Wyszukiwarka


w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy

Znalezione artykuły pod frazą: pas wyszczuplający opinie

Strona 1 z 12

  • Pas wyszczuplający

    jakie macie opinie o tych pasach wyszczuplających. nie chodzi mi o te elekrryczne tylko te takie gumowe co można zakładać na treningi i brzuch sie

    Odpowiedzi: 9 | Ilość wyświetleń: 7010 | Data: 2007-12-23 20:33:46 | Liczba SOGów: 0
  • Pas Neoprenowy

    mozliwe, ze pytanie o ten pas juz kiedys wystapilo na forum, nie wiem tez czy w dobrym dziale pisze, ale bardzo prosze o opinie na temat jego

    Odpowiedzi: 61 | Ilość wyświetleń: 41627 | Data: 2005-05-14 12:43:38 | Liczba SOGów: 2
  • pasy wyszczuplające itp

    1. jak używać i nosić najlepiej pas neoprenowy, taki: http://www.sport shop.pl/product_info.php products_id=421 2. jak połączyć i czy można, używanie

    Odpowiedzi: 20 | Ilość wyświetleń: 10009 | Data: 2006-05-18 15:08:53 | Liczba SOGów: 0
  • Pasy wyszczuplające - działa czy nie działa

    chciałbym poznac wasze opinie na temat pasa wyszczuplającego marki thorn, czy faktycznie jak się używa tego pasa podczas biegania, ćwiczenia na areobacg czy

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 5211 | Data: 2005-06-05 19:13:49 | Liczba SOGów: 0
  • Kurs instruktorski - KULTURYSTYKA - opinie

    lokalizacja: szczecin organizator: pas prowadzący: szef ac..vu nie polecam !!! kurs prowadzony chaotycznie, bez żadnego konkretnego planu nawet na

    Odpowiedzi: 11 | Ilość wyświetleń: 5429 | Data: 2012-01-20 14:28:29 | Liczba SOGów: 1
  • Pas kulturystyczny, potrzebny czy nie?

    witam. zamieściłem ten temat w tym dziale ponieważ nie bardzo wiedziałem gdzie to zrobić. zastanawiam się nad kupnem pasa kulturystycznego. w sumie już podjąłem takową decyzje, ale przeleciałem się po podobnych tematach i zaskoczyło mnie to,

    Odpowiedzi: 12 | Ilość wyświetleń: 4258 | Data: 2010-07-02 22:51:11 | Liczba SOGów: 0
  • Pas odchudzający - warto ?

    już ćwiczę + stosuje dietę i widać efekty ; z czego się cieszę ale nie o tym . chciałbym się dowiedzieć czy taki pas http://allegro.pl/vibroaction pas wibrujacy odchudzajacy wymiatamy i2758217233.html wpływa coś na spalanie tkanki

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 2100 | Data: 2012-11-09 13:13:13 | Liczba SOGów: 0
  • pas neoprenowy a masa

    krótkie pytanie: czy pas neoprenowy nie przeszkadza przy trenowaniu na masę czytałem opinie i wiem, że większość uważa, że ten pas nic nie

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 3206 | Data: 2007-05-15 18:42:51 | Liczba SOGów: 0
  • Lecimy z sucha masa - opinie expertow mile widziane

    75 mg e2d 5 11 wins 40 50 mg e2d wzrost 170 waga 82 bic 41,5 z leksza spadki spowodowane roznymi czynnikami pas 88 staz bedzie z kilka latek juz cykle: kilka juz bylo odstep od ostatniego cyklu: bedzie prawie pol roku wyniki silowe

    Odpowiedzi: 52 | Ilość wyświetleń: 5857 | Data: 2009-03-20 08:19:55 | Liczba SOGów: 10
  • Moje opinie i pytania dotyczące Andrzeja Gołoty.

    genialne, ale jednak przegrane. potem walka o tytuł z lewisem. czy po dwóch porażkach andrzej zasługiwał na walkę o pas przegrał w pierwszej rundzie. z grantem wysoko prowadził, ale nie dokończył walki, więc też przegrana. z tysonem totalny

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 725 | Data: 2011-08-18 02:19:19 | Liczba SOGów: 2
  • Pas do PC

    witam chce kupic sobie pas do podnoszenia cieżarów , ale w sklepeach i internecie sa tysiace modeli innowacji itp. nie wiem czy mam sie kierowac

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 820 | Data: 2012-09-12 12:17:46 | Liczba SOGów: 0
  • Storm + Shock + Trening + Dieta - Wasze opinie?

    wykorzystać całkowicie potencjal tych supli i dopiąć dietę na ostatni guzik. cel cyklu: kilogramy ale uważając na pas biceps, udo, motyle. siła odgrywa drugoplanową rolę. najpierw o mnie: 22 lata 187cm, 88 kg staż to 2 lata na +/ diecie,

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 1697 | Data: 2009-01-05 00:42:39 | Liczba SOGów: 0
  • Pas kulturystyczny - jaki?

    witam, jak w temacie..zamierzam zakupic pas .opinie sa podzielone ale chyba wiekszosc stawia na pasy skorzane..tylko pytanie do was..ma ktos z was jakis pas z

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 663 | Data: 2010-09-15 19:31:06 | Liczba SOGów: 0
  • Pas neoprenowy

    mam pytanie czy pas neoprenowy nakładany na gołe ciało osłabia kręgosłup i mięśnie brzucha przeglądałem niedawno opinie i znalazłem taka wypowiedz.. powiedzcie czy to moze byc prawda

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 1510 | Data: 2011-01-28 14:52:44 | Liczba SOGów: 0
  • Pas neoprenowy - prawda czy fałsz?

    znalazłem ostatnio na necie coś o tzw. pasach neoprenowych którymi obwiazujemy np. brzuch i szybciej go spalamy. sam jestem posiadaczem takiego pasa i mam pyatnie:

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 1244 | Data: 2010-02-02 16:07:37 | Liczba SOGów: 0
  • PAS NA BRZUCH

    czesc. mam pytanie: uzywal ktos z was takiego pasa nie wiem czy ma jakas fachowa nazwe jakby z gumy, zaklada sie go wokol brzucha i nosi a po jakims czasie jak sie

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 2700 | Data: 2005-02-15 11:41:56 | Liczba SOGów: 1
  • Dieta+Trening+Suple - Dziennik Treningowy - prosze o opinie

    waga: 96 97kg obwody: klatka 111 biceps 37,5 przedramię 30,5 nadgarstek 17cm udo 62 łydka 41 pas pod pępkiem 101 pas nad pępkiem 108 cel: powolna redukcja do 90 93kg w zależności od wyglądu przy

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 638 | Data: 2010-10-10 21:40:31 | Liczba SOGów: 0
  • WAS czy PAS ?

    chodzi o referencje po kursach warszawska akademia sportu czy polska akademia sportu z góry dziękuję za opinie :

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 2175 | Data: 2013-12-10 00:55:30 | Liczba SOGów: 0
  • ankieta-prosze o opinie i pomoc

    fotografia sylwetki przód lub tył : wiek : 17 waga : 73 wzrost : 178 bic:31,5 klatka:103 pas 87 cel cyklu : masa i siła stosowane już wcześniej suplementy : hmb, kreatyna mono uprawiane inne sporty :

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 497 | Data: 2009-09-20 12:49:48 | Liczba SOGów: 0
  • Start za prawie 2000zł. Proszę o opinie i porady.

    zdjęcie sylwetki mile widziane : wiek : 19 waga : ~70 wzrost : 175 staż treningowy: 1 miesiąc obwód pasa obwód klaty: obwód uda: uprawiany sport lub inne formy aktywności jak często : ciężka praca fizyczna,

    Odpowiedzi: 23 | Ilość wyświetleń: 429 | Data: 2013-10-11 15:40:53 | Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}