Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: pas na brzuch opinie

Strona 1 z 5000

  • Pas na brzuch - efekt sauny...

    wiecie może czy jest jakiś pas na brzuch który nie przepuszcza powietrza tzw. efekt sauny rok temu odchudzałem sie i zostało mi trochę na brzuchu. proszę tylko o odpowiedź na powyższe pytanie. waga: 72.5kg./177cm

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 18857| Data: 2007-04-02 22:30:05| Liczba SOGów: 0
  • PAS NA BRZUCH???

    witam,zapewne zauważyliście w reklamach telewizyjnych produkt oferowany przez telkezakupy mango,mianowicie pas na brzuch sauna solution.jakie jest wasze zdanie na temat tego produktu,czy warto go zakupić i czy spełnia on swoją rolę

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 3590| Data: 2005-03-12 00:06:40| Liczba SOGów: 0
  • Pas na brzuch z tv matketu :)

    co myślicie o skuteczność pasów elektrycznych na brzuch z tv marketów odpale codzien i po paru m/c kaloryferek bedzie 1

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 1035| Data: 2011-04-12 16:08:06| Liczba SOGów: 0
  • SPAM ponownie otwieramy, gdyz szacunek do Dennisa Sivera epicki mamy

    ok moj pierwszy spam! tytul to suchar, ale przynajmniej oddaje w nim hold komu trzeba dupeczka w klimacie germanskim jawohl na czesc dennisa [img width=740 height=955]/sfd/images/2016/2/13/58b3a8fff8a447b3833e4af6f2f06fa9[/img]

    Odpowiedzi: 5002| Ilość wyświetleń: 122909| Data: 2016-02-13 19:46:55| Liczba SOGów: 43
  • Plan na brzuch Arniego

    1 warto wiedzieć że oprócz mięśni brzucha rozwija on także w małym stopniu dolne partie pleców i oczywiście mięśnie pasa biodrowego. mam nadzieję że arni się nie obrazi że umieściłem tutaj jego plan na brzuch pozdrawiam wszystkich ambitnych.

    Odpowiedzi: 130| Ilość wyświetleń: 48355| Data: 2005-08-23 10:31:58| Liczba SOGów: 88
  • KELTON MASZYNA NA BRZUCH PM1 PRO (HOTEL&SPA) VS. TECHNOGYM BIOSTRENGHT ABDOMINAL

    według systemu kelton performance. zaprojektowaliśmy ją we współpracy z awf w krakowie. łącząc nasze doświadczenie i pasję do kulturystyki, stworzyliśmy nową, doskonałą, potężną konstrukcję z pierwszą na rynku tapicerką profilowaną w trzech

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 3819| Data: 2010-12-30 19:34:24| Liczba SOGów: 0
  • Ćwiczenia na brzuch

    natomiast gdy pracują obie strony wspomaga zgięcie tułowia. w sylwetce nadają charakterystycznego wcięcia w obrębie pasa. mięsień poprzeczny bierze natomiast udział w wytwarzaniu tłoczni brzusznej, jest niezbędny w generowaniu siły czy

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 14811| Data: 2016-10-14 12:29:37| Liczba SOGów: 1
  • Pas na brzuch ale czy na pewno tylko na odchudzenie brzucha?!

    taki, i pytam sie go co ty prawie nigdy brzuszkow nie robisz a spaliles brzuch bo kiedys miales wiekszy i mi pokazuje pas taki jakby opaska jakies gumowy i mowi ze podczas obojetnie jakis cwiczen klatki bicepsa zawsze go ma na sobie i dodal ze to

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 6042| Data: 2009-08-28 23:06:33| Liczba SOGów: 0
  • trening na brzuch arnolda

    by wywołać palenie mięsni i przyspieszyć spalanie tłuszczu. należy robić dużą ilość powtórzeń bez żadnego obciążenia pasy ogrzewające i opaski wzmagają pocenie w okolicach brzucha, co przyspiesza tracenie wody i tłuszczu, dlatego polecam ich

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 7256| Data: 2004-12-08 16:40:51| Liczba SOGów: 10
  • cwiczenia na brzuch - pytanie!!

    tak mi sie wydaje a jest napisane żeby ćwiczyć 5 razy w tygodniu. jak to w końcu jest 1 dodam, że mam ogromny z pas tłuszczu i chodzi mi też o to żeby go spalić: mam 175cm wzrostu i waże 115kg. pozdrawiam alek

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 2245| Data: 2005-12-18 11:52:30| Liczba SOGów: 3
  • ĆWICZENIA NA BRZUCH!!

    witajcie!! dużo jest ćwiczeń na brzuch ale ten plan ma swoje zalety, jest rozgrzewka i mięśnie brzucha ćwiczy się również jako stabilizator, a nie we

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 3598| Data: 2004-08-17 16:20:44| Liczba SOGów: 0
  • cos na brzuch oprocz A6w?? znacie?

    jakies inne podobne style treningu..nieintersuja mnie foty tylko zetelne opinie na temat tego stylu cwiczenia na brzuch i czy mimo ze w planie cwiczen w paitki mam na silce robic brzuch moge robic 6w czy to nie ebdzie za duzo

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 2296| Data: 2007-10-21 15:26:49| Liczba SOGów: 3
  • Masa a aeroby na brzuch.

    aeroby 30min to czy znacznie wpłynie to na mięśnie i czy miałbym coś zmieniać w diecie kupiłem sobie ostatnio pas neoprenowy i zakładał bym go w trakcie tych aerobów na brzuch proszę o rady. dzięki z góry. pzdr

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 2459| Data: 2007-12-22 14:03:19| Liczba SOGów: 0
  • Pasek na brzuch

    witam. widziałem parę osób na mojej siłowni które nosiły taki pas pod koszulką na brzuch czy podczas robienia masy on pomaga w nie za dużym zatłuszczeniu się na brzuchu

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 5526| Data: 2007-09-18 18:21:21| Liczba SOGów: 1
  • TRENING NA BRZUCH, PROSZE O OCENE

    unieś głowę i barki w kierunku kolan uginając i ściskają przy tym mięśnie brzucha. ważne jest by część ciała poniżej pasa zostały podczas wykonywania ćwiczenia nieruchomo na wersalce czy krześle. ćwiczenie nr5. połóż się plecami na podłodze. pod

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 2509| Data: 2003-06-03 20:49:35| Liczba SOGów: 1
  • pas czy spodenki???

    czy spodenki neoprenowe sięgają do brzucha czy trzeba dokupić osobny pas na brzuch

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 1177| Data: 2007-08-07 11:08:17| Liczba SOGów: 0
  • Przepis na brzuch

    uwaga propozycje na brzuch dla, ze tak to nazwe chudych : proponuje robic brzuch 2 lub 3x w tyg z przynajmniej jednym dniem przerwy przed

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 1489| Data: 2010-07-28 12:41:49| Liczba SOGów: 0
  • 100 mety na brzuch

    siemano mój kumpel ma zamiar wziąć 100 mety i ćwiczyć tylko brzuch jak dla mnie debilski pomysł co wy na to panowie czekam na wasze opinie

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 1347| Data: 2007-06-12 17:28:38| Liczba SOGów: 2
  • Pas na kręgosłup

    witam! mam zamiar kupić sobie pas na kręgosłup, ale zastanawiam się czy on w ogóle pomaga coś, tzn czy trochę bardziej eliminuje pracę kręgosłupa w

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 5985| Data: 2008-05-30 22:51:04| Liczba SOGów: 0
  • Cwiczenia na brzuch,jakie???

    dość zadowolony z rezulatu,ale jak zauwazylem to, to iz brakowało mi wielu cwiczeń areobicznych oraz cwiczen na brzuch no i tu zaczyna sie moj problem. otoz od momentu zaczecia przygody z cwiczeniem na siłowni, bylo wszysstko ok,az do momentu

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 1478| Data: 2009-06-24 00:19:08| Liczba SOGów: 1

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}