Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: opinie FITMAX CISSUS

Strona 1 z 416

  • Fitmax - Cissus

    FITMAX CISSUS joint relief http://www.sfd.pl/sklep/images/produkty/633815267569768750_cissus_120caps FITMAX CISSUS joint relief to preparat poprawiający kondycję scięgien i stawów oraz kości, przydatny np po złamaniach , polecany

    Odpowiedzi: 50| Ilość wyświetleń: 22773| Data: 2009-10-19 17:27:08| Liczba SOGów: 2
  • [S] Niedostepny i niezwykle skuteczny Fitmax Cissus

    http://www.sfd.pl/sklep/images/produkty/633815267569768750_cissus_120caps witam, mam sprzedania nowy, nieotarty FITMAX CISSUS preparat leczący stawy i kości, przyspieszający powrót do zdrowia. o ile mi wiadomo, już go nie sprzedają widocznie

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 2420| Data: 2010-09-19 14:12:00| Liczba SOGów: 0
  • Stawy kolan - kuracja: Cissus + Animal Flex + Olimp Multiple.

    witam wszystkich! pierwszy post na forum. : otóż mam kilka pytań do osób, które stykały się z tymi suplementami. otóż mam od 3 4 lat problem ze stawami kolanowymi. jest on po części związany z jazdą na rowerze i pewnie kilkukrotnym

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 4384| Data: 2012-02-18 16:23:33| Liczba SOGów: 0
  • Aktualizacja!!TU PYTAMY O SPALACZE TŁUSZCZU - TYLKO Z ANKIETA -STR 1

    zanim poprosisz o spalacz wypełnij poniższą ankietę i zapoznaj sie z tematem pytania bez ankiet będą ignorowane : wiek: czas redukcji do tej pory i planowany termin zakończenia : szacowany poziom tłuszczu fotka sylwetki : poziom tłuszczu

    Odpowiedzi: 2132| Ilość wyświetleń: 294003| Data: 2009-02-20 00:58:45| Liczba SOGów: 234
  • NOWY PRODUKT!!! CISSUS - ODNÓW STAWY, ŚCIĘGNA I WIĘZADŁA !!!

    ścięgien i chrząstek. jeśli to prawda, stałby się on jeszcze bardziej pomocny dla kulturystów i sportowców. liczne opinie osób stosujących CISSUS donoszą o szybkim leczeniu długotrwałej choroby ścięgien. działanie prozdrowotne oprócz

    Odpowiedzi: 255| Ilość wyświetleń: 41270| Data: 2009-06-23 11:14:09| Liczba SOGów: 11
  • [BLOG] Adzik & FITMAX - podsumowanie strona 61,67

    2010/20100217185508 witam wszystkich! na samym początku chciałbym podziękować firmie FITMAX za otrzymany zestaw suplementów. postaram się zrobić co w mojej mocy, żeby w pełni wykorzystać powierzone mi produkty. no i zniszczyć naszego

    Odpowiedzi: 682| Ilość wyświetleń: 41979| Data: 2010-02-17 18:39:47| Liczba SOGów: 34
  • CISSUS FITMAX - podróbka czy oryginał?

    witam, ostatnio zamówiłem po niskich pieniądzach CISSUS FITMAX a joint relief na stawy. po otworzeniu pudełka trochę się zaniepokoiłem, ponieważ z pewnych źródeł zjadłem dwa opakowania i sama kapsułka wyglądała inaczej. inaczej również wygląda

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 6477| Data: 2014-03-11 23:13:28| Liczba SOGów: 1
  • TEST: Sucha masa by Mariuszowy

    witam, będzie to mój pierwszy test niesponsorowany. czas trwania testu: 7 tygodni informacje o mnie: wiek: 21 wzrost: 192 cm waga: 90 kg staż treningowy: 1,5 roku wymiary: klatka piersiowa: 108 cm talia: 88 cm biceps: 34 cm

    Odpowiedzi: 154| Ilość wyświetleń: 28023| Data: 2009-08-18 23:54:56| Liczba SOGów: 7
  • [S] TAURO TEST, CISSUS, PES ALPHA T2, KAZEINA MICELARNA

    witam, mam kolejny raz kilka top produktów na sprzedanie. najpierw opis, potem daty ważności i ceny, a na koniec zdjęcia wraz z moimi badaniami . pierwszy to booster teścia tauro test. nie ma się co rozpisywać, kozak temat, proszę poczytać

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 1459| Data: 2013-05-23 23:12:39| Liczba SOGów: 0
  • dylemat redukcja/masa

    witam, od roku ćwiczę sw 3x w tyg 1,5h + 2x w tyg staram się robić crossfit głównie z hantlami + staram się robić prawie codziennie aeroby. dietę mam dopracowaną. aktualnie ponownie zacząłem redukcję i chce ją trzymać do końca maja, a następnie w

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 1146| Data: 2014-04-01 20:58:13| Liczba SOGów: 1
  • Mini test, opinie o produktach Fitmax

    witam wszystkich użytkowników 31 moja nazwa na stacka kreatynowego firmy FITMAX została wybrana najciekawszą za co ogromnie dziękuję 1 , dzięki czemu otrzymałem możliwość wypróbowania białka 1 whey protein 81+ 2250 gram waniliowy

    Odpowiedzi: 201| Ilość wyświetleń: 51313| Data: 2008-07-23 18:21:51| Liczba SOGów: 11
  • FitMax Wake Up - Białko poranne - już wkrótce

    http://www.fitmax.pl/images/news/wake kiedy nadchodzi dzień... przechadzasz się po krainie snów. zwiedzasz ją sumiennie i z niespotykaną ciekawością. ciężki dzień dawno za tobą, a twoją nagrodą jest błoga wędrówka po okolicach sennych

    Odpowiedzi: 29| Ilość wyświetleń: 2459| Data: 2011-01-13 15:40:27| Liczba SOGów: 2
  • Test:"EXPECT THE UNEXPECTED"-Clever redukcja z FITMAX

    nadejszla wiekopomna chwila jedziemy z koksem. coprawda z malym poslizgiem, za ktory przepraszam najmocniej , ale za to wszystko dopracowane i dopiete na ostatni guzik 31 przejrzalam dzial 7 hrhrhr dookola walka o kilogramy i

    Odpowiedzi: 305| Ilość wyświetleń: 21486| Data: 2007-03-05 01:34:09| Liczba SOGów: 18
  • 4 Test przed treningówek -opinie

    eph fruit blust w pozostałych paczuszkach jest po 1 porcji !! [color=red]w tym temacie wstawiamy tylko opinie [/color] oceniamy tak 1 nazwa 2 smak 3 pompa 4 pobudzenie 5 ogólne odczucia

    Odpowiedzi: 121| Ilość wyświetleń: 10334| Data: 2015-09-21 15:52:01| Liczba SOGów: 8
  • Tested - Adam Suker - Progress z FitMax'em

    witam wszystkich! wielu kojarzy mnie z bardzo popularnych dzienników na innym forum oraz w innym dziale. w sumie mój dziennik bardziej przypominał pytania i odpowiedzi , ale temu m.in. zawdzięczał swoją popularność. teraz kilka słów o mnie : p

    Odpowiedzi: 963| Ilość wyświetleń: 65853| Data: 2015-02-10 16:35:54| Liczba SOGów: 18
  • ACTIVLAB LEUCINE / EAA / BCAA XTRA - OPINIE O PRODUKTACH

    activlab za możliwość przetestowania w/w preparatów, zwłaszcza że nie spodziewałem się otrzymać pełnych puszek . opinie powyższe zamieściłem zgodnie z moimi wrażeniami, przekonaniami i wiedzą jaką posiadam. zmieniony przez faftaq w dniu

    Odpowiedzi: 41| Ilość wyświetleń: 12861| Data: 2011-03-31 20:06:05| Liczba SOGów: 8
  • TEST: Sponsorowany *** FITMAX *** - REDUKCJA

    zastrzeżenie na wejściu: proszę o nie pisanie postów w stylu: powodzenia, będę zaglądał, pierwszy, itp. bardzo ważne dla mnie jest to, aby test był przejrzysty, bez zbędnych dyskusji i postów.

    Odpowiedzi: 91| Ilość wyświetleń: 7120| Data: 2009-04-27 14:14:41| Liczba SOGów: 0
  • TEST - FITMAX! (Masuj Z Choodym góra-forte) pods.str.52

    witam!!!a wiec z dniem dzisiejszym. ja czyli chooody góra 14 zaczynam test masowyy FITMAX jest chudo,ale mam nadzieje ze po tescie sytuacja ulegnie nieco zmianie. prosze nie pisac poki nie wkleje wszystkich zdjec!!!!!! o mnie: wiek

    Odpowiedzi: 585| Ilość wyświetleń: 3351| Data: 2007-01-18 16:49:14| Liczba SOGów: 48
  • [S] Kilka ciekawych suplementów + Próbki

    suplementy: [img]/obrazkisfd/zdjeciasfd/c57e938bbedc4fcb99296880ee77fa2a[/img] olimp t 100 bez punktów 94/120 kaps. 45zł FITMAX CISSUS 98/120 kaps. 45zł peak resveratrol 72/90 kaps. 55zł peak adaptogen 49/60 kaps.

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 2031| Data: 2012-02-18 15:33:26| Liczba SOGów: 0
  • ### NABOR FITMAX - MASA WYNIKI STR. 2

    dzięki uprzejmości firmy FITMAX zapraszamy do kolejnego naboru : 1 zestaw darmowy i drugi taki sam za 50 % wartosci. skład zestawu: 2x FITMAX kre alkalyn 120 kapsułek 1x FITMAX amino 2000 150 tabletek 2x FITMAX carbo 1000 g

    Odpowiedzi: 74| Ilość wyświetleń: 4589| Data: 2006-12-19 00:43:53| Liczba SOGów: 1

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}