Wyszukiwarka


w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy

Znalezione artykuły pod frazą: pas do elektrostymulacji opinie

Strona 14 z 1273

  • TRENBOLON MIX PHENOM PHARMACY - OPINIE!!!

    siema! wpadły mi w łapki dwie butle tego trena! ktoś może testował ogólnie firma łapie dobre opinie moja seria to 006. warto przyładowac tego trena myślałem jeszcze o testo mixie z tej firmy. jak opinie pozdro i duże thx!!!

    Odpowiedzi: 8 | Ilość wyświetleń: 3348 | Data: 2011-01-03 18:40:45 | Liczba SOGów: 0
  • Ciężarowcy - jaki pas i ściagacze na kolana?

    jakiego rodzaju sciagacze zakladaja ciezarowcy przy rwaniu i podrzucie to chyba nie sa bandaze jak w trojboju... jaki pas firma waszym zdaniem jest dobry zbyt szybko sie nie rozwali

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 2946 | Data: 2004-04-05 22:03:48 | Liczba SOGów: 0
  • Z reverse na mase, opinie,zmiany

    pewnie masa zacznie isc od 4 4,5 tys kal, ponieważ mam cięzką prace. stosuje kreatyne mono. waże 77 78 kg, wzrost 188, pas 80. bf nie wiem dokładnie, jak to ważne moge wstawić fote. nie wiem z czego teraz dodawać kal, czyste węgle ciezko mi

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 514 | Data: 2014-10-04 17:48:12 | Liczba SOGów: 0
  • W którym miejscu zakładać pas?

    witam! zakupiłem właśnie dzsiaj pas kulturystyczny skórzany i zastanwiam się w którym miejscu go zakładać żeby działał tak jak należy. proszę o odpowiedź

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 2889 | Data: 2007-08-06 22:41:05 | Liczba SOGów: 0
  • Incarnate - prosze o opinie i info o tym suplu!

    witam! tak jak w temacie prosze o opinie na temat incarnate. czy warto w to zainwestować ktoś testował jakie odczucia z tego co zdołałem znaleźć to

    Odpowiedzi: 9 | Ilość wyświetleń: 3279 | Data: 2007-11-14 10:24:49 | Liczba SOGów: 0
  • Kona Scrap - Wasze opinie...

    productid=242&parentid=188] dotsałem na urodznki pare dni temu. prosiłbym o wasze opinie nt. tej machiny. :d z góry thx

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 4269 | Data: 2005-01-02 23:22:10 | Liczba SOGów: 1
  • Pas wibracyjny - czy warto kupic ?

    mam małe pytanie dotyczace skutecznosci pasów wibracyjnych , nie moge cwiczyc z obciązeniami , poniewaz mam małe problemy ze stawami barkowymi a niechce tracić

    Odpowiedzi: 24 | Ilość wyświetleń: 1846 | Data: 2012-03-03 20:28:05 | Liczba SOGów: 0
  • Sprzedam pas skórzany XL

    2006/20060809113417 mam do sprzedania pas skórzany mad max a kupiony w sklepie sfd.pas jest używany ale wszystko w nim działa.jedyna wada to że jest lekko

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 1035 | Data: 2006-08-09 11:32:53 | Liczba SOGów: 0
  • podsumowanie o spalaniu (pas neopranowy)

    hej, troche poczytalam o pasach i ogolnie spalaniu, ale chciałam to wszytsko podsumowac, otoz po pierwsze: pas neoprenowy : tak czy nie po

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 1835 | Data: 2008-05-22 12:22:10 | Liczba SOGów: 1
  • Dieta. Prosze o Opinie i Pomoc

    wiek 24 wzrost 174 cm masa ciała 84 kg klatka piersiowa 108 cm biodra 99 cm pas 92 cm ramię 38 cm przedramię 31 cm udo 61 cm łydka 39 cm kark 39 cm cwicze 3 meisiac bez przerwy witam...

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 434 | Data: 2009-12-09 22:14:06 | Liczba SOGów: 0
  • Redukcja, proszę o rady i opinie

    redukcję, z suplementów jakie stosuję to thermal pro, białko serwatkowe, bcaa. dane: wiek: 24lata waga: 88kg pas 85cm biceps: 42cm klatka: 114cm moje pytanie spowodowane jest brakiem jednoznacznej odpowiedzi przeglądając różne fora

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 427 | Data: 2012-02-11 15:35:20 | Liczba SOGów: 0
  • Kto jako następny powinien mieć szansę zdobyć pas LHW UFC?

    content/uploads/2008/01/ufc belt girls want sylvia j.w jak myślicie kto powinien mieć szansę walki o pas według mnie powienien być to lyoto machida 13 0 który jak narazie jest nie pokonany w ufc sześć wygranych pod rząd i chyba

    Odpowiedzi: 19 | Ilość wyświetleń: 2807 | Data: 2008-07-09 10:00:35 | Liczba SOGów: 3
  • Jaki pas i paski treningowe?

    się wielokrotnie, ale sprzęt się zmienia z roku na rok, więc postanowiłem zapytać się, czy ktoś może polecić jakiś dobry pas i paski do treningu. chodzi o zwykły pas kulturystyczny, powyżej 120 kg. w seriach nieco boję się robić bez żadnego

    Odpowiedzi: 8 | Ilość wyświetleń: 385 | Data: 2014-02-03 15:01:54 | Liczba SOGów: 1
  • UFR - opinie, wrażenia

    obozów, niezła promocja marki w internecie. ja jestem pod dużym wrażeniem marketingu i promocji ufr ilość czarnych pasów, mistrzów w tym znane nazwiska , ilość turniejów i innych wydarzeń ... nieźle. czy ktoś z sfd współopracuje z ufr

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 370 | Data: 2012-08-25 10:23:20 | Liczba SOGów: 0
  • pas kulturystyczny

    witam mam do sprzedsania pas kulturystyczny pierwsza dziurka jest w odleglosci 92cm a ostatnia 120cm pas jest duzy oddam za 20zl

    Odpowiedzi: 26 | Ilość wyświetleń: 1770 | Data: 2006-08-09 11:20:38 | Liczba SOGów: 1
  • Extreme Detonator wasze opinie

    produkt extreme napalm planuję na dniach zacząć eksperyment z detonatorem,z racji tego,że nie ma jeszcze w dziale opinie firmy fa,wrzuciłem artykuł tutaj,proszę was o wpisywanie wrażeń po cyklu z detonatorkiem a moda o podłączenie ankiety lub,jeśli

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 4157 | Data: 2010-05-20 09:01:59 | Liczba SOGów: 0
  • Pas kulturystyczny firmy SHIEK

    szukałem podobnego tematu ale go nie znalazłem, chodzi mi o pas te firmy [url=http://allegro.pl pas wzmacniajacy plecy schiek l2006 i2002909818.html]http://allegro.pl pas wzmacniajacy

    Odpowiedzi: 15 | Ilość wyświetleń: 552 | Data: 2011-12-30 22:48:55 | Liczba SOGów: 0
  • Pas wyszczuplający!!!???

    16 lat.moim problemem jest z deka zaduży brzuch.poprostu tłuszczyk.dowieedziałam się niedawno ze istnieje takie cos jak pas wyszczuplający.chciałabym się dowiedzieć od kogos kto to nosi czy to naprawdę coś daje czy to nosi sie tylko na brzuchu jak

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 2746 | Data: 2004-01-23 13:49:43 | Liczba SOGów: 0
  • Szereg pytan, 2 mce treningu. Potrzebne opinie ;/

    wiek 17 waga 75kg wzrost 182cm klata 101cm miesiąc temu 99cm biceps 33,5cm miesiąc temu 33cm, ale... * pas 95cm było 97cm... tak wiem, masakra, cały czas brak mi motywacji do biegania czy stacjonarnego rowerka... co innego piłka,

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 341 | Data: 2010-04-13 16:54:34 | Liczba SOGów: 0
  • Neoprenowy pas + Folia

    witam co powiecie na takie zastosowanie posmarowac brzuch i okolice mascia rozgrzewajaca, nastepnie owinac sie ze 2 3x zwykla plastikowa folia a na to zalozyc pas neoprenowy i jedziemy z brzuszkami.

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 2741 | Data: 2007-11-14 20:42:54 | Liczba SOGów: 2

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}