w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy
Sortuj wg ilości SOGów  / Sortuj wg daty  / Sortuj wg trafności wyszukiwania  

Szukana fraza to: "pas do stymulacji mięśni brzucha opinie"

Strona spośród 47  stron dla zapytania: pas do stymulacji mięśni brzucha opinie

Pas Neoprenowy

mozliwe, ze pytanie o ten pas juz kiedys wystapilo na forum, nie wiem tez czy w dobrym dziale pisze, ale bardzo prosze o opinie na temat jego

Data: 2005-05-14 12:43:38 | Dział: Fitness | Autor: maro_sz_17 | Liczba SOGów: 2 | Trafność: 2661 |

Znaczenie pasów w kyokushin

zawiązanie pasa nad centrum energii psychicznej i fizycznej hara jest symbolicznym gestem oznaczającym połączenie umysłu i ciała.

Data: 2004-02-22 18:06:40 | Dział: Style tradycyjne | Autor: Khalis | Liczba SOGów: 10 | Trafność: 2615 |

PAS NEOPRENOWY a maść bengaja ;)

witam wszystkich 1 mam dwa pytanka dotyczące pasów neoprenowych i była bym bardzo wdzięczna za wszelkie informacje: 1 czy ktoś mógłby opisać mi mechanizm działania

Data: 2004-02-03 08:44:37 | Dział: Fitness | Autor: SFD | Liczba SOGów: 2 | Trafność: 2611 |

[art] Pas treningowy- za i przeciw

odwieczne pytanie: stosowac pas treningowy czy tez nie ! jesli tak to przy jakich cwiczeniach czy pas brzuszny chroni przed kontuzjami kregoslupa

Data: 2008-09-09 21:07:00 | Dział: Trening dla początkujących | Autor: georgu | Liczba SOGów: 11 | Trafność: 2605 |

Pas wibrujący, czy warto?

pytanie do użytkowników, którzy używali tego typu sprzętu. mianowicie,czy warto wydać w tym przypadku 50zł na taki pas czy to coś pomoże nadmieniam, że aktualnie jestem na diecie, robię duzo areobów i dane w moim profilu sa nieaktualne, bo od

Data: 2010-01-03 09:50:56 | Dział: Odchudzanie | Autor: lucassk | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2594 |

Spalić zbędny tłuszcz z brzucha i bio

kiedy jestem głodny. ogólnie nie wygladam grubo, jedynym mankamentem jest troche odstający brzuch jak i również szeroki pas boczki i dlatego chciałbym się tego pozbyć. jakie ćwiczenia mogę wykonywać na siłowni jakiś skuteczny trening

Data: 2006-10-22 22:30:37 | Dział: Odchudzanie | Autor: Kalach | Liczba SOGów: 1 | Trafność: 2586 |

jak zmniejszyć obwód brzucha???

brzuszki mogą poszerzyć mieśnie brzucha ale jak ja np robie 5 seria do wyczerpania ale tłuszcz mam czyli poszerzam pas czy nie jak moge w ogóle go spalić i jak można zmniejszyć obwód pasa najczęściej robie brzuszki, i unoszenie nóg w

Data: 2003-12-13 20:10:34 | Dział: Trening dla zaawansowanych | Autor: Kileer007 | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2576 |

Pas odchudzający - warto ?

już ćwiczę + stosuje dietę i widać efekty ; z czego się cieszę ale nie o tym . chciałbym się dowiedzieć czy taki pas http://allegro.pl/vibroaction pas wibrujacy odchudzajacy wymiatamy i2758217233.html wpływa coś na spalanie tkanki

Data: 2012-11-09 13:13:13 | Dział: Odchudzanie | Autor: Treys | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2571 |

Pas wyszczuplający, pomaga czy szkodzi...

witam, dosyć czesto mam do czynia z pytaniami na tamat ćwiczen brzucha sporo moich znajowmych stosuje pas wyszczuplający. twierdzą że podczas treningu albo biegania izlouje on powietrze i stwarza warunki do wydzielanie potu

Data: 2004-02-04 13:54:13 | Dział: Trening dla zaawansowanych | Autor: Ernyl | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2571 |

Detoxik / Dziennik / Zrzucanie brzucha + ogólna sylwetka

są to obwody mięśni .. robię pomiary: pompki bieg na dystans waga obwód brzucha pod pempkiem, na pępku pas i nad pępkiem %bf ilość basenów jakie przepłynę bez przerwy niestety nie wszystkie pomiary jeszcze zrobiłem,

Data: 2010-05-02 23:42:08 | Dział: Dzienniki treningowe dla początkujących | Autor: Detoxik | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2570 |

pas elektrostymulujący

witam zastanawiam sie nad kupnem takiego pasa do stymulacji mięśni i czy ktos to poleca i jakby to wpakować w plan czy z brzuchem trenowac czy nie głównie chodzi mi o poprawe brzucha bo lekka krata by mogła byc

Data: 2013-01-04 23:36:24 | Dział: Trening dla początkujących | Autor: kdlas | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2569 |

Kurs instruktorski - KULTURYSTYKA - opinie

lokalizacja: szczecin organizator: pas prowadzący: szef ac..vu nie polecam !!! kurs prowadzony chaotycznie, bez żadnego konkretnego planu nawet na

Data: 2012-01-20 14:28:29 | Dział: Informator ZACHODNIOPOMORSKI | Autor: bywalec | Liczba SOGów: 1 | Trafność: 2568 |

trening 45 latka + suplement, dieta i trening na zmniejszenie obwodu brzucha :)

mojego taty : .. wiek 46 lat .. ogólna budowa ciała w porządku gdyby nie brzuch .. rączki chude .. nogi chude .. obwód pasa 112 ;/ .. sprzęt z którego korzysta mój ojciec to bieżnia elektryczna na której spędza codziennie godzinę czasu 3x20min

Data: 2012-01-13 20:29:24 | Dział: Po 35 roku życia | Autor: mr_RuFuS | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2567 |

Pas wyszczuplający

jakie macie opinie o tych pasach wyszczuplających. nie chodzi mi o te elekrryczne tylko te takie gumowe co można zakładać na treningi i brzuch sie

Data: 2007-12-23 20:33:46 | Dział: Odchudzanie | Autor: GoNzOleJ | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2567 |

Pas na brzuch ale czy na pewno tylko na odchudzenie brzucha?!

taki, i pytam sie go co ty prawie nigdy brzuszkow nie robisz a spaliles brzuch bo kiedys miales wiekszy i mi pokazuje pas taki jakby opaska jakies gumowy i mowi ze podczas obojetnie jakis cwiczen klatki bicepsa zawsze go ma na sobie i dodal ze to

Data: 2009-08-28 23:06:33 | Dział: Trening dla początkujących | Autor: unblack | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2566 |

PAS NA BRZUCH

czesc. mam pytanie: uzywal ktos z was takiego pasa nie wiem czy ma jakas fachowa nazwe jakby z gumy, zaklada sie go wokol brzucha i nosi a po jakims czasie jak sie

Data: 2005-02-15 11:41:56 | Dział: Trening dla zaawansowanych | Autor: skoczek177 | Liczba SOGów: 1 | Trafność: 2565 |

Pas i Brzuch - Pasibrzuch

witam mam takjie dosyc banalne pytanie w ktorym miejscu mierzy sie pas kogo nie spytam kazdy ma inne zdanie ja mierzylem tuz pod pepkiem tak jak na niebiesko na rysunku zaznaczylem

Data: 2004-09-16 12:02:43 | Dział: Po siłowni, o siłowni | Autor: Ygor | Liczba SOGów: 2 | Trafność: 2564 |

Lecimy z sucha masa - opinie expertow mile widziane

75 mg e2d 5 11 wins 40 50 mg e2d wzrost 170 waga 82 bic 41,5 z leksza spadki spowodowane roznymi czynnikami pas 88 staz bedzie z kilka latek juz cykle: kilka juz bylo odstep od ostatniego cyklu: bedzie prawie pol roku wyniki silowe

Data: 2009-03-20 08:19:55 | Dział: Doping | Autor: rev84 | Liczba SOGów: 10 | Trafność: 2561 |

Pas kulturystyczny, potrzebny czy nie?

witam. zamieściłem ten temat w tym dziale ponieważ nie bardzo wiedziałem gdzie to zrobić. zastanawiam się nad kupnem pasa kulturystycznego. w sumie już podjąłem takową decyzje, ale przeleciałem się po podobnych tematach i zaskoczyło mnie to,

Data: 2010-07-02 22:51:11 | Dział: Trening dla początkujących | Autor: Tomek127 | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2561 |

Pas neoprenowy

mam pytanie czy pas neoprenowy nakładany na gołe ciało osłabia kręgosłup i mięśnie brzucha przeglądałem niedawno opinie i znalazłem taka wypowiedz.. powiedzcie czy to moze byc prawda

Data: 2011-01-28 14:52:44 | Dział: Zdrowie | Autor: Pawele93 | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2561 |
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Ostatnio wyszukiwane: buty do gry na betonie | jak zwiększyć kondycje | tamponada paznokcia | pas do stymulacji mięśni brzucha opinie | trening beztlenowy 4800m | mineral beauty | maść na regeneracje więzadła | jak wyglada cieciorka | obicie piszczeli | ile przerwy między cyklami kreatyny | niskie ciśnienie krwi u sportowców | pieczenie i bol przy przelykaniu | bimber przepisy smakowe | k1 czym sie rozni od kickboxingu | ile cytryn dziennie moge zjesc | jedna miarka storm | ultra pro hey | wyciskanie francuskie sztangi siedzac | miarka w mass xxl | iso cd na dvd