w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy
Sortuj wg ilości SOGów  / Sortuj wg daty  / Sortuj wg trafności wyszukiwania  

Szukana fraza to: "pas do elektrostymulacji opinie"

Strona 10 spośród 1228  stron dla zapytania: pas do elektrostymulacji opinie

pas wyszczuplający+rozgrzewacz

czesc niedawno czytałem posty joggera chyba o pasach wyszczuplających w połączeniu z rozgrzewaczem planuje kupic taki system i prosze o rade dobry, skuteczny, w

Data: 2004-02-07 15:46:12 | Dział: Fitness | Autor: SFD | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2553 |

Big John McCarthy - czarny pas w BJJ

najbardziej znany sędzia walk mma big john mccarthy otzymał czarny pas w bjj! może kiedyś powalczy w klatce 3 7 źródło: http://www.bjmuta.com/

Data: 2007-01-11 14:56:32 | Dział: Scena MMA i K-1 | Autor: Marian.B. | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2553 |

Czy kupić pas kulturystyczny?

witam. mam pytanie czy w moim przypadku opłaca się kupić pas kulturystyczny to chyba zbędne ale: wzrost 174 waga 65 +0,5kg/ 2kg wiek 17 rozmawiałem z paroma osobami,

Data: 2009-07-21 21:46:22 | Dział: Trening dla początkujących | Autor: Loganekkk | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2552 |

Pas "The Ring" dla Tomasza Adamka !

http://www.bokser.org/content/2009/01/23/191948/pas_mini amerykański magazyn the ring powstał w 1922 roku, ale dopiero tomaszowi adamkowi, pierwszemu polakowi w

Data: 2009-01-24 11:24:57 | Dział: Uderzane | Autor: Marcin_VB | Liczba SOGów: 1 | Trafność: 2552 |

Nadzieje na PAS w HW...

wiecej niz jednej rundy... 30 lat co go czeka eliminator w którym moim zdaniem zniszczy austina i walka o pas z witalijem...oby schudł... więcej http://www.sfd.pl/odlanier_sol%26%23237%3bs_font%26%23233%3b t641090.html

Data: 2010-12-05 19:42:16 | Dział: Uderzane | Autor: Cezi1987 | Liczba SOGów: 1 | Trafność: 2552 |

Pas neoprenowy

czy ktoś używał takiego pasa.nie chodzi oczywiście o jakieś sauna cos tam, tylko o pas chyba z neoprenu. czy są jakieś efekty. chodzi o przyspieszenie spalania tłuszczu oczywiście

Data: 2005-06-13 09:25:00 | Dział: Fitness | Autor: Andron | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2552 |

Therm line 2 opinie

witam. chciałem żeby ktoś podził się wrażeniami po stosowaniu tl2.jakie są wasze opinie na jego temat pytanie to zadałem w związku z coraz mniejszą szansą zakupu thermo speeda.wie ktoś co z ts

Data: 2005-12-29 23:10:06 | Dział: Odżywki, Suplementy | Autor: dobrybajer | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2552 |

gdzie dokupię pas do bieżni

witam . moze ktoś wie , gdzie mogę dokupić pas do bieżni elektrycznej o długości 100 105cm , szerokość obojętna . chyba pasowałby pas od bieżni nie elektrycznej. w necie nigdzie nie mogę znaleźć, może ktoś coś wie.

Data: 2007-01-30 21:58:45 | Dział: Fitness | Autor: meise | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2552 |

pas na przepukline a pas do kregoslupa

mam pytanie. moja mama kiedys miala przepukline i lekarz jej zalecil noszenie pasa przy dzwiganiu ciezarow. mnie odkad zaczalem cwiczyc 3 miesiace temu boli kregoslup w dolnej jego czesci. czy ten pas

Data: 2006-11-12 20:53:51 | Dział: Zdrowie | Autor: Sirhyde | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2552 |

alchemia winstrol opinie?

witam, mial ktos moze stycznosc w winstrolem w strzalach z alechemii jakies opinie o tym srodku, szukalem w wyszukiwarce ale wsumie zbyt duzo sie nie dowiedzialem, sog za jakies info 3

Data: 2008-07-16 19:06:40 | Dział: Doping | Autor: Rapper | Liczba SOGów: 1 | Trafność: 2552 |

pas wyszczuplajacy a efektywność ćwiczenia

jak sądzicie czy ten pas wyszczuplajacy nie pomaga przypadkiem podczas wykonywania ćwiczeń, czy mięśnie nie pracują słabiej jesli są sciśnięte takim pasem, moze trzeba go troche rozlużnić, i czy maść bengay bedzie dobra na rozgrzanie skóry

Data: 2008-08-07 23:51:39 | Dział: Fitness | Autor: renianin | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2551 |

ZDJECIA WSZYSTKICH SRODKOW NA CYKL prosze o opinie

ltd. jest to nowe zrodlo nigdy nic od tego kolesia nie bralem dlatego wklejam fotki i prosze o jakies opinie co na ten temat sadzicie jak waszym zdaniem to wyglada facet ogulem wygladal spoko kolo 40 lat i widac ze cwiczy i ma pojecie co

Data: 2007-10-12 23:42:49 | Dział: Doping - zdjęcia | Autor: kret9 | Liczba SOGów: 1 | Trafność: 2551 |

Pas czy nie pas

chciałbym nawiązać dyskusję na temat konieczności stosowania pasa treningowego. wiem, że ten temat był nie jednokrotnie poruszany na forum, ale ciekawi mnie wasza opinia... czy

Data: 2006-11-02 13:05:40 | Dział: Trening dla zaawansowanych | Autor: GRABEUS | Liczba SOGów: 2 | Trafność: 2551 |

boldenon EC - opinie?

witam, probowal ktos boldka z eurochemu jesli tak to prosze o opinie oraz takie male pytanko:p stosowanie go bez tescia to chyba zly pomysl

Data: 2006-09-03 11:39:52 | Dział: Doping | Autor: Radziuuuuu | Liczba SOGów: 3 | Trafność: 2551 |

Jaki pas kupić?

witam, zamierzam kupić własny pas kulturystyczny /trójbojowy.przeszukuje tematy na forum mimo to nic specjalnego nie znalazłem dowiedziałem się tylko że

Data: 2009-10-10 22:03:06 | Dział: Wyciskanie, Dwubój i Trójbój Siłowy | Autor: Minax | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2551 |

Pas Wibrujący

mam do was kilka pytań dotyczących pasa wibrującego, przejdę od razu do pytań ! czy taki pas czyli wibrujący morze pomóc. chodzi mi o coś takiego jak 20

Data: 2010-08-20 18:06:35 | Dział: Trening dla początkujących | Autor: Dawid19950 | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2551 |

Chinoin S.A opinie

aktualnie wale propa w winem działa jak powinno czekam na inne opinie zmieniony przez koksikprop w dniu 2009 01 01 23:07:38

Data: 2009-01-01 22:16:21 | Dział: Doping - zdjęcia | Autor: koksikprop | Liczba SOGów: 1 | Trafność: 2551 |

Odchudzanie a pas neoprenowy

witam, mam pytanie czy przy diecie,aeroby itd, taki pas http://www.allegro.pl/item290881586_neoprenowy_pas_wyszczuplajacy_29_5_cm_szerokosci.html pomaga cos przy zrzucaniu

Data: 2008-01-10 14:36:49 | Dział: Odchudzanie | Autor: Insulan | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2551 |

Pas przy wyciskaniu?

różne treningi i zawody trójbojowe coby podpatrzeć technikę i dopiero teraz zauważyłem, że część zawodników używa pasa przy wyciskaniu leżąc.czy pas może pomóc w wyciskaniu jeżeli ma jakikolwiek dodatni wpływ na wyciskanie leżąc to i ja spróbuję

Data: 2007-04-18 21:14:38 | Dział: Wyciskanie, Dwubój i Trójbój Siłowy | Autor: TEN-SHIN | Liczba SOGów: 1 | Trafność: 2551 |

czarny Pas BJJ??

siema parterowcy 1 chciałem się dowiedzieć czy po 10 latach treningu jestesmy w stanie zrobić czarny pas jiu jitsu a co do czerwonego z tymi belkami... to ile trzeba całe życie

Data: 2010-08-11 20:00:50 | Dział: Grappling | Autor: _Qanto | Liczba SOGów: 1 | Trafność: 2551 |
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Ostatnio wyszukiwane: ciezko mi sie oddycha przez nos | stak mata | paski wybielające | bola sutki | szewska klatka piersiowa | cofniecie sie w czasie | colosseum szczecin siłownia | materla michał | blaupunkt rns 149 | hugo boss szary sprzedam | co kupić dziewczynie na 18 | snadanie | sperma metanabol | nogi fbw | nitro mono hmb | owoce na czczo | wspieranie | olimp kreatyna 30 kaps | konkurs na domowa silownie | dania z łopatki wieprzowej