Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: pas do elektrostymulacji opinie

Strona 10 z 1385

  • Wynik badania rezonans magnetyczny kolana -Proszę o opinie , pomoc :(

    poboczne zerwane to zrobi a jesli krzyzowe to nie bedzie eksperymentował i skieruje mnie do piekar. teraz usłyszalem opinie , ze robic nic nie trzeba poniewaz jest ok. on sam zna przypadki ze takie wiezadła przecina sie specialnie podczas operacji

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 6508 | Data: 2009-09-18 20:27:56 | Liczba SOGów: 0
  • pas IBO dla Adamka - komentarze po walce str.7

    2009/20090219014149 tomasz adamek, mistrz świata w wadze cruiserweight federacji ibf oraz zdobywca prestiżowego pasa the ring. ponownie staje do walki i to już 27 lutego w hali prudential center w new jersey. w tej samej hali w której

    Odpowiedzi: 101 | Ilość wyświetleń: 5297 | Data: 2009-02-19 01:41:49 | Liczba SOGów: 3
  • Czy kupić pas kulturystyczny?

    witam. mam pytanie czy w moim przypadku opłaca się kupić pas kulturystyczny to chyba zbędne ale: wzrost 174 waga 65 +0,5kg/ 2kg wiek 17 rozmawiałem z paroma osobami,

    Odpowiedzi: 18 | Ilość wyświetleń: 4010 | Data: 2009-07-21 21:46:22 | Liczba SOGów: 0
  • pas a przepuklina

    jak zakladac pas zeby chronil nas przed nawrotem przepukliny pachwinowej wogole pas pomaga zeby takiej przepukliny spowrotem nie dotac prosze o odpowiedz z gory dzieki

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 3978 | Data: 2005-04-03 22:07:51 | Liczba SOGów: 0
  • czarny Pas modern w Jiu jitsu/ za pozno?

    chciałem sie dowiedzieć czy mam szanse zaczynając od 23 24 roku życia trenowac bjj i osiągnąć wyśniony czarny pas czciałem sie dowiedzieć czy jest ktos na tej stronie kto zaczoł trenowac ten sport w przyblizonym wieku i dziśmoże sie

    Odpowiedzi: 24 | Ilość wyświetleń: 3975 | Data: 2010-09-21 14:57:31 | Liczba SOGów: 1
  • Dieta+Trening+Suple - Dziennik Treningowy - prosze o opinie

    waga: 96 97kg obwody: klatka 111 biceps 37,5 przedramię 30,5 nadgarstek 17cm udo 62 łydka 41 pas pod pępkiem 101 pas nad pępkiem 108 cel: powolna redukcja do 90 93kg w zależności od wyglądu przy

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 765 | Data: 2010-10-10 21:40:31 | Liczba SOGów: 0
  • Centrum Odchudzania Konrada Gacy w Lublinie--Opinie

    witam zastanawiam się nad skorzystaniem z tego centrum ale słyszałam na jego temat dużo różne opinie może ktoś ma wiedzę jak jest naprawdę czy warto czy to tylko marketingowy show. ceny podobno są bardzo wysokie.

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 5531 | Data: 2012-11-13 21:37:21 | Liczba SOGów: 0
  • pas wyszczuplający

    witam. jabyście mogli to dajcie tu całą prawdę co do pasów wyszczuplających. czy to w ogóle dziala chociaż troszke czy stosować jakieś żele pod pas żel wodny czy jakieś

    Odpowiedzi: 8 | Ilość wyświetleń: 3925 | Data: 2003-09-08 14:22:27 | Liczba SOGów: 0
  • Pas Vibro Shape

    czy pas vibro shape jest skuteczny na odchudzanie stosuje go od dzisiaj 2 x 10min dziennie rano i wieczorem, w trakcie używania musze wykonywac cwiczenia zeby efekty były lepsze a jaśli tak to podajcie jakie z góry dzieki i czekam na odp

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 5077 | Data: 2010-07-06 21:33:56 | Liczba SOGów: 0
  • Energy Fitness Club Palace Mokotów - prośba o opinie

    czy jest tłoczno : to znaczy czy nie ma problemów z dostępnością urządzeń do ćwiczen z góry dzieki za wszelkie opinie pozdrawiam

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 6212 | Data: 2013-12-03 21:23:54 | Liczba SOGów: 0
  • PAS - NIE SKORZANY !

    szukam sklepu w necie albo gdzies w katowicach lub okolice gdzie dostane pas do treningu : nie chodzi mi o pas skorzany nie wiem dokladnie z czego tamten jest zrobiony jest jednakowo szeroki na

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 1899 | Data: 2004-02-28 15:23:28 | Liczba SOGów: 4
  • Dieta na masę proszę o opinie

    wszystko na oko a wiec tak 1 posiłek płatki owsiane na mleku 0,5% otręby pszenne tak ze 3 łyżeczki do tego 2 pastylki tranu 0,350 2 posiłek jajecznica z 2 jajek i szczypiorkiem kromka chleba i jeden pomidor bądź ogórek do tego pestki

    Odpowiedzi: 13 | Ilość wyświetleń: 4690 | Data: 2005-07-10 13:52:58 | Liczba SOGów: 1
  • Start za prawie 2000zł. Proszę o opinie i porady.

    zdjęcie sylwetki mile widziane : wiek : 19 waga : ~70 wzrost : 175 staż treningowy: 1 miesiąc obwód pasa obwód klaty: obwód uda: uprawiany sport lub inne formy aktywności jak często : ciężka praca fizyczna,

    Odpowiedzi: 23 | Ilość wyświetleń: 685 | Data: 2013-10-11 15:40:53 | Liczba SOGów: 0
  • ankieta-prosze o opinie i pomoc

    fotografia sylwetki przód lub tył : wiek : 17 waga : 73 wzrost : 178 bic:31,5 klatka:103 pas 87 cel cyklu : masa i siła stosowane już wcześniej suplementy : hmb, kreatyna mono uprawiane inne sporty :

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 644 | Data: 2009-09-20 12:49:48 | Liczba SOGów: 0
  • TEST PROP - 100 - Opinie .

    2009/20090806175150 witam czy ktos juz moze wystawic opinie na temat tego środka . 3

    Odpowiedzi: 11 | Ilość wyświetleń: 5926 | Data: 2009-08-06 17:51:50 | Liczba SOGów: 0
  • Pas przy wyciskaniu?

    różne treningi i zawody trójbojowe coby podpatrzeć technikę i dopiero teraz zauważyłem, że część zawodników używa pasa przy wyciskaniu leżąc.czy pas może pomóc w wyciskaniu jeżeli ma jakikolwiek dodatni wpływ na wyciskanie leżąc to i ja spróbuję

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 3498 | Data: 2007-04-18 21:14:38 | Liczba SOGów: 1
  • Wioslarz - opinie.

    witam, jestem zainteresowany kupnem wioslarza i chcialbym poznac opinie ewentualnych uzytkownikow najbardziej zalezy mi na odpowiedzi czy idzie sie na tym zmeczyc. i jak z trwaloscia takiego urzadzenia

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 5895 | Data: 2004-07-21 18:09:07 | Liczba SOGów: 0
  • 20-24 Tyg boldenon, opinie, porady. Zapraszam %-)

    jakis dlugi estr testa w mniejszych dawkach moze do tego cypio ale 20 tyg testa to chyba zbyt wiele. sugestie i opinie i porady mile widziane, zwlaszcza od czołowej elity, bombowca, gregora, jordiego, chudego, marcela i całej reszty której nie

    Odpowiedzi: 30 | Ilość wyświetleń: 5887 | Data: 2009-07-03 09:16:05 | Liczba SOGów: 2
  • Pas treningowy

    mam 16 lat i dla swojego bezpieczeństwa chciałbym kupić ten pas proszę o ocene ekspertow czy mnie to uchroni przed przepuklina... moje rekordy: wycisk na klate: 70kg przysiad: 90

    Odpowiedzi: 11 | Ilość wyświetleń: 3484 | Data: 2007-01-11 19:01:56 | Liczba SOGów: 1
  • opinie na temat kreatyny olimpa

    dajcie jakies opinie na temat kreatyny olimp creatine mega caps 300 tab warto kupic jak ją przyjmowac dodam ze w wyszukiwarce nie udalo mi sie znalesc odpowiedzi na moje pytania

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 5857 | Data: 2008-03-12 17:24:08 | Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}