Wyszukiwarka


w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy

Znalezione artykuły pod frazą: pas na brzuch opinie

Strona 1 z 3571

  • Pas na brzuch - efekt sauny...

    wiecie może czy jest jakiś pas na brzuch który nie przepuszcza powietrza tzw. efekt sauny rok temu odchudzałem sie i zostało mi trochę na brzuchu. proszę tylko o odpowiedź na powyższe pytanie. waga: 72.5kg./177cm

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 15920 | Data: 2007-04-02 22:30:05 | Liczba SOGów: 0
  • PAS NA BRZUCH???

    witam,zapewne zauważyliście w reklamach telewizyjnych produkt oferowany przez telkezakupy mango,mianowicie pas na brzuch sauna solution.jakie jest wasze zdanie na temat tego produktu,czy warto go zakupić i czy spełnia on swoją rolę

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 2949 | Data: 2005-03-12 00:06:40 | Liczba SOGów: 0
  • Pas na brzuch

    chce zrzucic tłuszcz z brzucha, czy moge stosować jakiś pas na brzuch tzn. bo nie mam pieniedzy na taki specjalny pas bo są drogie więc jakbym owinął się jakimś materiałem, nie

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 1338 | Data: 2009-07-18 16:39:15 | Liczba SOGów: 0
  • Pas na brzuch ale czy na pewno tylko na odchudzenie brzucha?!

    taki, i pytam sie go co ty prawie nigdy brzuszkow nie robisz a spaliles brzuch bo kiedys miales wiekszy i mi pokazuje pas taki jakby opaska jakies gumowy i mowi ze podczas obojetnie jakis cwiczen klatki bicepsa zawsze go ma na sobie i dodal ze to

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 4447 | Data: 2009-08-28 23:06:33 | Liczba SOGów: 0
  • Pas i Brzuch - Pasibrzuch

    witam mam takjie dosyc banalne pytanie w ktorym miejscu mierzy sie pas kogo nie spytam kazdy ma inne zdanie ja mierzylem tuz pod pepkiem tak jak na niebiesko na rysunku zaznaczylem

    Odpowiedzi: 9 | Ilość wyświetleń: 5190 | Data: 2004-09-16 12:02:43 | Liczba SOGów: 2
  • PAS NA BRZUCH

    czesc. mam pytanie: uzywal ktos z was takiego pasa nie wiem czy ma jakas fachowa nazwe jakby z gumy, zaklada sie go wokol brzucha i nosi a po jakims czasie jak sie

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 2697 | Data: 2005-02-15 11:41:56 | Liczba SOGów: 1
  • pas na brzuch(do pocenia)

    no wiec mam pytanie ale nie w moim imieniu bo mi to nie potrzebne ale moja mama chce kupić sobie taki pas który zaklada sie na brzuch i nie jest to zaden na baterie tylko taki zwyczajny jakis co sie w nim poci brzuch i jak sie

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 2352 | Data: 2009-04-19 17:30:42 | Liczba SOGów: 0
  • Pas- rozpycha brzuch ??

    witam. pas do cwiczen gdzies wyczytalem ze uzywajac go wewnetrzne miesnie brzucha zwiekszaja swoja mase tym samym wypychajac brzuch na zewnatrz. chcialem sie dowiedziec ile w tym jest prawdy bo zamierzam sobie taki pas zakupic ;

    Odpowiedzi: 8 | Ilość wyświetleń: 1534 | Data: 2005-11-11 21:06:39 | Liczba SOGów: 2
  • brzuch A6w i pas na brzuch

    2 razy po 25 i na tej maszynie do spićc 2 razy po 25. no i chilbym cos sie od was dowiedziec o takim hmm gąbkowym pasie co widzilem ze wiele osob zakalda na brzuch do treningu jak sie domyslam brzuch sie poci i spala tluscz itd czy to dzila w

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 1818 | Data: 2006-02-11 11:04:27 | Liczba SOGów: 0
  • Pas na brzuch z tv matketu :)

    co myślicie o skuteczność pasów elektrycznych na brzuch z tv marketów odpale codzien i po paru m/c kaloryferek bedzie 1

    Odpowiedzi: 8 | Ilość wyświetleń: 860 | Data: 2011-04-12 16:08:06 | Liczba SOGów: 0
  • Pas na brzuch.

    czy jak spalam boczki z brzucha i ogolnie tluszcz to warto kupic pas i nakladac na brzuch przed treningiem pomoze to cos

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 333 | Data: 2013-04-19 20:07:09 | Liczba SOGów: 0
  • pas czy spodenki???

    czy spodenki neoprenowe sięgają do brzucha czy trzeba dokupić osobny pas na brzuch

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 1009 | Data: 2007-08-07 11:08:17 | Liczba SOGów: 0
  • Pas odchudzający tak czy nie?

    witam . myślę nad zakupem pasa odchudzającego , taki wibrujacy pas na brzuch chce go kupić tylko do stymulowania mięśni brzucha łapy i reszte

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 102 | Data: 2014-05-08 19:28:47 | Liczba SOGów: 0
  • Ćwiczenia na brzuch - opinie.

    witam was serdecznie drodzy forumowicze 3 znalazłem gdzieś na necie plan ćwiczeń na brzuch i chcialbym abyscie go ocenili : chce zaczac go stosowac jednak jako osoba nie doswiadczona nie wiem czy cwiczenia w

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 1063 | Data: 2010-10-25 18:49:28 | Liczba SOGów: 0
  • Pas na brzuch

    co myślicie o pasie na brzuch dzięki któremu więcej się pocisz

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 242 | Data: 2012-07-27 22:42:38 | Liczba SOGów: 0
  • Masowy trening nóg

    zatapiamy wzrok na wysokim punkcie ściany, nabieramy powietrza do brzucha i wypychamy go do przodu jeśli mamy założony pas wpychamy brzuch w pas , zdejmujemy sztangę z e stojaków, odchodzimy 2 kroki w tył. wymieniamy oddech, sprawdzamy położenie

    Odpowiedzi: 27 | Ilość wyświetleń: 34364 | Data: 2005-01-07 22:39:29 | Liczba SOGów: 11
  • Pas Neoprenowy

    mozliwe, ze pytanie o ten pas juz kiedys wystapilo na forum, nie wiem tez czy w dobrym dziale pisze, ale bardzo prosze o opinie na temat jego

    Odpowiedzi: 61 | Ilość wyświetleń: 41603 | Data: 2005-05-14 12:43:38 | Liczba SOGów: 2
  • Ćwiczenia na brzuch prosze o pomoc

    brzuch urosl i to dosc duzo!! teraz chcialbym zrzucic troche tkanki tluszczowej szczegolnie na brzuchu. kupilem sobie pas neoprenowy robie 3 razy w tygodniu szybkie rowerki nogami jak na rowerze rece za glowa i lokcie do kolan na przemian

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 18971 | Data: 2007-04-06 12:02:22 | Liczba SOGów: 0
  • MASSACRA EPISODE 2 OPINIE

    2009/20090508205002 trening barki, kaptory, brzuch 3 smak: cytryna smak nawet dobry tylko pozostalosc w ustach maki hehe, po 30 minutach rozbolal mnie brzuch ale

    Odpowiedzi: 283 | Ilość wyświetleń: 21056 | Data: 2009-05-08 20:50:02 | Liczba SOGów: 13
  • Pas wyszczuplający czy pas odchudzający?

    zainteresował mnie temat poruszany na forum dotyczący pasa wyszczuplającego,ktory pomaga w zgubieniu brzuszka .w sklepie dostępny jest pas wyszczuplający oraz odchudzający dla

    Odpowiedzi: 47 | Ilość wyświetleń: 107749 | Data: 2003-05-12 12:56:42 | Liczba SOGów: 3

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}