Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: pas na brzuch opinie

Strona 1 z 4

  • Relacja z 8 tyg. redukcji na suplach OLIMP

    intensywny, na tyle, że nawet mieszając z innymi odżywkami miałem saszetkę super pump „zagłusza” ich smak, co mi pasowało, bo na redukcji każdy intensywniejszy smak jest mile widziany : d ocena 9/10 thermo speed extreme: bardzo

    Odpowiedzi: 20| Ilość wyświetleń: 4516| Data: 2012-06-23 12:31:11| Liczba SOGów: 2
  • trening 45 latka + suplement, dieta i trening na zmniejszenie obwodu brzucha :)

    mojego taty : .. wiek 46 lat .. ogólna budowa ciała w porządku gdyby nie brzuch .. rączki chude .. nogi chude .. obwód pasa 112 ;/ .. sprzęt z którego korzysta mój ojciec to bieżnia elektryczna na której spędza codziennie godzinę czasu 3x20min

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 1690| Data: 2012-01-13 20:29:24| Liczba SOGów: 0
  • Pas neoprenowy - prawda czy fałsz?

    znalazłem ostatnio na necie coś o tzw. pasach neoprenowych którymi obwiazujemy np. brzuch i szybciej go spalamy. sam jestem posiadaczem takiego pasa i mam pyatnie:

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 1425| Data: 2010-02-02 16:07:37| Liczba SOGów: 0
  • Plan powrotu na siłownie. . .

    moje obecne wymiary to: wzrost]188 waga]120 klatka]126,5 biceps]46,7 przedramię]38 udo]71 łydka]45 pas 117 !! na wysokości pępka oczywiście zaowocowało to sporym sadłem co zaczyna mnie przerażać i wprowadzać w dyskomfort we

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 1566| Data: 2011-04-27 12:48:40| Liczba SOGów: 0
  • PAS NA BRZUCH

    czesc. mam pytanie: uzywal ktos z was takiego pasa nie wiem czy ma jakas fachowa nazwe jakby z gumy, zaklada sie go wokol brzucha i nosi a po jakims czasie jak sie

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 2948| Data: 2005-02-15 11:41:56| Liczba SOGów: 1
  • Trening na siłe

    biceps okolo 34 po treningu kolo 35 i dosc dobrze rozwiniety triceps 5 lat siatkowki dobrze dziala na tricepsa :p , w pasie kolo 78 cm w klacie nie wiem :p chce cwiczyc 4 razy w tygodniu w tym 2 razy w tygodniu kazda partie mieśni szybko

    Odpowiedzi: 21| Ilość wyświetleń: 1735| Data: 2008-09-25 12:56:26| Liczba SOGów: 0
  • Bardzo prosze o pomoc kumatych !!!

    nie nalezalem nigdy... niestety...przyjechalem do usa przestalem tanczyc i przytylem... malo powiedziane... sie spaslem okrutnie chodz jeszcze nie ejst tak zle to nie panikuje od tak sobie bo chlopaczyna ma problem ale mowie tu o bardzo szybkim

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 990| Data: 2005-11-04 05:39:52| Liczba SOGów: 1
  • Trening na poprawe siły

    dziękuję pozdrawiam : to moje wymiary : waga:65 kg biceps : 38 cm przedramię : 32 cm klatka : 110 cm pas : 81 cm udo : 56 cm łydka : 36 cm wyciskanie leżąc 110kg przysiad 150kg dieta staż ponad 1,5 roku co

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 1217| Data: 2009-04-18 17:13:13| Liczba SOGów: 1
  • Pomoc w doborze suplementow na mase.

    obecnie: img838.imageshack.us/f/dzis/ wymiary klatka piersiowa: 102 cm biodra: 83 cm pas 78 79 cm ramię: 37,5 38 cm przedramię zgiete: 33 cm udo: 59 cm łydka: 38 cm kark: 38 cm waga 68 kg wzrost 175 cm szacowany poziom

    Odpowiedzi: 33| Ilość wyświetleń: 1805| Data: 2010-08-05 18:32:35| Liczba SOGów: 2
  • Storm + Shock + Trening + Dieta - Wasze opinie?

    wykorzystać całkowicie potencjal tych supli i dopiąć dietę na ostatni guzik. cel cyklu: kilogramy ale uważając na pas biceps, udo, motyle. siła odgrywa drugoplanową rolę. najpierw o mnie: 22 lata 187cm, 88 kg staż to 2 lata na +/ diecie,

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 1990| Data: 2009-01-05 00:42:39| Liczba SOGów: 0
  • moj plan treningowy na odchudzanie

    pomaga w odchudzaniu wedlug mnie tak ale nie jestem pewien na sto procent i prosze o opinie jak to jest mam tez taki pas neopranowy ktory zakladam na rower wtedy bardzo poce sie w pasie, czy to dobrze 4 odnosnie cwiczen na brzuch czy jest

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 1341| Data: 2004-08-25 13:05:07| Liczba SOGów: 0
  • plan na mase do oceny

    ławka skosy w góre,płaska i dół prasa do ławeczki, drążek z wąskim i szerokim uchwytem. gryfy proste i łamane chantle pas oraz full obciążenia, poręcze na triceps dieta : b ok 290g t ok 85g w ok 365g 5posiłków dziennie dużo

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 586| Data: 2011-01-09 14:12:27| Liczba SOGów: 0
  • Plan na mase na stormie - prośba o korekte

    173 staż: 12 miesięcy , z czego 4 na redukcji z ponad 2 miesięczną przerwą na wakacje biceps:35p/ 34l klatka: 110 pas 87 dietke mam na + 300 , będe stopniowo dorzucał, jestem endo więc ostrożnie oto mój plan: a. wtorek i. plecy

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 639| Data: 2007-10-03 18:49:27| Liczba SOGów: 0
  • Czy czas na redukcje ? proszę o zdanie każdego , Tomasz , knife i inni obeznani :)

    które opisuję w dzienniku moim więc tutaj nie będę opisywać tego treningu. dane : wzrost 178cm waga 86 88kg pas 95cm : zdjęcia aktualne : [img]http://desmond.imageshack.us/himg37/scaled.php

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 736| Data: 2012-03-27 17:29:55| Liczba SOGów: 0
  • Dieta do Oceny (wszystko opisane, czekam na opinie)

    moje dane wiek: 17 wzrost: 185cm waga: 73 74kg klata: 97cm biceps: 33cm pas 87cm współczynnik bmr 1874.36 aby utrzymać wagę kalorie 3233.27 węglowodany 55% 1778.3kcal = 444.58gram białko

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 337| Data: 2013-04-01 15:02:06| Liczba SOGów: 0
  • Pas wyszczuplający

    jakie macie opinie o tych pasach wyszczuplających. nie chodzi mi o te elekrryczne tylko te takie gumowe co można zakładać na treningi i brzuch sie

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 7662| Data: 2007-12-23 20:33:46| Liczba SOGów: 0
  • Redukcja, proszę o rady i opinie

    redukcję, z suplementów jakie stosuję to thermal pro, białko serwatkowe, bcaa. dane: wiek: 24lata waga: 88kg pas 85cm biceps: 42cm klatka: 114cm moje pytanie spowodowane jest brakiem jednoznacznej odpowiedzi przeglądając różne fora

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 599| Data: 2012-02-11 15:35:20| Liczba SOGów: 0
  • Proszę o opinie i korektę treningu i diety

    męczenie ze strony partnerki ale również budować suche mięśnie. obecnie moje wymiary to: klatka 107cm biceps 37cm pas 85cm pod pępkiem udo 56cm wzrost 181cm planowana dieta zgodna z budżetem studenta 1. owsianka + porcja wpc80 +

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 430| Data: 2010-09-27 18:37:49| Liczba SOGów: 0
  • SEEEZON - opracowanie najczęściej zadawanych pytań dot. supli i treningu by _knife_

    nie tracą czasu na wytwarzanie i powolne uwalnianie insuliny rozpadają się i błyskawicznie wyrzucają zmagazynowane zapasy hormonu. nadmiar glukozy niszczy komórki trzustki, które z upływem lat tracą zdolność regeneracji. trzustka osób starszych,

    Odpowiedzi: 234| Ilość wyświetleń: 163316| Data: 2008-07-13 12:53:20| Liczba SOGów: 335
  • Przysiad z przysłowiowym palcem w doopie - żadnych wymówek Panowie i Panie

    w nich dodatkowo prace prostownikow grzbietu . ale na tym nie koniec! jesli wykonasz przysiady z duzym ciezarem bez pasa , oczywiscie jesli juz kiedys byłes w miare silnym przysiadaczem to po przerwie od cwiczen powinienes poczuc silne zakwasy

    Odpowiedzi: 301| Ilość wyświetleń: 80455| Data: 2010-06-04 15:16:39| Liczba SOGów: 181

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}