Wyszukiwarka


w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy

Znalezione artykuły pod frazą: orbitrek magnetyczny opinie

Strona 7 z 1005

  • Orbitrek czy wioślarz

    przez kopnięcie w rzepkę i od tamtej pory nie mogę biegać ani obciążać stawów. ćwiczenia aerobowe wykonuję na orbitreku w domu. o dziwo, kupiłem najtańszy, jaki był wówczas na allegro i służyl mi od tamtej pory aż do dzisiaj. nadeszła pora na

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 5259 | Data: 2011-08-26 18:02:40 | Liczba SOGów: 0
  • Wysoko przyswajalne białko sojowe opinie

    cześć ostatnio kupiłem puszke wysokoprzyswajalnego bialka sojowego pije sobie szklankę po teningu z dwuch łuzeczek proszku. jakie macie opinie o tego typu produktach]

    Odpowiedzi: 15 | Ilość wyświetleń: 8994 | Data: 2008-08-20 15:21:06 | Liczba SOGów: 0
  • jaki rower magnetyczny stacjonarny z opcją treningu według tętna?

    witam poszukuję roweru stacjonarnego z opcją treningu według tętna.do tej pory wynalazłem 2 rowery stacjonarne. i na razie wypatrzyłem rower magnetyczny york c301 i kettler paso 309.który jest lepszy ewentualnie inny o podobnej cenie lub tańszy .

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 3645 | Data: 2011-04-27 14:03:08 | Liczba SOGów: 1
  • Rower magnetyczny (Spokey Flesh) - demontaż

    witam! rozbierał ktoś rowerek magnetyczny kupiłem rower jak w tytule spokey flesh, tak jak tutaj: http://www.allegro.pl/show_item.php item=389248441

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 1872 | Data: 2008-07-06 18:04:26 | Liczba SOGów: 0
  • Ćwiczenia Cindy Crawford - opinie

    z ćwiczeniami prezentowanymi przez cindy crawford. chodzi o nowy wymiar oraz kształtuj swoje ciało. bardzo proszę o opinie na ich temat. jakie dokładnie ćwiczenia się tam znajdują czy ktoś z was ćwiczył wg tych instrukcji warto kupić, czy dać

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 9007 | Data: 2006-02-14 11:02:26 | Liczba SOGów: 0
  • Metanabol - cykl,trening,dieta-opinie,porady...

    witam. chciałem sięwas zapytać jako osoby które znają się na tym bardziej ode mnie, a więc , proszę o opinie tego cyklu i o poprawki jakie powinnem zastosowac, chciałbym cykl zacząć 26 września i dlatego piszę do was o pomoc i

    Odpowiedzi: 28 | Ilość wyświetleń: 8867 | Data: 2005-09-19 19:00:07 | Liczba SOGów: 1
  • dyskopatia rezonans magnetyczny mr wynik pomocy co robić?

    laseru po 6 minut oraz interferencję 10 zabiegów po 10 minut, wszystko na część lędźwiową. zrobiłem rezonans magnetyczny części lędźwiowej i oto wynik drobna centralna podwięzadłowa pjm l5/s1 nieznacznie modeluje worek oponowy. pozostałe krążki

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 3548 | Data: 2008-10-24 18:23:31 | Liczba SOGów: 0
  • Wiosenny plan- opinie???

    już od dłuższego czasu ćwiczę, chodzę na basen. rano 45 minut pływania bądź 45 minut na siłowni stepper, orbitrek bieżnia co drugi dzień wieczorami aerobik i spinning, lub aerobik i siłownia stepper, orbitrek bieżnia bądź

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 724 | Data: 2006-04-27 09:27:53 | Liczba SOGów: 0
  • HELLBURNER Peak. Wasze opinie o tej nowości

    temu pojawił się nowy spalacz o bardzo chwytliwej nazwie i piekielnym opakowaniu. zastanawiam się jakie macie opinie na jego temat albo też jakie oczekiwania w stosunku do tego produktu piszcie smiało. dwójka moich znajomych juz zakupiła ten

    Odpowiedzi: 18 | Ilość wyświetleń: 8788 | Data: 2010-08-11 11:24:53 | Liczba SOGów: 0
  • rower magnetyczny = bezszelestny ??

    jakby cos tarlo, nie wiem jakies takie dziwne dzwieki, ktore sa dosc glosne czy jest to normalne w rowerkach magnetycznych czy tez cos z rowerkiem jest nie tak bo myslalem, ze skoro opor jest magnetyczny to nie powinno byc zadnych odglosow

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 3380 | Data: 2005-09-22 10:30:30 | Liczba SOGów: 0
  • Orbitrek,czy stepper,czy wioślarz...?

    witam tak jak w temacie,chcialbym zakupić 2 przyrządy,do wyboru wioślarz orbitrek stepper .chodzi o to ,że nie wiem,które 2 wybrac chodzi o to ze chce zrzucic brzucha,boczki,uda,pupa i moze

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 4939 | Data: 2009-01-03 05:46:02 | Liczba SOGów: 0
  • Gdzie rezomans magnetyczny w Warszawie

    dostałem właśnie skierowanie na rezonans magnetyczny lędźwiowej części kręgosłupa. z tego co słyszałem bardzo długo czeka się na tego typu badanie jeśli robimy je

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 3344 | Data: 2010-03-16 16:33:50 | Liczba SOGów: 0
  • Orbitrek Hiton by 510

    orbitrek hiton 510 co o nim sądzicie miał ktoś czy jest warty 750 zł planuje go kupić więc byłabym wdzięczna za szczere opinie o tym orbitreku ; szukałam jakichkolwiek opini ale nic nie ma więc prosze o pomoc ! ;

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 456 | Data: 2014-07-24 17:49:29 | Liczba SOGów: 0
  • [S] SPOKEY Rowerek magnetyczny COUGAR

    witam, do sprzedania rowerek stacjonarny magnetyczny waga ponad 20kg, opór wewnętrzny magnetyczny zapewniający płynną i cichą pracę podczas ćwiczeń regulacja

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 427 | Data: 2014-04-03 12:32:40 | Liczba SOGów: 0
  • spalanie tkanki tłuszczowej a orbitrek

    miejscowości i nie mam możliwości chodzić na siłownię lub fitness praca i obowiązki rodzinne chciałem zakupić orbitreka. pozwoliło by mi to na codzienne ćwiczenia nawet o późnej porze. w związku z tym czy orbitrek będzie w moim przypadku

    Odpowiedzi: 9 | Ilość wyświetleń: 395 | Data: 2014-01-28 12:45:30 | Liczba SOGów: 0
  • Orbitrek czy Rowerek??

    elo! jak w temacie co sadziecie o tych dwoch produktach lepiej kupic orbitrek czy rowerek co jest lepsze na redukcje i na kondycje

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 4735 | Data: 2008-03-17 16:56:59 | Liczba SOGów: 0
  • Aplodan -podobno wymiata- wasze opinie

    to jest, bo wedle opisu producenta jest kozak, ale niby co by miał producent napisać, że to gówno proszę o wasze opinie na temat tego supla, jaki były efekty jeśli były i po jakim czasie ja tak czy inaczej przetestuje to ścierwo, bo na

    Odpowiedzi: 15 | Ilość wyświetleń: 7325 | Data: 2008-04-28 10:04:05 | Liczba SOGów: 0
  • Napalm- opinie

    2009/20090729213221 nic nie mogę znaleść o tym specyfiku. jakieś opinie ktoś stosował z forum informacja zywieniowa wielkosc porcji: 1 kapsulka ilosc porcji w opakowaniu: 60

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 8464 | Data: 2009-07-29 21:32:21 | Liczba SOGów: 1
  • Witamina B12 - w zastrzykach - Wasze opinie tych co brali

    witamina b12 w zastrzykach jakie są wasze opinie tych co brali 1

    Odpowiedzi: 50 | Ilość wyświetleń: 8342 | Data: 2009-10-18 14:15:24 | Liczba SOGów: 0
  • Towar z nowego źródła. Pilnie proszę o opinie.

    towar z nowego źródła. bardzo proszę doświadczonych w temacie o opinie czy wygląda to w miarę dobrze czy nie bardzo. dziwna sprawa zwłaszcza z sustanonem 250 ale o tym za moment. 1.

    Odpowiedzi: 49 | Ilość wyświetleń: 8449 | Data: 2007-12-12 18:03:25 | Liczba SOGów: 2

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}