Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: opinie FITMAX CISSUS

Strona 1 z 413

  • Fitmax - Cissus

    FITMAX CISSUS joint relief http://www.sfd.pl/sklep/images/produkty/633815267569768750_cissus_120caps FITMAX CISSUS joint relief to preparat poprawiający kondycję scięgien i stawów oraz kości, przydatny np po złamaniach , polecany

    Odpowiedzi: 50| Ilość wyświetleń: 22440| Data: 2009-10-19 17:27:08| Liczba SOGów: 2
  • [S] Niedostepny i niezwykle skuteczny Fitmax Cissus

    http://www.sfd.pl/sklep/images/produkty/633815267569768750_cissus_120caps witam, mam sprzedania nowy, nieotarty FITMAX CISSUS preparat leczący stawy i kości, przyspieszający powrót do zdrowia. o ile mi wiadomo, już go nie sprzedają widocznie

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 2397| Data: 2010-09-19 14:12:00| Liczba SOGów: 0
  • Stawy kolan - kuracja: Cissus + Animal Flex + Olimp Multiple.

    witam wszystkich! pierwszy post na forum. : otóż mam kilka pytań do osób, które stykały się z tymi suplementami. otóż mam od 3 4 lat problem ze stawami kolanowymi. jest on po części związany z jazdą na rowerze i pewnie kilkukrotnym

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 4277| Data: 2012-02-18 16:23:33| Liczba SOGów: 0
  • Aktualizacja!!TU PYTAMY O SPALACZE TŁUSZCZU - TYLKO Z ANKIETA -STR 1

    zanim poprosisz o spalacz wypełnij poniższą ankietę i zapoznaj sie z tematem pytania bez ankiet będą ignorowane : wiek: czas redukcji do tej pory i planowany termin zakończenia : szacowany poziom tłuszczu fotka sylwetki : poziom tłuszczu

    Odpowiedzi: 2126| Ilość wyświetleń: 288957| Data: 2009-02-20 00:58:45| Liczba SOGów: 234
  • CISSUS FITMAX - podróbka czy oryginał?

    witam, ostatnio zamówiłem po niskich pieniądzach CISSUS FITMAX a joint relief na stawy. po otworzeniu pudełka trochę się zaniepokoiłem, ponieważ z pewnych źródeł zjadłem dwa opakowania i sama kapsułka wyglądała inaczej. inaczej również wygląda

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 6407| Data: 2014-03-11 23:13:28| Liczba SOGów: 1
  • NOWY PRODUKT!!! CISSUS - ODNÓW STAWY, ŚCIĘGNA I WIĘZADŁA !!!

    ścięgien i chrząstek. jeśli to prawda, stałby się on jeszcze bardziej pomocny dla kulturystów i sportowców. liczne opinie osób stosujących CISSUS donoszą o szybkim leczeniu długotrwałej choroby ścięgien. działanie prozdrowotne oprócz

    Odpowiedzi: 255| Ilość wyświetleń: 40153| Data: 2009-06-23 11:14:09| Liczba SOGów: 11
  • dylemat redukcja/masa

    witam, od roku ćwiczę sw 3x w tyg 1,5h + 2x w tyg staram się robić crossfit głównie z hantlami + staram się robić prawie codziennie aeroby. dietę mam dopracowaną. aktualnie ponownie zacząłem redukcję i chce ją trzymać do końca maja, a następnie w

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 1083| Data: 2014-04-01 20:58:13| Liczba SOGów: 1
  • [S] TAURO TEST, CISSUS, PES ALPHA T2, KAZEINA MICELARNA

    witam, mam kolejny raz kilka top produktów na sprzedanie. najpierw opis, potem daty ważności i ceny, a na koniec zdjęcia wraz z moimi badaniami . pierwszy to booster teścia tauro test. nie ma się co rozpisywać, kozak temat, proszę poczytać

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 1408| Data: 2013-05-23 23:12:39| Liczba SOGów: 0
  • [BLOG] Adzik & FITMAX - podsumowanie strona 61,67

    2010/20100217185508 witam wszystkich! na samym początku chciałbym podziękować firmie FITMAX za otrzymany zestaw suplementów. postaram się zrobić co w mojej mocy, żeby w pełni wykorzystać powierzone mi produkty. no i zniszczyć naszego

    Odpowiedzi: 682| Ilość wyświetleń: 41645| Data: 2010-02-17 18:39:47| Liczba SOGów: 34
  • Mini test, opinie o produktach Fitmax

    witam wszystkich użytkowników 31 moja nazwa na stacka kreatynowego firmy FITMAX została wybrana najciekawszą za co ogromnie dziękuję 1 , dzięki czemu otrzymałem możliwość wypróbowania białka 1 whey protein 81+ 2250 gram waniliowy

    Odpowiedzi: 201| Ilość wyświetleń: 51042| Data: 2008-07-23 18:21:51| Liczba SOGów: 11
  • 4 Test przed treningówek -opinie

    eph fruit blust w pozostałych paczuszkach jest po 1 porcji !! [color=red]w tym temacie wstawiamy tylko opinie [/color] oceniamy tak 1 nazwa 2 smak 3 pompa 4 pobudzenie 5 ogólne odczucia

    Odpowiedzi: 121| Ilość wyświetleń: 9149| Data: 2015-09-21 15:52:01| Liczba SOGów: 8
  • TEST: Sucha masa by Mariuszowy

    witam, będzie to mój pierwszy test niesponsorowany. czas trwania testu: 7 tygodni informacje o mnie: wiek: 21 wzrost: 192 cm waga: 90 kg staż treningowy: 1,5 roku wymiary: klatka piersiowa: 108 cm talia: 88 cm biceps: 34 cm

    Odpowiedzi: 154| Ilość wyświetleń: 27831| Data: 2009-08-18 23:54:56| Liczba SOGów: 7
  • stosowal ktos? OPINIE

    w porcji * wartość energetyczna 7,2 kcal/30,1 kj * orotynian kreatyny etyl ester 2400 mg opinie mile widziane:

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 1086| Data: 2010-04-28 16:14:25| Liczba SOGów: 0
  • Jakie suple na stawy

    siema, chciałem zapytać szanownych seniorów co polecacie do ochrony stawów. czy dobra jest stała suplementacja profilaktyczna czy lepiej stosować to objawowo z wyszukiwarki wyszło mi że poniższe suple są ok: 1. nutrend flesit drink 2.

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 1667| Data: 2013-02-05 16:48:46| Liczba SOGów: 1
  • [S] Kilka ciekawych suplementów + Próbki

    suplementy: [img]/obrazkisfd/zdjeciasfd/c57e938bbedc4fcb99296880ee77fa2a[/img] olimp t 100 bez punktów 94/120 kaps. 45zł FITMAX CISSUS 98/120 kaps. 45zł peak resveratrol 72/90 kaps. 55zł peak adaptogen 49/60 kaps.

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 2012| Data: 2012-02-18 15:33:26| Liczba SOGów: 0
  • Dlaczego zbanowano Fitmax Cissus Joint Relief ??

    otóż jest jeszcze ostatnia partia dostepna do kupienia na rynku ale chciałbym wiedziec dlaczego zbanowano ten srodek co z nim jest nie tak słyszałem same pozytywne reakcje po stosowaniu tej odżywki. pozdrawiam

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 1487| Data: 2012-02-18 18:34:04| Liczba SOGów: 0
  • Suple, ciekawy GRATIS

    witam! mam do sprzedania: olimp kre alkalyn 2500 120 kap. za 70zł 09.2011 FITMAX CISSUS 120 kap za 60zł długa data ważności w gratisie dorzucam: olimp creapure citrate 250 kap. z datą 21.05.2011

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 1261| Data: 2011-06-22 14:00:52| Liczba SOGów: 0
  • cissus jaka konkretna skuteczna dawka

    typowa rekomendowana dawka ekstraktu CISSUS wynosi pomiędzy 500 i 1000 mg, w zależności od stężenia ekstraktu i rodzajów symptomów. w przypadku formy wysuszonego proszku, w celu przyśpieszenia leczenia złamania, teksty ayurvedy zalecają dawkę 3 do

    Odpowiedzi: 37| Ilość wyświetleń: 2498| Data: 2011-09-10 20:12:28| Liczba SOGów: 1
  • Test:"EXPECT THE UNEXPECTED"-Clever redukcja z FITMAX

    nadejszla wiekopomna chwila jedziemy z koksem. coprawda z malym poslizgiem, za ktory przepraszam najmocniej , ale za to wszystko dopracowane i dopiete na ostatni guzik 31 przejrzalam dzial 7 hrhrhr dookola walka o kilogramy i

    Odpowiedzi: 305| Ilość wyświetleń: 21356| Data: 2007-03-05 01:34:09| Liczba SOGów: 18
  • Tested - Adam Suker - Progress z FitMax'em

    witam wszystkich! wielu kojarzy mnie z bardzo popularnych dzienników na innym forum oraz w innym dziale. w sumie mój dziennik bardziej przypominał pytania i odpowiedzi , ale temu m.in. zawdzięczał swoją popularność. teraz kilka słów o mnie : p

    Odpowiedzi: 963| Ilość wyświetleń: 64325| Data: 2015-02-10 16:35:54| Liczba SOGów: 18

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}