Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: opinie lekarzy

Strona 9 z 413

  • (6) Test i Opinie dla X-pomp - HEAT SEEKER - N.O. MONSTER - ???? -

    podziękowania dla user a x pomp za możliwość przeprowadzenia testu. czekamy na foty produktu i pierwsze opinie spam = ban zmieniony przez remik7 w dniu 2012 09 10 14:37:04

    Odpowiedzi: 87| Ilość wyświetleń: 4575| Data: 2012-09-10 14:36:23| Liczba SOGów: 1
  • Kona Scrap - Wasze opinie...

    productid=242&parentid=188] dotsałem na urodznki pare dni temu. prosiłbym o wasze opinie nt. tej machiny. :d z góry thx

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 4539| Data: 2005-01-02 23:22:10| Liczba SOGów: 1
  • Extreme Detonator wasze opinie

    produkt extreme napalm planuję na dniach zacząć eksperyment z detonatorem,z racji tego,że nie ma jeszcze w dziale opinie firmy fa,wrzuciłem artykuł tutaj,proszę was o wpisywanie wrażeń po cyklu z detonatorkiem a moda o podłączenie ankiety lub,jeśli

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 4493| Data: 2010-05-20 09:01:59| Liczba SOGów: 0
  • (7) Test i Opinie dla X-pomp - Maximize intense / Ngorgr nos / Met RX amped econ nos

    gdyż nie pozwoli to rzetelnie opisać testowanej przedtreningówki. 2. testerzy mają 2 miesiące na swoje wszystkie opinie [/color] zakładam temat ponieważ pierwsza osoba dostała już produkt. proszę o zachowanie porządku w celu przejrzystości

    Odpowiedzi: 62| Ilość wyświetleń: 4481| Data: 2012-12-04 18:34:59| Liczba SOGów: 1
  • UNIVERSAL Ultra Mass 4500 4330 g, opinie

    oraz rozpuszczalność. * niezwykłą uniwersalność. * rewelacyjnie sprawdza się jako zamiennik posiłku czekam na opinie na temat tego gainerka ;]

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 4468| Data: 2006-06-16 19:13:59| Liczba SOGów: 2
  • Moja siłownia:) prosze o opinie

    witam!! dzisiaj chciałbym wam pokazać moją domową siłownię i jednocześnie proszę o opinie siłownie mam zaledwie od pół roku, lecz sumiennie wkładam w nią każdy zachomikowany grosz 7 teraz będe wrzucał

    Odpowiedzi: 38| Ilość wyświetleń: 4443| Data: 2008-03-09 17:08:31| Liczba SOGów: 5
  • White Flood 628g opinie i Tested Burner opinie

    to ten spalacz. malo o nim jest opinii. nie chce ich laczyc wf i tb tylko wrzuc jeszcze pozniej i chodzi mi o opinie na jego temat. kupilbym odrazu oba i spokojnie by czekal na swoja kolej. rok temu bralem jakc3d, poza nim nic z 1,3 nie bralem

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 2999| Data: 2011-08-10 20:45:58| Liczba SOGów: 1
  • MET Rx - opinie o firmie

    witam, chcialbym zapytac was o opinie na temat produktow firmy met rx. wszedlem na ich stronke, ale o samej firmie niewiele sie dowiedzialem. to dobra

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 4260| Data: 2008-01-08 08:41:28| Liczba SOGów: 0
  • OXAVAR + TESTOSTERON PROLONGATUM? Pierwszy cykl, prośba o opinie

    opakowania były naderwane co mnie lekko martwi :/ ktos tez tak miał jednak przegladajac inne posty przewazaja opinie ze sama oxa niewiele mi da siła, lekkie ubicie ale praktycznie bez zwiększenia masy. poza tym niewiele jest osób które

    Odpowiedzi: 22| Ilość wyświetleń: 2820| Data: 2011-10-14 00:25:53| Liczba SOGów: 1
  • Ragnarok Millenium Sports - opinie

    podnosi poziom tlenowy organizmu!! ktos stosował ragnaroka bo jestem, nim bardzo zainteresowany! prosze o opinie !

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 4210| Data: 2009-01-22 11:12:54| Liczba SOGów: 1
  • Moje foto - opinie

    2005/20050307124908 cwicze od wrzesnia prosilbym o opinie nawet krytyczne i wypowiedzi co nalezaloby poprawic... z gory dzieki

    Odpowiedzi: 25| Ilość wyświetleń: 4204| Data: 2005-03-07 12:49:08| Liczba SOGów: 1
  • Ściemnianie RAVP-A czekam na opinie o tym gościu

    milczy na gg mówi że nie sprzedaje filmów a mieszkam za daleko aby mu to ręcznie wytłumaczyć wiec czekam na wasze opinie o tym gościu!!!!!!!!!

    Odpowiedzi: 134| Ilość wyświetleń: 4137| Data: 2004-05-16 17:52:17| Liczba SOGów: 1
  • Ultra Ripped?????Opinie

    dobry...w sklepie sfd 180tab.kosztuje 80zł.czy opłaca się go kupować czy występują jaieś skutki uboczne za wszystki opinie i odpowiedzi bardzo dziekuje! pozdro czacha001

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 4104| Data: 2004-05-02 15:00:51| Liczba SOGów: 0
  • OMEGA 3 na mase-opinie dotyczące produktu

    jakie sa waszeo opinie dotyczace tego produktu

    Odpowiedzi: 27| Ilość wyświetleń: 4088| Data: 2006-02-11 19:48:37| Liczba SOGów: 0
  • Siłownia + bieganie - sugestie - opinie

    ktoś będzie miał ochotę dołożę zdjęcie jak się zmieniła kiedy dołożyłem ćwiczenia siłowe dzięki za komentarze , opinie , porady , whatever http://img208.imageshack.us/img208/6744/bulwixd pozdrawiam zmieniony przez gdq w

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 4065| Data: 2010-07-05 00:25:03| Liczba SOGów: 1
  • *****Neogenix CryoShock-OPINIE*****

    proch nasypany jest po sam brzeg 7 a po wyciągnięciu miarki już nie da rady wsadzić jej spowrotem 43 kolejne opinie już niebawem może zaliczyłem se placebo 12 dlatego bierzcie tą opinie z pewnym dystansem 29 w tym temacie piszemy

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 1857| Data: 2011-05-12 12:10:43| Liczba SOGów: 0
  • opinie na temat mety androxen

    prosze o opinie osob ktore brały albo znajomi brali.

    Odpowiedzi: 26| Ilość wyświetleń: 4047| Data: 2011-07-16 13:36:04| Liczba SOGów: 0
  • GALERIA MISTRZÓW - WASZE OPINIE.

    planujemy zrobić osobne sub forum z galerią mistrzów co o tym sądzicie jakie są wasze opinie na ten temat. w galerii zakładane będą tematy z ikonami polskiej i światowej sceny kulturystycznej i fitness.

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 3991| Data: 2014-12-01 18:08:40| Liczba SOGów: 0
  • Opinie o produktach marki Abnexen

    próbował juz ktoś produktów marki abnexen jest to nowa firma w sklepie sfd. ceny są zachęcające. firma podobno holenderska ale nie moge znalezc zabardzo opinii o niej. wpisujcie swoje opinie o produktach tej wyrmy po stestowaniu.

    Odpowiedzi: 39| Ilość wyświetleń: 3979| Data: 2011-10-14 16:54:47| Liczba SOGów: 0
  • Super Cuts 3...opinie..

    ktos to juz stosowal..jakies opinie warto to brac....

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 3950| Data: 2005-12-16 14:17:28| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}