Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: orbitrek magnetyczny opinie

Strona 7 z 421

  • KOSMETYKI - prywatne testy, opinie

    w tym temacie wypisujcie swoje opinie na temat kosmetyków których ostatnio użyliście 1 chodzi o różnego rodzaju kremy/balsamy/mascie/żele/peelingi itp

    Odpowiedzi: 72| Ilość wyświetleń: 26972| Data: 2007-03-03 17:23:49| Liczba SOGów: 5
  • Białko Ostrowia - opinie.

    proszę tych ktorzy probowali to na sobie , o opinię, czy warto to kupować. dzięki z góry pozdro 31

    Odpowiedzi: 57| Ilość wyświetleń: 39283| Data: 2006-08-27 00:34:44| Liczba SOGów: 11
  • MERIDA 15 - WASZE OPINIE ( tych co brali oczywiście)

    i skutki uboczne bo mi głównie zależy na odchudzeniu brzucha czekam na odpowiedz pozdrawiam 1 chodzi mi o opinie tych co to brali na temat tego preparatu merida 15 chce zżucić 3 4 kg kobieta lat 17 wzrost 166 waga 55

    Odpowiedzi: 54| Ilość wyświetleń: 99418| Data: 2007-05-04 15:52:56| Liczba SOGów: 2
  • Test i Opinie AX SuperSize*ALRI N'Gorge*PNI Prodigy

    czy byliby chętni do zrobienia kolejnego testu przedtreningówek moje typy do testu to: zbierający dobre opinie a przy tym bardzo ekonomiczny ax supersize, obiecujący alri n gorge, oraz powoli ogłaszany odkryciem roku pni prodigy. do

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 2636| Data: 2013-04-07 23:45:14| Liczba SOGów: 0
  • Mój Trening prosze o opinie

    w mase przy okacji rosnac w sile oczywiscie wiem ze nieosiagne nim takiej sily jak trenigiem na sile prosze o opinie i ewentualne korekty oraz popowiedzi mam skolioze wiec niewykonuje cwiczen grzebietu ktore go bardzo obciazaja kregoslup

    Odpowiedzi: 29| Ilość wyświetleń: 1205| Data: 2004-07-26 21:08:04| Liczba SOGów: 0
  • Produkty ALRI - opinie stosujacych...

    rynku od jakiegoś czasu sa juz dostępne cieszące sie bardzo dobra opinia produkty alri myślę ze warto by zebrać opinie osób, które stosują/stosowały suple tej firmy. podzielcie sie z nami waszymi spostrzeżeniami! ja zacznę 1 venom

    Odpowiedzi: 59| Ilość wyświetleń: 10282| Data: 2007-06-30 09:57:16| Liczba SOGów: 2
  • 2 test składkowy białek-opinie

    witam serdecznie w 2 odsłonie testu składkowego. w tym temacie będziemy opisywać smak,rozpuszczalność oraz subiektywne odczucia różnych białek.akcja była składkowa mająca na celu możliwość spróbowania wielu różnych białek w wielu różnych smakach.nie

    Odpowiedzi: 151| Ilość wyświetleń: 11917| Data: 2014-10-31 12:35:04| Liczba SOGów: 7
  • Dieta mojej siostry - opinie prosze

    problemy z wypróżnianiem. doradziłem jej więcej kasz i owoców. na pierwszy rzut oka brakuje również białka. prosze o opinie fachowców. aktywność fizyczna: wtorek 2 w f sroda zapasy i pol godzinki grania w kosza w sumie 2 godz piatek 1 w f i

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 2707| Data: 2004-04-05 19:47:20| Liczba SOGów: 0
  • Trening masowy dla 16 latka- prosze o opinie i korekty

    pozatym będe w kazdy czwartek mial 1 godzine na basenie. uprawiam takze piłke nozna. za wszystkie komentarze, opinie i poprawki co do mojego planu glownie to bede z calego serca wdzieczny. pozdrawiam damian

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 1326| Data: 2006-10-22 16:10:02| Liczba SOGów: 2
  • Euro-Pharmacies opinie

    w turcji, w stambule. euro pharmacies jest głównym dostawcą wujka zet uncle z na zachodzie, popatrzyłem na opinie i rzeczywiście chwalą sobie. mają 2 linie iniekcji, apteczną z niskimi stężeniami, 5x2ml i linię ugl o wysokich stężeniach.

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 5163| Data: 2011-09-30 11:37:09| Liczba SOGów: 0
  • OstroVit - opinie o produktach

    witam, kto miał styczność z ich produktami jeżeli to nie problem to piszcie swoje opinie odczucia. sam osobiście zastanawiam się nad zakupem małego co nieco, chciałbym sięgnąć opinii ludzi, którzy mieli

    Odpowiedzi: 39| Ilość wyświetleń: 22063| Data: 2011-11-05 21:44:25| Liczba SOGów: 0
  • Trening 4-dniowy na masę - proszę o opinie

    witam, proszę o opinie na temat mojego 4 dniowego planu treningowego na masę. poniedziałek klatka: wyciskanie sztangi na ławce skośnej

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 1569| Data: 2006-08-30 12:52:26| Liczba SOGów: 1
  • Witamina B12 - w zastrzykach - Wasze opinie tych co brali

    witamina b12 w zastrzykach jakie są wasze opinie tych co brali 1

    Odpowiedzi: 50| Ilość wyświetleń: 12629| Data: 2009-10-18 14:15:24| Liczba SOGów: 0
  • Wasze opinie o SCITEC Creatine 100% Pure 500g

    witam. chciał bym usłyszeć wasze opinie o kreatynie firmy scitec creatine 100% pure 500g . zamierzam kupić tą kreatyne. jest to moja pierwsza kreatyna.

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 15609| Data: 2012-05-17 21:25:28| Liczba SOGów: 0
  • Prośba o opinię - Kung Fu

    odmian jest waszym zdaniem ciekawsza wiem że pewie nie ma jednoznacznej odpowiedzi ale chodzi mi o wasze subiektywne opinie która dla was jest skuteczniejsza, bardziej nastawiona na trening niż gadanie itp. gdyby ktoś coś wiedział o tych

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 3326| Data: 2010-07-19 21:13:44| Liczba SOGów: 1
  • Cykl marzeń!!! - Proszę o opinie - każde spostrzeżenie jest wartościowe ;-D

    staż treningowy to około roku ogólnie około 2,5 roku w ciągu 28 lat 3 , cwiczę niejako na wyczucie , które to opinie kolegów oraz mojej kobietki raczej do tej pory mnie nie zawodzi. poproszę o opinie co mógłbym dodac/ujac do listy

    Odpowiedzi: 27| Ilość wyświetleń: 2431| Data: 2009-03-27 18:10:51| Liczba SOGów: 0
  • tse vs thermo shape - opinie

    yol interesuja mnie opinie ludzi co stosowali te spalacze, tse jadlem w dawkach 8 10 caps dziennie i ladnie dzialal. thermo shape tez dosc ciekawy i cena duzo lepsza bo ok 26 zl za 90 caps jadlbym pewnie tez 8 10 caps czekam na opinie pozdr 1

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 18130| Data: 2006-12-27 10:38:12| Liczba SOGów: 0
  • Fitness Authority - Whey Protein. Opinie

    ponieważ jeszcze nie było o tym białku przynajmniej nie znalazłem takich . więc krótko, co o nim sądzicie, wasze opinie jak jest ze smakiem, rozpuszczalnością, jakością oczywyście proszę o wypowiedzi tylko tych, którzy je już stosowali.

    Odpowiedzi: 17| Ilość wyświetleń: 21714| Data: 2010-03-21 11:48:00| Liczba SOGów: 0
  • Yohimbine HCl ? Jakies opinie ...

    primaforce a ogolnie ktore spalacze z yoha lub bez polecacie i jakie byly u was efekty chodzi mi o konkretne opinie . teraz koncze powoli lykac thermo speeda nie pierwszy raz zreszta ale duzego wrazenia to on na mnie nie wywarl dlatego

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 29959| Data: 2007-11-14 17:02:56| Liczba SOGów: 2
  • HIIT czy Tabata - wasze opinie

    witam. co waszym zdaniem jest skuteczniejsze hiit czy tabata może ktoś stosował jedno i drugie.lub ma swoje zdanie na ten temat.piszcie swoje opinie lub przemyślenia. ps.sorry jeśli nie ten dział.nie wiedzialem gdzie zacząć watek.

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 25400| Data: 2011-04-26 16:29:33| Liczba SOGów: 2

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}