Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: pas do elektrostymulacji opinie

Strona 14 z 5000

  • DAA najnowsze opinie

    założyłem ten post aby poznać najświeższe opinie na temat daa. żeby nikt mi nie zarzucił to od 2 dni zagłębiałem się w temat na forum i przeczytałem naprawdę wiele

    Odpowiedzi: 32| Ilość wyświetleń: 12819| Data: 2012-07-20 23:31:58| Liczba SOGów: 1
  • Mamed Khalidov vs Jorge Santiago tym razem o pas !

    i mamedem khalidovem. pojedynek został zakontraktowany na pięć rund po pięć minut, a stawką jego jest mistrzowski pas japońskiej organizacji sengoku w kategorii do 83kg. początkowo rywalem mameda miał być pochodzący z kanady joe doerksen, lecz

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 1877| Data: 2010-01-21 16:04:12| Liczba SOGów: 1
  • Nastula vs Kubacki + w tle list Nastka do kibiców

    dziękuję wszystkim kibicom, którzy we mnie wierzą. czytam wasze opinie i widzę, że jest was coraz więcej. to dla mnie dodatkowa motywacja do pracy powiedział nam dziś przed odlotem do

    Odpowiedzi: 162| Ilość wyświetleń: 13039| Data: 2006-10-17 12:39:49| Liczba SOGów: 17
  • Pas :-?

    wiele firm głównie jakies firmy nieznane do swojego sprzetu dodaje gratis pas kulturystyczny http://www.speedoshop.pl/moje_zdjecia/pas1 do czego on służy bo pas kulturystyczny to to nie jest

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 1714| Data: 2011-03-21 20:04:10| Liczba SOGów: 1
  • FBW do konsultacji

    6 i 7 dzień wolne zapewne zauważycie, że wybrałem same złożone ćwiczenia ale w każdym dniu są inne. czytałem opinie za, jak i przeciw takiemu stylowi ćwiczenia. jakie są wasze opinie na ten temat teraz pytania. jak wygląda sprawa z

    Odpowiedzi: 177| Ilość wyświetleń: 12503| Data: 2006-12-01 13:51:42| Liczba SOGów: 5
  • Matt Lindland vs Vitor Belfort walka o pas WAMMA

    11 października na drugiej gali affliction matt lindland i vitor belfort stoczą pomiędzy sobą walkę o pas mistrza wagi middleweight. prawdopodobnie pas mistrza będzie sygnować organizacja wamma, ta sama której pas mistrza w

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 2090| Data: 2008-08-01 01:29:44| Liczba SOGów: 0
  • Spis Projektów do tematu Ławeczki, wyciągi...

    widząc dużo pytań typu: proszę o wymiary do tej ławki/stojaków itp. postanowiłem zrobić mały spis treści tego tematu, bo nie każdy ma ochotę przeglądać 179 stron tego tematu, wiem co za ból bo sam go całego przeszukałem w poszukiwaniu fajnych

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 79905| Data: 2010-03-11 20:30:59| Liczba SOGów: 36
  • muzzy17 - DZIENNIK - droga do wymarzonej sylwetki !!

    wymiary: waga: 91 kg klatka około 113 cm biceps lewy 41.5 cm biceps prawy 40,5 cm przedramię 32 cm pas 89 90 cm udo 64 cm łydka 42 cm trochę historii i zdjęć: pierwsze trening zacząłem jakoś w wakacje 2008 ,

    Odpowiedzi: 394| Ilość wyświetleń: 13052| Data: 2011-02-05 01:38:02| Liczba SOGów: 9
  • Ubranie na rower; Opinie o: B'Twin, Rockrider, Liquid, Rogelli, Brubeck

    pomiędzy kompletem typowo kolarskim, a shortami rowerowymi z wyjmowana wkładką + koszulka termoaktywna. proszę o opinie spodenki: 1 francuskie spodenki rowerowe b twin rockrider rr5 za ok. 65zł. np

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 13970| Data: 2008-05-17 05:48:42| Liczba SOGów: 0
  • Pas na kręgosłup

    witam! mam zamiar kupić sobie pas na kręgosłup, ale zastanawiam się czy on w ogóle pomaga coś, tzn czy trochę bardziej eliminuje pracę kręgosłupa w

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 5837| Data: 2008-05-30 22:51:04| Liczba SOGów: 0
  • PAS NEOPRENOWY pod pas usztywniajacy ?

    czy mozna stosowac pas neoprenowy na gole cialo a na to zakladac zwykly pas pod koszule przy kilku cwiczeniach pzdr

    Odpowiedzi: 22| Ilość wyświetleń: 3700| Data: 2008-07-21 11:14:55| Liczba SOGów: 2
  • foty do oceny po pierwszym cyklu kreatyny

    pompy : przed/po biceps: 35,5/ 38,5 cm przedramie: 33/ 35 cm klata: 105/ 108 cm udo: 50/ 53 cm łydka: 38/ 39,5 cm pas 83/ 85 niestety:d wcale go nie ćwiczyłem;p teraz bedę zaczynał dopiero waga: 75/ 81 kg prosze o ocene i jakieś porady

    Odpowiedzi: 50| Ilość wyświetleń: 15459| Data: 2007-03-16 19:04:32| Liczba SOGów: 12
  • 2 test składkowy białek-opinie

    witam serdecznie w 2 odsłonie testu składkowego. w tym temacie będziemy opisywać smak,rozpuszczalność oraz subiektywne odczucia różnych białek.akcja była składkowa mająca na celu możliwość spróbowania wielu różnych białek w wielu różnych smakach.nie

    Odpowiedzi: 151| Ilość wyświetleń: 11805| Data: 2014-10-31 12:35:04| Liczba SOGów: 7
  • Gain Fast - TESt, UWAGI, OPINIE

    po treningu może mnie zapychac sprawdze jutro. kolejne smaki sprawdze jutro. piszcie swoje uwagi, spostrzeżenia, opinie zdr. ps. fa szykuje zmiany na przyszły rok. od stycznia ceny universala mają spaść w końcu, bo na razie są to produkty

    Odpowiedzi: 109| Ilość wyświetleń: 29281| Data: 2005-12-31 00:59:39| Liczba SOGów: 5
  • Funkcje seksualne i nie tylko. Wasze opinie

    czemu to jest tak ze jak wale 500 mg raz na 3 tygodnie to czuje sie swietnie , chce mi sie zyc, mam ochote na wszystko. kondycja lozkowa jest bardzoo podwyzszona , treningi sa swietne. regeneracja i kondycja rowniez. a gdy zmienie ta dawke na

    Odpowiedzi: 157| Ilość wyświetleń: 17703| Data: 2010-04-10 00:54:33| Liczba SOGów: 15
  • PREMIUM ISOLATE 90 - WASZE TESTY I OPINIE

    witajcie, w tym temacie piszcie swoje opinie na temat naszego izolatu. zapraszamy do wpisów również te osoby które nie brały udziału w naszym konkursie, a miały okazję spróbować produktu. pozdrawiamy fitmax team

    Odpowiedzi: 85| Ilość wyświetleń: 32592| Data: 2013-01-15 15:56:12| Liczba SOGów: 1
  • pas

    mmm pytanie kupilem sobie pas na silownie i zabardzo nic mi nie pomogl dalej mnie bola plecy. zauwazylem ze gdy scisne sie mocno i kucne lub sie

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 1204| Data: 2004-11-30 13:37:58| Liczba SOGów: 0
  • OstroVit - opinie o produktach

    witam, kto miał styczność z ich produktami jeżeli to nie problem to piszcie swoje opinie odczucia. sam osobiście zastanawiam się nad zakupem małego co nieco, chciałbym sięgnąć opinii ludzi, którzy mieli

    Odpowiedzi: 39| Ilość wyświetleń: 21316| Data: 2011-11-05 21:44:25| Liczba SOGów: 0
  • SpZEdAm PaS tReNiNgOwY!! TaNiOcHa!!

    siema! mam do zaoferowania pas treningowy usztywnajacy lendzwiowy odcinek kregosłupa jest idealny do takich cwiczen jak wiosłowanie wycisnaknie z tyłu

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 1132| Data: 2004-08-14 18:47:45| Liczba SOGów: 0
  • czarny Pas modern w Jiu jitsu/ za pozno?

    chciałem sie dowiedzieć czy mam szanse zaczynając od 23 24 roku życia trenowac bjj i osiągnąć wyśniony czarny pas czciałem sie dowiedzieć czy jest ktos na tej stronie kto zaczoł trenowac ten sport w przyblizonym wieku i dziśmoże sie

    Odpowiedzi: 24| Ilość wyświetleń: 4053| Data: 2010-09-21 14:57:31| Liczba SOGów: 1

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}