Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: pas do elektrostymulacji opinie

Strona 14 z 5000

  • VITEX (NIEPOKALANEK) NA ZBICIE PROLAKTYNY - OPINIE

    napięcia przedmiesiączkowego bóle piersi klimakterium trądzik prolaktynozależny[/color] proszę o opinie ludzi którzy mieli z tym do czynienia. jak efekty, jakie dawki stosowaliście, jak samopoczucie. mile widziane byłoby

    Odpowiedzi: 54| Ilość wyświetleń: 17141| Data: 2012-07-13 00:54:08| Liczba SOGów: 7
  • Trening do specjalistow

    dalem to do dzialu trening ale moze i tutaj wypowiedza sie znawcy co o tym myslicie oto moj cykliczny trening na mase jaki mam zamiar wprowadzic w zycie od wrzesnia tego roku. diete mam juz ulozona wlacznie z suplementacja trening mialem raczej

    Odpowiedzi: 20| Ilość wyświetleń: 1262| Data: 2003-07-21 21:40:04| Liczba SOGów: 1
  • annajak - wraca do formy

    witam serdecznie. mam na imię ania, mam 32 lata i prawie udało mi się dojść do otyłości i stopnia. przez większość dorosłego życia ważyłam ok 75 kg wzrost 178 cm , najlepiej się czułam przy 72 kg. jadłam „w miarę czysto” 4 5 posiłków

    Odpowiedzi: 317| Ilość wyświetleń: 14686| Data: 2015-04-29 16:13:52| Liczba SOGów: 14
  • Wiosna się już rozpoczęła, zabieramy się do dzieła - progres z UNS xD

    dobra, koniec smęcenia, ankieta : wiek 24 lata wzrost – 182 cm waga – aktualnie 75 kg bywało nawet 106 kg pas – aktualnie 78 cm bywało nawet 93 cm talia – aktualnie 80 cm bywało nawet 96 cm udo – aktualne wymiary jutro bywało

    Odpowiedzi: 100| Ilość wyświetleń: 3905| Data: 2015-03-25 01:22:19| Liczba SOGów: 0
  • Dieta + trening do oceny ( Redukcja )

    po 45minut obecnie kończę 4 tydz , później obcinam jeden posiłek z węgl. waga z 75kg zeszła do 71.5 pas 95 do 91 cm jak dotąd rok stażu z siłką ale od pewnego czasu zacząłem kontrolować dietę . obecnie robię split

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 3098| Data: 2015-06-07 13:34:01| Liczba SOGów: 0
  • Zestaw do ćwiczeń 29+S – Porażka, Fuszerka, Żałosna firma.

    niech certyfikaty rzetelności, jakości i obsługi, pozytywne opinie i oferty nie zaślepią wam oczu przy wyborze sprzętu marb0 sport, gdyż te nie wiele mają wspólnego z faktycznym

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 1426| Data: 2013-12-12 09:33:12| Liczba SOGów: 0
  • TEST-W drodze do celu by IboK

    2006/20060519180750 witam ponownie wszystkich, więc tak na kolejne 1,5 2 miesięcy ułożyłem razem z bulem cos takiego trzeba odpocząć od stacków i no boosterów, a na wakacje się coś takiego znowu szykuje 1 : ]14 kg gainbolica 200 g dziennie w

    Odpowiedzi: 475| Ilość wyświetleń: 34350| Data: 2006-05-19 18:07:50| Liczba SOGów: 36
  • luki77/DZIENNIK/Z naleśnika do zawodnika-czyli droga do formy

    staż: 5 lat+1,5 roku pompek i innych karkołomnych ćwiczeń 42 waga: 111 wzrost: 188 ramiona: 45 będzie pas 94 95 42 udo: 72 łydka: 43 wyniki siłowe: wyciskanie na ławeczce 140x3 przy wadze 111kg przysiady

    Odpowiedzi: 334| Ilość wyświetleń: 11957| Data: 2009-07-05 15:44:32| Liczba SOGów: 7
  • Lecimy z sucha masa - opinie expertow mile widziane

    75 mg e2d 5 11 wins 40 50 mg e2d wzrost 170 waga 82 bic 41,5 z leksza spadki spowodowane roznymi czynnikami pas 88 staz bedzie z kilka latek juz cykle: kilka juz bylo odstep od ostatniego cyklu: bedzie prawie pol roku wyniki silowe

    Odpowiedzi: 52| Ilość wyświetleń: 7001| Data: 2009-03-20 08:19:55| Liczba SOGów: 10
  • ARAS FOTKI DO OCENY :DDDDDDDD

    lat + sporty walki wiek: 24 biceps:44 klata:125 udo:62 wzrost:182 cm przyjmuje do wiadomosci kazda negatywna opinie ;p pozdrawiam

    Odpowiedzi: 283| Ilość wyświetleń: 46621| Data: 2010-09-01 11:06:39| Liczba SOGów: 42
  • Carrramba- powrót do zdrowia

    siema % na początku chciałabym bardzo, bardzo podziękować nightingalowi za pomoc i wsparcie w ostatnim czasie i het też }; oraz za troskę ze strony lejdisek : faftaqowi, za dotransportowanie mnie do szpitala wwiózł mnie na wózku na

    Odpowiedzi: 244| Ilość wyświetleń: 13090| Data: 2015-06-28 22:35:22| Liczba SOGów: 17
  • Dieta CKD do oceny+ plan treningowy + parę pytań

    uzupełnienie ankiety: cel : redukcja do 7 6%bf ograniczenia żywieniowe : brak preferowane formy aktywności fizycznej : siłowania, bieganie, wspinaczka dieta obecna: low carb czas się wziąć porządnie za diete, a nie tak samemu sobie

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 2015| Data: 2012-04-14 01:03:17| Liczba SOGów: 0
  • Prośba o poradę do znawców , oraz każdego kto ma w tym temacie coś do powiedzenia .

    . oto moje dane i dieta która ułożyłem korzystając z treści które przeczytałem na forum , proszę o opinie i pomoc w wyjaśnieniu kilku niejasnych dla mnie kwestii . za każdą rade serdecznie dziękuje i pozdrawiam . płeć : mężczyzna

    Odpowiedzi: 33| Ilość wyświetleń: 1388| Data: 2010-08-08 16:10:16| Liczba SOGów: 2
  • Z Nadwagi do Niedowagi Efekty Diety foto -26kg i dalsza redukcja,

    dziennie mono kreatynę. jak ważyłem 97 nie spisywałem rozmiarów ; ale foto wymiary z 1kwietnia pas 108 nad pasem 93 klata 100 biceps 36 udo 64 foto wymiary z 1 lipca pas 98

    Odpowiedzi: 31| Ilość wyświetleń: 4465| Data: 2013-08-11 23:15:57| Liczba SOGów: 1
  • Pytanie do ekto ze stażem (tylko)

    w temacie ekto , wiec nie o to mi chodzi. chodzi mi tylko i wylacznie o wasze sposoby, wasze wyniki, wasze osobiste opinie nie jestem juz taki calkiem zielony patrz czesc pacjent , wiec odpuscmy sobie bajki w stylu 86g wegli na kilo masy

    Odpowiedzi: 40| Ilość wyświetleń: 2819| Data: 2008-07-13 16:06:02| Liczba SOGów: 4
  • Pas "The Ring" dla Tomasza Adamka !

    http://www.bokser.org/content/2009/01/23/191948/pas_mini amerykański magazyn the ring powstał w 1922 roku, ale dopiero tomaszowi adamkowi, pierwszemu polakowi w

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 2744| Data: 2009-01-24 11:24:57| Liczba SOGów: 1
  • Sprzęt na siłownię: Wady / Zalety / Opinie.

    dlatego postanowiłem ułatwić sprawę w wyborze takim ludziom poprzez założenie tematu, w którym będą mogli zobaczyć opinie użytkowników o danym sprzęcie. w temacie prosiłbym o wypowiedzi użytkowników którzy sami ćwiczą na danym sprzęcie bądź

    Odpowiedzi: 40| Ilość wyświetleń: 65036| Data: 2011-03-01 19:01:00| Liczba SOGów: 11
  • wstęp do biochemi

    wstęp do biochemii witam wszystkich czytających ten artykuł. na początku napiszę swoją myśl: zawsze zastanawiałem się, dlaczego ludzie męczą się. nawet, gdy zawodnik jest w super formie, ma niekiedy słabsze chwile, a niekiedy w ogóle jakiś

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 4804| Data: 2005-10-26 23:25:09| Liczba SOGów: 5
  • KoY / DZIENNIK - Powrót do ZDROWIA czyli mój wielki come back

    zarzucę trening z samymi narzutami, zarzutami i ciągami. ok skończyłem można pisać. liczę na konstruktywne opinie zmieniony przez koy w dniu 2008 07 10 22:28:16

    Odpowiedzi: 64| Ilość wyświetleń: 4684| Data: 2008-07-10 22:20:10| Liczba SOGów: 12
  • 4 dniowy plan na masę i siłę do korekty.

    po poltora miesiecznej przerwie to; wzrost 176.5 waga 78 zeszło troszkę mieęnia ale ogólnie schudłem 2 cm w pasie biceps 39 klatka 110 przedramie 32 udo 56 łydka 38.5 rekord w wyciskaniu na płaskiej przy wadze 83kg 2 miechy

    Odpowiedzi: 33| Ilość wyświetleń: 2328| Data: 2011-01-15 16:06:50| Liczba SOGów: 1

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}