Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: pas do stymulacji mięśni brzucha opinie

Strona 5 z 53

  • Pomoc w zgubieniu brzucha

    1. czy mam dobre podejście czy już na tym etapie coś robię źle 2. co może mi pomóc w pozbyciu się brzuszka pas neoprenowy 3. może ktoś coś doradzi z suplementacji z tej strony http://www.nutritionconnection.ie 4. czy możliwe jest, że

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 1064| Data: 2008-12-10 13:49:23| Liczba SOGów: 1
  • ankieta-prosze o opinie i pomoc

    fotografia sylwetki przód lub tył : wiek : 17 waga : 73 wzrost : 178 bic:31,5 klatka:103 pas 87 cel cyklu : masa i siła stosowane już wcześniej suplementy : hmb, kreatyna mono uprawiane inne sporty :

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 646| Data: 2009-09-20 12:49:48| Liczba SOGów: 0
  • tłuszcz w okolicach brzucha przy dużej aktywności fizycznej

    nie podejmują aktywności fizycznej i rada brzmi dieta i ćwiczenia . czy oprócz diety, jestem w stanie coś zrobić pas neoprenowy na treningi większa ilość ćwiczeń raczej odpada. zmieniony przez doodoo w dniu 2013 09 28 12:27:06

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 429| Data: 2013-09-28 12:18:08| Liczba SOGów: 0
  • upadek po skurczu brzucha przy treningu plecow

    najczęściej po wcześniejszym wykonaniu martwego ciągu i serii ćwiczeń na brzuch.skurcz wygląda jakbym miał na sobie pas typu ab gymnic i dostał przez chwile maksymalny kop ,ignorowalem to do dziszw dniu dzisiejszym po wykonaniu ostatniej serii

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 406| Data: 2015-06-03 23:09:31| Liczba SOGów: 0
  • Pas na brzuch.

    czy jak spalam boczki z brzucha i ogolnie tluszcz to warto kupic pas i nakladac na brzuch przed treningiem pomoze to cos

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 505| Data: 2013-04-19 20:07:09| Liczba SOGów: 0
  • Budowa masy , redukcja brzucha suple dieta

    w wyglądzie mojej sylwetki i chciał bym prosić o parę rad . może trochę pomiarów waga 81 biceps na luźnej ręce 35 pas 88 klatka obwód ok 98 plecy obwód ok 112 moim postanowieniem jest zwiększenie masy mięśniowej klatki oraz pleców i

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 241| Data: 2016-03-09 07:03:50| Liczba SOGów: 0
  • Tkanka tłuszczowa brzucha, reszta ok

    nim mam tłuszcz a nigdzie indziej nie ;/ i chciałem zapytać właśnie co z tym zrobić. ważę 93 kg i mam 178 cm wzrostu. pas 85 cm, klatka piersiowa 90 cm dodam że ćwiczę w czwartki, soboty, poniedziałki w następujący sposób dzień treningowy

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 734| Data: 2013-11-24 06:23:43| Liczba SOGów: 0
  • Ćwiczenia mięśni brzucha a DYSKOPATIA

    wykonywać, aby rozciągnąć dół pleców tak aby wyglądało to normalnie i co jest najlepsze na płaskie plecy może jakiś pas korygujący postawę. dodam iż kiedyś trzymałem dietę regularnie ćwiczyłem i wszystko było ok. proszę o pomoc kogoś kto jest

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 727| Data: 2013-04-28 09:44:00| Liczba SOGów: 0
  • pas... dieta

    mam pytanie przy dobrej diecie brzuch nie powinien rosnac, ale miesnie brzucha tez rosna wiec czy pas podczas masowania z dobra dieta powienien sie zwiekszac fat czy miesnie czy 0.5 cm wiecej w pasie na 4,5 5 kg

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 313| Data: 2012-07-03 13:26:37| Liczba SOGów: 0
  • Dieta do Oceny (wszystko opisane, czekam na opinie)

    moje dane wiek: 17 wzrost: 185cm waga: 73 74kg klata: 97cm biceps: 33cm pas 87cm współczynnik bmr 1874.36 aby utrzymać wagę kalorie 3233.27 węglowodany 55% 1778.3kcal = 444.58gram białko

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 310| Data: 2013-04-01 15:02:06| Liczba SOGów: 0
  • Pas ogrzewający

    czy przy budowaniu masy brzucha stosować pas ogrzewający nie mam tłuszczu na brzuchu ale może pomaga on w budowaniu masy

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 286| Data: 2013-02-18 15:56:34| Liczba SOGów: 0
  • Pytanie o Pas Treningowy

    witam panowie mam pytanie czy jeśli używam pasa treningowego podczas całego treningu czyli mam go na sobie 1,5h 2h nie sciągam w ogóle to spale mniej kalorii na

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 267| Data: 2014-04-02 15:32:11| Liczba SOGów: 0
  • Spalanie brzucha.

    te mięśnie. najgorszą rzeczą na brzuchu jest oponka, która towarzyszy mi od bardzo dawna jednak chciałbym ją zrzucić. w pasie zleciało mi tak 4,5cm. więc zacznę od razu. postawiłem na bieganie 3/4 razy w tygodniu do 10km w własnym tempie. mam

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 543| Data: 2012-06-21 12:52:06| Liczba SOGów: 0
  • pas do martwego

    witam. czy początkujący na siłowni powinni używać pasa do martwego ciągu słyszałem różne sprzeczne opinie co do tego. prosił bym o rzetelną odpowiedź. nie wiedziałem, gdzie zamieścić to pytanie, więc zamieściłem je tutaj

    Odpowiedzi: 25| Ilość wyświetleń: 1255| Data: 2012-12-10 18:37:53| Liczba SOGów: 1
  • Pas | "kable"

    jestem gruby ale mam troszkę brzucha bardziej przypomina to połknięcie balona,jak jestem luzem . jak zmniejszyć odwód pasa czy pomogą w tym brzuszki i czy to prawda,że podczas robienia brzucha spada masa z klatki pytanie nr 2. ćwiczę już dosyć

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 453| Data: 2011-11-25 16:27:26| Liczba SOGów: 0
  • Clen pare pytań,wasze opinie.

    warty swej ceny; 5.ile mniej więcej udało się wam zjechać max podczas takiej jednej sesji chodzi mi głównie o pas i wage pozdrawiam i dzięki;

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 1167| Data: 2012-05-03 22:37:17| Liczba SOGów: 1
  • Spalanie brzucha

    na temat, treningu, czego nie powinienem jesc i co powinienem robic aby spalic troche brzucha kupilem sb taki pas termiczny podobno jest dobry na spalanie i od tygodnia biegam ok 5km przewaznie co drugi dzien bo codziennie brakuje czasu, co

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 359| Data: 2013-07-15 19:34:35| Liczba SOGów: 0
  • Trening brzucha przy robieniu masy

    przejmować zwiększonym bębnem i że przy redukcji można to zrzucić. jak więc jest moje wymiary: szyja:41 klata: 110 pas 99 udo: 60 biceps: 36 napięty 40 budowa bardziej zbliżona do ektomorfika. kolejne pytanie moje czy coś zmienić w

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 284| Data: 2015-06-22 13:03:12| Liczba SOGów: 0
  • Powrót do sportu po dłuższej przerwie- Wasze Opinie...

    moja sprawa ma sie tak , mam 21 lat 2 lata przerwy od sw. trenowalem 4 lata ju jitsu mam dwa tyluly wojewodzkie, zolty pas pomarancz powinna byc, ale trener odpuscil jedna zdawke . i teraz pytanie, patrze na kategorie wiekowe i w jujitsu

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 1069| Data: 2011-09-07 11:39:35| Liczba SOGów: 0
  • Trening brzucha

    witam, czy dobrym rozwizaniem jest trenowanie brzucha z pasem i ten pas tak mocno docisnąc fajnie czuc jak sie brzuch spina i az tak pali po kilku potworzeniach.

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 239| Data: 2015-05-24 14:11:04| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}