w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy
Sortuj wg ilości SOGów  / Sortuj wg daty  / Sortuj wg trafności wyszukiwania  

Szukana fraza to: "orbitrek magnetyczny opinie"

Strona spośród 950  stron dla zapytania: orbitrek magnetyczny opinie

Gdzie rezomans magnetyczny w Warszawie

dostałem właśnie skierowanie na rezonans magnetyczny lędźwiowej części kręgosłupa. z tego co słyszałem bardzo długo czeka się na tego typu badanie jeśli robimy je

Data: 2010-03-16 16:33:50 | Dział: Zdrowie | Autor: Comodore | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2571 |

Ćwiczenia Cindy Crawford - opinie

z ćwiczeniami prezentowanymi przez cindy crawford. chodzi o nowy wymiar oraz kształtuj swoje ciało. bardzo proszę o opinie na ich temat. jakie dokładnie ćwiczenia się tam znajdują czy ktoś z was ćwiczył wg tych instrukcji warto kupić, czy dać

Data: 2006-02-14 11:02:26 | Dział: Fitness | Autor: marthullka | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2571 |

Orbitrek czy Rowerek??

elo! jak w temacie co sadziecie o tych dwoch produktach lepiej kupic orbitrek czy rowerek co jest lepsze na redukcje i na kondycje

Data: 2008-03-17 16:56:59 | Dział: Odchudzanie | Autor: Adam413 | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2571 |

Który orbitrek

witam serdecznie. chciałbym kupić orbitrek ale nie ukrywam, że wolałbym z drugiej ręki. po prostu nie chcę wydać zbyt wiele. na allegro są trzy interesujące

Data: 2004-07-22 22:41:29 | Dział: Fitness | Autor: as41 | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2571 |

[S] SPOKEY Rowerek magnetyczny COUGAR

witam, do sprzedania rowerek stacjonarny magnetyczny waga ponad 20kg, opór wewnętrzny magnetyczny zapewniający płynną i cichą pracę podczas ćwiczeń regulacja

Data: 2014-04-03 12:32:40 | Dział: Targowisko | Autor: Furio | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2570 |

steper rowerek orbitrek czy bieznia?

witam, co jest najlepsze do odchudzania jesli chodzi o te przyrzady steper rowerek orbitrek czy bieznia oczywiscie wszystko bedzie wspolpracowalo z odpowiednia dieta ;p z teg forum ;p

Data: 2008-11-25 16:19:58 | Dział: Odchudzanie | Autor: byte | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2570 |

spalanie tkanki tłuszczowej a orbitrek

miejscowości i nie mam możliwości chodzić na siłownię lub fitness praca i obowiązki rodzinne chciałem zakupić orbitreka. pozwoliło by mi to na codzienne ćwiczenia nawet o późnej porze. w związku z tym czy orbitrek będzie w moim przypadku

Data: 2014-01-28 12:45:30 | Dział: Odchudzanie | Autor: sadija123 | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2570 |

Aplodan -podobno wymiata- wasze opinie

to jest, bo wedle opisu producenta jest kozak, ale niby co by miał producent napisać, że to gówno proszę o wasze opinie na temat tego supla, jaki były efekty jeśli były i po jakim czasie ja tak czy inaczej przetestuje to ścierwo, bo na

Data: 2008-04-28 10:04:05 | Dział: Odżywki, Suplementy | Autor: JUNOL | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2569 |

Orbitrek czy wioślarz

przez kopnięcie w rzepkę i od tamtej pory nie mogę biegać ani obciążać stawów. ćwiczenia aerobowe wykonuję na orbitreku w domu. o dziwo, kupiłem najtańszy, jaki był wówczas na allegro i służyl mi od tamtej pory aż do dzisiaj. nadeszła pora na

Data: 2011-08-26 18:02:40 | Dział: Odchudzanie | Autor: Diabol0 | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2569 |

Rower magnetyczny

witam, kupiłem taki rowerek, jak myślicie posłuży w sumie nigdy nie miałem styczności z rowerkami magnetycznymi. http://www.bodysculpture.pl/produkty/sprzet fitness/rowery/produkt/article/rower magnetyczny bc 1700.html pozdrawiam!

Data: 2012-09-13 13:37:40 | Dział: Rowery | Autor: Piter_1988 | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2569 |

Który, jaki orbitrek wybrać?

witam serdecznie! mam pytanie do znawców tematu. nie wiem, który orbitrek wybrać i na co w szczególności zwrócić uwagę przy wyborze. mam dwa typy: http://allegro.pl orbitrek

Data: 2011-03-15 10:33:44 | Dział: Fitness | Autor: layna | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2569 |

PREMIUM ISOLATE 90 - WASZE TESTY I OPINIE

witajcie, w tym temacie piszcie swoje opinie na temat naszego izolatu. zapraszamy do wpisów również te osoby które nie brały udziału w naszym konkursie, a miały okazję spróbować produktu. pozdrawiamy fitmax team

Data: 2013-01-15 15:56:12 | Dział: FITMAX | Autor: Sly-tech | Liczba SOGów: 1 | Trafność: 2569 |

HELLBURNER Peak. Wasze opinie o tej nowości

temu pojawił się nowy spalacz o bardzo chwytliwej nazwie i piekielnym opakowaniu. zastanawiam się jakie macie opinie na jego temat albo też jakie oczekiwania w stosunku do tego produktu piszcie smiało. dwójka moich znajomych juz zakupiła ten

Data: 2010-08-11 11:24:53 | Dział: Iron Horse Series | Autor: Marcin4_ | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2568 |

Jaki sprzet? Orbitrek? Rowerek treningowy?

. jaki przyrzad bedzie najlepszy do spalenia troche tluszczyku myslalem nad jakims magnetycznym rowerku, moze orbitreku. co mozecie polecic prosilbym o dokladne modele najlepiej linki z allegro + opinie o tych sprzetach. z gory dziekuje,

Data: 2008-04-07 09:12:52 | Dział: Odchudzanie | Autor: Krzysztoww | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2568 |

Euromed tbl & inj 1ml - opinie (temat zbiorczy)

tbl stan/meth/oxa od roku czy dwóch na rynku, opinie dobre: [img]http://i39.tinypic.com/5vdfno[/img]

Data: 2013-11-12 11:36:08 | Dział: Doping - zdjęcia | Autor: krzykacz | Liczba SOGów: 4 | Trafność: 2568 |

bieżnia mechaniczna czy orbitrek ?

ta ekploatowalam wiele razy w ogole ten sprzet musi kosztowac do 1500 zl. i ne za bardzo umiem cos znalezc. moze orbitrek tylko ze teg o akurat na mojej silowni nie ma wiec tez nie wiem. jak mace jakies doswiadczenia z jednym i drugim sprzetem,

Data: 2004-10-07 17:43:47 | Dział: Fitness | Autor: alicja.m | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2568 |

Towar z nowego źródła. Pilnie proszę o opinie.

towar z nowego źródła. bardzo proszę doświadczonych w temacie o opinie czy wygląda to w miarę dobrze czy nie bardzo. dziwna sprawa zwłaszcza z sustanonem 250 ale o tym za moment. 1.

Data: 2007-12-12 18:03:25 | Dział: Doping - zdjęcia | Autor: pilakrav | Liczba SOGów: 2 | Trafność: 2568 |

HCA - opinie

witam chciałbym poznac opinie forumowiczow na temat hca : jak dziala , czy daje efekty itp. za wszystkie odpowiedzi dzieki ruła musi być 7

Data: 2003-05-15 14:47:05 | Dział: Odżywki, Suplementy | Autor: SFD | Liczba SOGów: 3 | Trafność: 2567 |

Orbitrek - pytanie techniczne

witam: chodzac na silownie uwielbialam cwiczyc na orbitreku. wiec go sobie kupilam:d tylko, ze moj chodzi baaaardzo ciezko nie wytrzymam 10min a na silowni bez problemu

Data: 2004-12-28 16:57:31 | Dział: Fitness | Autor: Kasia. | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2567 |

rowerek czy orbitrek ?? Pomóżcie :)

witam zastanawiam się nad kupnem jakiegoś rowerka lub orbitreka. co lepsze rowerek czy orbitrek przedział cenowy do 1400 zł ale jeśli byłby b. dobry i tańszy byłoby świetnie

Data: 2011-12-15 22:49:20 | Dział: Po siłowni, o siłowni | Autor: wojtasmen | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2567 |
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Ostatnio wyszukiwane: orbitrek magnetyczny opinie | jaki antyperspirant | odchudzenie dloni | obojczyk mostek staw | instrukcja obsługi mazda 323f | odporne nogi na bol | okolicy moszny | olimp caps dawkowanie | obciązenia kompozytowe | og lne zasady ywienia | ogłoszenie o wynajem domu po angielsku | ogar czy skuter | obciazenia żeliwne sprzedam | 1 kg to ile kalorii | obwód bicepsa 35cm | skok wzwyż kobiet sexy foto | jaki olej do cc 900 | ogórki konserwowe sfd | wyjazd do tajlandia | sklep z odzywkami poznan tesco