Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: pas odchudzający vibroaction opinie

Strona 1 z 578

  • pas odchudzajacy ;d

    witam ;d mam do was takie pytanie ;d moja mama chce sobie zakupic pas odchudzajacy lepszy jest taki co ogrzewa czy taki co wibruje wiem ze to malo raczej da ale nie ma za bardzo czasu na cwiczenia ;d jaka jest wasza opinia na temat tych pasow

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 3711| Data: 2009-03-02 15:13:09| Liczba SOGów: 0
  • Pas odchudzający a klatka piersiowa

    witam mam pytanie czy pas odchudzający chodzi mi o dokladnie taki http://www.speedoshop.pl/moje_zdjecia/paswyszczuplajacy2 mozna zamiast na

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 1558| Data: 2011-08-02 23:53:47| Liczba SOGów: 0
  • Pas wyszczuplający czy pas odchudzający?

    zainteresował mnie temat poruszany na forum dotyczący pasa wyszczuplającego,ktory pomaga w zgubieniu brzuszka .w sklepie dostępny jest pas wyszczuplający oraz odchudzający dla

    Odpowiedzi: 47| Ilość wyświetleń: 123041| Data: 2003-05-12 12:56:42| Liczba SOGów: 3
  • Pas odchudzający - warto ?

    już ćwiczę + stosuje dietę i widać efekty ; z czego się cieszę ale nie o tym . chciałbym się dowiedzieć czy taki pas http://allegro.pl vibroaction pas wibrujacy odchudzajacy wymiatamy i2758217233.html wpływa coś na spalanie tkanki

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 2775| Data: 2012-11-09 13:13:13| Liczba SOGów: 0
  • pas odchudzajacy

    do rzeczy , a wiec mam troszkę brzuszka i chciałbym siego w miarę szybko pozbyć . czytałem troszkę i znalazłem taki pas z neopranu nie jestem pewien co do nazwy ten pas oczywiście uzywałbym do ćwiczeń i tutaj kilka pytań : 1.ile taki pas

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 4052| Data: 2008-05-06 14:33:34| Liczba SOGów: 1
  • sauna belt

    siemka. mam problem i chcialbym abyscie mi podpowiedzieli czy warto jest kupic pas odchudzajacy sauna belt sprzedawany na allegro. http://www.allegro.pl/show_item.php item=54414854 chodzi mi dokladnie

    Odpowiedzi: 17| Ilość wyświetleń: 20598| Data: 2005-06-24 15:40:40| Liczba SOGów: 1
  • Vibroaction

    czy w dobrym dziale to pisze... poporsze o usuniecie jak co chcial bym zebyscie sie wypowiedzieli na temat vibroaction ... jak wiadomo ogolnie wczesniejesze maszynki;p tego typu uznawane sa za niedzialajace skutecznie itd. ale to jest dosc

    Odpowiedzi: 22| Ilość wyświetleń: 19271| Data: 2007-05-08 20:34:38| Liczba SOGów: 1
  • Pas odchudzający ???

    włąsnie , czekam na jakąś rzetelną wypowiedz odnośnie pasa odchudzającego. jedni mówią że nietrzeba się niczym smarować do tego a drudzy mówią ż to pali skóre i nic niedaje.co wy o tym myślicie.

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 19996| Data: 2004-06-17 23:13:10| Liczba SOGów: 0
  • Pas Neoprenowy

    mozliwe, ze pytanie o ten pas juz kiedys wystapilo na forum, nie wiem tez czy w dobrym dziale pisze, ale bardzo prosze o opinie na temat jego

    Odpowiedzi: 61| Ilość wyświetleń: 44258| Data: 2005-05-14 12:43:38| Liczba SOGów: 2
  • Jak poprawnie zawiązać pas w sztukach walki

    zbliżają się czasy gdzie pomocy medycznej szukamy przez internet więc dlaczego nie mielibyśmy dowiedzieć się jak wiązać pas sposobów jest kilka, większość praktykantów / zawodników o znacznym stażu zna przynajmniej większość sposobów wiązania

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 19427| Data: 2012-10-28 11:28:13| Liczba SOGów: 4
  • Czy pas neoprenowy pomaga w spalaniu tłuszczu?

    już 9 kg dieta + aeroby niewele ale chcę zachować siłę i większość mięśni. na trening ubieram się w podkoszuek, na to pas na to drugi podkoszulek i potem bluzę. zastanawiam się czy to pomaga w redukcji tkanki tłuszczowej, czy tylko w pozbyciu

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 105241| Data: 2008-05-07 09:57:46| Liczba SOGów: 3
  • Bialko WPC80% - Ostrowia - opinie

    witam! chcialbym dowiedziec sie jakie sa wasze opinie na temat bialka wpc 80% otrowia. czy lepiej zaopatrzyc sie w ostrowie, czy raczej dolozyc troche wiecej i kupic

    Odpowiedzi: 71| Ilość wyświetleń: 50642| Data: 2005-06-19 20:29:56| Liczba SOGów: 7
  • Sprzęt na siłownię: Wady / Zalety / Opinie.

    dlatego postanowiłem ułatwić sprawę w wyborze takim ludziom poprzez założenie tematu, w którym będą mogli zobaczyć opinie użytkowników o danym sprzęcie. w temacie prosiłbym o wypowiedzi użytkowników którzy sami ćwiczą na danym sprzęcie bądź

    Odpowiedzi: 39| Ilość wyświetleń: 62790| Data: 2011-03-01 19:01:00| Liczba SOGów: 11
  • Termogeniki- prosze o opinie panie co braly

    prosze o opinie osoby najchetniej panie ktore stosowaly eca lub inne termogeniki w celu pozbycia sie zbednego tluszczu... chodzi

    Odpowiedzi: 35| Ilość wyświetleń: 45576| Data: 2002-09-02 21:01:54| Liczba SOGów: 9
  • Amerykańskie suple , opinie ?

    pochłonięcia towaru 3 . ps.wiem że na forum jest rzesza ludzi reklamujaca jakas firme ,ale prosiłbym o neutralne opinie w zakresie stosowania ,działania itp. pozdro

    Odpowiedzi: 273| Ilość wyświetleń: 21107| Data: 2005-03-22 12:43:30| Liczba SOGów: 8
  • Gain Fast - TESt, UWAGI, OPINIE

    po treningu może mnie zapychac sprawdze jutro. kolejne smaki sprawdze jutro. piszcie swoje uwagi, spostrzeżenia, opinie zdr. ps. fa szykuje zmiany na przyszły rok. od stycznia ceny universala mają spaść w końcu, bo na razie są to produkty

    Odpowiedzi: 109| Ilość wyświetleń: 29185| Data: 2005-12-31 00:59:39| Liczba SOGów: 5
  • Opinie o kre-alkalyn!!! (kiedys i teraz)

    swoje zdanie teraz go zachwalaja! ciekaw jestem czy wypowiedza sie w tym temacie i przedstawia swoje nowe opinie : playa i ambroziak bez urazy :

    Odpowiedzi: 105| Ilość wyświetleń: 45725| Data: 2006-04-06 19:07:38| Liczba SOGów: 12
  • Białko Ostrowia - opinie.

    proszę tych ktorzy probowali to na sobie , o opinię, czy warto to kupować. dzięki z góry pozdro 31

    Odpowiedzi: 57| Ilość wyświetleń: 39196| Data: 2006-08-27 00:34:44| Liczba SOGów: 11
  • KOSMETYKI - prywatne testy, opinie

    w tym temacie wypisujcie swoje opinie na temat kosmetyków których ostatnio użyliście 1 chodzi o różnego rodzaju kremy/balsamy/mascie/żele/peelingi itp

    Odpowiedzi: 72| Ilość wyświetleń: 26907| Data: 2007-03-03 17:23:49| Liczba SOGów: 5
  • Trec cm3-dawkowanie,opinie

    na czczo i po treningu gdyz wtedy jest najwieksze zapotrzebowanie na kreatyne w tym miejscu prosze rowniez o wasze opinie o tym produkcie

    Odpowiedzi: 46| Ilość wyświetleń: 83753| Data: 2007-04-01 09:56:35| Liczba SOGów: 2

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}