Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: opinie lekarzy

Strona 9 z 419

  • chinskie hgh vs apteka(opinie)

    191a hormonu wzrostu . po kolsultacji z kims bardzo kumatym z polskiego swiata kulturystyki slyszalem tak sama opinie , ze warto stosowac chionskie hgh bo nie odbiega ono jakoscia tak bardzo jak cena . bylo by za***iscie jak by osoby ktore maja cos

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 3216| Data: 2011-07-16 18:24:06| Liczba SOGów: 0
  • KSIĄŻKA - "Witaminy, minerały i suplementy" OPINIE !!!

    cześć, mam do was proźbe, napiszcie co sądzicie o tej książce http://witaminy suplementy.zlotemysli.pl/ wasze opinie itd. ma ktoś ją z was. czy godna polecenia, prosze bo chce ją kupić, ale niewiwm czy jest ko. z góry dzięki za

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 13272| Data: 2008-06-19 17:14:30| Liczba SOGów: 1
  • Czy to odpowiedni trening? Proszę o opinie.

    mam 17 lat ważę ok. 65 kg i mam 171cm wzrostu, trenuje boks od 3 miesięcy 2 razy w tygodniu. chciałbym prosić was o opinie porady, jakieś korekty odnośnie mojego treningu, osób które znają się na rzeczy. nie jestem wysoki więc ustosunkowuje się do

    Odpowiedzi: 34| Ilość wyświetleń: 1570| Data: 2012-03-08 09:34:50| Liczba SOGów: 0
  • (5) Test i Opinie dla X-pomp - Mutant Noxx z Anabolik Legions

    podziękowania dla user a x pomp za możliwość przeprowadzenia testu. czekamy na foty produktu i pierwsze opinie spam = ban zmieniony przez remik7 w dniu 2012 06 21 20:03:28 zmieniony przez remik7 w dniu 2012 06 21

    Odpowiedzi: 79| Ilość wyświetleń: 5429| Data: 2012-06-21 20:03:02| Liczba SOGów: 2
  • MRM Smart Blend, opinie?

    na ten preparat ponizej, co o nim myslicie, no i czy warty swojej ceny, bo nie mam grubego portfela:d przydatne beda opinie czlowiekow, co to uzywali,ew. moze jakis zastepnik smart blend to mieszanka niezbędnych kwasów tłuszczowych. produkt

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 1115| Data: 2006-06-05 01:05:59| Liczba SOGów: 0
  • ZDJECIA WSZYSTKICH SRODKOW NA CYKL prosze o opinie

    ltd. jest to nowe zrodlo nigdy nic od tego kolesia nie bralem dlatego wklejam fotki i prosze o jakies opinie co na ten temat sadzicie jak waszym zdaniem to wyglada facet ogulem wygladal spoko kolo 40 lat i widac ze cwiczy i ma pojecie co

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 5246| Data: 2007-10-12 23:42:49| Liczba SOGów: 1
  • Stanozolol genesis - jadł ktoś taki? Jakie opinie?

    jadł/miał ktoś taki w takim opakowaniu jakie opinie ps. 3 hologramy 2 na pudełku, jeden na słoiczku. widziałem wersję z napisem stanozolol tablets usp, albo z

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 7638| Data: 2010-06-22 17:15:08| Liczba SOGów: 2
  • Trenig 3bojowy- opinie

    i cwiczenia czesto dobieram intuicyjnie i czesto sa zmieniane a to tylko taki zarys to wszystko licze na pomoc i opinie z gory dzieki wszystkim pozdrawiam

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 1237| Data: 2005-07-11 13:48:31| Liczba SOGów: 1
  • Ile CARBO po treningu? prośba o opinie

    wadze 98 kg chodzi mi zarówno o trening siłowy jak i aerobowy. czytałem już z różnych źródeł różne pomysły słyszałem opinie 70g 40g jest na paczce jeśli dobrze pamiętam, pudzian przy swoim treningu przygotowującym do mma brał 20g jestem

    Odpowiedzi: 31| Ilość wyświetleń: 5715| Data: 2009-05-06 16:00:08| Liczba SOGów: 0
  • M DROL - opinie tych co brali

    jakie macie opinie na temat tego środka , czy faktycznie coś daje bo widziałem tylko relacje osób które ostro koksują a szukam wiarygodnych opinii dlatego ten temat , pozdro zmieniony przez czulenko w dniu 2013 04 03 17:58:23

    Odpowiedzi: 43| Ilość wyświetleń: 9857| Data: 2013-04-03 17:57:42| Liczba SOGów: 1
  • biceps + triceps - opinie doswiadczonych

    i 3x maszyna gorne partie jest to tylko czesc mojego tygodniowego planu , ktory własnie zmieniam i prosiłbym o opinie i propozycje ew. modyfikacji ludzi ktorzy juz przedtem łaczyli trening bicepsa i tricepsa. dodam że trening ten wykonałem

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 1325| Data: 2009-03-11 16:21:47| Liczba SOGów: 0
  • o rzesz! nakupowałem i proszę o opinię

    z wymienionychb elementów czymś innym, co mogłoby w przypadku takiego szczuplaka jak ja podziałać lepiej proszę o opinie szczególnie będę wdzięczny za te nieco bardziej rozbudowane... : z pozdrowieniami radek

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 1204| Data: 2005-10-30 11:45:17| Liczba SOGów: 0
  • Białko naturalne a białko w proszku proszę o opinie

    na obiad albo 3 jajek z rana można po prostu wypić odpowiednią ilość białka i da to taki sam rezultat proszę o opinie na ten temat obowiązkowa fotografia sylwetki przód lub tył : nie ma wiek : 20 waga : 75 wzrost :

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 3976| Data: 2010-01-29 19:45:21| Liczba SOGów: 0
  • Trec Nutrition opinie o produktach ( białka i inne)

    fajne http://trec.com.pl/esklep/koszulka damska woman gold nowosc p 462.html wystarczy napisać szczerą, rzetelną opinie o jakimkolwiek produkcie treca i 20 pierwszych ladies otrzymuje koszulkę o wybranym rozmiarze i kolorze. bez nawijania

    Odpowiedzi: 104| Ilość wyświetleń: 5166| Data: 2011-10-25 20:00:34| Liczba SOGów: 3
  • CM3-Opinie

    witam, za parę dni po świętach lecę do sklepu po cm3 360caps+180 caps, jakie są wasze opinię o tej kreatynie, podajcie jakie mieliscie wyniki np. w wyciskaniu po niej 3 a i ile trwał wasz cykl i z ilu capsów

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 9674| Data: 2009-12-24 19:50:25| Liczba SOGów: 0
  • HELLBURNER Peak. Wasze opinie o tej nowości

    temu pojawił się nowy spalacz o bardzo chwytliwej nazwie i piekielnym opakowaniu. zastanawiam się jakie macie opinie na jego temat albo też jakie oczekiwania w stosunku do tego produktu piszcie smiało. dwójka moich znajomych juz zakupiła ten

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 10244| Data: 2010-08-11 11:24:53| Liczba SOGów: 0
  • Proszę o opinie

    bierze to mu nakopie do dupy tak, że****.k nie usiądzie chyba z tydzień na zadzie. no chyba, że się mylę. proszę o opinie szczególnie ekspertów i ludzi którzy się znają w temacie. pozdro.

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 1032| Data: 2004-05-21 20:57:44| Liczba SOGów: 0
  • (6) Test i Opinie dla X-pomp - HEAT SEEKER - N.O. MONSTER - ???? -

    podziękowania dla user a x pomp za możliwość przeprowadzenia testu. czekamy na foty produktu i pierwsze opinie spam = ban zmieniony przez remik7 w dniu 2012 09 10 14:37:04

    Odpowiedzi: 87| Ilość wyświetleń: 4606| Data: 2012-09-10 14:36:23| Liczba SOGów: 1
  • Hi Tec Whey Mass Gain 4500 g - sprawdzone opinie

    treonina 4,2 g tryptofan 1,5 g tyrozyna 3,4 g walina 4,4 g wszystko fajnie ale na forum widzialem przerozne opinie najczesciej wypowiadali sie ci co nie brali albo im sie opakowanie podobalo. mozna liczyc na jakies przydatne komentarze

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 1171| Data: 2010-02-21 13:40:16| Liczba SOGów: 1
  • stacki kreatynowe opinie xD

    a mianowicie; no xpolde, dorian yates nox pump, gaspari superpump 800g,no shotgun albo nano vapor interesuja mnie opinie gosci co wcinali jakies z tych stack ów i moga napisac cos wiecej pozdro 3 obowiązkowa fotografia sylwetki przód lub tył

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 1502| Data: 2011-07-31 20:01:43| Liczba SOGów: 2

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}