Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: pas wyszczuplający opinie

Strona 1 z 581

  • Pas wyszczuplający czy pas odchudzający?

    zainteresował mnie temat poruszany na forum dotyczący pasa wyszczuplającego,ktory pomaga w zgubieniu brzuszka .w sklepie dostępny jest pas wyszczuplający oraz odchudzający dla

    Odpowiedzi: 47| Ilość wyświetleń: 124124| Data: 2003-05-12 12:56:42| Liczba SOGów: 3
  • pas wyszczuplajacy pytanko

    witam chcialam zapytac o pas wyszczuplajacy czy jest sens wogole go nosic http://allegro.pl/wyszczuplajacy pas neoprenowy fitplay s24 gratis i2122385587.html

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 1194| Data: 2012-02-18 19:20:16| Liczba SOGów: 0
  • Pas wyszczuplający

    witam i mam pytanko gdzie w internecie stronka,adres moł bym kupić pas wyszczuplający pozdrawiam

    Odpowiedzi: 48| Ilość wyświetleń: 5427| Data: 2003-09-23 20:41:10| Liczba SOGów: 2
  • pas wyszczuplajacy a efektywność ćwiczenia

    jak sądzicie czy ten pas wyszczuplajacy nie pomaga przypadkiem podczas wykonywania ćwiczeń, czy mięśnie nie pracują słabiej jesli są sciśnięte takim pasem, moze trzeba go troche rozlużnić, i czy maść bengay bedzie dobra na rozgrzanie skóry

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 4289| Data: 2008-08-07 23:51:39| Liczba SOGów: 0
  • Pas wyszczuplający

    jakie macie opinie o tych pasach wyszczuplających. nie chodzi mi o te elekrryczne tylko te takie gumowe co można zakładać na treningi i brzuch sie

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 7518| Data: 2007-12-23 20:33:46| Liczba SOGów: 0
  • Pas wyszczuplajacy.

    mam pytanie. chce zrzucic troche tluszczu z brzucha i zastanawiam sie czy nei kupis sobie takiego pasa i zakladac go przed cwiczeniami!! porsze o opinie

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 1041| Data: 2006-09-17 16:08:02| Liczba SOGów: 0
  • pas wyszczuplający+rozgrzewacz

    czesc niedawno czytałem posty joggera chyba o pasach wyszczuplających w połączeniu z rozgrzewaczem planuje kupic taki system i prosze o rade dobry, skuteczny, w

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 3070| Data: 2004-02-07 15:46:12| Liczba SOGów: 0
  • pas wyszczuplajacy neoprenowy

    mam pytanie co tak naprawdę daje ten pas bez jakich kolwiek ćwiczeń chodzi głównie o tak zwane oponki ponieważ jest dużo opinii i druga ważniejsza sprawa czy

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 1084| Data: 2011-04-15 22:50:39| Liczba SOGów: 0
  • Pas ( ? ) wyszczuplajacy

    witam. mam takie pytanie: bo bedac na silowni widzialem ludzi, ktorzy chodza ubrani w taka pianke, materac, pas nie mam pojecia jak to sie fachowo okresla 7 7 i maja to zawiniete wokol brzucha. i po treningu to zdejmuja. to

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 1326| Data: 2011-04-22 10:04:09| Liczba SOGów: 1
  • pas wyszczuplający

    witam. jabyście mogli to dajcie tu całą prawdę co do pasów wyszczuplających. czy to w ogóle dziala chociaż troszke czy stosować jakieś żele pod pas żel wodny czy jakieś

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 3965| Data: 2003-09-08 14:22:27| Liczba SOGów: 0
  • pas wyszczuplający

    słuchajcie mam pytanko którą stroną do skóry powinno się zakładać pas ten z hipermarketów tą czarną czy tą niebieską, miłą w dotyku i czy lepiej go zakładać na gołe ciało czy na bluzkę

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 1182| Data: 2003-12-23 13:14:45| Liczba SOGów: 0
  • pas wyszczuplający??

    witam mam takie pytanko gdzie mógłbym taki pas dostać w necie moze moglibyscie mi doradzić pozdrawiam

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 1229| Data: 2005-03-26 19:11:58| Liczba SOGów: 0
  • WAKACYJNA REDUKCJA

    izolowane 60 90 sekund ilość powtórzeń: ćwiczenia złożone/podstawowe przy 6 seriach 20 15 11 10 8 z zapasem 2 3 powt. ćwiczenia złożone/podstawowe przy 5 seriach 15 12 10 8 8 z zapasem 2 3 powt. ćwiczenia złożone/podstawowe

    Odpowiedzi: 78| Ilość wyświetleń: 15141| Data: 2004-05-21 20:11:01| Liczba SOGów: 7
  • [art] Pas treningowy- za i przeciw

    odwieczne pytanie: stosowac pas treningowy czy tez nie ! jesli tak to przy jakich cwiczeniach czy pas brzuszny chroni przed kontuzjami kregoslupa

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 11176| Data: 2008-09-09 21:07:00| Liczba SOGów: 11
  • 4 Test przed treningówek -opinie

    eph fruit blust w pozostałych paczuszkach jest po 1 porcji !! [color=red]w tym temacie wstawiamy tylko opinie [/color] oceniamy tak 1 nazwa 2 smak 3 pompa 4 pobudzenie 5 ogólne odczucia

    Odpowiedzi: 121| Ilość wyświetleń: 9775| Data: 2015-09-21 15:52:01| Liczba SOGów: 8
  • ACTIVLAB LEUCINE / EAA / BCAA XTRA - OPINIE O PRODUKTACH

    activlab za możliwość przetestowania w/w preparatów, zwłaszcza że nie spodziewałem się otrzymać pełnych puszek . opinie powyższe zamieściłem zgodnie z moimi wrażeniami, przekonaniami i wiedzą jaką posiadam. zmieniony przez faftaq w dniu

    Odpowiedzi: 41| Ilość wyświetleń: 12770| Data: 2011-03-31 20:06:05| Liczba SOGów: 8
  • Krem wyszczuplający pod neoprenówke

    mógłby mi ktoś polecić jakiś najlepiej nie drogi krem/żel wyszczuplający który mógłbym zastosować na brzuch pod pas neoprenowy

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 2140| Data: 2008-02-25 18:27:30| Liczba SOGów: 0
  • Pas wyszczuplający

    chodzi mi o taki co się zakłada np.na brzuch i wzmaga on pocenie się w tym miejscu. jak stosowaliście to podzielcie się doświadczeniami. z góry dzięki pozdrawiam

    Odpowiedzi: 22| Ilość wyświetleń: 19228| Data: 2002-03-07 21:45:31| Liczba SOGów: 3
  • I co z tym zrobić ?

    dzień dobry. jak na załączonym zdjęciu widać jestem osobą która ma nadmiar tkanki tłuszczowej w okolicach pasa, brzucha i klatki piersiowej. no i jak sie pewnie domyślacie zamierzam coś z tym zrobić i potrzebuje paru porad. waże 83 kg przy 184

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 1374| Data: 2004-02-21 22:40:09| Liczba SOGów: 0
  • jak wyszczuplić talię

    w porządku, talia jest szeroka, a nie ma brzucha tzn jest płaski . doradźcie co zrobić z tą nieszczęsną talią, może pas wyszczuplający . chodzę 2x w tyg. na aerobic 1x tbc, 1 x step , trochę jeżdżę na rowerze góral . chciałabym też wzmocnić

    Odpowiedzi: 27| Ilość wyświetleń: 12817| Data: 2002-04-10 13:59:38| Liczba SOGów: 1

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}