Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: pas na brzuch opinie

Strona 1 z 3925

  • Legendarny ABS II

    istnienie mięśni pod spodem, nawet gdy są one znacznie rozwinięte. pozbycie się zbędnego tłuszczu jest kwestią dopasowania diety, czyli wydatkowania większej ilości kalorii trening aerobowy , niż się spożywa. utrzymywanie przez dłuższy czas

    Odpowiedzi: 1028| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2005-01-16 02:13:32| Liczba SOGów: 166
  • Pas na brzuch - efekt sauny...

    wiecie może czy jest jakiś pas na brzuch który nie przepuszcza powietrza tzw. efekt sauny rok temu odchudzałem sie i zostało mi trochę na brzuchu. proszę tylko o odpowiedź na powyższe pytanie. waga: 72.5kg./177cm

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 18331| Data: 2007-04-02 22:30:05| Liczba SOGów: 0
  • PROPOZYCJA TRENINGU DLA POCZĄTKUJĄCYCH

    z akcentem na rozwój sylwetki i specjalnej siły wytrzymałościowej: 1.unoszenie nóg do pionu w leżeniu na plecach brzuch , 2.prostowanie nóg na maszynie w siadzie czworogłowe ud , 3.uginanie nóg w leżeniu przodem na maszynie dwugłowe ud ,

    Odpowiedzi: 816| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2002-02-01 11:24:35| Liczba SOGów: 242
  • PAS NA BRZUCH???

    witam,zapewne zauważyliście w reklamach telewizyjnych produkt oferowany przez telkezakupy mango,mianowicie pas na brzuch sauna solution.jakie jest wasze zdanie na temat tego produktu,czy warto go zakupić i czy spełnia on swoją rolę

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 3537| Data: 2005-03-12 00:06:40| Liczba SOGów: 0
  • Pas na brzuch

    chce zrzucic tłuszcz z brzucha, czy moge stosować jakiś pas na brzuch tzn. bo nie mam pieniedzy na taki specjalny pas bo są drogie więc jakbym owinął się jakimś materiałem, nie

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 1647| Data: 2009-07-18 16:39:15| Liczba SOGów: 0
  • CKD - fakty nie mity by qaz

    z tym rodzajem diety na początku 96 roku ,występująca pod nazwa dieta anaboliczna ,której autorem był dr.n.med. mauro di pasquale. dieta ta była opisana w marcowym numerze muscule i fitness . zanim przejdę to opisywania zasad diety tytułem wstępu

    Odpowiedzi: 4026| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2004-09-04 14:30:05| Liczba SOGów: 287
  • ORYGINAŁ / FAKE - foto & opinie

    panowie i panie,ten temat słuzy tylko i wyłącznie do wstawianie zdjęć rzeczy które macie i chcecie aby było ocenione pod kątem czy to oryginał czy podróbka.osoby które będą oceniały wpisują tylko czy oryginał czy podrobiony produkt znajduje się na

    Odpowiedzi: 7549| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2014-02-21 13:02:03| Liczba SOGów: 185
  • SPIS TEMATÓW- TRENING

    przedramiona : http://www.sfd.pl/temat246472/ by thiago2 http://www.sfd.pl/temat320993/ by 50 dollars brzuch : http://www.sfd.pl/temat180570/ abs ii by mag15 http://www.sfd.pl/temat249347/ a6w by raskus

    Odpowiedzi: 28| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2008-04-19 23:57:03| Liczba SOGów: 101
  • ODCHUDZANIE "PORADNIK" CIĄGLE UZUPEŁNIAM :)

    jest w minimalnym stopniu przeznaczany na podstawowe funcke życiowe, a cała jego reszta jest odkładana jako materiał zapasowy w postaci tkanki tłuszczowej. dlaczego bo organizm broni się w ten sposób, gdyż nie może ci ufać nie wie zwyczajnie

    Odpowiedzi: 442| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2003-06-06 23:53:16| Liczba SOGów: 193
  • Pas i Brzuch - Pasibrzuch

    witam mam takjie dosyc banalne pytanie w ktorym miejscu mierzy sie pas kogo nie spytam kazdy ma inne zdanie ja mierzylem tuz pod pepkiem tak jak na niebiesko na rysunku zaznaczylem

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 8091| Data: 2004-09-16 12:02:43| Liczba SOGów: 3
  • Pas na brzuch ale czy na pewno tylko na odchudzenie brzucha?!

    taki, i pytam sie go co ty prawie nigdy brzuszkow nie robisz a spaliles brzuch bo kiedys miales wiekszy i mi pokazuje pas taki jakby opaska jakies gumowy i mowi ze podczas obojetnie jakis cwiczen klatki bicepsa zawsze go ma na sobie i dodal ze to

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 5890| Data: 2009-08-28 23:06:33| Liczba SOGów: 0
  • PAS NA BRZUCH

    czesc. mam pytanie: uzywal ktos z was takiego pasa nie wiem czy ma jakas fachowa nazwe jakby z gumy, zaklada sie go wokol brzucha i nosi a po jakims czasie jak sie

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 2914| Data: 2005-02-15 11:41:56| Liczba SOGów: 1
  • pas na brzuch(do pocenia)

    no wiec mam pytanie ale nie w moim imieniu bo mi to nie potrzebne ale moja mama chce kupić sobie taki pas który zaklada sie na brzuch i nie jest to zaden na baterie tylko taki zwyczajny jakis co sie w nim poci brzuch i jak sie

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 2653| Data: 2009-04-19 17:30:42| Liczba SOGów: 0
  • Pas- rozpycha brzuch ??

    witam. pas do cwiczen gdzies wyczytalem ze uzywajac go wewnetrzne miesnie brzucha zwiekszaja swoja mase tym samym wypychajac brzuch na zewnatrz. chcialem sie dowiedziec ile w tym jest prawdy bo zamierzam sobie taki pas zakupic ;

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 1778| Data: 2005-11-11 21:06:39| Liczba SOGów: 2
  • brzuch A6w i pas na brzuch

    2 razy po 25 i na tej maszynie do spićc 2 razy po 25. no i chilbym cos sie od was dowiedziec o takim hmm gąbkowym pasie co widzilem ze wiele osob zakalda na brzuch do treningu jak sie domyslam brzuch sie poci i spala tluscz itd czy to dzila w

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 1974| Data: 2006-02-11 11:04:27| Liczba SOGów: 0
  • Pas na brzuch z tv matketu :)

    co myślicie o skuteczność pasów elektrycznych na brzuch z tv marketów odpale codzien i po paru m/c kaloryferek bedzie 1

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 1002| Data: 2011-04-12 16:08:06| Liczba SOGów: 0
  • Pas na brzuch.

    czy jak spalam boczki z brzucha i ogolnie tluszcz to warto kupic pas i nakladac na brzuch przed treningiem pomoze to cos

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 505| Data: 2013-04-19 20:07:09| Liczba SOGów: 0
  • pas czy spodenki???

    czy spodenki neoprenowe sięgają do brzucha czy trzeba dokupić osobny pas na brzuch

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 1151| Data: 2007-08-07 11:08:17| Liczba SOGów: 0
  • Pas odchudzający tak czy nie?

    witam . myślę nad zakupem pasa odchudzającego , taki wibrujacy pas na brzuch chce go kupić tylko do stymulowania mięśni brzucha łapy i reszte

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 284| Data: 2014-05-08 19:28:47| Liczba SOGów: 0
  • Ćwiczenia na brzuch - opinie.

    witam was serdecznie drodzy forumowicze 3 znalazłem gdzieś na necie plan ćwiczeń na brzuch i chcialbym abyscie go ocenili : chce zaczac go stosowac jednak jako osoba nie doswiadczona nie wiem czy cwiczenia w

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 1211| Data: 2010-10-25 18:49:28| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}