: 2005-10-15 15:35:38 | Dział: Indywidualne Sporty Ogólnorozwojowe | Autor: vlad88 | Liczba SOGów: 5 | Trafność: 2635 |

jakie są objawy przebiałkowania???

witam. ostatnio zaczołem jesc duzo białka i dostałem rozwolnienia czy to objawy przebiałkowania

Data: 2005-02-18 15:02:41 | Dział: Odżywianie | Autor: kolpak | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2623 |

Objawy chorej watroby i nerek !!!!!!!

czy ktos zna moze objawy jakie wystepuje przy chorej watrobie i nerkach, napiszcie wszystko co wiecie na ten temat,moze jakies linki do stron znacie, bo szukalam po necie ale niewiele znalazlam, a potrzebuje jak najwiecej informacji. z gory dzieki.

Data: 2005-11-24 22:32:42 | Dział: Zdrowie | Autor: magda85 | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2609 |

Objawy Raynauda - ART dla osób z sinymi dłońmi

problem myśląc że jest to objaw zimna na dworze czy w naszym otoczeniu . robiąc to popełniają błąd . są to pierwsze objawy choroby raynauda . zespół raynauda nazywanym też fenomenem raynauda jest często pierwszym objawem choroby głównie chorób

Data: 2011-02-14 11:38:29 | Dział: Zdrowie | Autor: SFD | Liczba SOGów: 19 | Trafność: 2609 |

wysokie tsh

witam! mam problem z interpretacją wyników. moje tsh to 10,240 norma 0,270 4,200 , czyli trochę 33 zawyżone. czytałam, że może to być niedoczynność tarczycy, ale jednym

Data: 2009-11-02 17:11:04 | Dział: Zdrowie | Autor: marlah | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2605 |

Pytanie o Tsh ft3 i ft4

koledzy robiłem sobie tsh bo lekarz podejrzewał objawy wyszło mi 1.83 wiec chyba ok. ale moje pytanie. czy jeżeli chodzi o tarczyce to trzeba

Data: 2013-06-02 16:19:41 | Dział: Zdrowie | Autor: daniel1340 | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2602 |

Testosteron Depo-objawy dzialania

pojawily sie pewne objawy i chcialbym sie dowiedziec czy maja zwiazek z rozkrecaniem sie srodka w organizmie: podwyzszone cisnienie i straszne cisnienie w glowie malo mi lba nie rozerwie zamulenie ospalosc dekoncentracja nadmierna

Data: 2011-06-16 19:28:03 | Dział: Doping | Autor: shepard85 | Liczba SOGów: 2 | Trafność: 2600 |

TSH czy jest w porządku ?

witam, mam pytanie odnośnie mojego wyniku tsh który wynosi 4,39 lu/ml min. 0,27 max. 4,20 poza tym ft3 3,69 i ft4 1,12 czy pomimo tego, że jest niewiele

Data: 2013-01-21 21:19:38 | Dział: Zdrowie | Autor: escada | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2598 |

badanie laboratoryjne krwi MONO%11,3 PODWYZSZONE

czy te podwyzszone wyniki to objawy innej choroby przy nowotworze krtani mono%11,3 mono%0,780 irf 17,8 mfr16,2 ob 72 crp 41,50 jestem obecnie po chemioterapi indukcyjnej iradioterapi przyspieszonej

Data: 2011-09-21 01:21:45 | Dział: Szybkie pytanie | Autor: SFD | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2597 |

SM - jakie są typowe objawy..i czy występuje ból?

może odwiedza to forum lekarz lub ktoś studiujący medycynę...i pomógłby mi odpowiedzieć na pytanie jakie są najczęstsze objawy stwardnienia rozsianego...czy przy tej chorobie występuje ból...oraz stany zapalne bede wdzięczny za pomoc

Data: 2006-04-04 18:14:26 | Dział: Zdrowie | Autor: | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2596 |

pytanie o tsh

moje tsh wynosi 7.25 co to oznacza czy mogłby mi ktoś wyjaśnic ten wnik czy to jest niedoczynność tarczycy jaka jest prawidłowa ilośc tsh nie wszystkie objawy zgadzaja mi sie z niedoczynnościa niektóre dotyczą nadczynnosci....

Data: 2010-11-07 12:35:22 | Dział: Szybkie pytanie | Autor: SFD | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2595 |

Mononukleoza - objawy

mam podejrzenie o mononukleoze, jutro bede miał wyniki badania krwii mam ją na 80% bo wszystkie objawy na to wskazują . i mam pytanie po jakim czasie u świeżo zarażonej osoby mogą najpóźniej wystąpić objawy

Data: 2007-06-20 17:25:20 | Dział: Zdrowie | Autor: Budrys. | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2593 |

Poziom TSH u kobiety

chodzi mi o to czy poziom tsh 1.51uiu/ml to duzo czy malo. durex123

Data: 2003-11-03 12:29:47 | Dział: Doping | Autor: DureX123 | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2592 |
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Ostatnio wyszukiwane: acifungin forte | siłownia nowodwrory | stal 440 i 420 ktora lepsza | fbw 2 tydzie | t 3 dawkowanie | koslawe kolana a cwiczenia | posilek potreningiwy | regulamin w fitness wyczynowym | wymagania na instruktora kulturystyki | viva beach party 2004 | maść żywokostowa czy można podczas karmienia | Is televison good or bad | era plus orange gdzie najlepsze zarobki | jak sie robi chamburgery kulinaria | przelew z poczty | zamo gry zespo owe | co ma duzo kcal | rozstepy jak | za duzy brzuch | firmy ochroniarskie w rzeszowie