Wyszukiwarka


w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy

Znalezione artykuły pod frazą: pas do elektrostymulacji opinie

Strona 10 z 1267

  • Dieta na masę proszę o opinie

    wszystko na oko a wiec tak 1 posiłek płatki owsiane na mleku 0,5% otręby pszenne tak ze 3 łyżeczki do tego 2 pastylki tranu 0,350 2 posiłek jajecznica z 2 jajek i szczypiorkiem kromka chleba i jeden pomidor bądź ogórek do tego pestki

    Odpowiedzi: 13 | Ilość wyświetleń: 3966 | Data: 2005-07-10 13:52:58 | Liczba SOGów: 1
  • FA Xtreme Anabolic Stack opinie

    witam prosił bym o opinie xtreme anabolic stack szukałem szukałem ale nie mogę nic ciekawego znaleźć na ten temat kończę właśnie nox pump ultra

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 4349 | Data: 2012-05-16 12:29:18 | Liczba SOGów: 0
  • Pas neopronowy

    czy stosowal ktos neopronowy pas wyszczuplajacy mam troche tluszczyku do spalenia w dolnej czesci brzucha i zastanawiam sie czy procz jazdy na rowerze

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 2941 | Data: 2006-04-01 20:04:16 | Liczba SOGów: 0
  • Pas "The Ring" dla Tomasza Adamka !

    http://www.bokser.org/content/2009/01/23/191948/pas_mini amerykański magazyn the ring powstał w 1922 roku, ale dopiero tomaszowi adamkowi, pierwszemu polakowi w

    Odpowiedzi: 13 | Ilość wyświetleń: 2123 | Data: 2009-01-24 11:24:57 | Liczba SOGów: 1
  • Czy kupić pas kulturystyczny?

    witam. mam pytanie czy w moim przypadku opłaca się kupić pas kulturystyczny to chyba zbędne ale: wzrost 174 waga 65 +0,5kg/ 2kg wiek 17 rozmawiałem z paroma osobami,

    Odpowiedzi: 18 | Ilość wyświetleń: 2876 | Data: 2009-07-21 21:46:22 | Liczba SOGów: 0
  • XYLO - opinie?

    witam, muszę dokupić kilka gryfów i obciążeń, miał ktoś do czynienia z produktami marki xylo jeżeli tak, bardzo proszę o opinie http://allegro.pl/listing/user.php us_id=22553737

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 5233 | Data: 2012-06-01 19:09:37 | Liczba SOGów: 0
  • pas wyszczuplający+rozgrzewacz

    czesc niedawno czytałem posty joggera chyba o pasach wyszczuplających w połączeniu z rozgrzewaczem planuje kupic taki system i prosze o rade dobry, skuteczny, w

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 2759 | Data: 2004-02-07 15:46:12 | Liczba SOGów: 0
  • alchemia winstrol opinie?

    witam, mial ktos moze stycznosc w winstrolem w strzalach z alechemii jakies opinie o tym srodku, szukalem w wyszukiwarce ale wsumie zbyt duzo sie nie dowiedzialem, sog za jakies info 3

    Odpowiedzi: 16 | Ilość wyświetleń: 5144 | Data: 2008-07-16 19:06:40 | Liczba SOGów: 1
  • MONOVISC na zrypane kolano prosze o opinie

    koledzy tak jak w temacie,prosze o opinie czy ktos mial robiony zastrzyk do stawu kolanowego monovisc.mam troche zrypane kolano i ortopeda sportowy zalecil mi wlasnie ten lek.podobno najlepszy za przystepna kase.sprawdzil ktos

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 5124 | Data: 2010-12-10 17:55:31 | Liczba SOGów: 0
  • Big John McCarthy - czarny pas w BJJ

    najbardziej znany sędzia walk mma big john mccarthy otzymał czarny pas w bjj! może kiedyś powalczy w klatce 3 7 źródło: http://www.bjmuta.com/

    Odpowiedzi: 14 | Ilość wyświetleń: 3720 | Data: 2007-01-11 14:56:32 | Liczba SOGów: 0
  • Pas Wibrujący

    mam do was kilka pytań dotyczących pasa wibrującego, przejdę od razu do pytań ! czy taki pas czyli wibrujący morze pomóc. chodzi mi o coś takiego jak 20

    Odpowiedzi: 13 | Ilość wyświetleń: 1907 | Data: 2010-08-20 18:06:35 | Liczba SOGów: 0
  • pas na przepukline a pas do kregoslupa

    mam pytanie. moja mama kiedys miala przepukline i lekarz jej zalecil noszenie pasa przy dzwiganiu ciezarow. mnie odkad zaczalem cwiczyc 3 miesiace temu boli kregoslup w dolnej jego czesci. czy ten pas

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 1876 | Data: 2006-11-12 20:53:51 | Liczba SOGów: 0
  • Najlepsza/najsolidniejsza ławka uniwersalna, proszę o opinie;)

    od ławki laubr 555 oprócz firmy i ceny , czy warta jest wydania na nią blisko 500zł z góry dzięki za wszytskie opinie i rady;

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 5073 | Data: 2008-05-26 19:55:06 | Liczba SOGów: 0
  • Pas czy nie pas

    chciałbym nawiązać dyskusję na temat konieczności stosowania pasa treningowego. wiem, że ten temat był nie jednokrotnie poruszany na forum, ale ciekawi mnie wasza opinia... czy

    Odpowiedzi: 19 | Ilość wyświetleń: 1867 | Data: 2006-11-02 13:05:40 | Liczba SOGów: 2
  • Pas Vibro Shape

    czy pas vibro shape jest skuteczny na odchudzanie stosuje go od dzisiaj 2 x 10min dziennie rano i wieczorem, w trakcie używania musze wykonywac cwiczenia zeby efekty były lepsze a jaśli tak to podajcie jakie z góry dzieki i czekam na odp

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 3656 | Data: 2010-07-06 21:33:56 | Liczba SOGów: 0
  • pas wyszczuplajacy a efektywność ćwiczenia

    jak sądzicie czy ten pas wyszczuplajacy nie pomaga przypadkiem podczas wykonywania ćwiczeń, czy mięśnie nie pracują słabiej jesli są sciśnięte takim pasem, moze trzeba go troche rozlużnić, i czy maść bengay bedzie dobra na rozgrzanie skóry

    Odpowiedzi: 8 | Ilość wyświetleń: 3635 | Data: 2008-08-07 23:51:39 | Liczba SOGów: 0
  • Jaki pas kupić?

    witam, zamierzam kupić własny pas kulturystyczny /trójbojowy.przeszukuje tematy na forum mimo to nic specjalnego nie znalazłem dowiedziałem się tylko że

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 1433 | Data: 2009-10-10 22:03:06 | Liczba SOGów: 0
  • Nadzieje na PAS w HW...

    wiecej niz jednej rundy... 30 lat co go czeka eliminator w którym moim zdaniem zniszczy austina i walka o pas z witalijem...oby schudł... więcej http://www.sfd.pl/odlanier_sol%26%23237%3bs_font%26%23233%3b t641090.html

    Odpowiedzi: 18 | Ilość wyświetleń: 1214 | Data: 2010-12-05 19:42:16 | Liczba SOGów: 1
  • boldenon EC - opinie?

    witam, probowal ktos boldka z eurochemu jesli tak to prosze o opinie oraz takie male pytanko:p stosowanie go bez tescia to chyba zly pomysl

    Odpowiedzi: 36 | Ilość wyświetleń: 4996 | Data: 2006-09-03 11:39:52 | Liczba SOGów: 3
  • gdzie dokupię pas do bieżni

    witam . moze ktoś wie , gdzie mogę dokupić pas do bieżni elektrycznej o długości 100 105cm , szerokość obojętna . chyba pasowałby pas od bieżni nie elektrycznej. w necie nigdzie nie mogę znaleźć, może ktoś coś wie.

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 2595 | Data: 2007-01-30 21:58:45 | Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}