Wyszukiwarka


w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepiej pasujące tematy

Znalezione artykuły pod frazą: pas do elektrostymulacji opinie

Strona 14 z 1308

  • CZARNY PAS BJJ DLA RADKA TURKA-ALLIANCE WARSZAWA

    info za grapplerinfo.pl przebywający właśnie w polsce alexandre paiva nadał radkowi turkowi czarny pas bjj!!! 1 gratulujemy trenerowi alliance team warszawa gdyż należał mu sie ten pas jak mało komu 31 życzymy również dalszych

    Odpowiedzi: 9 | Ilość wyświetleń: 2146 | Data: 2010-08-04 21:08:36 | Liczba SOGów: 1
  • W którym miejscu zakładać pas?

    witam! zakupiłem właśnie dzsiaj pas kulturystyczny skórzany i zastanwiam się w którym miejscu go zakładać żeby działał tak jak należy. proszę o odpowiedź

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 3135 | Data: 2007-08-06 22:41:05 | Liczba SOGów: 0
  • Arimedex HD brał ktoś?? Bardzo proszę o opinie

    witam, brał ktoś z was arimedex hd bardzo proszę o opinie poniewaz zastanawiam się co wybrac t bol czy arimedex hd który jest dość nowy i nie znajduje na jego temat zbyt wiele

    Odpowiedzi: 12 | Ilość wyświetleń: 3535 | Data: 2011-05-16 21:50:53 | Liczba SOGów: 0
  • Moj zestaw na redukcje, prosze o ocene i opinie.

    18 2. waga; wzrost; ew podstawowe wymiary: waga 85 wzrost 173 biceps 40, lydka 44, udo 63, przedramie 34, pas 88, klatka 112 3. czas redukcji do tej pory i planowany termin zakończenia : jechalem 4 tygodnie na scorchu, planuje

    Odpowiedzi: 15 | Ilość wyświetleń: 731 | Data: 2010-06-30 21:16:27 | Liczba SOGów: 0
  • Pas kulturystyczny

    witam, mam pytanie jaki pas kulturystyczny kupić, bo dość trochę już ćwiczę i odczuwam dosyć ból w kręgosłupie po mc. polećcie mi jaki pas kupić/ z

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 1323 | Data: 2009-09-23 20:48:57 | Liczba SOGów: 0
  • CEO Nutrabolics - opinie

    nie mogę znaleźć nic na temat tej kretyny, jadł ktoś, słyszał ktoś coś jakieś opinie myślę czy by nie zakupić i nie dorzucić do cyklu na mono :] pozdrawiam

    Odpowiedzi: 39 | Ilość wyświetleń: 4304 | Data: 2008-09-13 11:02:04 | Liczba SOGów: 1
  • Pas wibracyjny - czy warto kupic ?

    mam małe pytanie dotyczace skutecznosci pasów wibracyjnych , nie moge cwiczyc z obciązeniami , poniewaz mam małe problemy ze stawami barkowymi a niechce tracić

    Odpowiedzi: 24 | Ilość wyświetleń: 2095 | Data: 2012-03-03 20:28:05 | Liczba SOGów: 0
  • COPACABANA - Raphael "Anao" czarny pas BJJ

    copacabana zaprasza na zajęcia brazylijskiego jiu jitsu z raphaelem anao , posiadaczem czarnych pasów w bjj oraz judo. raphael swoją karierę na macie rozpoczął w roku 1984 zaczynając treningi judo. w 1994 roku

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 2065 | Data: 2007-04-16 01:30:08 | Liczba SOGów: 0
  • ból brzucha-pas

    witam cos ostatnio boli mnie brzuch w dolnej czesci po stronie serduszka.co to moze byc .mam pytanie czy pas kulturystyczny pomaga w tym zeby nie miec przepukliny.jaki pas wybrac o szerokosci 10 czy 15 cm ja mam 184 cm wzrostu.i

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 1261 | Data: 2006-06-11 14:59:57 | Liczba SOGów: 0
  • Hyperfusion - efekty, opinie

    witam przeczytalem wszystkie tematy jakie byly w wyszukiwarce na temat hyperfusion i nie bylo zadnej recenzji. teraz juz pewnie sporo osob przetestowalo ten produkt wiec prosilbym o opinie xd

    Odpowiedzi: 9 | Ilość wyświetleń: 4261 | Data: 2006-09-15 13:35:30 | Liczba SOGów: 2
  • Ciężarowcy - jaki pas i ściagacze na kolana?

    jakiego rodzaju sciagacze zakladaja ciezarowcy przy rwaniu i podrzucie to chyba nie sa bandaze jak w trojboju... jaki pas firma waszym zdaniem jest dobry zbyt szybko sie nie rozwali

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 3037 | Data: 2004-04-05 22:03:48 | Liczba SOGów: 0
  • (5) Test i Opinie dla X-pomp - Mutant Noxx z Anabolik Legions

    podziękowania dla user a x pomp za możliwość przeprowadzenia testu. czekamy na foty produktu i pierwsze opinie spam = ban zmieniony przez remik7 w dniu 2012 06 21 20:03:28 zmieniony przez remik7 w dniu 2012 06 21

    Odpowiedzi: 79 | Ilość wyświetleń: 4233 | Data: 2012-06-21 20:03:02 | Liczba SOGów: 2
  • Extreme Detonator wasze opinie

    produkt extreme napalm planuję na dniach zacząć eksperyment z detonatorem,z racji tego,że nie ma jeszcze w dziale opinie firmy fa,wrzuciłem artykuł tutaj,proszę was o wpisywanie wrażeń po cyklu z detonatorkiem a moda o podłączenie ankiety lub,jeśli

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 4221 | Data: 2010-05-20 09:01:59 | Liczba SOGów: 0
  • Stanabol alchemia pharma opinie

    witam jakie sa opinie na temat tego wina dobre sa po nim efekty czy to jakas lipa

    Odpowiedzi: 32 | Ilość wyświetleń: 4218 | Data: 2011-02-11 12:54:26 | Liczba SOGów: 0
  • Pas wyszczuplający!!!???

    16 lat.moim problemem jest z deka zaduży brzuch.poprostu tłuszczyk.dowieedziałam się niedawno ze istnieje takie cos jak pas wyszczuplający.chciałabym się dowiedzieć od kogos kto to nosi czy to naprawdę coś daje czy to nosi sie tylko na brzuchu jak

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 2999 | Data: 2004-01-23 13:49:43 | Liczba SOGów: 0
  • Z reverse na mase, opinie,zmiany

    pewnie masa zacznie isc od 4 4,5 tys kal, ponieważ mam cięzką prace. stosuje kreatyne mono. waże 77 78 kg, wzrost 188, pas 80. bf nie wiem dokładnie, jak to ważne moge wstawić fote. nie wiem z czego teraz dodawać kal, czyste węgle ciezko mi

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 548 | Data: 2014-10-04 17:48:12 | Liczba SOGów: 0
  • Incarnate - prosze o opinie i info o tym suplu!

    witam! tak jak w temacie prosze o opinie na temat incarnate. czy warto w to zainwestować ktoś testował jakie odczucia z tego co zdołałem znaleźć to

    Odpowiedzi: 9 | Ilość wyświetleń: 3339 | Data: 2007-11-14 10:24:49 | Liczba SOGów: 0
  • VITALMAX CFM Whey Protein Isolate - opinie

    witam! mam prosbe do osob ktore braly ten produkt i o opinie na jego temat... czy warty jest swojej ceny bo nie wiem do konca czy warto wydac pieniadze na te bialko czy lepiej

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 3316 | Data: 2006-08-12 16:54:52 | Liczba SOGów: 0
  • Sprzedam pas skórzany XL

    2006/20060809113417 mam do sprzedania pas skórzany mad max a kupiony w sklepie sfd.pas jest używany ale wszystko w nim działa.jedyna wada to że jest lekko

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 1104 | Data: 2006-08-09 11:32:53 | Liczba SOGów: 0
  • Jaki pas i paski treningowe?

    się wielokrotnie, ale sprzęt się zmienia z roku na rok, więc postanowiłem zapytać się, czy ktoś może polecić jakiś dobry pas i paski do treningu. chodzi o zwykły pas kulturystyczny, powyżej 120 kg. w seriach nieco boję się robić bez żadnego

    Odpowiedzi: 8 | Ilość wyświetleń: 502 | Data: 2014-02-03 15:01:54 | Liczba SOGów: 1

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}