Wyszukiwarka


w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy

Znalezione artykuły pod frazą: pas odchudzający vibroaction opinie

Strona 1 z 14

  • Pas odchudzający Vibroaction z mango

    waze 91 kg przy wzroście 183 cm.chciałbym zrzucic gdzieś 11 kg zastanawiam sie nad kupnem tego pasa ale nie wiem czy on działa prosze o pomoc

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 10109 | Data: 2007-07-15 16:52:55 | Liczba SOGów: 0
  • Pas odchudzający - warto ?

    już ćwiczę + stosuje dietę i widać efekty ; z czego się cieszę ale nie o tym . chciałbym się dowiedzieć czy taki pas http://allegro.pl vibroaction pas wibrujacy odchudzajacy wymiatamy i2758217233.html wpływa coś na spalanie tkanki

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 2076 | Data: 2012-11-09 13:13:13 | Liczba SOGów: 0
  • Pas Neoprenowy

    mozliwe, ze pytanie o ten pas juz kiedys wystapilo na forum, nie wiem tez czy w dobrym dziale pisze, ale bardzo prosze o opinie na temat jego

    Odpowiedzi: 61 | Ilość wyświetleń: 41509 | Data: 2005-05-14 12:43:38 | Liczba SOGów: 2
  • pas masujący

    witam konkretnie chodzi o pas vibroaction wiem ze tematy na ten temat byly ale nie znalazlem tam zadnej konkretnej odpowiedzi. chodzi o to jak to

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 5841 | Data: 2008-06-09 11:28:46 | Liczba SOGów: 0
  • pas vibroaction a mięsnie górne grzbietu

    witam , zapewne znacie działanie pasa vibroaction mango , służy on do skracania i wzmacniania mięśni , na reklamach widać że używa się go na pośladki ,

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 3146 | Data: 2008-06-01 09:30:40 | Liczba SOGów: 0
  • pas vibroaction a mięsnie górne pleców

    witam , zapewne znacie działanie pasa vibroaction mango , służy on do skracania i wzmacniania mięśni , na reklamach widać że używa się go na pośladki ,

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 2582 | Data: 2008-06-01 09:31:41 | Liczba SOGów: 0
  • Vibroaction

    witam! zamówilem sobie pas vibroaction , cwicze codziennie po 1,5h , kupilem go po to zeby spalac tłuszcz w nie których miejscach , i rozluźnić miesnie . czy macie jakies historie z tym sprzetem związane z góry dzieki pozdro !;

    Odpowiedzi: 8 | Ilość wyświetleń: 1452 | Data: 2011-01-26 20:43:01 | Liczba SOGów: 1
  • Pas wyszczuplający

    jakie macie opinie o tych pasach wyszczuplających. nie chodzi mi o te elekrryczne tylko te takie gumowe co można zakładać na treningi i brzuch sie

    Odpowiedzi: 9 | Ilość wyświetleń: 6982 | Data: 2007-12-23 20:33:46 | Liczba SOGów: 0
  • Pas wibrujący

    witam.na siłowni mam już ok 1,5 r. stażu i zacząlem myśleć nad kupnem pasa wibrującego np vibroaction nie chodzi mi tak bardzo o redukcje tłuszczu tylko o regeneracje mięsni po treningu.wibracje

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 1893 | Data: 2008-11-13 15:13:33 | Liczba SOGów: 0
  • Kurs instruktorski - KULTURYSTYKA - opinie

    lokalizacja: szczecin organizator: pas prowadzący: szef ac..vu nie polecam !!! kurs prowadzony chaotycznie, bez żadnego konkretnego planu nawet na

    Odpowiedzi: 11 | Ilość wyświetleń: 5415 | Data: 2012-01-20 14:28:29 | Liczba SOGów: 1
  • Pas kulturystyczny, potrzebny czy nie?

    witam. zamieściłem ten temat w tym dziale ponieważ nie bardzo wiedziałem gdzie to zrobić. zastanawiam się nad kupnem pasa kulturystycznego. w sumie już podjąłem takową decyzje, ale przeleciałem się po podobnych tematach i zaskoczyło mnie to,

    Odpowiedzi: 12 | Ilość wyświetleń: 4114 | Data: 2010-07-02 22:51:11 | Liczba SOGów: 0
  • Lecimy z sucha masa - opinie expertow mile widziane

    75 mg e2d 5 11 wins 40 50 mg e2d wzrost 170 waga 82 bic 41,5 z leksza spadki spowodowane roznymi czynnikami pas 88 staz bedzie z kilka latek juz cykle: kilka juz bylo odstep od ostatniego cyklu: bedzie prawie pol roku wyniki silowe

    Odpowiedzi: 52 | Ilość wyświetleń: 5822 | Data: 2009-03-20 08:19:55 | Liczba SOGów: 10
  • Kuracja oczyszczająco odchudzająca

    witam ostatnio znalazłem w internecie ciekawą kurację , porosił bym o szczere opinie na jej temat . kuracja neera to naturalna kuracja oczyszczająca organizm z toksyn. odżywczy eliksir z naturalnego

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 532 | Data: 2013-08-10 00:01:26 | Liczba SOGów: 0
  • pas

    chcialem zapytac forumowiczow,co sadza na temat pasow typu vibroaction czy ono daja jakiekolwiek efekty czy warto to uzywac

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 467 | Data: 2010-02-24 12:44:19 | Liczba SOGów: 0
  • pas neoprenowy a masa

    krótkie pytanie: czy pas neoprenowy nie przeszkadza przy trenowaniu na masę czytałem opinie i wiem, że większość uważa, że ten pas nic nie

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 3168 | Data: 2007-05-15 18:42:51 | Liczba SOGów: 0
  • Plan treningowo - odchudzający

    witam, chciałam wam przedstawić swój plan nie wiem jak go profesjonalnie nazwać odchudzający i się dowiedzieć czy jest on prawidłowy i dobrze ułożony. cel: zrzucić ok. 5 6 kilogramów, ujędrnić ciało w

    Odpowiedzi: 18 | Ilość wyświetleń: 1450 | Data: 2011-05-13 01:24:33 | Liczba SOGów: 0
  • ALLEGROWSKA dieta :) Wasze opinie...

    hej! ostatnio udało mi się pozyskać materiały sprzedawane na allegro.... chciałbym prosić was o opinie ... czy ta dieta jest dobra 7:30 posiłek 1 · 2 kromki pieczywa tostowego + 2 plasterki żółtego sera na

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 1518 | Data: 2005-02-28 00:35:42 | Liczba SOGów: 0
  • DIETA ODCHUDZAJĄCA PROSZĘ O OPINIE

    mleko 1,5% 200g chleb chrupki wasa 1 kromka + masło szynka z piersi kurczaka 2 plastry kiwi 50g z1/3 12:00 pasta z: ser twarogowy półtłusty 40g szczypiorek 10g rzodkiewka 1 sztuka orzechy włoskie 1 łyżeczka jogurt

    Odpowiedzi: 8 | Ilość wyświetleń: 1942 | Data: 2009-05-13 20:53:01 | Liczba SOGów: 0
  • TZW: wczasy odchudzające ? ;)

    witajcie kochani! co byście polecili efekty wrażenia sens ! z góry dziękuję za wszelkie opinie kiedy wrzuciłam to hasło w wyszukiwarkę złapałam się za głowę! tyle tego! a jakie cuda gdzie niegdzie

    Odpowiedzi: 16 | Ilość wyświetleń: 3326 | Data: 2005-06-02 17:55:34 | Liczba SOGów: 1
  • Rewolucyjna dieta odchudzająca wzmaga pracę hormonów, spala tłuszcz, wyzwala energię

    ciasta itp. , książka tłumaczy, że nie należy ćwiczyć po posiłku ponieważ wzrasta po nim poziom insuliny, który chroni zapasy tkanki tłuszczowej, a więc spala wtedy mięśnie nie tłuszcz; jeśli chodzi o to co jeść w innych posiłkach, to nie różni się

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 994 | Data: 2012-12-21 11:18:34 | Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}