Wyszukiwarka


w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepiej pasujące tematy

Znalezione artykuły pod frazą: pas do elektrostymulacji opinie

Strona 10 z 1313

  • „W 2013 walka o pas i walka z Nastulą” – rozmowa z Karolem Bedorfem

    „w 2013 walka o pas i walka z nastulą” – rozmowa z karolem bedorfem nie minęło kilka dni od gali ksw20, a karol bedorf już spotkał

    Odpowiedzi: 24 | Ilość wyświetleń: 1521 | Data: 2012-09-20 23:10:29 | Liczba SOGów: 0
  • Wioslarz - opinie.

    witam, jestem zainteresowany kupnem wioslarza i chcialbym poznac opinie ewentualnych uzytkownikow najbardziej zalezy mi na odpowiedzi czy idzie sie na tym zmeczyc. i jak z trwaloscia takiego urzadzenia

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 5708 | Data: 2004-07-21 18:09:07 | Liczba SOGów: 0
  • Najlepsza/najsolidniejsza ławka uniwersalna, proszę o opinie;)

    od ławki laubr 555 oprócz firmy i ceny , czy warta jest wydania na nią blisko 500zł z góry dzięki za wszytskie opinie i rady;

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 5700 | Data: 2008-05-26 19:55:06 | Liczba SOGów: 0
  • czarny Pas modern w Jiu jitsu/ za pozno?

    chciałem sie dowiedzieć czy mam szanse zaczynając od 23 24 roku życia trenowac bjj i osiągnąć wyśniony czarny pas czciałem sie dowiedzieć czy jest ktos na tej stronie kto zaczoł trenowac ten sport w przyblizonym wieku i dziśmoże sie

    Odpowiedzi: 24 | Ilość wyświetleń: 3479 | Data: 2010-09-21 14:57:31 | Liczba SOGów: 1
  • (4) Test i opinie dla X-pomp NOVEM, GAME DAY, EVOLVE, C4

    podziękowania dla user a x pomp za możliwość przeprowadzenia testu. czekamy na foty produktu i pierwsze opinie : d spam = ban

    Odpowiedzi: 75 | Ilość wyświetleń: 5597 | Data: 2012-04-16 21:21:46 | Liczba SOGów: 0
  • ławka hertz master opinie ?

    witam jestem na kupnie ławki i nantrafiłem na tą http://allegro.pl/lawka hertz master do 140kg zestaw 130 kg olimpic i1967793286.html proszę o jakies rady i opinie o firmie hertz z góry dzięki

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 5589 | Data: 2011-12-04 20:34:06 | Liczba SOGów: 0
  • White Flood - Wasze opinie :-)

    siemka jakie są wasze opinie na temat white flood 1

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 5567 | Data: 2009-11-11 23:02:57 | Liczba SOGów: 0
  • Pas treningowy

    mam 16 lat i dla swojego bezpieczeństwa chciałbym kupić ten pas proszę o ocene ekspertow czy mnie to uchroni przed przepuklina... moje rekordy: wycisk na klate: 70kg przysiad: 90

    Odpowiedzi: 11 | Ilość wyświetleń: 3363 | Data: 2007-01-11 19:01:56 | Liczba SOGów: 1
  • Pierwszy czarny pas BJJ w Polsce!

    przed chwila otrzymalem informacje, ze franek kimono zostal promowany na czarny pas bjj przez graysona rika. gratulacje!

    Odpowiedzi: 24 | Ilość wyświetleń: 4315 | Data: 2004-04-01 16:32:16 | Liczba SOGów: 4
  • Czy kupić pas kulturystyczny?

    witam. mam pytanie czy w moim przypadku opłaca się kupić pas kulturystyczny to chyba zbędne ale: wzrost 174 waga 65 +0,5kg/ 2kg wiek 17 rozmawiałem z paroma osobami,

    Odpowiedzi: 18 | Ilość wyświetleń: 3297 | Data: 2009-07-21 21:46:22 | Liczba SOGów: 0
  • Wynik badania rezonans magnetyczny kolana -Proszę o opinie , pomoc :(

    poboczne zerwane to zrobi a jesli krzyzowe to nie bedzie eksperymentował i skieruje mnie do piekar. teraz usłyszalem opinie , ze robic nic nie trzeba poniewaz jest ok. on sam zna przypadki ze takie wiezadła przecina sie specialnie podczas operacji

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 5476 | Data: 2009-09-18 20:27:56 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta do Oceny (wszystko opisane, czekam na opinie)

    moje dane wiek: 17 wzrost: 185cm waga: 73 74kg klata: 97cm biceps: 33cm pas 87cm współczynnik bmr 1874.36 aby utrzymać wagę kalorie 3233.27 węglowodany 55% 1778.3kcal = 444.58gram białko

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 255 | Data: 2013-04-01 15:02:06 | Liczba SOGów: 0
  • alchemia winstrol opinie?

    witam, mial ktos moze stycznosc w winstrolem w strzalach z alechemii jakies opinie o tym srodku, szukalem w wyszukiwarce ale wsumie zbyt duzo sie nie dowiedzialem, sog za jakies info 3

    Odpowiedzi: 16 | Ilość wyświetleń: 5452 | Data: 2008-07-16 19:06:40 | Liczba SOGów: 1
  • Dieta na masę proszę o opinie

    wszystko na oko a wiec tak 1 posiłek płatki owsiane na mleku 0,5% otręby pszenne tak ze 3 łyżeczki do tego 2 pastylki tranu 0,350 2 posiłek jajecznica z 2 jajek i szczypiorkiem kromka chleba i jeden pomidor bądź ogórek do tego pestki

    Odpowiedzi: 13 | Ilość wyświetleń: 4252 | Data: 2005-07-10 13:52:58 | Liczba SOGów: 1
  • _ pas neoprenowy _

    2007/20070529190538 panie i panowie sprzedam 12 pasow neoprenowych. pasy sprowadzane z turcji. bardzo dobre wykonanie. pas jest wygodny w noszeniu cienki, a zarazem

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 1987 | Data: 2007-05-29 19:05:38 | Liczba SOGów: 2
  • Matt Lindland vs Vitor Belfort walka o pas WAMMA

    11 października na drugiej gali affliction matt lindland i vitor belfort stoczą pomiędzy sobą walkę o pas mistrza wagi middleweight. prawdopodobnie pas mistrza będzie sygnować organizacja wamma, ta sama której pas mistrza w

    Odpowiedzi: 9 | Ilość wyświetleń: 1967 | Data: 2008-08-01 01:29:44 | Liczba SOGów: 0
  • X-tren - jaki odblok , opinie , konkrety,trwanie cyklu

    witam wszystkich.zdecydowałem się na x tren competitive edge labs solo . proszę o konkretne opinie tych co stosowali, czy rzeczywiście efekty są podobne do deci. jakie przyrosty zanotowaliście. oraz w co

    Odpowiedzi: 15 | Ilość wyświetleń: 5351 | Data: 2011-06-29 22:43:48 | Liczba SOGów: 0
  • Pas Vibro Shape

    czy pas vibro shape jest skuteczny na odchudzanie stosuje go od dzisiaj 2 x 10min dziennie rano i wieczorem, w trakcie używania musze wykonywac cwiczenia zeby efekty były lepsze a jaśli tak to podajcie jakie z góry dzieki i czekam na odp

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 4093 | Data: 2010-07-06 21:33:56 | Liczba SOGów: 0
  • Pas "The Ring" dla Tomasza Adamka !

    http://www.bokser.org/content/2009/01/23/191948/pas_mini amerykański magazyn the ring powstał w 1922 roku, ale dopiero tomaszowi adamkowi, pierwszemu polakowi w

    Odpowiedzi: 13 | Ilość wyświetleń: 2262 | Data: 2009-01-24 11:24:57 | Liczba SOGów: 1
  • boldenon EC - opinie?

    witam, probowal ktos boldka z eurochemu jesli tak to prosze o opinie oraz takie male pytanko:p stosowanie go bez tescia to chyba zly pomysl

    Odpowiedzi: 36 | Ilość wyświetleń: 5216 | Data: 2006-09-03 11:39:52 | Liczba SOGów: 3

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}