Wyszukiwarka


w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy

Znalezione artykuły pod frazą: pas do elektrostymulacji opinie

Strona 10 z 1294

  • czarny Pas modern w Jiu jitsu/ za pozno?

    chciałem sie dowiedzieć czy mam szanse zaczynając od 23 24 roku życia trenowac bjj i osiągnąć wyśniony czarny pas czciałem sie dowiedzieć czy jest ktos na tej stronie kto zaczoł trenowac ten sport w przyblizonym wieku i dziśmoże sie

    Odpowiedzi: 24 | Ilość wyświetleń: 3337 | Data: 2010-09-21 14:57:31 | Liczba SOGów: 1
  • Potrzebuje opinie na temat Crea9 Xtreme oraz S.A.W'a

    witam! chcialbym dowiedziec sie od pewnych osob, opinie na temat kreatyny crea9 xtreme http://katalog.trec.pl/pl/show/148 oraz przed treningowki s.a.w.

    Odpowiedzi: 15 | Ilość wyświetleń: 5401 | Data: 2012-10-31 19:40:59 | Liczba SOGów: 0
  • Pas treningowy

    mam 16 lat i dla swojego bezpieczeństwa chciałbym kupić ten pas proszę o ocene ekspertow czy mnie to uchroni przed przepuklina... moje rekordy: wycisk na klate: 70kg przysiad: 90

    Odpowiedzi: 11 | Ilość wyświetleń: 3314 | Data: 2007-01-11 19:01:56 | Liczba SOGów: 1
  • Najlepsza/najsolidniejsza ławka uniwersalna, proszę o opinie;)

    od ławki laubr 555 oprócz firmy i ceny , czy warta jest wydania na nią blisko 500zł z góry dzięki za wszytskie opinie i rady;

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 5390 | Data: 2008-05-26 19:55:06 | Liczba SOGów: 0
  • Pierwszy czarny pas BJJ w Polsce!

    przed chwila otrzymalem informacje, ze franek kimono zostal promowany na czarny pas bjj przez graysona rika. gratulacje!

    Odpowiedzi: 24 | Ilość wyświetleń: 4266 | Data: 2004-04-01 16:32:16 | Liczba SOGów: 4
  • Jakie opinie o TREC NUTRITION???

    jakie opinie o trec nutrition witam. ciekaw jestem czy to dobra firma i czy od firmy produkującej odżywki tak wiele zależy,

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 5356 | Data: 2006-03-15 23:27:49 | Liczba SOGów: 1
  • Dieta do Oceny (wszystko opisane, czekam na opinie)

    moje dane wiek: 17 wzrost: 185cm waga: 73 74kg klata: 97cm biceps: 33cm pas 87cm współczynnik bmr 1874.36 aby utrzymać wagę kalorie 3233.27 węglowodany 55% 1778.3kcal = 444.58gram białko

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 238 | Data: 2013-04-01 15:02:06 | Liczba SOGów: 0
  • (4) Test i opinie dla X-pomp NOVEM, GAME DAY, EVOLVE, C4

    podziękowania dla user a x pomp za możliwość przeprowadzenia testu. czekamy na foty produktu i pierwsze opinie : d spam = ban

    Odpowiedzi: 75 | Ilość wyświetleń: 5275 | Data: 2012-04-16 21:21:46 | Liczba SOGów: 0
  • White Flood - Wasze opinie :-)

    siemka jakie są wasze opinie na temat white flood 1

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 5317 | Data: 2009-11-11 23:02:57 | Liczba SOGów: 0
  • _ pas neoprenowy _

    2007/20070529190538 panie i panowie sprzedam 12 pasow neoprenowych. pasy sprowadzane z turcji. bardzo dobre wykonanie. pas jest wygodny w noszeniu cienki, a zarazem

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 1970 | Data: 2007-05-29 19:05:38 | Liczba SOGów: 2
  • Matt Lindland vs Vitor Belfort walka o pas WAMMA

    11 października na drugiej gali affliction matt lindland i vitor belfort stoczą pomiędzy sobą walkę o pas mistrza wagi middleweight. prawdopodobnie pas mistrza będzie sygnować organizacja wamma, ta sama której pas mistrza w

    Odpowiedzi: 9 | Ilość wyświetleń: 1944 | Data: 2008-08-01 01:29:44 | Liczba SOGów: 0
  • Czy kupić pas kulturystyczny?

    witam. mam pytanie czy w moim przypadku opłaca się kupić pas kulturystyczny to chyba zbędne ale: wzrost 174 waga 65 +0,5kg/ 2kg wiek 17 rozmawiałem z paroma osobami,

    Odpowiedzi: 18 | Ilość wyświetleń: 3098 | Data: 2009-07-21 21:46:22 | Liczba SOGów: 0
  • alchemia winstrol opinie?

    witam, mial ktos moze stycznosc w winstrolem w strzalach z alechemii jakies opinie o tym srodku, szukalem w wyszukiwarce ale wsumie zbyt duzo sie nie dowiedzialem, sog za jakies info 3

    Odpowiedzi: 16 | Ilość wyświetleń: 5297 | Data: 2008-07-16 19:06:40 | Liczba SOGów: 1
  • Dieta na masę proszę o opinie

    wszystko na oko a wiec tak 1 posiłek płatki owsiane na mleku 0,5% otręby pszenne tak ze 3 łyżeczki do tego 2 pastylki tranu 0,350 2 posiłek jajecznica z 2 jajek i szczypiorkiem kromka chleba i jeden pomidor bądź ogórek do tego pestki

    Odpowiedzi: 13 | Ilość wyświetleń: 4090 | Data: 2005-07-10 13:52:58 | Liczba SOGów: 1
  • Pas "The Ring" dla Tomasza Adamka !

    http://www.bokser.org/content/2009/01/23/191948/pas_mini amerykański magazyn the ring powstał w 1922 roku, ale dopiero tomaszowi adamkowi, pierwszemu polakowi w

    Odpowiedzi: 13 | Ilość wyświetleń: 2207 | Data: 2009-01-24 11:24:57 | Liczba SOGów: 1
  • Wynik badania rezonans magnetyczny kolana -Proszę o opinie , pomoc :(

    poboczne zerwane to zrobi a jesli krzyzowe to nie bedzie eksperymentował i skieruje mnie do piekar. teraz usłyszalem opinie , ze robic nic nie trzeba poniewaz jest ok. on sam zna przypadki ze takie wiezadła przecina sie specialnie podczas operacji

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 5149 | Data: 2009-09-18 20:27:56 | Liczba SOGów: 0
  • Pas neopronowy

    czy stosowal ktos neopronowy pas wyszczuplajacy mam troche tluszczyku do spalenia w dolnej czesci brzucha i zastanawiam sie czy procz jazdy na rowerze

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 2976 | Data: 2006-04-01 20:04:16 | Liczba SOGów: 0
  • ławka hertz master opinie ?

    witam jestem na kupnie ławki i nantrafiłem na tą http://allegro.pl/lawka hertz master do 140kg zestaw 130 kg olimpic i1967793286.html proszę o jakies rady i opinie o firmie hertz z góry dzięki

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 5001 | Data: 2011-12-04 20:34:06 | Liczba SOGów: 0
  • boldenon EC - opinie?

    witam, probowal ktos boldka z eurochemu jesli tak to prosze o opinie oraz takie male pytanko:p stosowanie go bez tescia to chyba zly pomysl

    Odpowiedzi: 36 | Ilość wyświetleń: 5139 | Data: 2006-09-03 11:39:52 | Liczba SOGów: 3
  • Pas Vibro Shape

    czy pas vibro shape jest skuteczny na odchudzanie stosuje go od dzisiaj 2 x 10min dziennie rano i wieczorem, w trakcie używania musze wykonywac cwiczenia zeby efekty były lepsze a jaśli tak to podajcie jakie z góry dzieki i czekam na odp

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 3866 | Data: 2010-07-06 21:33:56 | Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}