Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: pas do elektrostymulacji opinie

Strona 14 z 1385

  • Clenbuterol opinie do artykulu MD

    jak wyzej.zbieram opinie na temat clenu wiadomo,ze swoja mam ale podlacze forum do artykulu futurebody

    Odpowiedzi: 29 | Ilość wyświetleń: 4744 | Data: 2010-07-30 10:06:31 | Liczba SOGów: 0
  • CZARNY PAS BJJ DLA RADKA TURKA-ALLIANCE WARSZAWA

    info za grapplerinfo.pl przebywający właśnie w polsce alexandre paiva nadał radkowi turkowi czarny pas bjj!!! 1 gratulujemy trenerowi alliance team warszawa gdyż należał mu sie ten pas jak mało komu 31 życzymy również dalszych

    Odpowiedzi: 9 | Ilość wyświetleń: 2330 | Data: 2010-08-04 21:08:36 | Liczba SOGów: 1
  • PAS NA BRZUCH???

    witam,zapewne zauważyliście w reklamach telewizyjnych produkt oferowany przez telkezakupy mango,mianowicie pas na brzuch sauna solution.jakie jest wasze zdanie na temat tego produktu,czy warto go zakupić i czy spełnia on swoją rolę

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 3528 | Data: 2005-03-12 00:06:40 | Liczba SOGów: 0
  • VITALMAX CFM Whey Protein Isolate - opinie

    witam! mam prosbe do osob ktore braly ten produkt i o opinie na jego temat... czy warty jest swojej ceny bo nie wiem do konca czy warto wydac pieniadze na te bialko czy lepiej

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 3927 | Data: 2006-08-12 16:54:52 | Liczba SOGów: 0
  • Powrót do sportu po dłuższej przerwie- Wasze Opinie...

    moja sprawa ma sie tak , mam 21 lat 2 lata przerwy od sw. trenowalem 4 lata ju jitsu mam dwa tyluly wojewodzkie, zolty pas pomarancz powinna byc, ale trener odpuscil jedna zdawke . i teraz pytanie, patrze na kategorie wiekowe i w jujitsu

    Odpowiedzi: 11 | Ilość wyświetleń: 1062 | Data: 2011-09-07 11:39:35 | Liczba SOGów: 0
  • Pas Kulturystyczny

    tak dzis jak robilem grzbiet po martwym ciagu strasznie napier... mnie brzuch/dolny kregoslup. zapewne juz pora kupic pas mam okazje kupic od kolegi, przymierze jak bedzie ok to go biore. pas ten uzywa sie tylko przy martwym ciagu i

    Odpowiedzi: 9 | Ilość wyświetleń: 2252 | Data: 2006-09-21 06:27:53 | Liczba SOGów: 1
  • CEO Nutrabolics - opinie

    nie mogę znaleźć nic na temat tej kretyny, jadł ktoś, słyszał ktoś coś jakieś opinie myślę czy by nie zakupić i nie dorzucić do cyklu na mono :] pozdrawiam

    Odpowiedzi: 39 | Ilość wyświetleń: 4647 | Data: 2008-09-13 11:02:04 | Liczba SOGów: 1
  • Pas wyszczuplajacy.

    mam pytanie. chce zrzucic troche tluszczu z brzucha i zastanawiam sie czy nei kupis sobie takiego pasa i zakladac go przed cwiczeniami!! porsze o opinie

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 1034 | Data: 2006-09-17 16:08:02 | Liczba SOGów: 0
  • Jaki pas treningowy dla koksa?

    ludzi a od takich chce uzyskac odpowiedz. bo pytajac w innym dziale dostane odpowiedz od wiorow zebym kupil sobie pas na rzep 7 za duzy power na treningach i sie zerwal pas 7 7 jaki polecacie pas treningowy, bo ostatni ironmania wytrzymal

    Odpowiedzi: 21 | Ilość wyświetleń: 1621 | Data: 2011-02-26 12:45:29 | Liczba SOGów: 1
  • Arimedex HD brał ktoś?? Bardzo proszę o opinie

    witam, brał ktoś z was arimedex hd bardzo proszę o opinie poniewaz zastanawiam się co wybrac t bol czy arimedex hd który jest dość nowy i nie znajduje na jego temat zbyt wiele

    Odpowiedzi: 12 | Ilość wyświetleń: 3796 | Data: 2011-05-16 21:50:53 | Liczba SOGów: 0
  • haki, pas, stabilizatory -konieczne czy zbedne

    wraz z programem treningowym i relacja z niego na blogu. moje pyt. na silowni mozemy korzystac z dostepnych tam pasow wszystkie sa stare, pomarszczone, poszarpane trudno dopasowac dziurki by pas mocno sciskal dolny ledzwiowy odcinek

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 1591 | Data: 2008-09-25 03:13:57 | Liczba SOGów: 1
  • Pas wyszczuplający!!!???

    16 lat.moim problemem jest z deka zaduży brzuch.poprostu tłuszczyk.dowieedziałam się niedawno ze istnieje takie cos jak pas wyszczuplający.chciałabym się dowiedzieć od kogos kto to nosi czy to naprawdę coś daje czy to nosi sie tylko na brzuchu jak

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 3389 | Data: 2004-01-23 13:49:43 | Liczba SOGów: 0
  • Hyperfusion - efekty, opinie

    witam przeczytalem wszystkie tematy jakie byly w wyszukiwarce na temat hyperfusion i nie bylo zadnej recenzji. teraz juz pewnie sporo osob przetestowalo ten produkt wiec prosilbym o opinie xd

    Odpowiedzi: 9 | Ilość wyświetleń: 4555 | Data: 2006-09-15 13:35:30 | Liczba SOGów: 2
  • COPACABANA - Raphael "Anao" czarny pas BJJ

    copacabana zaprasza na zajęcia brazylijskiego jiu jitsu z raphaelem anao , posiadaczem czarnych pasów w bjj oraz judo. raphael swoją karierę na macie rozpoczął w roku 1984 zaczynając treningi judo. w 1994 roku

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 2152 | Data: 2007-04-16 01:30:08 | Liczba SOGów: 0
  • Dokładny skład i opinie na temat knocKOut

    2 3 3 jakie o ile byly zmiany zostaly wprowadzone po powrocie tego srodka na rynek 4 jakie sa wasze opinie na temat tego srodka w wyszukiwarce sa tylko pobiezne opinie osob ktore przeczytaly sklad mnie interesuja empirycy 1

    Odpowiedzi: 15 | Ilość wyświetleń: 3743 | Data: 2006-03-29 20:52:46 | Liczba SOGów: 3
  • pas do martwego ciagu

    a wiec tak: waze 76 kg i rok temu kupilem pas do wykonywani mc rozmiaar m najmniejszy, ale przez ten rok nie robilem. teraz zaczalem robic martwy ciag i przymierzalem

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 1538 | Data: 2010-07-15 00:26:50 | Liczba SOGów: 1
  • (6) Test i Opinie dla X-pomp - HEAT SEEKER - N.O. MONSTER - ???? -

    podziękowania dla user a x pomp za możliwość przeprowadzenia testu. czekamy na foty produktu i pierwsze opinie spam = ban zmieniony przez remik7 w dniu 2012 09 10 14:37:04

    Odpowiedzi: 87 | Ilość wyświetleń: 4528 | Data: 2012-09-10 14:36:23 | Liczba SOGów: 1
  • Pas kulturystyczny czy jest potrzebny??

    wiosłowanie i dzisiaj boli mnie pępek to znaczy brzuch w okolicach pępka i się boje że dostane przepukliny czy stosować pas przy takich ciężarach czy nie bo nie możliwe jest dostać przepukliny przy takich małych ciężarach

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 3326 | Data: 2006-10-19 16:33:46 | Liczba SOGów: 0
  • [ DYMATIZE NUTRITION ] - prosze o opinie

    chodzi mi o opinie na te produkty, bo chcem wlasnie suple tej firmy sobie posciagac do suplementacji codziennej:

    Odpowiedzi: 23 | Ilość wyświetleń: 4523 | Data: 2005-10-30 00:53:53 | Liczba SOGów: 1
  • Kona Scrap - Wasze opinie...

    productid=242&parentid=188] dotsałem na urodznki pare dni temu. prosiłbym o wasze opinie nt. tej machiny. :d z góry thx

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 4519 | Data: 2005-01-02 23:22:10 | Liczba SOGów: 1

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}