Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: orbitrek magnetyczny opinie

Strona 7 z 399

  • Euro-Pharmacies opinie

    w turcji, w stambule. euro pharmacies jest głównym dostawcą wujka zet uncle z na zachodzie, popatrzyłem na opinie i rzeczywiście chwalą sobie. mają 2 linie iniekcji, apteczną z niskimi stężeniami, 5x2ml i linię ugl o wysokich stężeniach.

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 5934| Data: 2011-09-30 11:37:09| Liczba SOGów: 0
  • Test i Opinie AX SuperSize*ALRI N'Gorge*PNI Prodigy

    czy byliby chętni do zrobienia kolejnego testu przedtreningówek moje typy do testu to: zbierający dobre opinie a przy tym bardzo ekonomiczny ax supersize, obiecujący alri n gorge, oraz powoli ogłaszany odkryciem roku pni prodigy. do

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 2674| Data: 2013-04-07 23:45:14| Liczba SOGów: 0
  • Mój Trening prosze o opinie

    w mase przy okacji rosnac w sile oczywiscie wiem ze nieosiagne nim takiej sily jak trenigiem na sile prosze o opinie i ewentualne korekty oraz popowiedzi mam skolioze wiec niewykonuje cwiczen grzebietu ktore go bardzo obciazaja kregoslup

    Odpowiedzi: 29| Ilość wyświetleń: 1224| Data: 2004-07-26 21:08:04| Liczba SOGów: 0
  • Produkty ALRI - opinie stosujacych...

    rynku od jakiegoś czasu sa juz dostępne cieszące sie bardzo dobra opinia produkty alri myślę ze warto by zebrać opinie osób, które stosują/stosowały suple tej firmy. podzielcie sie z nami waszymi spostrzeżeniami! ja zacznę 1 venom

    Odpowiedzi: 59| Ilość wyświetleń: 10405| Data: 2007-06-30 09:57:16| Liczba SOGów: 2
  • Dieta mojej siostry - opinie prosze

    problemy z wypróżnianiem. doradziłem jej więcej kasz i owoców. na pierwszy rzut oka brakuje również białka. prosze o opinie fachowców. aktywność fizyczna: wtorek 2 w f sroda zapasy i pol godzinki grania w kosza w sumie 2 godz piatek 1 w f i

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 2731| Data: 2004-04-05 19:47:20| Liczba SOGów: 0
  • Trening masowy dla 16 latka- prosze o opinie i korekty

    pozatym będe w kazdy czwartek mial 1 godzine na basenie. uprawiam takze piłke nozna. za wszystkie komentarze, opinie i poprawki co do mojego planu glownie to bede z calego serca wdzieczny. pozdrawiam damian

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 1337| Data: 2006-10-22 16:10:02| Liczba SOGów: 2
  • MONOVISC na zrypane kolano prosze o opinie

    koledzy tak jak w temacie,prosze o opinie czy ktos mial robiony zastrzyk do stawu kolanowego monovisc.mam troche zrypane kolano i ortopeda sportowy zalecil mi wlasnie ten lek.podobno najlepszy za przystepna kase.sprawdzil ktos

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 11420| Data: 2010-12-10 17:55:31| Liczba SOGów: 0
  • Real Pharm Real Isolate 100 opinie

    0,5g 0,15g testował ktoś to białko jakie opinie macie zmieniony przez tomq mag w dniu 2016 01 27 13:58:04

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 1224| Data: 2016-01-27 13:52:47| Liczba SOGów: 0
  • HIIT czy Tabata - wasze opinie

    witam. co waszym zdaniem jest skuteczniejsze hiit czy tabata może ktoś stosował jedno i drugie.lub ma swoje zdanie na ten temat.piszcie swoje opinie lub przemyślenia. ps.sorry jeśli nie ten dział.nie wiedzialem gdzie zacząć watek.

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 26326| Data: 2011-04-26 16:29:33| Liczba SOGów: 2
  • Trening 4-dniowy na masę - proszę o opinie

    witam, proszę o opinie na temat mojego 4 dniowego planu treningowego na masę. poniedziałek klatka: wyciskanie sztangi na ławce skośnej

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 1586| Data: 2006-08-30 12:52:26| Liczba SOGów: 1
  • Fitness Authority - Whey Protein. Opinie

    ponieważ jeszcze nie było o tym białku przynajmniej nie znalazłem takich . więc krótko, co o nim sądzicie, wasze opinie jak jest ze smakiem, rozpuszczalnością, jakością oczywyście proszę o wypowiedzi tylko tych, którzy je już stosowali.

    Odpowiedzi: 17| Ilość wyświetleń: 22464| Data: 2010-03-21 11:48:00| Liczba SOGów: 0
  • Yohimbine HCl ? Jakies opinie ...

    primaforce a ogolnie ktore spalacze z yoha lub bez polecacie i jakie byly u was efekty chodzi mi o konkretne opinie . teraz koncze powoli lykac thermo speeda nie pierwszy raz zreszta ale duzego wrazenia to on na mnie nie wywarl dlatego

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 31054| Data: 2007-11-14 17:02:56| Liczba SOGów: 2
  • tse vs thermo shape - opinie

    yol interesuja mnie opinie ludzi co stosowali te spalacze, tse jadlem w dawkach 8 10 caps dziennie i ladnie dzialal. thermo shape tez dosc ciekawy i cena duzo lepsza bo ok 26 zl za 90 caps jadlbym pewnie tez 8 10 caps czekam na opinie pozdr 1

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 18319| Data: 2006-12-27 10:38:12| Liczba SOGów: 0
  • Cykl marzeń!!! - Proszę o opinie - każde spostrzeżenie jest wartościowe ;-D

    staż treningowy to około roku ogólnie około 2,5 roku w ciągu 28 lat 3 , cwiczę niejako na wyczucie , które to opinie kolegów oraz mojej kobietki raczej do tej pory mnie nie zawodzi. poproszę o opinie co mógłbym dodac/ujac do listy

    Odpowiedzi: 27| Ilość wyświetleń: 2451| Data: 2009-03-27 18:10:51| Liczba SOGów: 0
  • kontuzja barku - prośba o opinie

    siemasz: mam mały problem,decyzje w sumie już podjąłem ale chciałbym również poznać waszą opinie otóż mam kontuzje barku staw wyskakuje mi z panewki tego nie da się wyleczyć aha i jest to prawdopodobnie efekt

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 3461| Data: 2008-08-10 16:46:40| Liczba SOGów: 0
  • Ławeczka se stojakami na stałe czy osobno wasze opinie.

    siema chciał bym poznać wasze opinie co do ławeczek, które wam bardziej pasują ze stojakami doczepionymi na stałe czy osobno piszcie co wam w nich nie pasuję i co wam pasuje, wady i zalety, i co tam jeszcze macie do powiedzenia 41

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 3373| Data: 2010-10-20 18:00:01| Liczba SOGów: 0
  • XTREME NAPALM SHOT - opinie

    chce sobie cos wziąść pomiedzy cyklami i zastanawiam się czy ten napalm w shotach jest lepszy od tego napalmu w proszku oraz czy jest po nim dobra pompa bo motywacje mam więc zadna poprawa motywacji nie jest mi potrzebna; proszę o opinie

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 13329| Data: 2012-06-28 13:06:31| Liczba SOGów: 0
  • Aplodan -podobno wymiata- wasze opinie

    to jest, bo wedle opisu producenta jest kozak, ale niby co by miał producent napisać, że to gówno proszę o wasze opinie na temat tego supla, jaki były efekty jeśli były i po jakim czasie ja tak czy inaczej przetestuje to ścierwo, bo na

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 7968| Data: 2008-04-28 10:04:05| Liczba SOGów: 0
  • Moja silownia.. czekam na opinie :)

    to juz chyba wszystko 5 komentujcie.. jak chcecie dodam wiecej fotek.. czekam na opinie .

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 3271| Data: 2007-04-13 20:28:34| Liczba SOGów: 6
  • DEKA/ENANTAT/WINO NA KONIEC PROP.OPINIE?SUGESTIE?

    jutro odbiore badania i zobaczymy ale powinna byc norma bo esseliv bralem regularnie teraz panowie licze na wasze opinie tylko prosba jak ktos ma blade pojecie to niech nieodpowiada zaczynam 14.02 bede pisal postaram sie wrzucic tez foto i

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 1908| Data: 2011-02-13 01:28:48| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}