w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy
Sortuj wg ilości SOGów  / Sortuj wg daty  / Sortuj wg trafności wyszukiwania  

Szukana fraza to: "pas do elektrostymulacji opinie"

Strona 14 spośród 1228  stron dla zapytania: pas do elektrostymulacji opinie

GOLD'S GYM pas kulturystyczny

tak jak w temacie. mam do sprzedania pas kulturystyczny gold s gym . pas jest nowy. cena 69zl + koszt wysylki

Data: 2006-08-24 20:57:23 | Dział: Targowisko | Autor: _Balrog_ | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2548 |

Jaki pas i paski treningowe?

się wielokrotnie, ale sprzęt się zmienia z roku na rok, więc postanowiłem zapytać się, czy ktoś może polecić jakiś dobry pas i paski do treningu. chodzi o zwykły pas kulturystyczny, powyżej 120 kg. w seriach nieco boję się robić bez żadnego

Data: 2014-02-03 15:01:54 | Dział: Po siłowni, o siłowni | Autor: APPRENTICE | Liczba SOGów: 1 | Trafność: 2548 |

Mamed Khalidov vs Jorge Santiago tym razem o pas !

i mamedem khalidovem. pojedynek został zakontraktowany na pięć rund po pięć minut, a stawką jego jest mistrzowski pas japońskiej organizacji sengoku w kategorii do 83kg. początkowo rywalem mameda miał być pochodzący z kanady joe doerksen, lecz

Data: 2010-01-21 16:04:12 | Dział: Scena MMA i K-1 | Autor: Jacek.G | Liczba SOGów: 1 | Trafność: 2548 |

Extreme Detonator wasze opinie

produkt extreme napalm planuję na dniach zacząć eksperyment z detonatorem,z racji tego,że nie ma jeszcze w dziale opinie firmy fa,wrzuciłem artykuł tutaj,proszę was o wpisywanie wrażeń po cyklu z detonatorkiem a moda o podłączenie ankiety lub,jeśli

Data: 2010-05-20 09:01:59 | Dział: Muscular Development | Autor: SFD | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2548 |

Potrzebuje opinie na temat Crea9 Xtreme oraz S.A.W'a

witam! chcialbym dowiedziec sie od pewnych osob, opinie na temat kreatyny crea9 xtreme http://katalog.trec.pl/pl/show/148 oraz przed treningowki s.a.w.

Data: 2012-10-31 19:40:59 | Dział: Odżywki, Suplementy | Autor: fishguy | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2548 |

Dieta. Prosze o Opinie i Pomoc

wiek 24 wzrost 174 cm masa ciała 84 kg klatka piersiowa 108 cm biodra 99 cm pas 92 cm ramię 38 cm przedramię 31 cm udo 61 cm łydka 39 cm kark 39 cm cwicze 3 meisiac bez przerwy witam...

Data: 2009-12-09 22:14:06 | Dział: Odżywianie | Autor: b00m3r | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2548 |

Incarnate - prosze o opinie i info o tym suplu!

witam! tak jak w temacie prosze o opinie na temat incarnate. czy warto w to zainwestować ktoś testował jakie odczucia z tego co zdołałem znaleźć to

Data: 2007-11-14 10:24:49 | Dział: Odżywki, Suplementy | Autor: malcio | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2547 |

Redukcja, proszę o rady i opinie

redukcję, z suplementów jakie stosuję to thermal pro, białko serwatkowe, bcaa. dane: wiek: 24lata waga: 88kg pas 85cm biceps: 42cm klatka: 114cm moje pytanie spowodowane jest brakiem jednoznacznej odpowiedzi przeglądając różne fora

Data: 2012-02-11 15:35:20 | Dział: Odchudzanie | Autor: visage8666 | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2547 |

Pas wibracyjny - czy warto kupic ?

mam małe pytanie dotyczace skutecznosci pasów wibracyjnych , nie moge cwiczyc z obciązeniami , poniewaz mam małe problemy ze stawami barkowymi a niechce tracić

Data: 2012-03-03 20:28:05 | Dział: Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie | Autor: Pawlo96 | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2547 |

W którym miejscu zakładać pas?

witam! zakupiłem właśnie dzsiaj pas kulturystyczny skórzany i zastanwiam się w którym miejscu go zakładać żeby działał tak jak należy. proszę o odpowiedź

Data: 2007-08-06 22:41:05 | Dział: Trening dla zaawansowanych | Autor: JIMY 2x | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2547 |

Sprzedam pas skórzany XL

2006/20060809113417 mam do sprzedania pas skórzany mad max a kupiony w sklepie sfd.pas jest używany ale wszystko w nim działa.jedyna wada to że jest lekko

Data: 2006-08-09 11:32:53 | Dział: Targowisko | Autor: susik_89 | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2547 |

Lipoderm a pas neoprenowy?

do drugiego staram sie smarowac lipodermem okolo godziny przed treningiem zeby go nie wypocic zaraz na poczatku no ale pas neoprenowy tez zwieksza pocenie i to bardzo i boje sie ze pas neoprenowy niweluje dzialanie lipodermu ;/ a tego bym nie

Data: 2009-04-11 01:03:28 | Dział: Fitness | Autor: ula2756 | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2547 |

PAS - nylonowy czy skórzany ??

witam, jaki pas polecacie, nylon czy skóra chodzi mi konkretnie o mad max pas skórzany wiem że niektóre pasy skórzane są twarde i przeszkadzają w ćwiczeniach. jeżeli macie jakieś doświadczenia to czekam na odpowiedzi. dziekuwa i pozdro.

Data: 2005-06-08 10:48:07 | Dział: Trening dla zaawansowanych | Autor: zdyszaniec | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2547 |

Jaki Pas? Ból lędźwi

ciężar no i bach... teraz boje sie wyciskać sztange jak ćwicze bary czy robić mc. proszę was abyście mi polecili jaki pas używać a byłbym jeszcze bardziej wdzięczny jakby ktoś mi linknął pas z jakiejs stronki : dzieki z gory za odp.

Data: 2010-02-20 21:06:53 | Dział: Zdrowie | Autor: Omen6667 | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2547 |

Bodyfit - Borna OPINIE (Wrocław)

witam ; jakie są wasze opinie na temat siłowni bodyfit na borna we wrocławiu ; pozdrawiam

Data: 2010-01-10 22:57:25 | Dział: Informator DOLNOŚLĄSKI | Autor: N19 | Liczba SOGów: 3 | Trafność: 2547 |

Arimedex HD brał ktoś?? Bardzo proszę o opinie

witam, brał ktoś z was arimedex hd bardzo proszę o opinie poniewaz zastanawiam się co wybrac t bol czy arimedex hd który jest dość nowy i nie znajduje na jego temat zbyt wiele

Data: 2011-05-16 21:50:53 | Dział: Odżywki, Suplementy | Autor: Dzoziki | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2547 |

Szereg pytan, 2 mce treningu. Potrzebne opinie ;/

wiek 17 waga 75kg wzrost 182cm klata 101cm miesiąc temu 99cm biceps 33,5cm miesiąc temu 33cm, ale... * pas 95cm było 97cm... tak wiem, masakra, cały czas brak mi motywacji do biegania czy stacjonarnego rowerka... co innego piłka,

Data: 2010-04-13 16:54:34 | Dział: Trening dla początkujących | Autor: eniuu | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2547 |

Hyperfusion - efekty, opinie

witam przeczytalem wszystkie tematy jakie byly w wyszukiwarce na temat hyperfusion i nie bylo zadnej recenzji. teraz juz pewnie sporo osob przetestowalo ten produkt wiec prosilbym o opinie xd

Data: 2006-09-15 13:35:30 | Dział: Odżywki, Suplementy | Autor: Yarekbboy | Liczba SOGów: 2 | Trafność: 2547 |

UFR - opinie, wrażenia

obozów, niezła promocja marki w internecie. ja jestem pod dużym wrażeniem marketingu i promocji ufr ilość czarnych pasów, mistrzów w tym znane nazwiska , ilość turniejów i innych wydarzeń ... nieźle. czy ktoś z sfd współopracuje z ufr

Data: 2012-08-25 10:23:20 | Dział: Uderzane | Autor: MarKosTSD | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2547 |

GSP dostaje promocje na czarny pas

http://www.graciemag.com/data/images/news/categories/gsp w zeszłą sobotę bruno fernandes nadał czarny pas jiu jitus mistrzowi ufc wagi półśredniej. st. pierre mówi o trzech najszczęśliwszych momentach w życiu: moje

Data: 2008-10-12 23:28:49 | Dział: Scena MMA i K-1 | Autor: GSP | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2547 |
4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Ostatnio wyszukiwane: diol 250 | dieta 73 | zwolnienia lekarskie rezygnacja procedury | nat enie | patryk szostak | dieta 72 | Niedomykalność zastawki aortalnej | operacja zszycia łąkotki kolana | piecze gardło | baza pytań z odpowiedziami do policji | jak działa amfetamina na organizm | trądzik a białko | sztuczki iluzjonistyczne znikanie | pas do elektrostymulacji opinie | dsj3 beta | bf sredni | 6 opinie | czy widac | cykl z xp | co mono