SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

oxyelite pro opinie

  • Aktualizacja!!TU PYTAMY O SPALACZE TŁUSZCZU - TYLKO Z ANKIETA -STR 1

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie
    PRO

    zynnie czekal miesiac czasu na jego opinie, redukcja musi trwać. jeśli mógłbyś autorze polecić jakiś fajny spalacz na mój aktualny etap redukcji, byłbym wdzięczny. myślałem o oxyelite pro, ale sporo w necie o jakiś śmiertelnych przypadkach po tym specyfiku i nie wiem co o tym myśleć. chociaz brałem go 4 lata temu i wszystko było ok. jeżeli posiadas

    Odpowiedzi: 2182 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-04-05 12:16:34 Liczba szacunów: 0
  • TEST: "PaSiBRZuCHy" vol.3 - zaglosuj str.144!

    Post
    Odżywki i suplementy

    5) 1) Nick: Gierol Przedmowa/wstęp: Dziekuje wszystkim za wspolnie przeprowadzony test. Atmosfera byla bardzo fajna, bez zadnych spinek - przyjazna! Co do efektow redukcji to na pewno jakies sa, ale nie az takie jakie bym chcial. Cheatow raczej wiele nie bylo. Przeszkodzila mi jednak choroba, ktora trzyma mnie do tej pory. Szkoda, ze zaatakowala

    Odpowiedzi: 1618 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-06-06 00:23:56 Liczba szacunów: 0
  • Dziennik Kuby - konspekt po dzienniku str 283

    Post
    Po 35 roku życia

    lem sobie suplementacje na kilka miesiecy, zaczynajac od zabawek typu MAN Scorch, poprzez Hydroxycut hardcore i podobne. Dopiero niedawno siegnalem po rzeczy z gornej polki - oxyelite pro z geranium i yohimbina, a juz calkiem niedawno po tzw customowe spalacze, oparte tylko na tym co dziala naprawde, i zapewne niezbyt zdrowe na dluzsza mete. Jest u

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-05-15 12:17:56 Liczba szacunów: 0
  • !!! Pojedyncze pytania o dawkowanie supli vol 4 !!!

    Post
    Odżywki i suplementy

    Cześć. Pisze w celach czysto informacyjnych. Czy dopuszczalne jest wzięcie 2 opakowań oxyelite pro, jedno po drugim? Pytam w imieniu kumpla, który mówi, że fat mu zaje***cie leci i nie chce na nic innego się przerzucać ze spalaczu w takim wypadku. Jakie są wasze opinie na ten temat?

    Odpowiedzi: 2994 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-04-16 16:47:30 Liczba szacunów: 0
  • oxyelite pro? mega spalacz?

    Post
    Odżywki i suplementy

    obry:D no wlasnie przegladajac pare zagranicznych stron ten mial jeszcze lepsze noty i opinie od vipera. np tu jest ocena punktowa: http://www.supplementreviews.com/usp-labs/oxyelite-pro Ale opinie to moga byc tez oplacone. Bo tam troche az za bardzo entuzjastyczne opisy. Z jednej strony fajnie ale z drugie troche podejzane. mase info o kilkunasto

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 16705 Data: 2010-04-14 18:19:51 Liczba szacunów: 0
  • OxyElite Pro fake?

    Post
    Odżywki i suplementy

    kolor proszku - mogą się tutaj roznic detalami, czasami pojedyncze ziolko moze kolor zmienic roznice w opakowaniu, oxyelite pro było kilka wersji opakowań, Nie szukaj dziury w całym. Wiem o czym pisze, bo tez go sprzedajemy, tez mamy na allegro (chociaz drozej niz inni, ale takie zycie %) ) i opakowania z najnowszej dostawy (sprzed kilku miesiecy)

    Odpowiedzi: 76 Ilość wyświetleń: 5727 Data: 2013-08-27 12:57:49 Liczba szacunów: 0
  • Efektywny Spalacz - porada

    Post
    Odżywki i suplementy

    a co myslicie o "USP Labs - OxyELITE PRO" bo o tym suplemecie myslalem tylko nie wiem jakie opinie sa na jego temat dosc malo tego jest, jak ktos co wie do tego troche czytalem i "LEVIATHAN" jest nie najgorszy jak wy je oceniacie ?

    Odpowiedzi: 12 Ilość wyświetleń: 809 Data: 2013-08-06 23:15:00 Liczba szacunów: 0
  • co nowego w spalaczach ?

    Post
    Odżywki i suplementy

    Czytalem opinie o oxyelite pro i zdania sa podzielone, jak zwykle. I ciezko znalezc w sklepie po dobrej cenie. Co do vipera to raczej tego nie wezme bo to glownie pobudzacz jest :P Szukam czegos w stylu tight, czyli czegos co dobrze pali fat :] Zmieniony przez - mariuszowy w dniu 2010-03-28 17:49:27

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 694 Data: 2010-03-28 17:48:52 Liczba szacunów: 0
  • Mocniejszy Spalacz

    Post
    Odżywki i suplementy

    Okej, dzięki. Przyjrzę się temu, poczytam opinie. Pamiętam, że Koniu kiedyś chwalił Meltdowna. Natknąłem się jeszcze na kilka nazw "spalaczy" nie wiem czy to jeszcze spalacze czy juz jakies ph :-P Co sądzisz o takich suplach: -Oxyelite Pro - Hyperclean Fx7 - RED BULL PILLS - Clenbuterol <- koledzy z silki doradzali xd

    Odpowiedzi: 22 Ilość wyświetleń: 1120 Data: 2013-09-14 22:44:39 Liczba szacunów: 0