Wyszukiwarka


w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy

Znalezione artykuły pod frazą: pas do stymulacji mięśni brzucha opinie

Strona 1 z 49

  • Pas Neoprenowy

    mozliwe, ze pytanie o ten pas juz kiedys wystapilo na forum, nie wiem tez czy w dobrym dziale pisze, ale bardzo prosze o opinie na temat jego

    Odpowiedzi: 61 | Ilość wyświetleń: 41795 | Data: 2005-05-14 12:43:38 | Liczba SOGów: 2
  • Znaczenie pasów w kyokushin

    zawiązanie pasa nad centrum energii psychicznej i fizycznej hara jest symbolicznym gestem oznaczającym połączenie umysłu i ciała.

    Odpowiedzi: 13 | Ilość wyświetleń: 6037 | Data: 2004-02-22 18:06:40 | Liczba SOGów: 10
  • PAS NEOPRENOWY a maść bengaja ;)

    witam wszystkich 1 mam dwa pytanka dotyczące pasów neoprenowych i była bym bardzo wdzięczna za wszelkie informacje: 1 czy ktoś mógłby opisać mi mechanizm działania

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 13445 | Data: 2004-02-03 08:44:37 | Liczba SOGów: 2
  • [art] Pas treningowy- za i przeciw

    odwieczne pytanie: stosowac pas treningowy czy tez nie ! jesli tak to przy jakich cwiczeniach czy pas brzuszny chroni przed kontuzjami kregoslupa

    Odpowiedzi: 9 | Ilość wyświetleń: 9120 | Data: 2008-09-09 21:07:00 | Liczba SOGów: 11
  • Pas wibrujący, czy warto?

    pytanie do użytkowników, którzy używali tego typu sprzętu. mianowicie,czy warto wydać w tym przypadku 50zł na taki pas czy to coś pomoże nadmieniam, że aktualnie jestem na diecie, robię duzo areobów i dane w moim profilu sa nieaktualne, bo od

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 12492 | Data: 2010-01-03 09:50:56 | Liczba SOGów: 0
  • Spalić zbędny tłuszcz z brzucha i bio

    kiedy jestem głodny. ogólnie nie wygladam grubo, jedynym mankamentem jest troche odstający brzuch jak i również szeroki pas boczki i dlatego chciałbym się tego pozbyć. jakie ćwiczenia mogę wykonywać na siłowni jakiś skuteczny trening

    Odpowiedzi: 17 | Ilość wyświetleń: 9629 | Data: 2006-10-22 22:30:37 | Liczba SOGów: 1
  • jak zmniejszyć obwód brzucha???

    brzuszki mogą poszerzyć mieśnie brzucha ale jak ja np robie 5 seria do wyczerpania ale tłuszcz mam czyli poszerzam pas czy nie jak moge w ogóle go spalić i jak można zmniejszyć obwód pasa najczęściej robie brzuszki, i unoszenie nóg w

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 8276 | Data: 2003-12-13 20:10:34 | Liczba SOGów: 0
  • Pas odchudzający - warto ?

    już ćwiczę + stosuje dietę i widać efekty ; z czego się cieszę ale nie o tym . chciałbym się dowiedzieć czy taki pas http://allegro.pl/vibroaction pas wibrujacy odchudzajacy wymiatamy i2758217233.html wpływa coś na spalanie tkanki

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 2140 | Data: 2012-11-09 13:13:13 | Liczba SOGów: 0
  • Pas wyszczuplający, pomaga czy szkodzi...

    witam, dosyć czesto mam do czynia z pytaniami na tamat ćwiczen brzucha sporo moich znajowmych stosuje pas wyszczuplający. twierdzą że podczas treningu albo biegania izlouje on powietrze i stwarza warunki do wydzielanie potu

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 4809 | Data: 2004-02-04 13:54:13 | Liczba SOGów: 0
  • Detoxik / Dziennik / Zrzucanie brzucha + ogólna sylwetka

    są to obwody mięśni .. robię pomiary: pompki bieg na dystans waga obwód brzucha pod pempkiem, na pępku pas i nad pępkiem %bf ilość basenów jakie przepłynę bez przerwy niestety nie wszystkie pomiary jeszcze zrobiłem,

    Odpowiedzi: 29 | Ilość wyświetleń: 1697 | Data: 2010-05-02 23:42:08 | Liczba SOGów: 0
  • pas elektrostymulujący

    witam zastanawiam sie nad kupnem takiego pasa do stymulacji mięśni i czy ktos to poleca i jakby to wpakować w plan czy z brzuchem trenowac czy nie głównie chodzi mi o poprawe brzucha bo lekka krata by mogła byc

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 917 | Data: 2013-01-04 23:36:24 | Liczba SOGów: 0
  • Pas i Brzuch - Pasibrzuch

    witam mam takjie dosyc banalne pytanie w ktorym miejscu mierzy sie pas kogo nie spytam kazdy ma inne zdanie ja mierzylem tuz pod pepkiem tak jak na niebiesko na rysunku zaznaczylem

    Odpowiedzi: 9 | Ilość wyświetleń: 5385 | Data: 2004-09-16 12:02:43 | Liczba SOGów: 2
  • trening 45 latka + suplement, dieta i trening na zmniejszenie obwodu brzucha :)

    mojego taty : .. wiek 46 lat .. ogólna budowa ciała w porządku gdyby nie brzuch .. rączki chude .. nogi chude .. obwód pasa 112 ;/ .. sprzęt z którego korzysta mój ojciec to bieżnia elektryczna na której spędza codziennie godzinę czasu 3x20min

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 1064 | Data: 2012-01-13 20:29:24 | Liczba SOGów: 0
  • Pas wyszczuplający

    jakie macie opinie o tych pasach wyszczuplających. nie chodzi mi o te elekrryczne tylko te takie gumowe co można zakładać na treningi i brzuch sie

    Odpowiedzi: 9 | Ilość wyświetleń: 7039 | Data: 2007-12-23 20:33:46 | Liczba SOGów: 0
  • Pas na brzuch ale czy na pewno tylko na odchudzenie brzucha?!

    taki, i pytam sie go co ty prawie nigdy brzuszkow nie robisz a spaliles brzuch bo kiedys miales wiekszy i mi pokazuje pas taki jakby opaska jakies gumowy i mowi ze podczas obojetnie jakis cwiczen klatki bicepsa zawsze go ma na sobie i dodal ze to

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 4512 | Data: 2009-08-28 23:06:33 | Liczba SOGów: 0
  • Kurs instruktorski - KULTURYSTYKA - opinie

    lokalizacja: szczecin organizator: pas prowadzący: szef ac..vu nie polecam !!! kurs prowadzony chaotycznie, bez żadnego konkretnego planu nawet na

    Odpowiedzi: 11 | Ilość wyświetleń: 5440 | Data: 2012-01-20 14:28:29 | Liczba SOGów: 1
  • PAS NA BRZUCH

    czesc. mam pytanie: uzywal ktos z was takiego pasa nie wiem czy ma jakas fachowa nazwe jakby z gumy, zaklada sie go wokol brzucha i nosi a po jakims czasie jak sie

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 2719 | Data: 2005-02-15 11:41:56 | Liczba SOGów: 1
  • Pas kulturystyczny, potrzebny czy nie?

    witam. zamieściłem ten temat w tym dziale ponieważ nie bardzo wiedziałem gdzie to zrobić. zastanawiam się nad kupnem pasa kulturystycznego. w sumie już podjąłem takową decyzje, ale przeleciałem się po podobnych tematach i zaskoczyło mnie to,

    Odpowiedzi: 12 | Ilość wyświetleń: 4475 | Data: 2010-07-02 22:51:11 | Liczba SOGów: 0
  • Pas neoprenowy

    mam pytanie czy pas neoprenowy nakładany na gołe ciało osłabia kręgosłup i mięśnie brzucha przeglądałem niedawno opinie i znalazłem taka wypowiedz.. powiedzcie czy to moze byc prawda

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 1542 | Data: 2011-01-28 14:52:44 | Liczba SOGów: 0
  • Lecimy z sucha masa - opinie expertow mile widziane

    75 mg e2d 5 11 wins 40 50 mg e2d wzrost 170 waga 82 bic 41,5 z leksza spadki spowodowane roznymi czynnikami pas 88 staz bedzie z kilka latek juz cykle: kilka juz bylo odstep od ostatniego cyklu: bedzie prawie pol roku wyniki silowe

    Odpowiedzi: 52 | Ilość wyświetleń: 5905 | Data: 2009-03-20 08:19:55 | Liczba SOGów: 10

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}