Wyszukiwarka


w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy

Znalezione artykuły pod frazą: opinie FITMAX CISSUS

Strona 1 z 963

  • Fitmax - Cissus

    FITMAX CISSUS joint relief http://www.sfd.pl/sklep/images/produkty/633815267569768750_cissus_120caps FITMAX CISSUS joint relief to preparat poprawiający kondycję scięgien i stawów oraz kości, przydatny np po złamaniach , polecany

    Odpowiedzi: 33 | Ilość wyświetleń: 15877 | Data: 2009-10-19 17:27:08 | Liczba SOGów: 1
  • [S] Niedostepny i niezwykle skuteczny Fitmax Cissus

    http://www.sfd.pl/sklep/images/produkty/633815267569768750_cissus_120caps witam, mam sprzedania nowy, nieotarty FITMAX CISSUS preparat leczący stawy i kości, przyspieszający powrót do zdrowia. o ile mi wiadomo, już go nie sprzedają widocznie

    Odpowiedzi: 9 | Ilość wyświetleń: 1928 | Data: 2010-09-19 14:12:00 | Liczba SOGów: 0
  • Stawy kolan - kuracja: Cissus + Animal Flex + Olimp Multiple.

    witam wszystkich! pierwszy post na forum. : otóż mam kilka pytań do osób, które stykały się z tymi suplementami. otóż mam od 3 4 lat problem ze stawami kolanowymi. jest on po części związany z jazdą na rowerze i pewnie kilkukrotnym

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 2950 | Data: 2012-02-18 16:23:33 | Liczba SOGów: 0
  • Aktualizacja!!TU PYTAMY O SPALACZE TŁUSZCZU - TYLKO Z ANKIETA -STR 1

    zanim poprosisz o spalacz wypełnij poniższą ankietę i zapoznaj sie z tematem pytania bez ankiet będą ignorowane : wiek: czas redukcji do tej pory i planowany termin zakończenia : szacowany poziom tłuszczu fotka sylwetki : poziom

    Odpowiedzi: 1943 | Ilość wyświetleń: 236962 | Data: 2009-02-20 00:58:45 | Liczba SOGów: 225
  • NOWY PRODUKT!!! CISSUS - ODNÓW STAWY, ŚCIĘGNA I WIĘZADŁA !!!

    ścięgien i chrząstek. jeśli to prawda, stałby się on jeszcze bardziej pomocny dla kulturystów i sportowców. liczne opinie osób stosujących CISSUS donoszą o szybkim leczeniu długotrwałej choroby ścięgien. działanie prozdrowotne oprócz

    Odpowiedzi: 255 | Ilość wyświetleń: 23902 | Data: 2009-06-23 11:14:09 | Liczba SOGów: 11
  • Mini test, opinie o produktach Fitmax

    witam wszystkich użytkowników 31 moja nazwa na stacka kreatynowego firmy FITMAX została wybrana najciekawszą za co ogromnie dziękuję 1 , dzięki czemu otrzymałem możliwość wypróbowania białka 1 whey protein 81+ 2250 gram waniliowy

    Odpowiedzi: 198 | Ilość wyświetleń: 39365 | Data: 2008-07-23 18:21:51 | Liczba SOGów: 11
  • TEST: Sucha masa by Mariuszowy

    witam, będzie to mój pierwszy test niesponsorowany. czas trwania testu: 7 tygodni informacje o mnie: wiek: 21 wzrost: 192 cm waga: 90 kg staż treningowy: 1,5 roku wymiary: klatka piersiowa: 108 cm talia: 88 cm biceps: 34 cm

    Odpowiedzi: 154 | Ilość wyświetleń: 25265 | Data: 2009-08-18 23:54:56 | Liczba SOGów: 7
  • [BLOG] Adzik & FITMAX - podsumowanie strona 61,67

    2010/20100217185508 witam wszystkich! na samym początku chciałbym podziękować firmie FITMAX za otrzymany zestaw suplementów. postaram się zrobić co w mojej mocy, żeby w pełni wykorzystać powierzone mi produkty. no i zniszczyć naszego

    Odpowiedzi: 682 | Ilość wyświetleń: 33965 | Data: 2010-02-17 18:39:47 | Liczba SOGów: 34
  • PREMIUM ISOLATE 90 - WASZE TESTY I OPINIE

    witajcie, w tym temacie piszcie swoje opinie na temat naszego izolatu. zapraszamy do wpisów również te osoby które nie brały udziału w naszym konkursie, a miały okazję spróbować produktu. pozdrawiamy FITMAX team

    Odpowiedzi: 85 | Ilość wyświetleń: 24548 | Data: 2013-01-15 15:56:12 | Liczba SOGów: 1
  • Test:"EXPECT THE UNEXPECTED"-Clever redukcja z FITMAX

    nadejszla wiekopomna chwila jedziemy z koksem. coprawda z malym poslizgiem, za ktory przepraszam najmocniej , ale za to wszystko dopracowane i dopiete na ostatni guzik 31 przejrzalam dzial 7 hrhrhr dookola walka o kilogramy i

    Odpowiedzi: 305 | Ilość wyświetleń: 18892 | Data: 2007-03-05 01:34:09 | Liczba SOGów: 18
  • NOWOŚĆ - FitMax AMINO Millenium

    2011/20110902202826.jpeg FITMAX amino millenium FITMAX amino millenium to produkt w proszku, którego podstawę tworzy hydrolizat białka serwatkowego. enzymatyczna hydroliza białka, dostarcza wysokiej jakości,

    Odpowiedzi: 52 | Ilość wyświetleń: 26583 | Data: 2011-09-02 20:28:26 | Liczba SOGów: 1
  • TEST - FITMAX! (Masuj Z Choodym góra-forte) pods.str.52

    witam!!!a wiec z dniem dzisiejszym. ja czyli chooody góra 14 zaczynam test masowyy FITMAX jest chudo,ale mam nadzieje ze po tescie sytuacja ulegnie nieco zmianie. prosze nie pisac poki nie wkleje wszystkich zdjec!!!!!! o mnie: wiek

    Odpowiedzi: 585 | Ilość wyświetleń: 23025 | Data: 2007-01-18 16:49:14 | Liczba SOGów: 48
  • Nadchodząca nowość marki FitMax!! BCAA+EAA w proszku!!

    wprowadź swój organizm na jeszcze wyższy, niepoznany do tej pory stopień regeneracji. najnowszy produkt marki FITMAX bcaa+eaa to niesamowite połączenie dostarczające 7500 mg aminokwasów, zaliczanych do aminokwasów egzogennych, bądź

    Odpowiedzi: 50 | Ilość wyświetleń: 25856 | Data: 2011-06-30 21:28:02 | Liczba SOGów: 1
  • FitMax - Newsletter - ciekawostki i nowości ze świata FitMaxa!

    temat zakładamy w celu informowania was o nowościach ze świata FITMAX a 3 na bieżąco będziemy aktualizować temat, zamieszczać informacje o nowościach, imprezach, akcjach itd 1 zapraszamy do subskrypcji!

    Odpowiedzi: 934 | Ilość wyświetleń: 45545 | Data: 2011-08-11 19:54:57 | Liczba SOGów: 3
  • FitMax C fit

    witajcie, już wkrótce w sprzedaży nasz najnowszy produkt c fit FITMAX c fit, kapsułki, to połączenie kwasu askorbinowego z odpowiednio dobranymi ekstraktami roślinnymi owoce dzikiej róży, owoce aceroli standaryzowanymi na zawartość

    Odpowiedzi: 19 | Ilość wyświetleń: 22222 | Data: 2013-04-11 15:35:43 | Liczba SOGów: 0
  • Fitmax - BCAA Pro 4200

    [img]http://www.sfd.pl/sklep/produkt_img/bcaa_pro_4200_i1569_d400x400[/img] [size=big] FITMAX bcaa pro 4200 [/size] opis produktu bcaa pro 4200 to suplement diety zawierający w składzie bardzo dużą dawkę aminokwasów rozgałęzionych

    Odpowiedzi: 21 | Ilość wyświetleń: 19240 | Data: 2008-07-13 19:42:59 | Liczba SOGów: 0
  • CISSUS FITMAX - podróbka czy oryginał?

    witam, ostatnio zamówiłem po niskich pieniądzach CISSUS FITMAX a joint relief na stawy. po otworzeniu pudełka trochę się zaniepokoiłem, ponieważ z pewnych źródeł zjadłem dwa opakowania i sama kapsułka wyglądała inaczej. inaczej również wygląda

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 1544 | Data: 2014-03-11 23:13:28 | Liczba SOGów: 1
  • Nowy Produkt Fitmax Mass Active 20 !!!!!!

    2007/20070424122404 FITMAX mass active 20 dietetyczny środek spożywczy zaspokajający zapotrzebowanie organizmu przy intensywnym wysiłku fizycznym, w szczególności sportowców. FITMAX mass active 20 jest odżywką wspomagającą przyrost

    Odpowiedzi: 43 | Ilość wyświetleń: 15467 | Data: 2007-04-24 12:24:04 | Liczba SOGów: 3
  • Gotowanie z FitMax'em.

    witajcie nasi fani. sezon plażowy już niedługo. od dzisiaj będziemy wrzucać posiłki dzięki którym pomożemy wam zachować bądź zbudować zdrową i wymarzoną sylwetkę. proponujemy wspólną zabawę i prosimy was również o nadsyłanie waszym ulubionych

    Odpowiedzi: 308 | Ilość wyświetleń: 15292 | Data: 2013-05-24 16:00:04 | Liczba SOGów: 5
  • TEST - FITMAX (masa) by niwix pods.str.30/31

    proszę nie wpisywac nic dopóki nie skończe dziekuje firmie FITMAX , oraz moderatorom i weryfikatorom , za możliwość przetestowania suplementów. powtó®zona ankieta wiek 20 waga 82 82,5 staz treningowy 2,5 roku / rok i

    Odpowiedzi: 370 | Ilość wyświetleń: 17076 | Data: 2007-01-20 23:01:10 | Liczba SOGów: 27

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}