Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: pas odchudzający vibroaction opinie

Strona 1 z 583

  • pas odchudzajacy ;d

    witam ;d mam do was takie pytanie ;d moja mama chce sobie zakupic pas odchudzajacy lepszy jest taki co ogrzewa czy taki co wibruje wiem ze to malo raczej da ale nie ma za bardzo czasu na cwiczenia ;d jaka jest wasza opinia na temat tych pasow

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 3729| Data: 2009-03-02 15:13:09| Liczba SOGów: 0
  • Pas odchudzający a klatka piersiowa

    witam mam pytanie czy pas odchudzający chodzi mi o dokladnie taki http://www.speedoshop.pl/moje_zdjecia/paswyszczuplajacy2 mozna zamiast na

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 1594| Data: 2011-08-02 23:53:47| Liczba SOGów: 0
  • Pas odchudzający - warto ?

    już ćwiczę + stosuje dietę i widać efekty ; z czego się cieszę ale nie o tym . chciałbym się dowiedzieć czy taki pas http://allegro.pl vibroaction pas wibrujacy odchudzajacy wymiatamy i2758217233.html wpływa coś na spalanie tkanki

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 2786| Data: 2012-11-09 13:13:13| Liczba SOGów: 0
  • Pas wyszczuplający czy pas odchudzający?

    zainteresował mnie temat poruszany na forum dotyczący pasa wyszczuplającego,ktory pomaga w zgubieniu brzuszka .w sklepie dostępny jest pas wyszczuplający oraz odchudzający dla

    Odpowiedzi: 47| Ilość wyświetleń: 124050| Data: 2003-05-12 12:56:42| Liczba SOGów: 3
  • pas odchudzajacy

    do rzeczy , a wiec mam troszkę brzuszka i chciałbym siego w miarę szybko pozbyć . czytałem troszkę i znalazłem taki pas z neopranu nie jestem pewien co do nazwy ten pas oczywiście uzywałbym do ćwiczeń i tutaj kilka pytań : 1.ile taki pas

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 4067| Data: 2008-05-06 14:33:34| Liczba SOGów: 1
  • [art] Pas treningowy- za i przeciw

    odwieczne pytanie: stosowac pas treningowy czy tez nie ! jesli tak to przy jakich cwiczeniach czy pas brzuszny chroni przed kontuzjami kregoslupa

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 11167| Data: 2008-09-09 21:07:00| Liczba SOGów: 11
  • 4 Test przed treningówek -opinie

    eph fruit blust w pozostałych paczuszkach jest po 1 porcji !! [color=red]w tym temacie wstawiamy tylko opinie [/color] oceniamy tak 1 nazwa 2 smak 3 pompa 4 pobudzenie 5 ogólne odczucia

    Odpowiedzi: 121| Ilość wyświetleń: 9699| Data: 2015-09-21 15:52:01| Liczba SOGów: 8
  • ACTIVLAB LEUCINE / EAA / BCAA XTRA - OPINIE O PRODUKTACH

    activlab za możliwość przetestowania w/w preparatów, zwłaszcza że nie spodziewałem się otrzymać pełnych puszek . opinie powyższe zamieściłem zgodnie z moimi wrażeniami, przekonaniami i wiedzą jaką posiadam. zmieniony przez faftaq w dniu

    Odpowiedzi: 41| Ilość wyświetleń: 12756| Data: 2011-03-31 20:06:05| Liczba SOGów: 8
  • sauna belt

    siemka. mam problem i chcialbym abyscie mi podpowiedzieli czy warto jest kupic pas odchudzajacy sauna belt sprzedawany na allegro. http://www.allegro.pl/show_item.php item=54414854 chodzi mi dokladnie

    Odpowiedzi: 17| Ilość wyświetleń: 20835| Data: 2005-06-24 15:40:40| Liczba SOGów: 1
  • Vibroaction

    witam! zamówilem sobie pas vibroaction , cwicze codziennie po 1,5h , kupilem go po to zeby spalac tłuszcz w nie których miejscach , i rozluźnić miesnie . czy macie jakies historie z tym sprzetem związane z góry dzieki pozdro !;

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 1928| Data: 2011-01-26 20:43:01| Liczba SOGów: 1
  • Pas na brzuch ale czy na pewno tylko na odchudzenie brzucha?!

    taki, i pytam sie go co ty prawie nigdy brzuszkow nie robisz a spaliles brzuch bo kiedys miales wiekszy i mi pokazuje pas taki jakby opaska jakies gumowy i mowi ze podczas obojetnie jakis cwiczen klatki bicepsa zawsze go ma na sobie i dodal ze to

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 5954| Data: 2009-08-28 23:06:33| Liczba SOGów: 0
  • Plan treningowo - odchudzający

    witam, chciałam wam przedstawić swój plan nie wiem jak go profesjonalnie nazwać odchudzający i się dowiedzieć czy jest on prawidłowy i dobrze ułożony. cel: zrzucić ok. 5 6 kilogramów, ujędrnić ciało w

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 1913| Data: 2011-05-13 01:24:33| Liczba SOGów: 0
  • pas masujący

    witam konkretnie chodzi o pas vibroaction wiem ze tematy na ten temat byly ale nie znalazlem tam zadnej konkretnej odpowiedzi. chodzi o to jak to

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 6433| Data: 2008-06-09 11:28:46| Liczba SOGów: 0
  • Vibroaction

    czy w dobrym dziale to pisze... poporsze o usuniecie jak co chcial bym zebyscie sie wypowiedzieli na temat vibroaction ... jak wiadomo ogolnie wczesniejesze maszynki;p tego typu uznawane sa za niedzialajace skutecznie itd. ale to jest dosc

    Odpowiedzi: 22| Ilość wyświetleń: 19323| Data: 2007-05-08 20:34:38| Liczba SOGów: 1
  • Agencje pracy w waszych miastach,opinie która git albo shit i co oferują

    na tzw granatach praca marzenie poczcie na terenie derb przerzucanie paczek.praca lekka ale nocna jakiejś firmie z paszami dla zwierzaków ciekawe czy finaplix tez tam mają 42 no i orbital ma duzo jedno dniowych dodatkowych prac oraz prac typowo

    Odpowiedzi: 49| Ilość wyświetleń: 10423| Data: 2011-05-05 16:50:38| Liczba SOGów: 3
  • Pas odchudzający ???

    włąsnie , czekam na jakąś rzetelną wypowiedz odnośnie pasa odchudzającego. jedni mówią że nietrzeba się niczym smarować do tego a drudzy mówią ż to pali skóre i nic niedaje.co wy o tym myślicie.

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 20011| Data: 2004-06-17 23:13:10| Liczba SOGów: 0
  • Pomocy, mój plan nie działa :(

    codziennie jeżdżę po godzinie na rowerku stacjonarnym, przy lekkim obciążeniu, średnio 30 40km/h zakładam przy tym pas odchudzający i specjalne spodenki. do tego ćw co kilka dni brzuszki. moja dieta jest po prostu normalna, staram się aby bilans

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 1089| Data: 2009-03-31 03:20:36| Liczba SOGów: 0
  • plan, dieta, suplementacja -> jakosciowka, opinie? sugestie?

    witam, chciałbym przedstawić wam swoj plan treningowy, diete, suplementacje. licze z waszej strony na sugestie, opinie co mam zmienic, co dolozyc, co ograniczyc,co tak, co nie itd. bede wdzieczny za pomoc i opinie kazdego z was.

    Odpowiedzi: 20| Ilość wyświetleń: 1223| Data: 2013-08-24 20:44:59| Liczba SOGów: 0
  • Pas wibrujący

    witam.na siłowni mam już ok 1,5 r. stażu i zacząlem myśleć nad kupnem pasa wibrującego np vibroaction nie chodzi mi tak bardzo o redukcje tłuszczu tylko o regeneracje mięsni po treningu.wibracje

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 2114| Data: 2008-11-13 15:13:33| Liczba SOGów: 0
  • Vibroaction a trening !?

    j.w, wiem ze pasem vibroaction z mango brzuch mam z glowy nie musze sie katowac cięzkimi cwiczeniami nogi tez mozna cwiczyc uda

    Odpowiedzi: 17| Ilość wyświetleń: 5391| Data: 2008-05-30 12:50:08| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}