Wyszukiwarka


w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy

Znalezione artykuły pod frazą: orbitrek magnetyczny opinie

Strona 7 z 996

  • jaki rower magnetyczny stacjonarny z opcją treningu według tętna?

    witam poszukuję roweru stacjonarnego z opcją treningu według tętna.do tej pory wynalazłem 2 rowery stacjonarne. i na razie wypatrzyłem rower magnetyczny york c301 i kettler paso 309.który jest lepszy ewentualnie inny o podobnej cenie lub tańszy .

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 3577 | Data: 2011-04-27 14:03:08 | Liczba SOGów: 1
  • Wiosenny plan- opinie???

    już od dłuższego czasu ćwiczę, chodzę na basen. rano 45 minut pływania bądź 45 minut na siłowni stepper, orbitrek bieżnia co drugi dzień wieczorami aerobik i spinning, lub aerobik i siłownia stepper, orbitrek bieżnia bądź

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 719 | Data: 2006-04-27 09:27:53 | Liczba SOGów: 0
  • Orbitrek czy wioślarz

    przez kopnięcie w rzepkę i od tamtej pory nie mogę biegać ani obciążać stawów. ćwiczenia aerobowe wykonuję na orbitreku w domu. o dziwo, kupiłem najtańszy, jaki był wówczas na allegro i służyl mi od tamtej pory aż do dzisiaj. nadeszła pora na

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 5122 | Data: 2011-08-26 18:02:40 | Liczba SOGów: 0
  • dyskopatia rezonans magnetyczny mr wynik pomocy co robić?

    laseru po 6 minut oraz interferencję 10 zabiegów po 10 minut, wszystko na część lędźwiową. zrobiłem rezonans magnetyczny części lędźwiowej i oto wynik drobna centralna podwięzadłowa pjm l5/s1 nieznacznie modeluje worek oponowy. pozostałe krążki

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 3514 | Data: 2008-10-24 18:23:31 | Liczba SOGów: 0
  • Witaminy olimpu...wasze opinie :)

    kompleks witamin z olimpu ...czy moze zestawy witami które można kupić w aptekach co jest lepsze. czekam na wasze opinie beda sogi 15

    Odpowiedzi: 32 | Ilość wyświetleń: 9022 | Data: 2006-12-13 14:01:01 | Liczba SOGów: 1
  • Ćwiczenia Cindy Crawford - opinie

    z ćwiczeniami prezentowanymi przez cindy crawford. chodzi o nowy wymiar oraz kształtuj swoje ciało. bardzo proszę o opinie na ich temat. jakie dokładnie ćwiczenia się tam znajdują czy ktoś z was ćwiczył wg tych instrukcji warto kupić, czy dać

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 8985 | Data: 2006-02-14 11:02:26 | Liczba SOGów: 0
  • rower magnetyczny = bezszelestny ??

    jakby cos tarlo, nie wiem jakies takie dziwne dzwieki, ktore sa dosc glosne czy jest to normalne w rowerkach magnetycznych czy tez cos z rowerkiem jest nie tak bo myslalem, ze skoro opor jest magnetyczny to nie powinno byc zadnych odglosow

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 3336 | Data: 2005-09-22 10:30:30 | Liczba SOGów: 0
  • Gdzie rezomans magnetyczny w Warszawie

    dostałem właśnie skierowanie na rezonans magnetyczny lędźwiowej części kręgosłupa. z tego co słyszałem bardzo długo czeka się na tego typu badanie jeśli robimy je

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 3308 | Data: 2010-03-16 16:33:50 | Liczba SOGów: 0
  • Orbitrek,czy stepper,czy wioślarz...?

    witam tak jak w temacie,chcialbym zakupić 2 przyrządy,do wyboru wioślarz orbitrek stepper .chodzi o to ,że nie wiem,które 2 wybrac chodzi o to ze chce zrzucic brzucha,boczki,uda,pupa i moze

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 4883 | Data: 2009-01-03 05:46:02 | Liczba SOGów: 0
  • Wysoko przyswajalne białko sojowe opinie

    cześć ostatnio kupiłem puszke wysokoprzyswajalnego bialka sojowego pije sobie szklankę po teningu z dwuch łuzeczek proszku. jakie macie opinie o tego typu produktach]

    Odpowiedzi: 15 | Ilość wyświetleń: 8852 | Data: 2008-08-20 15:21:06 | Liczba SOGów: 0
  • [S] SPOKEY Rowerek magnetyczny COUGAR

    witam, do sprzedania rowerek stacjonarny magnetyczny waga ponad 20kg, opór wewnętrzny magnetyczny zapewniający płynną i cichą pracę podczas ćwiczeń regulacja

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 415 | Data: 2014-04-03 12:32:40 | Liczba SOGów: 0
  • Orbitrek Hiton by 510

    orbitrek hiton 510 co o nim sądzicie miał ktoś czy jest warty 750 zł planuje go kupić więc byłabym wdzięczna za szczere opinie o tym orbitreku ; szukałam jakichkolwiek opini ale nic nie ma więc prosze o pomoc ! ;

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 398 | Data: 2014-07-24 17:49:29 | Liczba SOGów: 0
  • spalanie tkanki tłuszczowej a orbitrek

    miejscowości i nie mam możliwości chodzić na siłownię lub fitness praca i obowiązki rodzinne chciałem zakupić orbitreka. pozwoliło by mi to na codzienne ćwiczenia nawet o późnej porze. w związku z tym czy orbitrek będzie w moim przypadku

    Odpowiedzi: 9 | Ilość wyświetleń: 387 | Data: 2014-01-28 12:45:30 | Liczba SOGów: 0
  • HELLBURNER Peak. Wasze opinie o tej nowości

    temu pojawił się nowy spalacz o bardzo chwytliwej nazwie i piekielnym opakowaniu. zastanawiam się jakie macie opinie na jego temat albo też jakie oczekiwania w stosunku do tego produktu piszcie smiało. dwójka moich znajomych juz zakupiła ten

    Odpowiedzi: 18 | Ilość wyświetleń: 8748 | Data: 2010-08-11 11:24:53 | Liczba SOGów: 0
  • Metanabol - cykl,trening,dieta-opinie,porady...

    witam. chciałem sięwas zapytać jako osoby które znają się na tym bardziej ode mnie, a więc , proszę o opinie tego cyklu i o poprawki jakie powinnem zastosowac, chciałbym cykl zacząć 26 września i dlatego piszę do was o pomoc i

    Odpowiedzi: 28 | Ilość wyświetleń: 8718 | Data: 2005-09-19 19:00:07 | Liczba SOGów: 1
  • Orbitrek czy Rowerek??

    elo! jak w temacie co sadziecie o tych dwoch produktach lepiej kupic orbitrek czy rowerek co jest lepsze na redukcje i na kondycje

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 4702 | Data: 2008-03-17 16:56:59 | Liczba SOGów: 0
  • Aplodan -podobno wymiata- wasze opinie

    to jest, bo wedle opisu producenta jest kozak, ale niby co by miał producent napisać, że to gówno proszę o wasze opinie na temat tego supla, jaki były efekty jeśli były i po jakim czasie ja tak czy inaczej przetestuje to ścierwo, bo na

    Odpowiedzi: 15 | Ilość wyświetleń: 7290 | Data: 2008-04-28 10:04:05 | Liczba SOGów: 0
  • steper rowerek orbitrek czy bieznia?

    witam, co jest najlepsze do odchudzania jesli chodzi o te przyrzady steper rowerek orbitrek czy bieznia oczywiscie wszystko bedzie wspolpracowalo z odpowiednia dieta ;p z teg forum ;p

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 4612 | Data: 2008-11-25 16:19:58 | Liczba SOGów: 0
  • Który orbitrek

    witam serdecznie. chciałbym kupić orbitrek ale nie ukrywam, że wolałbym z drugiej ręki. po prostu nie chcę wydać zbyt wiele. na allegro są trzy interesujące

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 4564 | Data: 2004-07-22 22:41:29 | Liczba SOGów: 0
  • Jaki sprzet? Orbitrek? Rowerek treningowy?

    . jaki przyrzad bedzie najlepszy do spalenia troche tluszczyku myslalem nad jakims magnetycznym rowerku, moze orbitreku. co mozecie polecic prosilbym o dokladne modele najlepiej linki z allegro + opinie o tych sprzetach. z gory dziekuje,

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 2650 | Data: 2008-04-07 09:12:52 | Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}