Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: pas do elektrostymulacji opinie

Strona 10 z 1390

  • sarus167 w trakcje redukcji -14kg, -12cm pas

    witam, jestem w trakcje redukcji aktualnie zeszlo okolo 14kg i 12cm z pasa redukcje planuje jeszcze na 4 tygodnie wymiary przed: wiek 22 lata wzrost : 183cm waga: okolo 93kg obwód pasa

    Odpowiedzi: 28| Ilość wyświetleń: 5454| Data: 2012-07-18 02:43:26| Liczba SOGów: 1
  • Pas typu VibraTone - Czy wspomoze redukcje tluszczu w wybrnej partii ciala

    witam czy pas wibrujący moze naprawde wspomagac redukcje tluszczu w wybranych partiach ciala. wiem i nikt mi nie powie ze dziala to

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 5403| Data: 2008-04-12 11:40:57| Liczba SOGów: 0
  • Pas wyszczuplający

    witam i mam pytanko gdzie w internecie stronka,adres moł bym kupić pas wyszczuplający pozdrawiam

    Odpowiedzi: 48| Ilość wyświetleń: 5393| Data: 2003-09-23 20:41:10| Liczba SOGów: 2
  • Wynik badania rezonans magnetyczny kolana -Proszę o opinie , pomoc :(

    poboczne zerwane to zrobi a jesli krzyzowe to nie bedzie eksperymentował i skieruje mnie do piekar. teraz usłyszalem opinie , ze robic nic nie trzeba poniewaz jest ok. on sam zna przypadki ze takie wiezadła przecina sie specialnie podczas operacji

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 6594| Data: 2009-09-18 20:27:56| Liczba SOGów: 0
  • czy pas usztywniajacy powinien byc ciasno?

    hej! kupilem na allegro pas usztywniajacy treca i mam pytanko. czy powinien byc ciasno podalem ile mam w pasie 83cm , a gosc mial przyslac dobry

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 3178| Data: 2006-12-29 01:05:09| Liczba SOGów: 2
  • Kolory pasów

    na pewnej stronie znalazłem taki oto ciekawy tekst...bardzo mi się spodobał więc postanowiłem go tu zapodać.... pas biały biel odbija wszystko i nie przyjmuje niczego. zawiera bowiem w sobie całą gamę kolorów. symbolizuje nadzieję,

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 1578| Data: 2013-01-21 21:02:08| Liczba SOGów: 1
  • prosze o opinie na temat double blast od cybera??

    waszw opinie o double blast od cybera

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 6573| Data: 2007-04-11 11:38:24| Liczba SOGów: 0
  • pas IBO dla Adamka - komentarze po walce str.7

    2009/20090219014149 tomasz adamek, mistrz świata w wadze cruiserweight federacji ibf oraz zdobywca prestiżowego pasa the ring. ponownie staje do walki i to już 27 lutego w hali prudential center w new jersey. w tej samej hali w której

    Odpowiedzi: 101| Ilość wyświetleń: 5327| Data: 2009-02-19 01:41:49| Liczba SOGów: 3
  • PAS NA BRZUCH

    czesc. mam pytanie: uzywal ktos z was takiego pasa nie wiem czy ma jakas fachowa nazwe jakby z gumy, zaklada sie go wokol brzucha i nosi a po jakims czasie jak sie

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 2913| Data: 2005-02-15 11:41:56| Liczba SOGów: 1
  • Czy kupić pas kulturystyczny?

    witam. mam pytanie czy w moim przypadku opłaca się kupić pas kulturystyczny to chyba zbędne ale: wzrost 174 waga 65 +0,5kg/ 2kg wiek 17 rozmawiałem z paroma osobami,

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 4038| Data: 2009-07-21 21:46:22| Liczba SOGów: 0
  • czarny Pas modern w Jiu jitsu/ za pozno?

    chciałem sie dowiedzieć czy mam szanse zaczynając od 23 24 roku życia trenowac bjj i osiągnąć wyśniony czarny pas czciałem sie dowiedzieć czy jest ktos na tej stronie kto zaczoł trenowac ten sport w przyblizonym wieku i dziśmoże sie

    Odpowiedzi: 24| Ilość wyświetleń: 4018| Data: 2010-09-21 14:57:31| Liczba SOGów: 1
  • Centrum Odchudzania Konrada Gacy w Lublinie--Opinie

    witam zastanawiam się nad skorzystaniem z tego centrum ale słyszałam na jego temat dużo różne opinie może ktoś ma wiedzę jak jest naprawdę czy warto czy to tylko marketingowy show. ceny podobno są bardzo wysokie.

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 5604| Data: 2012-11-13 21:37:21| Liczba SOGów: 0
  • pas a przepuklina

    jak zakladac pas zeby chronil nas przed nawrotem przepukliny pachwinowej wogole pas pomaga zeby takiej przepukliny spowrotem nie dotac prosze o odpowiedz z gory dzieki

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 3998| Data: 2005-04-03 22:07:51| Liczba SOGów: 0
  • Dieta+Trening+Suple - Dziennik Treningowy - prosze o opinie

    waga: 96 97kg obwody: klatka 111 biceps 37,5 przedramię 30,5 nadgarstek 17cm udo 62 łydka 41 pas pod pępkiem 101 pas nad pępkiem 108 cel: powolna redukcja do 90 93kg w zależności od wyglądu przy

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 769| Data: 2010-10-10 21:40:31| Liczba SOGów: 0
  • pas wyszczuplający

    witam. jabyście mogli to dajcie tu całą prawdę co do pasów wyszczuplających. czy to w ogóle dziala chociaż troszke czy stosować jakieś żele pod pas żel wodny czy jakieś

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 3932| Data: 2003-09-08 14:22:27| Liczba SOGów: 0
  • Pas Vibro Shape

    czy pas vibro shape jest skuteczny na odchudzanie stosuje go od dzisiaj 2 x 10min dziennie rano i wieczorem, w trakcie używania musze wykonywac cwiczenia zeby efekty były lepsze a jaśli tak to podajcie jakie z góry dzieki i czekam na odp

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 5122| Data: 2010-07-06 21:33:56| Liczba SOGów: 0
  • Energy Fitness Club Palace Mokotów - prośba o opinie

    czy jest tłoczno : to znaczy czy nie ma problemów z dostępnością urządzeń do ćwiczen z góry dzieki za wszelkie opinie pozdrawiam

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 6240| Data: 2013-12-03 21:23:54| Liczba SOGów: 0
  • Dieta na masę proszę o opinie

    wszystko na oko a wiec tak 1 posiłek płatki owsiane na mleku 0,5% otręby pszenne tak ze 3 łyżeczki do tego 2 pastylki tranu 0,350 2 posiłek jajecznica z 2 jajek i szczypiorkiem kromka chleba i jeden pomidor bądź ogórek do tego pestki

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 4726| Data: 2005-07-10 13:52:58| Liczba SOGów: 1
  • PAS - NIE SKORZANY !

    szukam sklepu w necie albo gdzies w katowicach lub okolice gdzie dostane pas do treningu : nie chodzi mi o pas skorzany nie wiem dokladnie z czego tamten jest zrobiony jest jednakowo szeroki na

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 1912| Data: 2004-02-28 15:23:28| Liczba SOGów: 4
  • Start za prawie 2000zł. Proszę o opinie i porady.

    zdjęcie sylwetki mile widziane : wiek : 19 waga : ~70 wzrost : 175 staż treningowy: 1 miesiąc obwód pasa obwód klaty: obwód uda: uprawiany sport lub inne formy aktywności jak często : ciężka praca fizyczna,

    Odpowiedzi: 23| Ilość wyświetleń: 693| Data: 2013-10-11 15:40:53| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}