w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy
Sortuj wg ilości SOGów  / Sortuj wg daty  / Sortuj wg trafności wyszukiwania  

Szukana fraza to: "pas wyszczuplający opinie"

Strona spośród 11  stron dla zapytania: pas wyszczuplający opinie

Pas wyszczuplający

jakie macie opinie o tych pasach wyszczuplających. nie chodzi mi o te elekrryczne tylko te takie gumowe co można zakładać na treningi i brzuch sie

Data: 2007-12-23 20:33:46 | Dział: Odchudzanie | Autor: GoNzOleJ | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 3646 |

Pas Neoprenowy

mozliwe, ze pytanie o ten pas juz kiedys wystapilo na forum, nie wiem tez czy w dobrym dziale pisze, ale bardzo prosze o opinie na temat jego

Data: 2005-05-14 12:43:38 | Dział: Fitness | Autor: maro_sz_17 | Liczba SOGów: 2 | Trafność: 2663 |

pasy wyszczuplające itp

1. jak używać i nosić najlepiej pas neoprenowy, taki: http://www.sport shop.pl/product_info.php products_id=421 2. jak połączyć i czy można, używanie

Data: 2006-05-18 15:08:53 | Dział: Alternatywna droga | Autor: alankrk | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2642 |

Pasy wyszczuplające - działa czy nie działa

chciałbym poznac wasze opinie na temat pasa wyszczuplającego marki thorn, czy faktycznie jak się używa tego pasa podczas biegania, ćwiczenia na areobacg czy

Data: 2005-06-05 19:13:49 | Dział: Fitness | Autor: darass82 | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2611 |

Kurs instruktorski - KULTURYSTYKA - opinie

lokalizacja: szczecin organizator: pas prowadzący: szef ac..vu nie polecam !!! kurs prowadzony chaotycznie, bez żadnego konkretnego planu nawet na

Data: 2012-01-20 14:28:29 | Dział: Informator ZACHODNIOPOMORSKI | Autor: bywalec | Liczba SOGów: 1 | Trafność: 2581 |

Pas kulturystyczny, potrzebny czy nie?

witam. zamieściłem ten temat w tym dziale ponieważ nie bardzo wiedziałem gdzie to zrobić. zastanawiam się nad kupnem pasa kulturystycznego. w sumie już podjąłem takową decyzje, ale przeleciałem się po podobnych tematach i zaskoczyło mnie to,

Data: 2010-07-02 22:51:11 | Dział: Trening dla początkujących | Autor: Tomek127 | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2577 |

pas neoprenowy a masa

krótkie pytanie: czy pas neoprenowy nie przeszkadza przy trenowaniu na masę czytałem opinie i wiem, że większość uważa, że ten pas nic nie

Data: 2007-05-15 18:42:51 | Dział: Trening dla początkujących | Autor: sefs | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2575 |

Pas odchudzający - warto ?

już ćwiczę + stosuje dietę i widać efekty ; z czego się cieszę ale nie o tym . chciałbym się dowiedzieć czy taki pas http://allegro.pl/vibroaction pas wibrujacy odchudzajacy wymiatamy i2758217233.html wpływa coś na spalanie tkanki

Data: 2012-11-09 13:13:13 | Dział: Odchudzanie | Autor: Treys | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2574 |

Lecimy z sucha masa - opinie expertow mile widziane

75 mg e2d 5 11 wins 40 50 mg e2d wzrost 170 waga 82 bic 41,5 z leksza spadki spowodowane roznymi czynnikami pas 88 staz bedzie z kilka latek juz cykle: kilka juz bylo odstep od ostatniego cyklu: bedzie prawie pol roku wyniki silowe

Data: 2009-03-20 08:19:55 | Dział: Doping | Autor: rev84 | Liczba SOGów: 10 | Trafność: 2573 |

Moje opinie i pytania dotyczące Andrzeja Gołoty.

genialne, ale jednak przegrane. potem walka o tytuł z lewisem. czy po dwóch porażkach andrzej zasługiwał na walkę o pas przegrał w pierwszej rundzie. z grantem wysoko prowadził, ale nie dokończył walki, więc też przegrana. z tysonem totalny

Data: 2011-08-18 02:19:19 | Dział: Uderzane | Autor: barnabas26 | Liczba SOGów: 2 | Trafność: 2567 |

Pas do PC

witam chce kupic sobie pas do podnoszenia cieżarów , ale w sklepeach i internecie sa tysiace modeli innowacji itp. nie wiem czy mam sie kierowac

Data: 2012-09-12 12:17:46 | Dział: Wyciskanie, Dwubój i Trójbój Siłowy | Autor: MJERZEJ | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2564 |

Pas kulturystyczny - jaki?

witam, jak w temacie..zamierzam zakupic pas .opinie sa podzielone ale chyba wiekszosc stawia na pasy skorzane..tylko pytanie do was..ma ktos z was jakis pas z

Data: 2010-09-15 19:31:06 | Dział: Po siłowni, o siłowni | Autor: enedue | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2564 |

Storm + Shock + Trening + Dieta - Wasze opinie?

wykorzystać całkowicie potencjal tych supli i dopiąć dietę na ostatni guzik. cel cyklu: kilogramy ale uważając na pas biceps, udo, motyle. siła odgrywa drugoplanową rolę. najpierw o mnie: 22 lata 187cm, 88 kg staż to 2 lata na +/ diecie,

Data: 2009-01-05 00:42:39 | Dział: Odżywianie | Autor: _SCOTTIE_ | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2563 |

Pas neoprenowy

mam pytanie czy pas neoprenowy nakładany na gołe ciało osłabia kręgosłup i mięśnie brzucha przeglądałem niedawno opinie i znalazłem taka wypowiedz.. powiedzcie czy to moze byc prawda

Data: 2011-01-28 14:52:44 | Dział: Zdrowie | Autor: Pawele93 | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2561 |

Pas neoprenowy - prawda czy fałsz?

znalazłem ostatnio na necie coś o tzw. pasach neoprenowych którymi obwiazujemy np. brzuch i szybciej go spalamy. sam jestem posiadaczem takiego pasa i mam pyatnie:

Data: 2010-02-02 16:07:37 | Dział: Trening dla początkujących | Autor: 007mike007 | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2560 |

PAS NA BRZUCH

czesc. mam pytanie: uzywal ktos z was takiego pasa nie wiem czy ma jakas fachowa nazwe jakby z gumy, zaklada sie go wokol brzucha i nosi a po jakims czasie jak sie

Data: 2005-02-15 11:41:56 | Dział: Trening dla zaawansowanych | Autor: skoczek177 | Liczba SOGów: 1 | Trafność: 2558 |

Dieta+Trening+Suple - Dziennik Treningowy - prosze o opinie

waga: 96 97kg obwody: klatka 111 biceps 37,5 przedramię 30,5 nadgarstek 17cm udo 62 łydka 41 pas pod pępkiem 101 pas nad pępkiem 108 cel: powolna redukcja do 90 93kg w zależności od wyglądu przy

Data: 2010-10-10 21:40:31 | Dział: Odżywianie | Autor: juicepp | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2557 |

ankieta-prosze o opinie i pomoc

fotografia sylwetki przód lub tył : wiek : 17 waga : 73 wzrost : 178 bic:31,5 klatka:103 pas 87 cel cyklu : masa i siła stosowane już wcześniej suplementy : hmb, kreatyna mono uprawiane inne sporty :

Data: 2009-09-20 12:49:48 | Dział: Odżywki, Suplementy | Autor: MrKorek17 | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2556 |

Start za prawie 2000zł. Proszę o opinie i porady.

zdjęcie sylwetki mile widziane : wiek : 19 waga : ~70 wzrost : 175 staż treningowy: 1 miesiąc obwód pasa obwód klaty: obwód uda: uprawiany sport lub inne formy aktywności jak często : ciężka praca fizyczna,

Data: 2013-10-11 15:40:53 | Dział: Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie | Autor: Andrycha | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2555 |

Dieta do Oceny (wszystko opisane, czekam na opinie)

moje dane wiek: 17 wzrost: 185cm waga: 73 74kg klata: 97cm biceps: 33cm pas 87cm współczynnik bmr 1874.36 aby utrzymać wagę kalorie 3233.27 węglowodany 55% 1778.3kcal = 444.58gram białko

Data: 2013-04-01 15:02:06 | Dział: Odżywianie | Autor: Meliamne | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2554 |
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Ostatnio wyszukiwane: wszystko o platkach owsianych | walka kliczko solis | intro strony | opole sklep z odrzywkami muzealna | ćwiczenia fat burning | rozciąganie art | zmiksowane białko | deca otwieranie | b6 libido | boks a silownia | siłownia 2 x w tyg | euro pharmacies trenbolone | JAKIE WITAMINY NA PRZEMECZENIE POMOCY PROSZE | dr ek rozporowy co daje | siemie lniane meta | Prop npp wino rezultat cyklu | wiersze na swieta | rozmiar ramy giant | sport mas | libol efekty