Wyszukiwarka


w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy

Znalezione artykuły pod frazą: pas do stymulacji mięśni brzucha opinie

Strona 5 z 48

  • pas... dieta

    mam pytanie przy dobrej diecie brzuch nie powinien rosnac, ale miesnie brzucha tez rosna wiec czy pas podczas masowania z dobra dieta powienien sie zwiekszac fat czy miesnie czy 0.5 cm wiecej w pasie na 4,5 5 kg

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 193 | Data: 2012-07-03 13:26:37 | Liczba SOGów: 0
  • Pas ogrzewający

    czy przy budowaniu masy brzucha stosować pas ogrzewający nie mam tłuszczu na brzuchu ale może pomaga on w budowaniu masy

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 176 | Data: 2013-02-18 15:56:34 | Liczba SOGów: 0
  • Pytanie o Pas Treningowy

    witam panowie mam pytanie czy jeśli używam pasa treningowego podczas całego treningu czyli mam go na sobie 1,5h 2h nie sciągam w ogóle to spale mniej kalorii na

    Odpowiedzi: 9 | Ilość wyświetleń: 148 | Data: 2014-04-02 15:32:11 | Liczba SOGów: 0
  • Tkanka tłuszczowa brzucha, reszta ok

    nim mam tłuszcz a nigdzie indziej nie ;/ i chciałem zapytać właśnie co z tym zrobić. ważę 93 kg i mam 178 cm wzrostu. pas 85 cm, klatka piersiowa 90 cm dodam że ćwiczę w czwartki, soboty, poniedziałki w następujący sposób dzień treningowy

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 560 | Data: 2013-11-24 06:23:43 | Liczba SOGów: 0
  • Ćwiczenia mięśni brzucha a DYSKOPATIA

    wykonywać, aby rozciągnąć dół pleców tak aby wyglądało to normalnie i co jest najlepsze na płaskie plecy może jakiś pas korygujący postawę. dodam iż kiedyś trzymałem dietę regularnie ćwiczyłem i wszystko było ok. proszę o pomoc kogoś kto jest

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 493 | Data: 2013-04-28 09:44:00 | Liczba SOGów: 0
  • Spalanie brzucha.

    te mięśnie. najgorszą rzeczą na brzuchu jest oponka, która towarzyszy mi od bardzo dawna jednak chciałbym ją zrzucić. w pasie zleciało mi tak 4,5cm. więc zacznę od razu. postawiłem na bieganie 3/4 razy w tygodniu do 10km w własnym tempie. mam

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 448 | Data: 2012-06-21 12:52:06 | Liczba SOGów: 0
  • Pas | "kable"

    jestem gruby ale mam troszkę brzucha bardziej przypomina to połknięcie balona,jak jestem luzem . jak zmniejszyć odwód pasa czy pomogą w tym brzuszki i czy to prawda,że podczas robienia brzucha spada masa z klatki pytanie nr 2. ćwiczę już dosyć

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 361 | Data: 2011-11-25 16:27:26 | Liczba SOGów: 0
  • Powrót do sportu po dłuższej przerwie- Wasze Opinie...

    moja sprawa ma sie tak , mam 21 lat 2 lata przerwy od sw. trenowalem 4 lata ju jitsu mam dwa tyluly wojewodzkie, zolty pas pomarancz powinna byc, ale trener odpuscil jedna zdawke . i teraz pytanie, patrze na kategorie wiekowe i w jujitsu

    Odpowiedzi: 11 | Ilość wyświetleń: 909 | Data: 2011-09-07 11:39:35 | Liczba SOGów: 0
  • pas do martwego

    witam. czy początkujący na siłowni powinni używać pasa do martwego ciągu słyszałem różne sprzeczne opinie co do tego. prosił bym o rzetelną odpowiedź. nie wiedziałem, gdzie zamieścić to pytanie, więc zamieściłem je tutaj

    Odpowiedzi: 25 | Ilość wyświetleń: 872 | Data: 2012-12-10 18:37:53 | Liczba SOGów: 1
  • Spalanie brzucha

    na temat, treningu, czego nie powinienem jesc i co powinienem robic aby spalic troche brzucha kupilem sb taki pas termiczny podobno jest dobry na spalanie i od tygodnia biegam ok 5km przewaznie co drugi dzien bo codziennie brakuje czasu, co

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 246 | Data: 2013-07-15 19:34:35 | Liczba SOGów: 0
  • Clen pare pytań,wasze opinie.

    warty swej ceny; 5.ile mniej więcej udało się wam zjechać max podczas takiej jednej sesji chodzi mi głównie o pas i wage pozdrawiam i dzięki;

    Odpowiedzi: 15 | Ilość wyświetleń: 821 | Data: 2012-05-03 22:37:17 | Liczba SOGów: 1
  • Moj zestaw na redukcje, prosze o ocene i opinie.

    18 2. waga; wzrost; ew podstawowe wymiary: waga 85 wzrost 173 biceps 40, lydka 44, udo 63, przedramie 34, pas 88, klatka 112 3. czas redukcji do tej pory i planowany termin zakończenia : jechalem 4 tygodnie na scorchu, planuje

    Odpowiedzi: 15 | Ilość wyświetleń: 690 | Data: 2010-06-30 21:16:27 | Liczba SOGów: 0
  • FBW oraz mięśnie brzucha- konieczna fachowa ocena

    od poniedziałku zacząłem robić fbw system a b a no i mi się to nawet podoba 1 tylko że będe musiał kupic sobie pas kulturystyczny ponieważ przy ćwiczeniu pleców wiosłowanie jest duże ryzyko, z tego co wyczytałem uszkodzenia go w jakiś sposób,

    Odpowiedzi: 28 | Ilość wyświetleń: 933 | Data: 2009-07-08 23:24:14 | Liczba SOGów: 0
  • Z reverse na mase, opinie,zmiany

    pewnie masa zacznie isc od 4 4,5 tys kal, ponieważ mam cięzką prace. stosuje kreatyne mono. waże 77 78 kg, wzrost 188, pas 80. bf nie wiem dokładnie, jak to ważne moge wstawić fote. nie wiem z czego teraz dodawać kal, czyste węgle ciezko mi

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 513 | Data: 2014-10-04 17:48:12 | Liczba SOGów: 0
  • Trening na mase a redukcja brzucha

    bardzo szczupły chce nabrać mięśni i wyglądać jak człowiek. ale borykam się ze sporym brzuszkiem. w klacie mam 96cm a w pasie 94cm. jak pogodzić te dwie sprawy. jak dobrać trening lub ewentualne odżywki aby zregukować brzuch i boczki a

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 875 | Data: 2009-12-11 13:50:36 | Liczba SOGów: 0
  • Redukcja, proszę o rady i opinie

    redukcję, z suplementów jakie stosuję to thermal pro, białko serwatkowe, bcaa. dane: wiek: 24lata waga: 88kg pas 85cm biceps: 42cm klatka: 114cm moje pytanie spowodowane jest brakiem jednoznacznej odpowiedzi przeglądając różne fora

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 427 | Data: 2012-02-11 15:35:20 | Liczba SOGów: 0
  • UFR - opinie, wrażenia

    obozów, niezła promocja marki w internecie. ja jestem pod dużym wrażeniem marketingu i promocji ufr ilość czarnych pasów, mistrzów w tym znane nazwiska , ilość turniejów i innych wydarzeń ... nieźle. czy ktoś z sfd współopracuje z ufr

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 370 | Data: 2012-08-25 10:23:20 | Liczba SOGów: 0
  • Szereg pytan, 2 mce treningu. Potrzebne opinie ;/

    wiek 17 waga 75kg wzrost 182cm klata 101cm miesiąc temu 99cm biceps 33,5cm miesiąc temu 33cm, ale... * pas 95cm było 97cm... tak wiem, masakra, cały czas brak mi motywacji do biegania czy stacjonarnego rowerka... co innego piłka,

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 341 | Data: 2010-04-13 16:54:34 | Liczba SOGów: 0
  • Proszę o opinie i korektę treningu i diety

    męczenie ze strony partnerki ale również budować suche mięśnie. obecnie moje wymiary to: klatka 107cm biceps 37cm pas 85cm pod pępkiem udo 56cm wzrost 181cm planowana dieta zgodna z budżetem studenta 1. owsianka + porcja wpc80 +

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 326 | Data: 2010-09-27 18:37:49 | Liczba SOGów: 0
  • Pas

    cze. pewnie slyszeliscie o takim pasie ktorym obwija sie podczas treningu w celu spaleniea zbednego tluszczu z brzucha mam zamiar kupic sobie cos takiego. wie ktos moze czy to pomaga i czy warto to kupic

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 617 | Data: 2004-02-07 14:08:45 | Liczba SOGów: 1

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}