SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

opinie kelton

  • Kelton - zestaw do ćwiczeń góry prośba o opinie

    Temat
    Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie

    Cześć, Ćwiczyć chcę górę, priorytet ma przedramię, czyli biceps i triceps - masa. Ponieważ na masę ćwiczy się podobno 2x w tygodniu na daną partię, to w pozostałe dni mógłbym sobie machać inne rzeczy jak bym kupił maszynę taką jak niżej. Czytałem, że Kelton to dobry sprzęt i cenowo nie najgorszy, chyba, że macie dla mnie lepsze propozycje. Waga 80k

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 418 Data: 2014-07-02 19:31:34 Liczba szacunów: 0
  • Opinie na temat wyciągu Heavy Otus Kelton.

    Temat
    Usuniete tematy

    reningów bardziej profesjonalnych i czy ma to sens(np. czy miałoby znaczenie w w/w kwestiach zmiana profili w kształcie rury na pręty ciągnione),czy wózek zaopatrzony jest w łożyska liniowe,czy między "wózkiem" a profilem podstawy są zastosowane amortyzatory(na zdjęciach tego nie widać). Proszę o rzetelne opinie osób z doświadczeniem praktycznym.

    Odpowiedzi: 11 Ilość wyświetleń: 2654 Data: 2013-03-08 14:13:51 Liczba szacunów: 0
  • Nowe ciężary Kelton - czekamy na Wasze opinie

    Temat
    Usuniete tematy

    Oto projekty naszych nowych ciężarów, czekamy na Wasze opinie na temat wyglądu i dostępnych wag. W sprzedaży pojawią się na pewno przed końcem tego roku, będą dostępne w trze liniach Kelton HOME, Kelton HEAVY i Kelton HOTEL&SPA.

    Odpowiedzi: 39 Ilość wyświetleń: 3938 Data: 2009-09-25 19:03:47 Liczba szacunów: 0
  • Kelton wyciąg HZ4 - opinie, pytania...

    Temat
    Usuniete tematy

    e brakuje w niej jednego podstawowego elementu - mianowicie wyciągu. Miejsca mam niewiele, dlatego "upatrzyłem" sobie z katalogu Keltona wyciąg HZ4. Chciałbym usłyszeć jakieś opinie osób, które na nim ćwiczyły. Ile można spokojnie wrzucić na niego obciążenia? Jaką długość ma drążek do wkładania obciążenia itp. Prosiłbym także o jakieś może własne o

    Odpowiedzi: 5 Ilość wyświetleń: 1542 Data: 2009-09-15 22:39:55 Liczba szacunów: 0
  • Kelton Home Rack HS12 - opinie ?

    Temat
    Usuniete tematy

    Siema szukam opinii na temat: Kelton HOME Rack do domowej siłowni HS12 http://www.ecentrum.kelton.pl/produkt.php/1/4/323 Ktoś ma ? używa ? jak sie sprawdza ? te metalowe pręty jak sztanga spadnie nie krzywią sie ? pytanie zadałem w spam poscie ale tam chłopaki mają swój ciepły końcik zwierzeń i nie byli zainteresowani moim pytaniem Zmieniony prz

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 1724 Data: 2009-02-10 18:23:49 Liczba szacunów: 0
  • Ławka Kelton - wasze opinie

    Temat
    Po siłowni, o siłowni

    czesc - zastanawiam sie nad kupnem ławki pod sztange Keltona dokladnie o te mi chodzi 1. http://www.ecentrum.kelton.pl/produkt.php/1/1/55 lub 2. http://www.ecentrum.kelton.pl/produkt.php/1/3/286 czy ktos moze je ma, jaka jest jakosc wykonania i wogole wytrzymalosc tego sprzetu, jak z dostarczeniem przesylki - prosze o wasze opinie

    Odpowiedzi: 12 Ilość wyświetleń: 3453 Data: 2010-01-11 16:03:07 Liczba szacunów: 0
  • Wyciąg Kelton Heavy Otus - opinie

    Temat
    Trening w domu

    ieważ wielokrotnie cwiczyłem na 'tanich' wyciągach i było to porównanie w stylu niebo a ziemia do takich profesjonalnych. Ten natomiast wyciąg jest zrobiony na dwóch prowadnicach, więc przypuszczam, że powinien pracowac jak należy, tylko chciałbym poznac opinie osób, które rzeczywiście miały okazję takiego porównania dokonac. Z góry dzięki wielkie

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 338 Data: 2014-01-09 08:10:14 Liczba szacunów: 0
  • Kelton wyciąg HEAVY Python / wasze opinie, wnioski, zastrzezenia

    Temat
    Usuniete tematy

    Witam! Jestem zaintersowany kupnem tego wyciagu. Czy sprawdzi się do niego prasa na nogi (czy jest wystaczjąco regulowana) Dodam , ze mam 190 wzrostu i waze 115 kg (cwicze 8 lat) Interesuje mnie jeszcze czy potrzebny jest w wyciagu element stacji na nogi o symbolu HZ8? Czy sama stacja wystarczy Dziękuję z góry za informacje

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 1161 Data: 2009-05-15 15:40:23 Liczba szacunów: 0
  • kelton HOME opinie

    Temat
    Usuniete tematy

    1. http://www.ecentrum.kelton.pl/produkt.php/1/2/11 2. http://www.ecentrum.kelton.pl/produkt.php/1/3/448 Posiada ktoś taki zestaw jak sprzęcik się sprawuje ?

    Odpowiedzi: 12 Ilość wyświetleń: 2302 Data: 2013-04-15 12:08:41 Liczba szacunów: 0
  • Prasa do nógHZ14 Kelton HEAVY-proszę o opinie

    Temat
    Po siłowni, o siłowni

    Witam wszystkich Chciałbym kupić prasę do nóg Kelton HZ14 tylko mam pytanie czy w czasie pracy nie wycina się na boki część którą podnosimy nogami. Miałem prasę z Marbo Semi-pro i mi się wygina na lewo i prawo. Nie wiem czy prasa jest wart swoich pieniędzy. Proszę o pomoc.Z góry dziękuję:)

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 357 Data: 2016-09-01 11:31:23 Liczba szacunów: 0
  • Domowa siłownia za 1200 zł

    Post
    Po siłowni, o siłowni

    Niewiem skąd wziąłeś te opinie, KELTON ma bardzo dobry sprzęt i ludzie sobie chwalą, ja mam ławeczkę z ich firmy i nic złego nie mogę poiwiedzieć. Co do wyboru sprzętu to wybrałeś dobrze, za tą kasę lepszego zestawu nie skompletujesz ;-) Jedyne czego brakuje do szczęśćia to wyciągu ale na to też trzeba wyłożyć troche kasy ;-)

    Odpowiedzi: 16 Ilość wyświetleń: 1756 Data: 2012-12-18 20:40:31 Liczba szacunów: 0
  • KELTON HEAVY SPARTAN II

    Post
    Usuniete tematy

    a wymianę. Miałem możliwość ćwiczenia na sprzęcie różnych producentów w wielu profesjonalnych siłowniach a także korzystania ze sprzętu zawodniczego, dlatego miałem wyrobioną opinie jakie cechy powinna mieć dobra ławka. Szukałem jednocześnie ławki do domowej siłowni, czyli takiej która będzie jak najbardziej uniwersalna i umożliwi mi wykonywanie wi

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 3781 Data: 2011-12-23 19:17:22 Liczba szacunów: 0
  • Kelton - za niepochlebne uwagi klientow dostaje sie bana ''dla konkurencji''

    Post
    Administracja i Moderatorzy

    Witam odnośnie trwającej dyskusji po raz kolejny odpowiadamy. Fakt 1: Jesteśmy firmą, która istnieje na rynku od 5 lat. Swoją pozycję, markę i pozytywne opinie użytkowników na Allegro i SFD wyrobiliśmy sobie wyłącznie ciężką pracą i sprzedażą sprzętu kulturystycznego a nie np. plecaków. 5 lat temu zaczynaliśmy od 400 zł, pracą po 16 godzin dziennie

    Odpowiedzi: 27 Ilość wyświetleń: 4984 Data: 2008-10-30 12:08:21 Liczba szacunów: 0
  • NOWOŚCI - NOWE SPRZĘTY HOME I HEAVY - NOWE SIŁKI - str 84

    Post
    Usuniete tematy

    any i zatwierdzony przez profesorów Akademii Wychowania Fizycznego w Krakowie. Masz pewność, że kupujesz sprzęt sprawdzony przez najwyższej klasy specjalistów od treningów siłowych. Czekam na Wasze opinie? Co myślicie o konstrukcji, co byście jeszcze chcieli mieć w takim wyciągu? Pozdrawiam :) Zmieniony przez - Kelton_PM w dniu 2010-05-14 12:01:47

    Odpowiedzi: 874 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-05-14 11:56:29 Liczba szacunów: 0
  • NOWOŚCI - NOWE SPRZĘTY HOME I HEAVY - NOWE SIŁKI - str 84

    Post
    Usuniete tematy

    szcze cykl produkcyjny nowych HEAVY Gladiusów, w ciągłej sprzedaży będą od 30 czerwca 2010 roku. Zamawiać możecie już teraz, dziewczyny z BOK zrobią Wam fajną ofertę w zamian za dłuższy czas oczekiwania ;) A teraz fotki: Jak zwykle czekam na opinie o naszym najnowszym dziecku ;) ?? Pozdrawiam. Zmieniony przez - Kelton_PM w dniu 2010-06-10 19:24:43

    Odpowiedzi: 874 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-06-10 19:21:35 Liczba szacunów: 0
  • Kelton- NAJNOWSZE

    Post
    Usuniete tematy

    ciężar olimpijski 20 kg http://www.ecentrum.kelton.pl/produkt.php/1/22/274 Kelton PRO gryf olimpijski 220 http://www.ecentrum.kelton.pl/produkt.php/1/18/275 Kelton PRO gryf olimpijski 180 http://www.ecentrum.kelton.pl/produkt.php/1/18/276 Kelton PRO gryf olimpijski gięty I http://www.ecentrum.kelton.pl/produkt.php/1/18/277 Czekamy na Wasze opinie.

    Odpowiedzi: 286 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2009-01-24 21:12:54 Liczba szacunów: 0
  • NOWOŚCI - NOWE SPRZĘTY HOME I HEAVY - NOWE SIŁKI - str 84

    Post
    Usuniete tematy

    No to czekam na opinie odnośnie najnowszej wersji kultowego już modlitewnika z regulacją kąta pochylenia HZ6 z linii Kelton HEAVY Główne zmiany: - regulacją kąta pochylenia w 5 poziomach, dzięki niej wymęczycie każde włókno BICEPSA w będzie szybciej nabierał centymetrów w obwodzie! - regulacja wysokości w 8 poziomach, na pewno wiecie że dobrze ust

    Odpowiedzi: 874 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-06-24 14:26:07 Liczba szacunów: 0
  • NOWOŚCI - NOWE SPRZĘTY HOME I HEAVY - NOWE SIŁKI - str 84

    Post
    Usuniete tematy

    pozwoli Ci jeszcze mocniej wyrzeźbić POTĘŻNY GRZBIET. Postaw na profil 80x60x2 mm na którym ćwiczą zawodowcy. Poniżej kilka świeżych fotek i linki do aukcji. Czekam na Wasze opinie? :) Allegro -> http://www.allegro.pl/listing.php/search?string=PYTHON&us_id=14358340&country=1 Sklep Kelton -> http://www.ecentrum.kelton.pl/produkt.php/1

    Odpowiedzi: 874 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-05-15 15:47:51 Liczba szacunów: 0
  • NOWOŚCI - NOWE SPRZĘTY HOME I HEAVY - NOWE SIŁKI - str 84

    Post
    Usuniete tematy

    raszam do opisów aukcji, tutaj linki: Allegro -> http://allegro.pl/listing.php/search?string=HEAVY+PYTHON&us_id=14358340&country=1 Sklep -> http://www.ecentrum.kelton.pl/produkt.php/2/17/39/404 No i fotki Jak zwykle czekam na opinie :) No i na komentarz od daniel7884 Pozdrawiam. Zmieniony przez - Kelton_PM w dniu 2010-05-29 20:18:45

    Odpowiedzi: 874 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-05-29 20:15:31 Liczba szacunów: 0
  • NOWOŚCI - NOWE SPRZĘTY HOTEL&SPA

    Post
    Usuniete tematy

    iczyć grzbiet pod każdym kątem. - Dobierzesz obciążenie z dokładnością co do 1 kilograma. Zapraszam Cię do naszej firmowej siłowni Kelton w Brzesku na testy :) Kilka fotek (więcej szczegółów na aukcji) http://allegro.pl/search.php?us_id=14358340&string=PM3&fb=1 Czekam na Wasze opinie :) Zmieniony przez - Kelton w dniu 2010-03-13 19:19:20

    Odpowiedzi: 110 Ilość wyświetleń: 12104 Data: 2010-03-13 19:15:00 Liczba szacunów: 0