Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: opinie thermo speed opinie

Strona 4 z 9

  • p.o.s.t - internetowy dziennik treningowy

    nie martwcie się nie wstydzę się : na koniec chciałbym dodać, że jestem otwarty na propozycje oraz czekam na opinie /b> zarówno te krytyczne jaki te pozytywne. pozdrawiam post

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 3662| Data: 2008-03-22 12:56:06| Liczba SOGów: 0
  • Redukcja - help needed!

    jedz produkty zbożowe. same sprzeczności : d na razie wrzucam przykładowy jadłospis, proszę o oceny i ewentualne opinie /b> co poprawić. gratuluję tym, które wytrwały do końca! :

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 670| Data: 2015-04-12 14:33:40| Liczba SOGów: 0
  • REDUKCJA

    4x hgh 4x hmbolon co o tym sadzicie il kg moze mi na tym spac kg. moge cos jeszcze dodac . czekam na wasze opinie /b> i komentarze pozdro przemas

    Odpowiedzi: 28| Ilość wyświetleń: 1737| Data: 2007-12-10 21:29:50| Liczba SOGów: 2
  • młody opowiada i zadaje kilka pytań.

    i serii niż przy zwykłym splicie, ale znajomy kulturysta polecał ten plan i mówił że dobrze działa, czekam na wasze opinie /b> . #2 dobrze dobrałem sumpelenty na styczeń luty hmb fc + thermo speed extreme może zamiast spalacza dac jakąś l

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 367| Data: 2013-01-03 13:01:34| Liczba SOGów: 1
  • Redukcja do oceny

    po treningu dodać jakieś interwały np. 10 pompek ,10 podciągnięć ,10 pompka wyskok, worek ,skakanka, prosze o opinie /b> i korekte pozdrawiam

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 316| Data: 2014-01-06 22:35:14| Liczba SOGów: 0
  • Redukcja/rzeźba [2 miesiące] + suple

    ; trening ułożę sobie sam. moim priorytetem będzie dużo powtórzeń, nie za duży ciężar. proszę o wasze propozycje i opinie /b> pragnę schudnąc jak najwięcej, minimum chociaż 5kg, ale gdybym schudł byłbym bardzo szczęśliwy : najwięcej zatłuszczenia

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 2359| Data: 2008-04-07 12:43:10| Liczba SOGów: 0
  • Proszę o pomoc czy nie za długo biorę odżywki....

    łącznie 2 paczki czyli 240 kapsułek, biorę 4 dziennie czyli starczy mi to na 2 miesiące. równe 60 dni proszę o opinie /b> czy to nie za długo i nie za dużo odżywek... dodam jeszcze że w przeszłości brałem dużo mocniejsze rzeczy i z organizmem

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 408| Data: 2013-05-29 09:16:04| Liczba SOGów: 0
  • rozpiska w dawkowaniu supli, ,mega cykl ;)

    siemka. :d tak jak w temacie prosze tylko o opinie /b> i wszelkie uwagi do dawkowania supli, a oto one: shock therapi duzy storm duzy orogenix 120kap dymatize elite

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 556| Data: 2009-11-03 09:56:22| Liczba SOGów: 0
  • trening - redukcja

    szkole i raz w tygodniu inne sporty. codziennie także będę robił pompki na palcach i ściskał ściskacz 90kg. proszę o opinie /b> zmieniony przez zet95 w dniu 2013 12 15 21:26:31

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 540| Data: 2013-12-15 21:21:27| Liczba SOGów: 0
  • Pomocyyy

    w miare dobrze na mnie dzialal unikac musze tluszczy przed braniem go teraz jak brac odzywki chce poznac wasza opinie /b> a lekko sie pogubilem bo nigdy nie bralem supli w takiej ilosci, w sumie to zaczalem brac dopiero od maja posiadam

    Odpowiedzi: 0| Ilość wyświetleń: 330| Data: 2013-08-20 21:10:48| Liczba SOGów: 0
  • Jaki spalacz wybrac?

    najgorzej ale teraz chciałbym coś nowego. myśle nad : animal cuts hydroxycut venom hyperdrive poprosiłbym o opinie /b> kogoś kto już to zażywał. to ankieta jakby ktoś potrzebował : płeć : mężczyzna wiek : 16 waga : 115,2 wzrost :

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 357| Data: 2013-01-21 15:45:45| Liczba SOGów: 0
  • Pomocyyy

    w miare dobrze na mnie dzialal unikac musze tluszczy przed braniem go teraz jak brac odzywki chce poznac wasza opinie /b> a lekko sie pogubilem bo nigdy nie bralem supli w takiej ilosci, w sumie to zaczalem brac dopiero od maja posiadam

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 471| Data: 2013-08-20 21:11:01| Liczba SOGów: 0
  • Mój Plan na Redukcje Komentarze, Porady

    tego dojdzie jeszcze trec aakg mega hardcore przed i po treningu olimp x5 protein po aerobach proszę o opinie /b> płeć : mężczyzna wiek : 21 waga : 109 wzrost : 185 obwód klatki : 00 obwód ramienia : 00

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 1865| Data: 2008-07-01 11:14:43| Liczba SOGów: 0
  • Muay Thai I BOKS

    i juz nie wystarczaly mi. nie chcialbym za bardzo spasc na masie bo zalezy mi na kategori wagi ciezkiej. prosze o opinie /b> uzytk. i ekspertow. dziekuje.

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 705| Data: 2012-02-12 13:39:31| Liczba SOGów: 0
  • Moja redukcja

    + wit b6 cynk oraz kawa i zielona herbatka cel osiągniecie estetycznej budowy ciała wskaznikiem bedzie lustro oraz opinie /b> znajomych przebyte redukcje 2 lata temu zrzucilem 10 kg w nieco ponad miesiąc wiem iz to byle glupota i chce teraz tego

    Odpowiedzi: 37| Ilość wyświetleń: 2861| Data: 2006-10-26 20:50:31| Liczba SOGów: 0
  • Redukcja - dieta, suple, trening do oceny

    podaje moją dietkę, suple i trening do oceny przez fachowców w tym dziale więc proszę o dokładne przeczytanie i opinie /b> i ewentualne poprawki jakie mam wprowadzić. całąy czas będe opisywał postępy w dzienniku który założe po zatwierdzeniu mojego

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 1565| Data: 2007-06-21 22:44:10| Liczba SOGów: 0
  • ThermoSpeedExtreme+Tauryna+Kreatyna

    speed extreme biore od 2 miesięcy i schudlem prawie 10 kg aale chciałem tez przybrac troszke miesni ... prosze o opinie /b> co do tej mieszanki

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 858| Data: 2008-06-09 19:08:23| Liczba SOGów: 0
  • ,,Powrot,, Potrzeba pomoc przy redukcji

    byly dostarczone wszystkie wartosci jakies pomysly na to z czasem dawac mniej t i ww 7. prosze o ogolna ocene i opinie /b> ponizej zamieszczam dziennik zywieniowy do oceny jaki stworzylem w ostatnie pare dni i zdj jak wygladalem po redukcji rok

    Odpowiedzi: 60| Ilość wyświetleń: 1305| Data: 2013-01-22 17:33:30| Liczba SOGów: 1
  • TFB + TSE - czy to ma sens?

    trec a. ale oczywiście teraz trochę żałuję bo poczytałem forum i stwierdzam, że thermo speed extreme zbiera lepsze opinie /b> wobec tego czy można połączyć fat burnera z thermo speed dieta red. jest, aeroby są cel spalenie tluszczu

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 820| Data: 2006-04-15 12:01:31| Liczba SOGów: 0
  • Przygotowania do redukcji. Porady i sugestie.

    jest on dla mnie zbyt mocny. obecnym faworytem jest dymatize dyma burn extreme, ale nic nie zdecydowalem, czekam na opinie /b> mam jeszcze zapas kreatyny tcm olimp na 3 tygodnie, który trzymam na redukcje. będę wdzieczny za wszelkie

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 792| Data: 2010-03-11 21:18:37| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}