Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: olimp system protein 80 opinie

Strona 1 z 2

  • [b][białko] Myofusion, SP80, 100% Whey Protein Complex czy inne?[b]

    1. normalna budowa 2. 19 3. 69/176 4. niecały rok z krótkimi przerwami 5. masa 6. pvl mutant mass, ostrowia, olimp mct, carbo, kreatyna vitalmaxu 7. brak 8. przez ostatnie 60 dni nic 9. będzie już z 3 4 miesiące 10. 2g b/kmc,

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 2955| Data: 2010-09-17 23:55:07| Liczba SOGów: 0
  • OLIMP SYSTEM PROTEIN 80- Opinie

    witam. potrzebuję opinii na temat tego białka: olimp system protein 80. bo o tym białku to za dużo nie słyszałem.

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 9085| Data: 2010-03-09 16:59:44| Liczba SOGów: 0
  • Kilka pytań dotyczących suplementów

    mniej tłuszczy niż czekolada więc myślę że zle nie jest : . 3. dostałem wczoraj kilka próbek suplementów firmy olimp m.in system protein 80, pro long protein provit 80, mega strong protein bcaa xplode, creatine xplode, profi mass moze wydać

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 382| Data: 2011-04-09 18:07:02| Liczba SOGów: 0
  • Prosze o fachowe opinie

    1.trec nitrobolon ii powder jaka pucha na cykl horse power jaka pucha na cykl olimp system protein 80® 750g folia trec mass xxl 4800g cos na regeneracje propozycje 2.universal storm jaka pucha na cykl

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 819| Data: 2008-11-11 14:58:58| Liczba SOGów: 0
  • Białka OLIMP - prosze o pomoc przy wyborze :)

    witam wszystkich : pisze do was z prośbą o pomoc przy wyborze jakiegoś białeczka firmy olimp : czuje jakiś nie wiem nawet czemu ;p pewien respekt i zaufanie do tej firmy : tak więc prosze was o opinie i rady

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 1196| Data: 2008-02-10 19:17:47| Liczba SOGów: 0
  • Proszę o pomoc w wyborze

    na masie i kupić jako uzupełnienie diety odrzywke białkokwą. ze względu na opłacalnośc/jakość upatrzyłem sobie dwie: olimp system protein 80 oraz vitalmax whey protein natural 80. z tej dwójki raczej wybrałbym produkt vitalmaxa ze względu na dużą

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 584| Data: 2005-02-24 23:35:24| Liczba SOGów: 0
  • Proszę pomoc w wyborze białka

    obecnie kończy mi się białko firmy olimp system protein 80 poszukuje białka które miałoby mniej słodzików tzn. żeby było mniej słodkie od tego olimpowego i

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 658| Data: 2011-05-24 18:08:00| Liczba SOGów: 0
  • opinie i rady co do zestawu suplementów

    i taki oto mój pomysł: dt: przed treningiem animal pump, podczas treningu sizeon, po treningu system protein 80 dnt: olimp magna power 6 8 kapsułek do tego codziennie planuję brać animal pak i zastanawiam się nad activalab tribuactiv. moje

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 648| Data: 2011-08-04 17:09:20| Liczba SOGów: 0
  • NAJTAŃSZE SUPLE - 2007

    hi tec creapure monohydrate 250g 39zł http://www.sfd.pl/hi%2dtec_nutrition_creapure_monohydrate t294824.html olimp kreatyna powder 250g 34zł http://www.sfd.pl/olimp_kreatyna_powder%26reg%3b t295009.html vitalmax monohydrate

    Odpowiedzi: 23| Ilość wyświetleń: 8377| Data: 2007-04-02 16:21:46| Liczba SOGów: 32
  • co mozna brac razem a co nie ?? Prosze opomoc !

    i kraza rozne opinie prosze was o wasze opinie dotyczace suplamentacji. oto odzywki ktore mam: thermo speed extrem olimp mega caps l glutamine olimp mega caps bcaa olimp mega caps kre alkalyn olimp mega caps creatine olimp mega caps carbx

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 2387| Data: 2009-04-06 15:15:39| Liczba SOGów: 0
  • co mozna brac razem a co nie ?? SOGi za opomoc !

    i kraza rozne opinie prosze was o wasze opinie dotyczace suplamentacji. oto odzywki ktore mam: thermo speed extrem olimp mega caps l glutamine olimp mega caps bcaa olimp mega caps kre alkalyn olimp mega caps creatine olimp mega caps carbx

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 1207| Data: 2009-04-06 15:56:54| Liczba SOGów: 0
  • Opinia o zestawie na mase

    a więc tak zaczynam kolejny cykl na masę i proszę was o opinie co do mojego wybory odzywek, a więc: 1. olimp creatine monohydrate dni nie treningowe rano/wieczór 2. man clout 600g dni treningowe rano/po treningu 3. horse

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 587| Data: 2009-12-28 13:15:01| Liczba SOGów: 0
  • Suplementacja

    3 serie po 12 powtórzeń z zwiększaniem ciężaru. przez listopad i grudzień brałem whey protein comlpex 100% olimpu, ale tylko przed i po treningiem dawka :30g mało tak, bo strach przed odżywkami od nowego roku biorę mutant massa, dwie

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 523| Data: 2010-01-14 21:42:21| Liczba SOGów: 0
  • pomoc przy planie treningowym

    to odprowadzam do atmosfery o wiele za dużo metanu ; przeciwskazania medyczne: brak zażywane suplementy: olimp vita min multiple sport, vitalmax pro gainer 2 piję porcję 40g po treningu, a w dni nietreningowe między posiłkami również

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 339| Data: 2016-01-29 21:28:40| Liczba SOGów: 0
  • 15 lat, początek, ocena diety, treningu i supli.

    nie przyzwyczaily. myslałem cos pomiedzy bcaa, gainer albo białko. białko jak mysle za szybko. ale jak cos to: olimp system protein 80 1250g gainer, hm, kwestia tluszczu, jedyne z czym mam problem to niewielka oponka na brzuchu, boje

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 348| Data: 2011-11-19 21:39:38| Liczba SOGów: 0
  • Prosze o porade

    vitalmax tri creatine malate 240 kap. universal nutrition shock therapy 1008g rx gold carbfuel 3000g olimp system protein 80 1250g olimp bcaa mega caps 300 kap. jest konieczne przy masie czy moge odpuscic olimp chela

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 342| Data: 2011-12-17 14:27:19| Liczba SOGów: 0
  • Pomoc

    później bo teraz nie chce mi się mierzyć : czekam na opinie itd : . ps:jak by was korciło dlaczego wszystko z olimpu to mówię od razu ponieważ mam dojście dużo taniej niż innych firm : pozdrawiam i czekam : olimp system protein 80 2,2 kg

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 646| Data: 2009-12-20 11:50:14| Liczba SOGów: 0
  • ktore bialko - smaki itp

    ultimate prostar whey protein 2270 gram olimp whey protein complex 100% 2500gram olimp system protein 80 2250 gram mam do wyboru te bialka chodzi mi najlepiej o opinie osob ktore jadly wszystkie . ktore smaczniejsze itp

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 1093| Data: 2009-03-26 22:03:54| Liczba SOGów: 1
  • fbw do poprawek i sugestie

    siedząc 2 serie 10,8 progres co trening 2,5 kg obciążenie 75 85% mc dieta jest jaka jest uzupełnienie diety olimp system protein 80 universal amino 2700 olimp vita min plus kompleks witamin dokładnie diety nie opisze ponieważ bede

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 331| Data: 2012-02-29 13:19:30| Liczba SOGów: 0
  • dobre białko na cykl

    jako, że nigdy nie kupowałem białka nie wiem jakie jest dobre. narazie przymierzam się do zakupu system protein 80 olimp słyszałem o tym białku dobre opinie lecz może jest jakieś lepsze białeczko polecacie coś czy zostać przy tym systemie

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 1327| Data: 2008-11-23 21:34:08| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}