Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: pmp steroids opinie

Strona 1 z 1

  • Dziwny ból po injekcji. (Testosterone Enanthate 250mg/ml (Iran) PMP Steroids)

    po 2 dniach ból minął. tym razem również kupiłem testosterone enanthate 250mg/ml iran ale z innej firmy konkretnie pmp steroids po 1 injekcji igła 0,7mm, 1ml soku, krwi w strzykawce brak niby wszystko ok, ale po kilku godzinach zaczął

    Odpowiedzi: 29| Ilość wyświetleń: 9553| Data: 2012-10-16 15:32:24| Liczba SOGów: 0
  • opinie - teść enan, pmp steroids

    mógłby się ktoś podzielić opinią na temat teścia enan z pmp steroids warto, nie warto ciężko mi cokolwiek znaleźć, ew. proszę o jakiś link... zmieniony przez nienznany w dniu 2011 04 19 10:18:26

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 4496| Data: 2011-04-19 04:48:56| Liczba SOGów: 0
  • Sustanaxin PMP Steroids

    warto czy nie opinie użytkowników mile widziane

    Odpowiedzi: 244| Ilość wyświetleń: 24876| Data: 2012-02-05 17:22:14| Liczba SOGów: 4
  • DURAXIN PMP STEROIDS 100mg/ml

    wlasnie zaczynam cykl ze swoim ulubionym srodkiem, jak ktos wbijal to opinie chetnie przeczytam. [img]/obrazkisfd/zdjeciasfd/da9cf2602f454d04bef9551a9b433903[/img]

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 4256| Data: 2011-10-21 21:33:33| Liczba SOGów: 0
  • Tesc, Winko- ocencie jakos.

    witam zastanawia mnie co sadzicie o tych środkach zaczynam czyatac i wychodzi ze pmp i rotex to jaks lipa prawda to czy nie winstrol pmp steroids stanonaxin stanazolol 10mg/tabletka testosteron

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 937| Data: 2012-01-20 22:05:56| Liczba SOGów: 0
  • Porada na cyklu meta + test enan

    właśnie jestem w 11 tygodniu cyklu metka 1 5 test enan 1 14. metke wiadomo skonczylem juz dawno, 11 tydzien enana leci z pmp steroids wbijam w pon i czw 250ml soku. tu rodzi sie pytanie do was koledzy. dojechac do 14tego tygodnia i potem odblok

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 265| Data: 2015-01-01 18:44:52| Liczba SOGów: 1
  • Cykl metka testosteron enan.

    właśnie jestem w 11 tygodniu cyklu metka 1 5 test enan 1 14. metke wiadomo skonczylem juz dawno, 11 tydzien enana leci z pmp steroids wbijam w pon i czw 250ml soku. tu rodzi sie pytanie do was koledzy. dojechac do 14tego tygodnia i potem odblok

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 300| Data: 2015-01-01 17:36:49| Liczba SOGów: 0
  • Prosba o ocene i porade

    witam. panowie mam do was prosbe o ocene metanabolu firm : balkan pharmaceuticals, moldawia ; pmp steroids iran, teheran ; akrihin, rosja ; made in russia ; fox labs, e.u. w zastrzykach chodzi mi o to ktory

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 433| Data: 2012-07-15 11:50:23| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}