Wyszukiwarka


w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy

Znalezione artykuły pod frazą: pmp steroids opinie

Strona 1 z 936

  • Anavar - PMP Steroids

    [img]/obrazkisfd/zdjeciasfd/82cb7fd34d044511913703fa374a008f[/img] anavar pmp steroids 100tab 10mg/tab zmieniony przez artist_06 w dniu 2012 07 27 15:08:34

    Odpowiedzi: 197 | Ilość wyświetleń: 14102 | Data: 2012-07-27 15:07:45 | Liczba SOGów: 5
  • Dziwny ból po injekcji. (Testosterone Enanthate 250mg/ml (Iran) PMP Steroids)

    po 2 dniach ból minął. tym razem również kupiłem testosterone enanthate 250mg/ml iran ale z innej firmy konkretnie pmp steroids po 1 injekcji igła 0,7mm, 1ml soku, krwi w strzykawce brak niby wszystko ok, ale po kilku godzinach zaczął

    Odpowiedzi: 29 | Ilość wyświetleń: 4349 | Data: 2012-10-16 15:32:24 | Liczba SOGów: 0
  • opinie - teść enan, pmp steroids

    mógłby się ktoś podzielić opinią na temat teścia enan z pmp steroids warto, nie warto ciężko mi cokolwiek znaleźć, ew. proszę o jakiś link... zmieniony przez nienznany w dniu 2011 04 19 10:18:26

    Odpowiedzi: 13 | Ilość wyświetleń: 3486 | Data: 2011-04-19 04:48:56 | Liczba SOGów: 0
  • PMP steroids + PMP enanaxin co z osiągami???

    witam od prawie 3 tyg biore pmp steroids po 3tab dziennie i co 5 6 dzień zrobiłem już 3 strzały dzisiaj czwarty pmp enanaxin po 1mm. na masie poszło

    Odpowiedzi: 30 | Ilość wyświetleń: 1952 | Data: 2013-05-10 11:47:35 | Liczba SOGów: 0
  • PMP steroids + PMP enanaxin co z osiągami??

    witam od prawie 3 tyg biore pmp steroids po 3tab dziennie i co 5 6 dzień zrobiłem już 3 strzały dzisiaj czwarty pmp enanaxin po 1mm. na masie poszło

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 480 | Data: 2013-05-10 11:35:38 | Liczba SOGów: 0
  • PMP Steroids - Enanaxin, czy warto kupić?

    witam. mam do kupienia test enatan firmy pmp steroids o nazwie enanaxan. na fiolce pisze że wyprodukowano w iranie ale nic za dużo nie moge znaleźć informacji o tej firmie i tym specyfiku. proszę o porade jak ktoś zna ten produkt lub go stosował.

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 1877 | Data: 2012-12-28 14:19:57 | Liczba SOGów: 0
  • Anapolon PMP Steroids

    anapolon pmp steroids właśnie zacząłem cykl na tym właśnie środku łącze z omnadrenem 250 apteka, 1250 mg/tydz . czy ktoś z was

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 918 | Data: 2013-07-13 21:18:26 | Liczba SOGów: 0
  • pmp steroids wystarczy ?

    witam otoz od 2tyg. biore pmp steroids zaplanowałem cykl na 12 tyg. i mam własnie pytanie czy dodac jakies sterydy do tego cyklu dodam ze to jest moj pierwszy cykl za kazda probe pomocy przyznaje sogi ;

    Odpowiedzi: 40 | Ilość wyświetleń: 401 | Data: 2014-06-08 19:45:46 | Liczba SOGów: 3
  • Sustanaxin PMP Steroids

    warto czy nie opinie użytkowników mile widziane

    Odpowiedzi: 244 | Ilość wyświetleń: 19212 | Data: 2012-02-05 17:22:14 | Liczba SOGów: 4
  • PMP Steroids wersja 2014 str.212 (temat zbiorczy)

    spotykam.hologram fajnie sie mieni czego nie widac na zdjeciach.opakowanie zabezpieczone 2 hologramami.na kapslu wybite pmp i wygrawerowane logo. [img]/obrazkisfd/zdjeciasfd2/9e50fb9becbd4ddc801564d66e702f10[/img]

    Odpowiedzi: 2009 | Ilość wyświetleń: 88054 | Data: 2013-02-21 15:12:26 | Liczba SOGów: 34
  • Nandrolone decanoate P.M.P steroids

    czesc, kilka dni temu zakupilem ta deczke z pmp steroids podobno bdb dzialanie.moze ktos to potwierdzic wbija ktos aktualnie ten srodek z gory dziekuje za

    Odpowiedzi: 65 | Ilość wyświetleń: 9168 | Data: 2009-06-23 22:27:31 | Liczba SOGów: 1
  • cykl enan + meta ( PMP )

    witam, na stanie mam : enanaxin 10ml 250mg/1 ml 4 flakony pmp steroids 1pake 100tab mety 10mg pmp steroids 30tabs mety 10mg androxen clomiphene 50 / 48tab. 25mg pmp steroids

    Odpowiedzi: 14 | Ilość wyświetleń: 1238 | Data: 2012-03-28 11:40:13 | Liczba SOGów: 0
  • METHANAXIN PMP STEROIDS.

    wiecej żadnych zabezpieczeń itp. do połowy były tablety a potem kawal waty. na tabletkach z jedenj storny jest napis pmp . made in teheran. i kurde nie wiem teraz czy jakaś wyjeb** .

    Odpowiedzi: 21 | Ilość wyświetleń: 6418 | Data: 2013-02-03 17:55:27 | Liczba SOGów: 0
  • Wino PMP - wasze opinie

    jak na chwile obecna wino tego labu zakladam nowy temat o winie pmp bo poznikaly prawie wszystkie, zostal o npp, dece i mecie bodajze, ogolnego topicu brak. ogolnie to wino bylo jedzone

    Odpowiedzi: 72 | Ilość wyświetleń: 10022 | Data: 2012-01-10 13:45:50 | Liczba SOGów: 1
  • Pmp enan problem

    witam mam pytanie i bardzo prosze o odpowiedz.. zakupilem ostatnio enan pmp i na etykiecie napisane jest enanxin a na stronie pmp steroids produkt ma nazwe enanaxin nie wiem czy to nie fake.

    Odpowiedzi: 17 | Ilość wyświetleń: 2622 | Data: 2012-01-31 12:05:18 | Liczba SOGów: 1
  • DURAXIN PMP STEROIDS 100mg/ml

    wlasnie zaczynam cykl ze swoim ulubionym srodkiem, jak ktos wbijal to opinie chetnie przeczytam. [img]/obrazkisfd/zdjeciasfd/da9cf2602f454d04bef9551a9b433903[/img]

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 2987 | Data: 2011-10-21 21:33:33 | Liczba SOGów: 0
  • Methanaxin inj 25mg/ml - PMP Steroids

    no i nareszcie pojawila sie podobno metka inj pmp

    Odpowiedzi: 72 | Ilość wyświetleń: 3755 | Data: 2012-12-06 17:46:48 | Liczba SOGów: 1
  • enan - balkan czy pmp ?

    jakie macie wasze osobiste zdanie, który enan lepszy pewniejszy enanaxin 250 pmp steroids iranteheran 2500mg/10ml czy może testosterona e balkanpharm. 250mg/1ml @edit

    Odpowiedzi: 9 | Ilość wyświetleń: 1895 | Data: 2012-02-13 16:23:21 | Liczba SOGów: 0
  • pmp steroids

    witam kupilem sustan i bolda firmy pmp biore juz 2 tygodnie moze mi ktos powiedziec czy bedzie to dzialac po jakim czasie bo na razie nic nie czuje wbijam 3cm

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 1741 | Data: 2011-02-04 20:06:15 | Liczba SOGów: 0
  • PMP Steroids - Methaxin

    witam ! co powiecie o tej metce stosował ktoś [img]http://www.pm steroids com/wp content/uploads/2011/09/m1[/img] [img]http://www.pm steroids com/wp content/uploads/2011/09/m2[/img]

    Odpowiedzi: 127 | Ilość wyświetleń: 14224 | Data: 2012-01-05 12:07:47 | Liczba SOGów: 3

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}