Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: pas wyszczuplający opinie

Strona 1 z 561

  • pas wyszczuplajacy pytanko

    witam chcialam zapytac o pas wyszczuplajacy czy jest sens wogole go nosic http://allegro.pl/wyszczuplajacy pas neoprenowy fitplay s24 gratis i2122385587.html

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 1239| Data: 2012-02-18 19:20:16| Liczba SOGów: 0
  • pas wyszczuplajacy a efektywność ćwiczenia

    jak sądzicie czy ten pas wyszczuplajacy nie pomaga przypadkiem podczas wykonywania ćwiczeń, czy mięśnie nie pracują słabiej jesli są sciśnięte takim pasem, moze trzeba go troche rozlużnić, i czy maść bengay bedzie dobra na rozgrzanie skóry

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 4356| Data: 2008-08-07 23:51:39| Liczba SOGów: 0
  • Pas wyszczuplajacy.

    mam pytanie. chce zrzucic troche tluszczu z brzucha i zastanawiam sie czy nei kupis sobie takiego pasa i zakladac go przed cwiczeniami!! porsze o opinie

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 1045| Data: 2006-09-17 16:08:02| Liczba SOGów: 0
  • pas wyszczuplajacy neoprenowy

    mam pytanie co tak naprawdę daje ten pas bez jakich kolwiek ćwiczeń chodzi głównie o tak zwane oponki ponieważ jest dużo opinii i druga ważniejsza sprawa czy

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 1108| Data: 2011-04-15 22:50:39| Liczba SOGów: 0
  • Pas ( ? ) wyszczuplajacy

    witam. mam takie pytanie: bo bedac na silowni widzialem ludzi, ktorzy chodza ubrani w taka pianke, materac, pas nie mam pojecia jak to sie fachowo okresla 7 7 i maja to zawiniete wokol brzucha. i po treningu to zdejmuja. to

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 1351| Data: 2011-04-22 10:04:09| Liczba SOGów: 1
  • WAKACYJNA REDUKCJA

    izolowane 60 90 sekund ilość powtórzeń: ćwiczenia złożone/podstawowe przy 6 seriach 20 15 11 10 8 z zapasem 2 3 powt. ćwiczenia złożone/podstawowe przy 5 seriach 15 12 10 8 8 z zapasem 2 3 powt. ćwiczenia złożone/podstawowe

    Odpowiedzi: 78| Ilość wyświetleń: 15420| Data: 2004-05-21 20:11:01| Liczba SOGów: 7
  • [art] Pas treningowy- za i przeciw

    odwieczne pytanie: stosowac pas treningowy czy tez nie ! jesli tak to przy jakich cwiczeniach czy pas brzuszny chroni przed kontuzjami kregoslupa

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 11433| Data: 2008-09-09 21:07:00| Liczba SOGów: 11
  • 4 Test przed treningówek -opinie

    eph fruit blust w pozostałych paczuszkach jest po 1 porcji !! [color=red]w tym temacie wstawiamy tylko opinie [/color] oceniamy tak 1 nazwa 2 smak 3 pompa 4 pobudzenie 5 ogólne odczucia

    Odpowiedzi: 121| Ilość wyświetleń: 11252| Data: 2015-09-21 15:52:01| Liczba SOGów: 8
  • ACTIVLAB LEUCINE / EAA / BCAA XTRA - OPINIE O PRODUKTACH

    activlab za możliwość przetestowania w/w preparatów, zwłaszcza że nie spodziewałem się otrzymać pełnych puszek . opinie powyższe zamieściłem zgodnie z moimi wrażeniami, przekonaniami i wiedzą jaką posiadam. zmieniony przez faftaq w dniu

    Odpowiedzi: 41| Ilość wyświetleń: 13041| Data: 2011-03-31 20:06:05| Liczba SOGów: 8
  • tłuszczyk w 2 tyg.

    jakichs korekt , poprawienie bledow , dodanie czegos , co uwazacie za sluszne , a wiec do rzeczy : zakupilem pas wyszczuplajacy ,a mam zamiar tak : rano biegac lub plywac na zmiane , po poludniu trening aerobowy na silowni , a wieczorem rower ,

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 1977| Data: 2003-06-22 14:41:36| Liczba SOGów: 3
  • pas wyszczuplajacy

    witam! chcialabym prosic o pomoc w pewnej sprawie.poszukuje pasa wyszczuplajacego, chodzi mi o taki na spalanie tluszczu wokol talii, czy ktos z was moglby mi powiedziec czy to dziala

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 6300| Data: 2002-10-31 13:50:56| Liczba SOGów: 2
  • Trening miesni brzucha/pasy wyszczuplajace

    zamienilem na dodatkowe bialko, natomiat potrzebuje do tego ostrego treningu brzucha/cos sprawdzonego/ no i temat pasow .. czy jakikolwiek pas wyszczuplajacy dziala czy to tylko wymysly telemango prosze o pomoc poniewaz nigdy w zyciu nie mialem

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 4743| Data: 2008-04-24 08:22:19| Liczba SOGów: 0
  • Tluszczowy brzuszek....Help

    na brzuchy...stosowalam diety, chodze na silowenie i saune...nic zupelnie nic nie dziala...kiedys nawet stosowalam taki pas wyszczuplajacy, ale tez jakis wiekszych efektow nie bylo. moze doradzicie mi jakis spalacz tkanki juz sama nie wiem co z

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 1155| Data: 2005-02-28 12:16:12| Liczba SOGów: 2
  • Pytanko co po zdjeciu gipsu ???

    sercem po tych odzywkach typu therma zenalean. pomozcie, doradzcie bo nie wiem co w sklepie wybrac narazie kupilem sobie pas wyszczuplajacy w sklepie.sfd teraz mam sianko i nie wiem co kupic by schudnac, acha i nie wiem jakie bialko jeszcze

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 2215| Data: 2004-07-14 15:17:22| Liczba SOGów: 0
  • EAS, MET-Rx TANIEJ w sklep.sfd.pl!

    ktore sa dostepne w sklepie sa od dzisiaj w promocyjnej cenie. ceny nizsze nawet o 40% ! doszly nowosci z nutrend. pas wyszczuplajacy o szerszym rozmiarze 25 cm. ultimate ultra ripped 90 kap. zapraszamy na zakupy sklep sfd

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 1868| Data: 2004-05-12 13:56:12| Liczba SOGów: 0
  • Pas wyszczuplajacy

    mam pytanie odnosnie tego ow pasu wyszczuplajacego na brzuch czy to wogole dziala i czy oplaca sie w to inwestowac pieniedze prosze o odpowiec *trening*czyni*mistrza*

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 1333| Data: 2004-01-27 22:23:07| Liczba SOGów: 1
  • Pas wyszczuplajacy

    czy te pasy wyszczuplajace neoprenowe daja jakies efekty, tkanka tluszczowa sie redukuje, jesli zalozy sie na silke lub na rower !

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 1733| Data: 2005-01-24 16:38:13| Liczba SOGów: 0
  • PAS WYSZCZUPLAJACY

    http://www.allegro.pl/show_item.php item=44043190 co o tym sadzicie, moze to przyniesc jakies efekty

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 1485| Data: 2005-03-03 21:01:29| Liczba SOGów: 0
  • Pas Neoprenowy

    mozliwe, ze pytanie o ten pas juz kiedys wystapilo na forum, nie wiem tez czy w dobrym dziale pisze, ale bardzo prosze o opinie na temat jego

    Odpowiedzi: 61| Ilość wyświetleń: 44571| Data: 2005-05-14 12:43:38| Liczba SOGów: 2
  • Pas kulturystyczny, potrzebny czy nie?

    witam. zamieściłem ten temat w tym dziale ponieważ nie bardzo wiedziałem gdzie to zrobić. zastanawiam się nad kupnem pasa kulturystycznego. w sumie już podjąłem takową decyzje, ale przeleciałem się po podobnych tematach i zaskoczyło mnie to,

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 9716| Data: 2010-07-02 22:51:11| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}