w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy
Sortuj wg ilości SOGów  / Sortuj wg daty  / Sortuj wg trafności wyszukiwania  

Szukana fraza to: "pas do stymulacji mięśni brzucha opinie"

Strona spośród 47  stron dla zapytania: pas do stymulacji mięśni brzucha opinie

Pytanie o Pas Treningowy

witam panowie mam pytanie czy jeśli używam pasa treningowego podczas całego treningu czyli mam go na sobie 1,5h 2h nie sciągam w ogóle to spale mniej kalorii na

Data: 2014-04-02 15:32:11 | Dział: Trening dla początkujących | Autor: kaczor89 | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2540 |

Tkanka tłuszczowa brzucha, reszta ok

nim mam tłuszcz a nigdzie indziej nie ;/ i chciałem zapytać właśnie co z tym zrobić. ważę 93 kg i mam 178 cm wzrostu. pas 85 cm, klatka piersiowa 90 cm dodam że ćwiczę w czwartki, soboty, poniedziałki w następujący sposób dzień treningowy

Data: 2013-11-24 06:23:43 | Dział: Odchudzanie | Autor: mistrzu0700 | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2540 |

Spalanie brzucha.

te mięśnie. najgorszą rzeczą na brzuchu jest oponka, która towarzyszy mi od bardzo dawna jednak chciałbym ją zrzucić. w pasie zleciało mi tak 4,5cm. więc zacznę od razu. postawiłem na bieganie 3/4 razy w tygodniu do 10km w własnym tempie. mam

Data: 2012-06-21 12:52:06 | Dział: Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie | Autor: JoeMaster0 | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2539 |

Ćwiczenia mięśni brzucha a DYSKOPATIA

wykonywać, aby rozciągnąć dół pleców tak aby wyglądało to normalnie i co jest najlepsze na płaskie plecy może jakiś pas korygujący postawę. dodam iż kiedyś trzymałem dietę regularnie ćwiczyłem i wszystko było ok. proszę o pomoc kogoś kto jest

Data: 2013-04-28 09:44:00 | Dział: Trening dla początkujących | Autor: Marcinmistrzo | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2539 |

Pas | "kable"

jestem gruby ale mam troszkę brzucha bardziej przypomina to połknięcie balona,jak jestem luzem . jak zmniejszyć odwód pasa czy pomogą w tym brzuszki i czy to prawda,że podczas robienia brzucha spada masa z klatki pytanie nr 2. ćwiczę już dosyć

Data: 2011-11-25 16:27:26 | Dział: Szybkie pytanie | Autor: SFD | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2539 |

WAS czy PAS ?

chodzi o referencje po kursach warszawska akademia sportu czy polska akademia sportu z góry dziękuję za opinie :

Data: 2013-12-10 00:55:30 | Dział: Informator MAZOWIECKI | Autor: merx18 | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2538 |

Spalanie brzucha

na temat, treningu, czego nie powinienem jesc i co powinienem robic aby spalic troche brzucha kupilem sb taki pas termiczny podobno jest dobry na spalanie i od tygodnia biegam ok 5km przewaznie co drugi dzien bo codziennie brakuje czasu, co

Data: 2013-07-15 19:34:35 | Dział: Trening dla początkujących | Autor: zbynio007 | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2538 |

Powrót do sportu po dłuższej przerwie- Wasze Opinie...

moja sprawa ma sie tak , mam 21 lat 2 lata przerwy od sw. trenowalem 4 lata ju jitsu mam dwa tyluly wojewodzkie, zolty pas pomarancz powinna byc, ale trener odpuscil jedna zdawke . i teraz pytanie, patrze na kategorie wiekowe i w jujitsu

Data: 2011-09-07 11:39:35 | Dział: Style tradycyjne | Autor: Fighter_0 | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2538 |

pas do martwego

witam. czy początkujący na siłowni powinni używać pasa do martwego ciągu słyszałem różne sprzeczne opinie co do tego. prosił bym o rzetelną odpowiedź. nie wiedziałem, gdzie zamieścić to pytanie, więc zamieściłem je tutaj

Data: 2012-12-10 18:37:53 | Dział: Po siłowni, o siłowni | Autor: Damian Stochmal | Liczba SOGów: 1 | Trafność: 2537 |

Clen pare pytań,wasze opinie.

warty swej ceny; 5.ile mniej więcej udało się wam zjechać max podczas takiej jednej sesji chodzi mi głównie o pas i wage pozdrawiam i dzięki;

Data: 2012-05-03 22:37:17 | Dział: Doping | Autor: allen662 | Liczba SOGów: 1 | Trafność: 2537 |

Moj zestaw na redukcje, prosze o ocene i opinie.

18 2. waga; wzrost; ew podstawowe wymiary: waga 85 wzrost 173 biceps 40, lydka 44, udo 63, przedramie 34, pas 88, klatka 112 3. czas redukcji do tej pory i planowany termin zakończenia : jechalem 4 tygodnie na scorchu, planuje

Data: 2010-06-30 21:16:27 | Dział: Odżywki, Suplementy | Autor: maly902 | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2537 |

FBW oraz mięśnie brzucha- konieczna fachowa ocena

od poniedziałku zacząłem robić fbw system a b a no i mi się to nawet podoba 1 tylko że będe musiał kupic sobie pas kulturystyczny ponieważ przy ćwiczeniu pleców wiosłowanie jest duże ryzyko, z tego co wyczytałem uszkodzenia go w jakiś sposób,

Data: 2009-07-08 23:24:14 | Dział: Trening dla początkujących | Autor: ryba_6 | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2536 |

Trening na mase a redukcja brzucha

bardzo szczupły chce nabrać mięśni i wyglądać jak człowiek. ale borykam się ze sporym brzuszkiem. w klacie mam 96cm a w pasie 94cm. jak pogodzić te dwie sprawy. jak dobrać trening lub ewentualne odżywki aby zregukować brzuch i boczki a

Data: 2009-12-11 13:50:36 | Dział: Trening dla początkujących | Autor: pabulusss | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2536 |

Redukcja, proszę o rady i opinie

redukcję, z suplementów jakie stosuję to thermal pro, białko serwatkowe, bcaa. dane: wiek: 24lata waga: 88kg pas 85cm biceps: 42cm klatka: 114cm moje pytanie spowodowane jest brakiem jednoznacznej odpowiedzi przeglądając różne fora

Data: 2012-02-11 15:35:20 | Dział: Odchudzanie | Autor: visage8666 | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2535 |

Szereg pytan, 2 mce treningu. Potrzebne opinie ;/

wiek 17 waga 75kg wzrost 182cm klata 101cm miesiąc temu 99cm biceps 33,5cm miesiąc temu 33cm, ale... * pas 95cm było 97cm... tak wiem, masakra, cały czas brak mi motywacji do biegania czy stacjonarnego rowerka... co innego piłka,

Data: 2010-04-13 16:54:34 | Dział: Trening dla początkujących | Autor: eniuu | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2535 |

UFR - opinie, wrażenia

obozów, niezła promocja marki w internecie. ja jestem pod dużym wrażeniem marketingu i promocji ufr ilość czarnych pasów, mistrzów w tym znane nazwiska , ilość turniejów i innych wydarzeń ... nieźle. czy ktoś z sfd współopracuje z ufr

Data: 2012-08-25 10:23:20 | Dział: Uderzane | Autor: MarKosTSD | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2535 |

Proszę o opinie i korektę treningu i diety

męczenie ze strony partnerki ale również budować suche mięśnie. obecnie moje wymiary to: klatka 107cm biceps 37cm pas 85cm pod pępkiem udo 56cm wzrost 181cm planowana dieta zgodna z budżetem studenta 1. owsianka + porcja wpc80 +

Data: 2010-09-27 18:37:49 | Dział: Trening dla zaawansowanych | Autor: Valenrot | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2535 |

prosze o opinie,sugestie,pomoc w moim treningu ...!!! cos dodac? zmienic

wystartowac z nowym dziennikiem i sprobowac cel definicja + sila wymiary wzrost: 184cm waga: 93kg pas na wys. pępka: klatka luz: biceps: 43cm udo: łydka: suplementacja monohydrat kreatyny 8tyg bialko treca

Data: 2012-11-10 15:27:00 | Dział: Dzienniki treningowe dla początkujących | Autor: kapiszonek22 | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2534 |

Pas

cze. pewnie slyszeliscie o takim pasie ktorym obwija sie podczas treningu w celu spaleniea zbednego tluszczu z brzucha mam zamiar kupic sobie cos takiego. wie ktos moze czy to pomaga i czy warto to kupic

Data: 2004-02-07 14:08:45 | Dział: Trening dla zaawansowanych | Autor: globi | Liczba SOGów: 1 | Trafność: 2534 |

Wzmocnienie brzucha

o kaloryfer ;p tylko o aby byl silny bendzior, gdyz raz sie przecwiczylem i myslalem ze mam przepukline a podobno żaden pas nieda takiej ochrony co silny brzuch z góry dzieki

Data: 2009-06-10 07:35:00 | Dział: Trening dla początkujących | Autor: jankesik | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2534 |
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Ostatnio wyszukiwane: animal cuts karnityna | ból łydek magnez | ile się gotuje amarantus | pas do stymulacji mięśni brzucha opinie | jacek b | metoda kr g e barki | dlaczego oliwa z oliwek | gry zabawy | wyglad animal | propionat eurochem | mbank 84 1140 2004 0000 3402 3819 5153 | choroba duzych zrenic | fryzury na odstajace uszy | dresy sportowe saller | budowa aktu normatywnego | efekty po bcca | met rx suprime | metrx arsenal training packs | wysokosc kosza | 40 km rowerem