Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: pas do elektrostymulacji opinie

Strona 10 z 1327

  • ławka hertz master opinie ?

    witam jestem na kupnie ławki i nantrafiłem na tą http://allegro.pl/lawka hertz master do 140kg zestaw 130 kg olimpic i1967793286.html proszę o jakies rady i opinie o firmie hertz z góry dzięki

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 5940 | Data: 2011-12-04 20:34:06 | Liczba SOGów: 0
  • Najlepsza/najsolidniejsza ławka uniwersalna, proszę o opinie;)

    od ławki laubr 555 oprócz firmy i ceny , czy warta jest wydania na nią blisko 500zł z góry dzięki za wszytskie opinie i rady;

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 5896 | Data: 2008-05-26 19:55:06 | Liczba SOGów: 0
  • Czy kupić pas kulturystyczny?

    witam. mam pytanie czy w moim przypadku opłaca się kupić pas kulturystyczny to chyba zbędne ale: wzrost 174 waga 65 +0,5kg/ 2kg wiek 17 rozmawiałem z paroma osobami,

    Odpowiedzi: 18 | Ilość wyświetleń: 3432 | Data: 2009-07-21 21:46:22 | Liczba SOGów: 0
  • opinie na temat kreatyny olimpa

    dajcie jakies opinie na temat kreatyny olimp creatine mega caps 300 tab warto kupic jak ją przyjmowac dodam ze w wyszukiwarce nie udalo mi sie znalesc odpowiedzi na moje pytania

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 5811 | Data: 2008-03-12 17:24:08 | Liczba SOGów: 0
  • Pas treningowy

    mam 16 lat i dla swojego bezpieczeństwa chciałbym kupić ten pas proszę o ocene ekspertow czy mnie to uchroni przed przepuklina... moje rekordy: wycisk na klate: 70kg przysiad: 90

    Odpowiedzi: 11 | Ilość wyświetleń: 3394 | Data: 2007-01-11 19:01:56 | Liczba SOGów: 1
  • (4) Test i opinie dla X-pomp NOVEM, GAME DAY, EVOLVE, C4

    podziękowania dla user a x pomp za możliwość przeprowadzenia testu. czekamy na foty produktu i pierwsze opinie : d spam = ban

    Odpowiedzi: 75 | Ilość wyświetleń: 5789 | Data: 2012-04-16 21:21:46 | Liczba SOGów: 0
  • White Flood - Wasze opinie :-)

    siemka jakie są wasze opinie na temat white flood 1

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 5781 | Data: 2009-11-11 23:02:57 | Liczba SOGów: 0
  • Wioslarz - opinie.

    witam, jestem zainteresowany kupnem wioslarza i chcialbym poznac opinie ewentualnych uzytkownikow najbardziej zalezy mi na odpowiedzi czy idzie sie na tym zmeczyc. i jak z trwaloscia takiego urzadzenia

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 5751 | Data: 2004-07-21 18:09:07 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta na masę proszę o opinie

    wszystko na oko a wiec tak 1 posiłek płatki owsiane na mleku 0,5% otręby pszenne tak ze 3 łyżeczki do tego 2 pastylki tranu 0,350 2 posiłek jajecznica z 2 jajek i szczypiorkiem kromka chleba i jeden pomidor bądź ogórek do tego pestki

    Odpowiedzi: 13 | Ilość wyświetleń: 4343 | Data: 2005-07-10 13:52:58 | Liczba SOGów: 1
  • „W 2013 walka o pas i walka z Nastulą” – rozmowa z Karolem Bedorfem

    „w 2013 walka o pas i walka z nastulą” – rozmowa z karolem bedorfem nie minęło kilka dni od gali ksw20, a karol bedorf już spotkał

    Odpowiedzi: 24 | Ilość wyświetleń: 1536 | Data: 2012-09-20 23:10:29 | Liczba SOGów: 0
  • Black Bulldog - opinie

    witam czy ktoś używał tego specyfiku, jeśli tak to prosiłbym o jakieś opinie to na czym mi zależy to informację jak to wchodzi, czyli czy nie siedzi w żołądku. jak z argininą czuć jej

    Odpowiedzi: 9 | Ilość wyświetleń: 4889 | Data: 2013-03-03 21:52:25 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta do Oceny (wszystko opisane, czekam na opinie)

    moje dane wiek: 17 wzrost: 185cm waga: 73 74kg klata: 97cm biceps: 33cm pas 87cm współczynnik bmr 1874.36 aby utrzymać wagę kalorie 3233.27 węglowodany 55% 1778.3kcal = 444.58gram białko

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 270 | Data: 2013-04-01 15:02:06 | Liczba SOGów: 0
  • X-tren - jaki odblok , opinie , konkrety,trwanie cyklu

    witam wszystkich.zdecydowałem się na x tren competitive edge labs solo . proszę o konkretne opinie tych co stosowali, czy rzeczywiście efekty są podobne do deci. jakie przyrosty zanotowaliście. oraz w co

    Odpowiedzi: 15 | Ilość wyświetleń: 5665 | Data: 2011-06-29 22:43:48 | Liczba SOGów: 0
  • Wynik badania rezonans magnetyczny kolana -Proszę o opinie , pomoc :(

    poboczne zerwane to zrobi a jesli krzyzowe to nie bedzie eksperymentował i skieruje mnie do piekar. teraz usłyszalem opinie , ze robic nic nie trzeba poniewaz jest ok. on sam zna przypadki ze takie wiezadła przecina sie specialnie podczas operacji

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 5655 | Data: 2009-09-18 20:27:56 | Liczba SOGów: 0
  • Pierwszy czarny pas BJJ w Polsce!

    przed chwila otrzymalem informacje, ze franek kimono zostal promowany na czarny pas bjj przez graysona rika. gratulacje!

    Odpowiedzi: 24 | Ilość wyświetleń: 4345 | Data: 2004-04-01 16:32:16 | Liczba SOGów: 4
  • alchemia winstrol opinie?

    witam, mial ktos moze stycznosc w winstrolem w strzalach z alechemii jakies opinie o tym srodku, szukalem w wyszukiwarce ale wsumie zbyt duzo sie nie dowiedzialem, sog za jakies info 3

    Odpowiedzi: 16 | Ilość wyświetleń: 5510 | Data: 2008-07-16 19:06:40 | Liczba SOGów: 1
  • Pas Vibro Shape

    czy pas vibro shape jest skuteczny na odchudzanie stosuje go od dzisiaj 2 x 10min dziennie rano i wieczorem, w trakcie używania musze wykonywac cwiczenia zeby efekty były lepsze a jaśli tak to podajcie jakie z góry dzieki i czekam na odp

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 4306 | Data: 2010-07-06 21:33:56 | Liczba SOGów: 0
  • JAKIE LEPSZE EFEKTY DAJE TRENING 3 CZY 4 RAZY W TYGODNIU(WASZE OPINIE)

    jakie lepsze efekty daje trening 3 czy 4 razy w tygodniu wasze opinie

    Odpowiedzi: 11 | Ilość wyświetleń: 5474 | Data: 2004-07-20 20:45:12 | Liczba SOGów: 0
  • Pas neopronowy

    czy stosowal ktos neopronowy pas wyszczuplajacy mam troche tluszczyku do spalenia w dolnej czesci brzucha i zastanawiam sie czy procz jazdy na rowerze

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 3020 | Data: 2006-04-01 20:04:16 | Liczba SOGów: 0
  • _ pas neoprenowy _

    2007/20070529190538 panie i panowie sprzedam 12 pasow neoprenowych. pasy sprowadzane z turcji. bardzo dobre wykonanie. pas jest wygodny w noszeniu cienki, a zarazem

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 2001 | Data: 2007-05-29 19:05:38 | Liczba SOGów: 2

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}