Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: opinie lekarzy

Strona 9 z 415

  • Najlepsza/najsolidniejsza ławka uniwersalna, proszę o opinie;)

    od ławki laubr 555 oprócz firmy i ceny , czy warta jest wydania na nią blisko 500zł z góry dzięki za wszytskie opinie i rady;

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 6932| Data: 2008-05-26 19:55:06| Liczba SOGów: 0
  • Gi, Judogi, Kimona - OPINIE UŻYTKOWNIKÓW

    podkreślam, że w tym temacie umieszczamy tylko i wyłącznie opinie wszelkie pytania, uwagi itp. odnośnie ubioru do treningu kierujemy tutaj: http://www.sfd.pl/gi%2fjudoga_wszystkie_pytania_tylko_tu!!!!!!!! t451347.html

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 6841| Data: 2010-10-20 14:45:54| Liczba SOGów: 1
  • vextrago - opinie uzytkowników?różnica miedzy vitargo a vextrago

    jaka jest roznica miedzy tymi dwoma produktami vitargo i vextrago sa jakies opinie na temat vextrago smak rozpuszczalnosc itp...

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 4791| Data: 2007-12-30 15:04:22| Liczba SOGów: 3
  • (5) Test i Opinie dla X-pomp - Mutant Noxx z Anabolik Legions

    podziękowania dla user a x pomp za możliwość przeprowadzenia testu. czekamy na foty produktu i pierwsze opinie spam = ban zmieniony przez remik7 w dniu 2012 06 21 20:03:28 zmieniony przez remik7 w dniu 2012 06 21

    Odpowiedzi: 79| Ilość wyświetleń: 5393| Data: 2012-06-21 20:03:02| Liczba SOGów: 2
  • opinie na temat ergopharm ergolean amp v 2 ;)

    ze wstepna selekcje przeszly: scorch, ergolean amp, ergolean amp 2, jet fuel. najbardziej interesuja mnie opinie na temat amp 2 poniewaz jest na ten temat malo informacji w sieci a spalaczyk wyglada w miare ciekawie ; jest on w tym zestawieniu

    Odpowiedzi: 30| Ilość wyświetleń: 5634| Data: 2009-03-07 13:18:19| Liczba SOGów: 2
  • BOLDENON UNICHEM - OPINIE<SOGI>

    z unichemu. wiem ,że było już taki temat w dziale niżej, ale nic w sumie nie dowiedziałem się dla kumpla.dziekuje za opinie wszystkich szczególnie stosujących ten środek [tylko na ich opiniach mi zalezy]a nie na opowiastkach z miasta

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 2479| Data: 2007-04-01 17:30:36| Liczba SOGów: 5
  • meta ; METHAXEN firmy androxen - opinie

    witam, prosiłbym o opinię tej metki. z góry dziękuje za pomoc.

    Odpowiedzi: 22| Ilość wyświetleń: 6316| Data: 2011-09-06 21:00:15| Liczba SOGów: 0
  • Methanex 10 mg razak "UV CHECK" EXP 0513 .Opinie

    witam szamal ktos tą metke methanex 10 mg razak uv check exp 0513 jakie opinie bo na necie nie ma nic konkretnego, jedni pisza ze dziala inni ze wogole , jak to z wami bylo jakie efekty po niej/

    Odpowiedzi: 31| Ilość wyświetleń: 7265| Data: 2009-08-18 08:26:21| Liczba SOGów: 0
  • INNER ARMOUR Muscle-Peak opinie

    wcześniej miałem tri anabol polecam, ale trochę drogo wychodzi . potem robię redukcję. będę wdzięczy za wszelkie opinie o tym produkcje, bo jest ich niewiele w internecie. dzięki. pzdr. zmieniony przez robin1 w dniu 2012 05 16 13:17:11

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 7379| Data: 2012-05-16 13:14:21| Liczba SOGów: 0
  • GuggulBolic - opinie

    guggulbolic: czytalem na www.bodybuild.. opis produktu, czekam na wasze opinie z czym laczyc aby uzyskac efekt synergii, moze ktos juz stosowal i podzieli sie spostrzezeniami.. dzieki z gory no pain, no gain

    Odpowiedzi: 89| Ilość wyświetleń: 5963| Data: 2003-03-16 20:53:28| Liczba SOGów: 1
  • training mask, maska treningowa, opinie

    oddychasz dzięki czemu symuluje trening w warunkach górskich. czy ktoś owej maski używał i może wyrazic swoją opinie na jej temat

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 3358| Data: 2014-05-11 14:08:57| Liczba SOGów: 0
  • (4) Test i opinie dla X-pomp NOVEM, GAME DAY, EVOLVE, C4

    podziękowania dla user a x pomp za możliwość przeprowadzenia testu. czekamy na foty produktu i pierwsze opinie : d spam = ban

    Odpowiedzi: 75| Ilość wyświetleń: 6751| Data: 2012-04-16 21:21:46| Liczba SOGów: 0
  • Leader Fox Pro - proszę o opinie.

    3150 . pierwsze słyszę o tej firmie ale rower mi się za***iście podoba, wygląd i wyposażenie. poproszę znawców o opinie http://www.rowmix.com.pl/letnia/karta_produktu.php i_id=916&gr=1 zmieniony przez daro_77 w dniu 2005 06 02 21:42:01

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 6993| Data: 2005-06-02 21:36:20| Liczba SOGów: 0
  • Atletic-Siedlce-Opinie

    się na tym , żeby pomogli gdy będę robił coś źle , no i chyba jak każdemu żeby była dobra atmosfera : liczę na wasze opinie : pozdro

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 5921| Data: 2012-08-13 16:03:41| Liczba SOGów: 1
  • alchemia winstrol opinie?

    witam, mial ktos moze stycznosc w winstrolem w strzalach z alechemii jakies opinie o tym srodku, szukalem w wyszukiwarce ale wsumie zbyt duzo sie nie dowiedzialem, sog za jakies info 3

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 5789| Data: 2008-07-16 19:06:40| Liczba SOGów: 1
  • Posiadanie tatuażu w Pracy. Opinie .

    witam. chciałbym uslyszeć opinie na temat rozmowy kwalifikacyjnej z pracodawca ludzi ktorzy posiadają tatuaze w widocznych miejscach np. dlonie

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 6803| Data: 2007-08-14 17:54:06| Liczba SOGów: 0
  • Chinoin S.A opinie

    aktualnie wale propa w winem działa jak powinno czekam na inne opinie zmieniony przez koksikprop w dniu 2009 01 01 23:07:38

    Odpowiedzi: 49| Ilość wyświetleń: 5565| Data: 2009-01-01 22:16:21| Liczba SOGów: 1
  • Ile CARBO po treningu? prośba o opinie

    wadze 98 kg chodzi mi zarówno o trening siłowy jak i aerobowy. czytałem już z różnych źródeł różne pomysły słyszałem opinie 70g 40g jest na paczce jeśli dobrze pamiętam, pudzian przy swoim treningu przygotowującym do mma brał 20g jestem

    Odpowiedzi: 31| Ilość wyświetleń: 5597| Data: 2009-05-06 16:00:08| Liczba SOGów: 0
  • Hyperfusion - efekty, opinie

    witam przeczytalem wszystkie tematy jakie byly w wyszukiwarce na temat hyperfusion i nie bylo zadnej recenzji. teraz juz pewnie sporo osob przetestowalo ten produkt wiec prosilbym o opinie xd

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 4593| Data: 2006-09-15 13:35:30| Liczba SOGów: 2
  • Opinie o sprzęcie

    siłke i myśle, że jest to diobry sprzet może nawet lepszy od keltona bo ma wzmocnienie. ale chciałbym poznać wasze opinie o tej ławce...

    Odpowiedzi: 28| Ilość wyświetleń: 5489| Data: 2008-06-27 21:10:27| Liczba SOGów: 1

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}